Om at finde sig selv igen....

Club La Santa is always a good idea

Club la Santa SportClub la Santa SportClub la Santa SportClub La Santa – stedet hvor du møder sports freaks. Folk der tager på “ferie” for at dyrke sport dag ud og dag ind. Folk der har den perfekt trænede krop og som slet ikke kan undvære at dyrke sport bare i én uge mens de er på ferie.
Sidder du med den holdning? Ja, så kan jeg kun sige at den sad jeg selv med indtil for knap et halvt år siden.
For et halvt år siden fik jeg sammen med 8 andre piger den ide at vi da skulle en tur på Club La Santa sammen. Det kommer jeg ALDRIG til at fortryde at jeg gjorde.

Club la Santa Sport

Club La Santa Sport – Always a good idea

Club La Santa overraskede mig på så mange måder, og det samme gjorde de 8 piger jeg rejste sammen med. Sagen var nemlig den at vi som helhed faktisk ikke kendte hinanden specielt godt. Nogle kendte hinanden bedre end andre, men som helhed kendte vi ikke hinanden fra andet end zumba træning.

Club la Santa Sport

Ugen op til afrejse gik det sådan for alvor op for mig hvor grænseoverskridende det var. Ikke så meget det med at rejse med 8 piger jeg ikke helt kendte, men mere det her med at det faktisk var første gang jeg tog sådan en EGO tur. Første gang at jeg sådan for alvor satte mig selv i fokus og gjorde noget for MIG, efter vi har fået børn.
Jeg har da rejst uden børnene op til flere gange. Men så har det været sammen med min mand eller med arbejde. Jeg har aldrig før rejst hvor det var rent og skær med mig selv i fokus.
Men hold nu op – det burde enhver unde sig selv. Altså såvidt logistikken tillader det og når ungerne er gamle nok til det ;0) Men det var virkelig den fedeste tur, og jeg er seriøst stadig helt høj på den.

Club la Santa SportClub la Santa Sport

Selve Club La Santa og stedet, havde jeg faktisk ikke helt så store forventninger til. Jeg har hørt om det, og også hørt om bekendte der tog dertil. Men det har faktisk aldrig rigtig sagt mig noget, så jeg havde ikke undersøgt det store omkring det.

Måske pga. det, så blev jeg også så positivt overrasket over hvor fedt et sted det egentlig er. Jeg hørte fra flere at det virkelig var i dårlig stand efter så mange år, men hele stedet har været igennem en større renovering og selvom vi boede i den “gamle” del af Club La Santa, så var alt virkelig så pænt og velholdt.
Vi boede i 3-pers. lejligheder og de var virkelig fine.

Vi havde fuld pension, og var afsted i en uge. Det havde vi givet ca. 5.700 kr. for pr. person. Fuld pension bestod i komplet morgenmadsbuffet, frokost buffet og aftensmads buffet. Heller ikke maden fejlede noget. Jeg har tidligere prøvet all inclusive i bl.a. Egypten og havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at det kunne være meget anderledes. Men det VAR det, og vi nåede faktisk ikke i løbet af den uge at bliver trætte af buffeten.
Inkl. i beløbet var også alt træning man måtte ønske. Kun enkelte aktiviter kostede noget udover, som f.eks. dykkerkursus eller snorkling.

Vores rejse var bestilt da der kørte et tilbud for afrejse i juni måned. Jeg tror vi bestilte engang i Januar. Lige nu er der tilbud på rejser med afgang i august/september 2016 – Tjek det ud LIGE HER. Tilbud på rejser til Club la Santa.

For at hele dette indlæg ikke skal blive en stor billedspam, så har jeg delt det op i 2 🙂
I næste indlæg vil I derfor kunne læse lidt mere om selve Træningen på La Santa <3 Med en masse billeder af “mine” skønne tøser og jeg med sved på panden.

Club la Santa Sport

?? Kom til næste indlæg om Club la Santa LIGE HER ?? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at finde sig selv igen....