90 kg og bikiniklar..... Kan man det?

3 uger og noget om at holde fokus…..

Så gik der da lige 3, ja faktisk 4 uger….
Sikke en stilhed der har hersket herinde, men åhh hvor har jeg dog haft brug for lige netop det. Brug for bare at trække stikket fuldstændig og aldeles i forhold til alle de krav og forventninger der lå til mig i hverdagen.
Mest af alt krav og forventninger jeg satte til mig selv og som jeg med tiden bare måtte indse at jeg ikke kunne leve op til mere.

Vi trak stikket som familie i 3 hele uger, hvor vi har rejst rundt i skønne Thailand.
Jeg har delt en række små glimt på min Instagram igennem de 3 uger, så hvis I ikke allerede følger med derinde så kig endelig forbi. Jeg hedder: Pforpernille.dk 

Først tog vi til Phuket, Kata som er et område vi elsker at komme tilbage til.
Derefter til Krabi, hvor vi boede på Railay Beach. Så skønne Koh Lipe helt nede ved Malaysia og så tilbage til Phuket.

Livet har vi nydt i fulde drag og samtlige 3 uger har foregået i bikini / badeshorts med lange dage på stranden og solnedgang med kolde Chang i strandkanten om aftenen.
Ungerne har stillet en million spørgsmål. Spørgsmål som vi til daglig bare ikke fik taget os tiden til og som de heller ikke helt kom ud med. “Hvorfor hedder det et søpindsvin?”, “Hvorfor er de egentlig farlige?”, “Hvorfor hedder Nemo fiskene egentlig klovnefisk?”, “Hvorfor er sodavandene mere aflange hernede end derhjemme?” – Måske ligegyldige spørgsmål for de fleste, men for pokker hvor har de været helt igennem livsvigtige for os at finde ind til igen.

Nu er jeg tilbage igen. Arbejdet kalder, drengenes skole og venner har været savnet. Med andre ord, hverdagen er igen kommet snigende for os.

Jeg har gjort mig rigtig mange tanker om bloggen her, mens jeg har været væk. Tanker om hvordan jeg igen finder ind til kernen af det jeg gerne vil.
Bloggen her har helt klart altid været mit frirum, og det vil den også stadig være. Jeg er bare nødt til at koble lidt af fra mine egne forventninger og krav.

Det sidste år har hele blogmediet været inde i en æra hvor sponsorerede indlæg, sidevisninger, reklame, unikke brugere osv. har fyldt mere end nogensinde. Jeg har i den grad brug for at blogge fordi jeg har noget på hjertet og ikke fordi mine trafiktal har brug for et boost. Jeg har det helt klart sådan at har man lyst til at læse med herinde, så er man så hjertelig velkommen.  Det vil faktisk gøre mig umådelig glad hvis I kan føle jer inspireret herinde.
Men jeg kommer aldrig til at blogge for flere kliks, mere trafik og indtjening uden at have hjertet med i det 100%. Og det tror jeg faktisk ingen blogger vil kunne – det er bare som om det har fyldt uendelig meget det sidste år og hele blogmediet har været sat lidt på spidsen.

En anden ting jeg har indset og som kommer til at gøre en forskel herinde, det er helt klart mine børn.
Jeg har altid været meget åben omkring mine børn og hvordan de blev delt herinde. Der er ikke noget jeg har delt herinde som jeg har fortrudt eller ville gøre om.
Men med det sagt, så er mine drenge også nået en alder, hvor jeg ikke skal definere deres online identitet – specielt for Julius som snart bliver 12 år.
De vil stadig være herinde – uden tvivl, men jeg vil ændre lidt på min fremstilling af dem således at det bliver fra mit synspunkt. Bloggen kommer fremover til at være meget mere mig, hvilket jeg håber I vil tage godt imod.

Det sidste år har jeg haft stort fokus på mig selv med livsstilsændring med fokus på motion og sund kost. Det er en helt ny æra for mig personligt efter at have været Mor med stort M de sidste knap 12 år.
Jeg er ikke længere der hvor søvnløse nætter, amninger og det sidste nye børnetøj fylder det helt store for mig personligt. Men faktisk er der også mange udfordringer ved at have “store” børn, som jeg ikke synes der blogges så meget om. Jeg vil gerne bidrage med noget, hvor jeg føler jeg gør en forskel og ikke bare blogger om det som alle andre blogger om. Det kan jeg kun ved at finde ind til hvad der gør mig glad at dele og derfor vil bloggen her fremover have meget mere fokus på mig.
Nøgleord kunne være Karriere, Livsstil, Motion, Kost, Tweens, Rejser, Mode (også til os der ikke er str. S eller XS), Børnemode (det er trods alt stadig mit job), Inspiration til de større børn, Livet med større børn, Familieliv og meget meget mere. Noget der ligger mig meget på sinde er hvorvidt jeg gerne vil slå et slag for at vi kvinder elsker os selv og vores krop uanset. Jeg vil gerne være med til at stå frem og vise hvordan det også kan være ok f.eks. at være bikiniklar selvom man vejer 90 kg.

Allerede da bloggen skiftede navn og layout, rykkede jeg den ud af Mommy-blog segmentet og kategoriserede den som livsstilsblog istedet. Det kommer jeg til at følge endnu mere til dørs nu og jeg kan mærke at det er det helt rigtige for mig at gøre.

Tak fordi I har fulgt med så langt – jeg håber meget I har lyst til at fortsætte med at følge med.
Kom endelig med jeres input herunder, og også gerne hvis I har gode ideer til emner jeg kunne tage op og som I ville elske at læse om.

2 kommentarer

  • Christina Hansen

    Fantastisk indlæg, jeg har været med rigtig længe og glæder mig til at se udviklingen, jeg har 2 drenge lige som dig, en som blev 12 i februar og en som bliver 10 til september, så kan kun glæde mig til den nye vinkel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Steinicke

    Jeg har egentlig bare et hjertesuk som du må kunne svare på. Min datter der lige er blevet 6 år og superprinsesse, hun er en kjolepige, egentlig ikke et problem, men hvor pokker finder man pigetøj der passer sig for en 6 årig der bruger str 134? Har du et godt hint til et mærke der er meget prinsesset i de str?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90 kg og bikiniklar..... Kan man det?