Min uge - Uge 24 // Lørdag

Min Uge – Uge 24 // Søndag

Læs om min lørdag LIGE HER
 

Endelig nåede jeg til sidste dag i min gennemgang af sidste uge :0) Nu er denne uge også ved at synge på sidste vers, og tiden flyver generelt bare afsted synes jeg. Anyway, her har I min søndag og I kan nu se hele min uge som den var i uge 24 :0)

Find min mandag LIGE HER, min tirsdag LIGE HERmin onsdag LIGE HERmin torsdag LIGE HERmin fredag LIGE HER og min lørdag LIGE HER.

 

Jeg håber I har kunnet lide at komme lidt med bagom mine dage, og hvordan jeg planlægger min tid når jeg virkelig har travlt. Måske vil jeg gentage en anden god gang, for ikke en uge er ens i mit arbejde og i min hverdag :0)

 

Min Uge // Søndag

 

Kl. 8.30 – Jeg vågner og står op, da jeg skal til træning kl. 10.00. Drengene og Kasper sover stadig men jeg laver morgenmad til dem inden jeg kører til træning. Jeg har debatteret med mig selv om hvorvidt jeg skulle til træning idag, da jeg virkelig også bare synes jeg trænger til at sove længe. Men jeg når frem til at jeg virkelig også har brug for træningen og kan forøvrigt heller ikke sove længere.

Søndag

Søndags-Zumba i nyt Sofie Schnoor trænings-outfit (Kan købes HER) og lækker morgenmad med friske bær :0)
Trænings tights fra Sofie SchnoorLIGE HER // Lyserød træningstop fra Sofie SchnoorLIGE HER //
Sort træningstop fra Sofie SchnoorLIGE HER //
 
 

Kl. 10.00 – Zumba træning i Holbæk

 

Kl. 11.00 – Træning slut, men jeg har ikke helt fået nok og løber en tur efterfølgende inden jeg kører hjem igen :0)

 

Kl. 12.00 – Hjemme igen, hvor jeg spiser lidt frokost og arrangere legeaftaler til drengene. De ender med begge at have legeaftaler og huset er fyldt med børn :0) Planlægger også næste uges indkøb, som jeg som regel foretager om søndagen. Køber det meste ind søndag og supplere i løbet af ugen kun op med mælk, friske grøntsager og det jeg ellers lige mangler.

 

Kl. 13 – 15 – Arbejder på bloggen, forbereder billeder og indlæg

 

Kl. 15.00 – Jeg kører ud og handler ind.

 

Kl. 16.30 – Hjemme igen, pakker ud og går straks igang med at forberede aftensmaden. Vi griller og spiser sammen kl. ca. 18, hvor legekammeraterne også smutter hjem.

 

Kl. 18.00 – Drengene skal i bad idag, og får begge et karbad.  Vi aftenhygger lidt, spiller kortspil og så er drengene ellers i seng.

 

Kl. 19.30 – 22.00 – Jeg arbejder videre på bloggen, laver indlæg og forbereder billeder til kommende indlæg. Kl. 22 går vi i seng. Weekenden er gået alt for hurtigt og selvom søndagen har været uden planer, så synes jeg bare ikke helt jeg har fået slappet af……
Det var min søndag og nu truer en ny arbejdsuge, men det gør ikke spor når man elsker det man laver :0)

Søndag

Tak fordi I læste med :0)

 

Læs også om min mandag LIGE HER, min tirsdag LIGE HERmin onsdag LIGE HERmin torsdag LIGE HERmin fredag LIGE HER og min lørdag LIGE HER

 
 
 
Indlægget indeholder affiliate links
 
 
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge - Uge 24 // Lørdag