molo AW14 favoritter til drengene

Neutral vaskemiddel på tilbud

Herhjemme er søndagen altid store-indkøbsdag :0) Jeg forsøger at købe så meget ind som overhovedet muligt om søndagen (tusind tak for afskaffelse af lukkeloven)

 

Som regel har jeg altid gennemgået yndlingsreklamerne inden mine indkøb, bare sådan lige for inspiration og hvem ved hvilke gode spot Netto har i den kommende uge :0) Det kunne jo være det var noget jeg ikke kunne leve uden…….
I denne uge har jeg spottet at der i Super Brugsen er tilbud på Neutral vaskekapsler, og det tip ville jeg da lige give videre ;0)

neutral vaskemiddel

Neutral vaskemiddel – koncentreret

De små vaskekapsler havde jeg allerede hørt om, da jeg for nogle uger siden deltog i et event med Neutral. Men jeg havde faktisk ikke troet at jeg ville blive så glad for dem, som jeg rent faktisk er blevet. Faktisk synes jeg at det var helt hul i hovedet, for de var jo nærmest dyrere end det alm. flydende Neutral som vi ellers bruger til at få familiens beskidte tøj rent. Derudover tænkte jeg at der i en pose jo kun var til 10 vaske, og så ville det da kun blive endnu dyrere.

Men til Neutral eventet fik jeg lov at få 2 prøve-pakker med hjem af kapslerne, 1 til farvet tøj og en til hvid vask.
Og SURPRISE – jeg er simpelthen blevet så glad for dem.

Så JUHUUUUU at de er på tilbud i denne uge til blot 25 kr. for kapsler til 10 vaske (normalpris er ca. 41 kr.) Tilbuddet gælder fra i dag søndag til og med næste søndag. Du skal være medlem i Coop, for at få prisen på 25 kr.
Jeg handler rigtig meget i Super Brugsen og skal klart ned og hamstre kapsler idag :0) JEP, man er vel husmor!

Og inden du tænker at det er da fuldstændig vanvittigt stadig, og du da bare på ingen måde kan se fidusen :0) Faktisk præcis som jeg havde det inden jeg selv prøvede dem.
Så skal du lige se her:

neutral vaskemiddel

Læg mærke til hjørnet af æskerne/flasken på det almindelige neutral vaskemiddel. Her står der præcis hvor mange vaske der er til i lige den type.
Neutral flydende vaskemiddel = 13 vaske
Neutral koncentreret kulørt vask = 12 vaske
Neutral koncentreret storvask = 15 vaske

Kigger du egentlig nogensinde på det?

Så faktisk så er der kun til 3 vaske mere i den flydende neutral vaskemiddel, som jeg plejer at bruge – men den fylder meget mere og vejer meget mere end de små kapsler. Samtidig er der usandsynlig stor risiko for at overdosere, hvilket kapslerne jo absolut ikke har ;0)
Læg også lige mærke til at Storvasken er næsten dobbel så stor som den koncentrerede kulørt vask og alligevel er der kun til 3 vaske mere i.

Husker du at dosere efter hvad der er angivet på pakken af dit vaskemiddel?
Hvis ikke, så risikere du at der blot er rester tilbage i tøjet, når du tror det er “rent” og det er ikke sundt for hverken dig eller for dit tøj ;0)

Så jeg siger det lige igen :0)
“25 kr. for 10 neutral vaske kapsler i denne uge”

Men I skal have medlemskort til COOP, og som noget helt nyt – så giver dit COOP kort dig nu også mulighed for at shoppe på Boozt.com
Boozt er nemlig blevet samarbejdspartner med COOP! Det betyder, at du via dine indkøb med COOP kortet nu kan samle point og købe tusindvis af cool styles på Boozt.com.

 

Og nu må jeg hellere ud at handle inden I allesammen køber dem før mig :0)

 

Jeg har modtaget vaskekapslerne fra neutral til et event jeg deltog i. Vi vasker i neutral i forvejen og derfor har jeg valgt at give jer dette tip helt uafhængigt af noget eller nogen som helst ;0)

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

7 kommentarer

 • Jeg har ikke brugt vaskepulver siden jeg flyttede hjemmefra og kommer aldrig til det igen for jeg ELSKER flydende vaskemiddel. Det fungere bare for mig og så synes jeg altså at jeg kan få det til at række længere end hvad der står på pakken. Ofte er jeg oppe på 15-17 vaske i den, hvor der er til 13 vaske i og så ville de små kapsler være lidt spild… men de er nu handy at have med på ferie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også kun til flydende vaske middel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er jeg ganske opmærksom på og bruger 1-2 spsk pulver pr vask alt efter mængde og hvor beskidt det er. Så det er ikke meget der skal til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gyldengren via Facebook

  Flydende vaskemiddel er bare “the shit”… Bruger ik andet faktisk….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Møller Jensen via Facebook

  Ja de er nemlig smarte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nej jeg følger ikke doserings anvisningerne, da der er stor forskel på hvor beskidt tøjet er og på vandets hårdhed rundt om i landet. Vaskemaskiner er heller ikke ens, så jeg bruger pulver og fordi jeg kender min maskine kan jeg dossere efter hvor meget tøj der er i maskinen. På ferien bruger jeg vaskekapslerne da de fylder lidt og det er let at have dem med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der står faktisk også i doseringsvejledning både hvor meget du skal dosere udfra vandets hårdhed og hvor beskidt tøjet er ;0)
   Hele ideen er nemlig at vaskepulver bliver mere og mere koncentreret, så hvis vi bare fortsætter med at bruge samme mængde – så skader vi faktisk miljøet endnu mere ;0)
   Måske bliver du også overrasket ved at se hvor lidt der faktisk skal til? Det har ihvertfald været en øjenåbner for mig ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

molo AW14 favoritter til drengene