Rabat på Esprit - Spar 20%

LEGO World og bObles i Bella centret

De sidste dage har vi besøgt LEGO world ikke bare én, men 2 gange.
I torsdags var vi inviteret derind af bObles, som har en stand derinde og i dag besluttede drengene at vi måtte en tur forbi igen.

Vi har tidligere været forhindret i at deltage i LEGO world, men i år fik vi altså mulighed for at opleve det for første gang.

LEGO WorldLEGO world

Der er ingen tvivl om at vi herhjemme er ret vilde med både LEGO og bObles, så derfor var kombinationen af de to da helt perfekt for os.
Men som altid er det også en kæmpe udfordring med store menneskemængder for især Lucas. Så der måtte også en god portion tålmodighed til.
Netop derfor valgte vi også at besøge LEGO world igen idag for anden gang, fordi både Julius og Lucas (ja okay mest Lucas), bare generelt har det bedst med ting og oplevelser de kender til i forvejen.

LEGO World

Drengene var mest vilde med området med byg-selv. Her er der store bygge-områder med et hav af legoklodser blandet sammen, så man selv kan gå på skattejagt. Vi var så heldige begge dage at finde pladser i området, hvor vi sad i flere timer og bare byggede og byggede.
Selvom der er rigtig mange mennesker derinde, så vil jeg sige at der er rig mulighed for at finde sig en lille plet, hvor man kunne hygge sig. Faktisk er jeg ret imponeret over at det kunne lade sig gøre, for der er virkelig mange mennesker derinde – men det gik altså helt smertefrit både torsdag og lørdag.

LEGO worldLEGO world

Der er masser af andre områder derinde som vi slet ikke nåede forbi. For os var det bare vigtigt at vi fik hygget os uden stress og jag om at nå alt derinde. Jeg tror simpelthen ikke at man kan nå alt derinde, hvis det også skal være hyggeligt.
Der er også en del aktiviteter, men også virkelig lange køer og utålmodige børn (OG forældre!). Drengene prøvede i dag, lørdag en hoppeborg. Her stod de i kø i ca. en halv time for at få lov at hoppe i 5 min. :0)
Så jeg vil sige at man skal væbne sig med en god portion tålmodighed og drosle lidt ned på forventningerne hvis man tager derind ;0) Det vigtigste er jo at man (LÆS: børnene) hygger sig og ikke hvorvidt man når at se ALT.

 

bObles på LEGO world

Under dette års LEGO world har bObles en stand derinde, og det vil jeg virkelig anbefale jer at slå vejen forbi.
Jeg oplevede flere der kom forbi, de gange vi var der som sagde til deres børn: “Nej det er vist mere for små børn”
Men altså bObles er altså også fantastisk til de større børn. Julius og Lucas bruger deres bObles tumledyr mere end nogensinde og de er altså 9 og 6 år gamle :0)

Faktisk fandt vi 2 nye bObles ønsker derinde – nemlig deres motorik-ringe og tumlebrættet med hjul :0)
Det ønsker drengene sig efter vores besøg.

bObles på LEGO worldbObles på LEGO world

Slå en smut forbi bObles hvis I skal på LEGO world og lad jeres børn udvikle deres grovmotorik. Faktisk har de en konkurrence på standen hvor grovmotorikken lige så fint møder finmotorikken. Man kan bygge sit eget tumledyr i LEGO, og deltage i konkurrencen om lækre præmier.

LEGO world har åben til og med i morgen, søndag d. 16. februar fra kl. 10-17.
Det koster 140 kr. pr. person og børn under 3 år kommer gratis ind.

Har I også være i LEGO world og hvad kunne jeres børn bedst lide derinde?

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

1 kommentar

  • Randi

    Vi var der fredag, og må sige det var en SUPER dag hvor min stor pige på 5 år havet sin veninde med og så var lillesøster på et 1 år om 4 dag og far også med, de steder vi brugt mest tid og som var et stort hit var prinsesse duplo område der hygge alle piger sig længe, så blive der danset ved lego friends med Mads vad, hoppet på hoppe borg, set lego film og slush ice var også et hit jeg kunne blive ved. det sidste sted vi var det var bObles og det var igen et stor hit hos alle mand og det var så skønt et se store som små bruge deres motorik på deres skønne produkter, må sige jeg bliv da ikke minder fan af dem ;)og der var vi da også over 1 time vis ikke mere. Vi var i logo world fra kl. 10-17 så må sige vi udnytte tide men hele dag gik også bare som børne ønsket..
    og så om aften da vi var kommet hjem kom der en mail fra bObles om at vi havet vundet deres motorik-ringe hvor heldig har man lige lov til at være, så i det stor hele så har det jo bare været en super tur for alle mand og legen med Lego og bObles forsætter her hjemme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på Esprit - Spar 20%