Mesterkokken Lucas i køkkenet med Go Cook App

Bidt af Minecraft – Vind Minecraft spil til PS4

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:

Christina Maria (har fået besked direkte via email)

Minecraft spil til PS4

 

Bidt af en gal “Minecraft”

Jeg ved ikke om jeg er den eneste med drenge der er bidt af en gal Minecraft?
Julegaverne stod i den grad på Minecraft tema herhjemme, hvor drengene nærmest fik alt der havde noget med Minecraft at gøre ;0) Vi havde selv købt det nye LEGO Minecraft til dem, og derudover fik de også det nye Minecraft spil til PS4, som allerede er blevet spillet i stor stil. Selvom de allerede spiller det på både computer og iPad, så er oplevelsen bare en helt anden når de spiller det på Playstation og dermed på en kæmpe stor skærm ;0)
Eneste problem er at nu skal Hr. Mand dele sin PS4 med drengene :0)

Personligt har jeg aldrig helt fundet fidusen med Minecraft, og selvom jeg prøver at leve mig ind i drengenes entusiasme omkring det, så må jeg altså bare tilstå at jeg finder det umådeligt svært. Men populært er det, og så må jeg bare forsøge at hægte mig på for at forstå deres verden :0)

Minecraft spil til PS4

Vind Minecraft spil til PS4

I samarbejde med Playstation har jeg fået lov til at udlodde et Minecraft spil til PS4 til en heldig læser her på bloggen. Spillet er det samme som drengene har herhjemme, og det er meget populært allerede. Så har I en PS4 derhjemme, så kan I måske også få glæde af spillet?

KONKURRENCEN ER SLUT

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1. ?Like? Børnetøjs-indkøberen på Facebook LIGE HER

2. Skrive en kommentar på dette indlæg.

BEMÆRK – Kommentaren skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 21. januar :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Playstation

64 kommentarer

 • Ditte Marie

  Hele familien er bidt af minecraft, så det ville være et stensikkert.hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Pedersen via Facebook

  Lone Irene Iversen Hvid det er da lige Sander ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber min kommentar stadig gælder og at jeg har et lod

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne jensen

  har et par børnebørn der vil elske det spil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kruse

  Minecraft er ikke kun til drenge, min datter på knap 8 år spiller det i stor stil på IPad. Jeg var slet ikke klar over at det var udkommet til vores PS4, men det ville da være fantastisk at kunne overraske hende med det!
  Jeg har det dog som du – jeg kan ikke helt fange det fantastiske i spillet – jeg synes bare jeg bliver rundtosset når jeg prøver at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina johansen

  Mine unger elsker det spil både på ipad og iphone og de fik en ps4 i julegave så det bliver sikkert et ønske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Viggers

  Lige det der manglede under vores juletræ.. Mine 3 drenge vil elske, at vinde det spil..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Friis

  Min seje søn, der netop er ved at komme sig ovenpå en håndoperation, vil blive himmelhenrykt, hvis han vandt dette spil! Så jeg vil så gerne vinde det til ham, selvom jeg overhovedet heller ikke forstår præcis, hvorfor det spil er så fascinerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Pedersen via Facebook

  Må jeg spørge hvordan Minecraft til PS er i forhold til det man kan få til iPad? Min søn spiller på iPad oger dygtig til det, og han plager meget om at få det til PS. Jeg har dog læst en anmdeldelse på nettet, hvor en voksen skriver at det er meget svært, så jeg er i tvivl om det blot vil give frustrationer for min søn. Han er 6½.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MARIANNE LYKKE NIELSEN

  deltager og x fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina og simon

  Min søn har snakke en dele om når vi sidder at spiser aften mad de har lige få det ned i fritidshjem og kan er ved at spar sammen til de små figur tro han vil være vild glad for spil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyndsay Jespersen

  Ja tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Det åbenbart et hit hvad enten man er dreng eller pige eller 7 eller 11 år for her har begge de store unger tigget om spillet. Det nok ikke alt en mor skal forstå, så jeg håber jeg kan vinde og blive dagens mor i skysovs.

  Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Har et par piger der er helt vilde med Minecraft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Både lillebror og kæresten ville blive ellevilde for dette spil – og så er der jo mulighed for at sætte de to sammen og lade dem lærer hinanden bedre at kende, over en fælles interesse 😀 Krydser fingre!

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Som skrevet på fb.så har sønnen det, hos sin far, men ikke her, hvor han er mest :).Krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Grønbeck Pedersen via Facebook

  Ville være fedt med den perfekte fødselsdags gave til min søn, begge drengene er helt vilde med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jule Marie Zakariasen via Facebook

  Det er sønnen, og har det hos sin far.Må hellere forsøge at lægge lod på et til herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Andersen

  jeg forstår heller ikke helt fidusen med Minecraft men mine drenge elsker det også!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal via Facebook

  faktisk et ret fedt spil at spille 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal

  faktisk ufattelig man kan blive så bidt af et spil der kun er bygget op af firkanter og som ligner dem vi spillede for næsten 30år siden men ihh jo her står den på minecraft lige så snart de overhovedet kan få lov til det og må sige jeg syntes faktisk også det er lidt fedt at spille det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det ville falde i yderst god jord herhjemme (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Har to drenge på 8 og 10 som elsker minecraft – de spiller det meget og gerne sammen med vennerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria

  Jeg har heller ikke fundet ud af det fantastiske ved dette spil, men min søn synes det er. I julegave fik han derfor Lego og en hue med Minecraft og snakker nu om at HELE hans værelse skal have Minecrafttema

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min dreng på 10 ville elske dette spil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte meier nielsen

  Minecraft er et stort hit hos mine to nevøer og min datter elsker at kigge på når de spiller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Mine 2 sønner elsker at spille spil,og så ønsker de sig Minecraft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Minecraft er et hit her også 🙂 Hvor er det ikke efterhånden? 🙂 Jeg kender så mange børnefamilier, hvor det er et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Alle 3 unger (7, 9, og 16 år)hos os eeelsker Minecraft. Det samme gør de voksne 😉

  Eva Sørensen
  dooz@city.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Bang

  Har et par stykker der vil juble med sådan et spil i hånden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • monika meldgaard

  min søn silas på 11 år, min datter ronja på 8 år og min søn lukas på 6 år, ELSKER minecraft!!!! de 2 små spiller det på deres ipad og min ældste søn har længe ønsket sig det til hans playstation, så det kunne være så fedt at glæde ham med at få hans højeste ønske opfyldt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Vi har givet Bastian en PS4 i julegave i år – han har ikke Mindcraft dertil, men ønsker det – så det ville være fedt 🙂
  Xxx
  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Smed Olesen

  Er sikker på, at det vil bringe stor glæde herhjemme! 😀
  Smil fra Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jamen, det vil min nevø da elske, og så kan lillemanden arve det når han lige bliver lidt større 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Herhjemme er der både drenge og piger 🙂 og Rebecca og Elia specielt er helt vilde med mindcraft, så det ville i den grad bringe lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  🙂 Ikke endnu, men det kan da sagtens være det kan nå at ske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  min søn Viktor er også meget optaget af Minecraft, han spiller det på iPaden. Men kunne være fedt at han fik det til sin PlayStation – så kan det være jeg kan følge lidt bedre med. For hold op han snakker om huse og huller hele tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Min niårige søn er bidt af en “gal” Minecraft. Han bygger, udvider og laver fantastiske verdener. Han ønskede sig (og fik) tre af de nye bøgerne, som er blevet udgivet her op til jul. De bliver grundigt læst for at finde måder, som kan gøre ham bedre i Minecraft 🙂 så denne gevinst vil bestemt falde i god jord herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Jensen

  Min søn som lige er blevet 11år(22/12) har i går købt for egne penge en ps4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kirckhoff

  Jeg begynder at tro, at min søn ER minecraft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Vil gerne vinde det til Adam, der er vild med Minecraft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  JA alt hvad der kan opdrives med Lego minecraft er et kæmpe hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Andresen

  Har tre drenge der ELSKER minecraft. Vi har minecraft legetøj og ser dagligt you tube klip med minecraft. Desværre kan de ikke spille det på deres pc længere (kender ikke lige årsagen). Så kun i klubben og SFO kan de spille. Nu har de de tilsammen sparet sammen til en Ps4 og skal købe den i weekenden. Dog skal de så yderligere spare sammen til spillet. Så at vinde det spillet vil gøre stor lykke herhjemme 🙂 Krydser SÅ meget fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria mørck

  min søn på 6 elsker minecraft er mega imponeret over hvad han kan få bygget, den fantasi den lille mand har. Han spiller det på pc også sammen med sin far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Finne

  Minecraft universet er stadig ukendt hjemme hos os, men jeg ville gerne kunne glæde mine drenge med et minecraft spil, så de endelig kunne prøve det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Min søn vil sætte stor pris på en forsinket julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Toft Nielsen

  Har en dreng og pige som er vilde med Minecraft☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Lego og minecraft kan samle hoben her i huset. De er 7, 11 og 13. Den ældste er klart den klogeste men de andre kan alligevel imponere. De fik våben, lygter, bøger og tøj med minecraft til jul. Den ene er enda en langhåret eos læpomade er meningen med livet racen, men ok hun ønskede sig så heller ikke minecraft merchandise men flere eos istedet. Hun har dog læst bøgerne drengene fik. Jeg må indrømme jeg ikke helt har fattet hvorfor lige netop minecraft er så fantastisk ( eller eos for den sags skyld? Måske fatter bare bare ikke mine børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Hov det sidste forsvandt. Så røg humoren i det da helt ud 😀

   Men jeg har fanget det fanger dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brit Tolstrup

  Herhjemme er vores drenge også vilde med Minecraft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pedersen

  det vil mine drenge blive meget glade for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det eneste ønske som ikke blev opfyldt juleaften! Albert elsker Mindcraft og spiller det det rigtig meget på Ipaden, men har længe drømt om det til PS4 🙂

  Håber at jeg er heldig at vinde 😉

  Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glennie K.

  Det ville min søn elske.. De spiller så meget Minecraft på IPad ham og hans venner.., PS4 flyttede også ind hos os inden jul.. Så der er mangel på spil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Min søn Emil ville blive super glad hvis jeg vandt det til ham ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene B.

  Det vil da være topskønt at vinde til min søn .0)) han er ved at spare op til en ps4, så det vil dejligt at overraske ham med når han får købt den. .0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Åh, min lillebror ville elske at få minecraft til PS4! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette olesen

  Har fire drenge. De elsker minecraft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  min unge er vild med Minecraft universet, og det åbner hans verden. Det meste af hans sociale liv foregår online ( han er autist), og netop Minecraft er et socialt spil der styrker samspil.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia

  Har en hyperaktiv dreng som slapper af ved at spille, han er vild med minecraft men har ikke til ps. Farmand spiller også, så de ville kunne hygge sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  jeg har 3 drenge, som netop har fået en PS4 i julegave, så Minecraft ville vække stor lykke her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn elsker minecraft – men skal altid låne min bærbare til at spille på – så det ville falde i rigtig god jord herhjemme. Win win for både mor og søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Hej.

  Minecraft det er det hotteste herhjemme pt. Både for min datter og søn. Min søn på 7 år fik en ps4 i julegave og han er nu ved at sparre sammen til spil til den bla. Minecraft. Jeg ville elske at kunne glæde ham med dette spil.

  Krydses hvad krydses kan.

  Rie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg har 4 drenge og de er alle 4 bidt af minecraft, så ville bringe lykke herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mesterkokken Lucas i køkkenet med Go Cook App