Vinderne af HOLLY's er fundet

Smallstuff

I går havde jeg besøg af søde Sidse fra Smallstuff, som kom forbi og viste mig AW12 kollektionen.
Smallstuff er et nyt mærke hos os, som vi startede forhandling af i november 2011. Vi har dog ikke haft deres tøj-kollektion før nu.
Kender du Smallstuff for deres interiør eller børnetøj? Eller måske begge dele?

Til efteråret kommer der nye farver som altid, og jeg synes bare alle de nye farver er så lækre. Til de små piger (faktisk helt op til str. 6 år), kommer der den skønneste strikkjole og lille vest.
Til drengene er der bl.a. den skønneste brune serie – som egentlig også sagtens kan bruges til pigerne. Strikken til drengene er også rigtig skøn og det bedste er næsten priserne – yderst fornuftige priser.
Hvad synes I om det?

5 kommentarer

 • Anonymous

  er bare vild med smallsstuff, lækker kvalite, passer i størrelsen og altid skønne farver
  mia boye

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har været super glade for bodyerne, som vi har haft i flere størrelser. De er nærmest umulige at slide op, og ser ud som nye selvom de er vasket og tørretumblet mange gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Bodyerne er super fantastiske, men håber virkelig ikke kkjolen og de andre strik varer er samme kvalitet som tidligere da der er uld i….jeg siger dig min lille baby var fyldt med fnuller af uld over alt så nej den vil jeg ikke anbefale og prisen er jo høj nok….lav det i bomuld……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ååååååh det er jo mega sødt tøj… Knus Rikke / Emily

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme har vi kun prøvet Smallstuff's babysengetøj, som var et hit (hos mig i hvert fald) og så har musen netop fået dukkesengen i lilla i fødselsdagsgave. Den er til gengæld et KÆMPE hit! Jeg kunne godt tænke mig at få afprøvet tøjet, kjolen ser rigtig fin ud og umiddelbart ser heldragterne også rigtig gode ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af HOLLY's er fundet