Lige nu.....

Småfolk – Vinterovertøj 2012

Jeg ved godt at det ikke er ligenu vi ligefrem gider tænke på flyverdragter – men det er alligevel det jeg har beskæftiget mig med de sidste måneder. At bestemme hvilke flyverdragter og vinterovertøj I skal kunne købe til jeres børn til næste år ;0)
Netop nu er der en masse spændende nyheder fra Småfolk på lager til foråret, men hvis du allerede higer efter hvad der mon kommer til vinter – så vil jeg her afsløre lidt ;0)

Denne vinter måtte Småfolk desværre trække deres vinterovertøj tilbage inden det nåede at komme i butikkerne, men det håber jeg godt nok ikke de må gøre til næste vinter. Det er SÅ meget bedre end det nogensinde har været, og jeg er helt vild med farverne ;0)

Hvad synes I?

6 kommentarer

 • Ser så fint ud! Perfekt til en dreng på 1-2 år 🙂 Er bare så vild med Småfolk! Vores store drenge på 5 og 8 år gider dog ikke æblerne mere, så jeg elsker at give yngstemand det fine tøj på – så skønne print og farver og kvalitet – både æblerne og alt det andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straube

  Skønne farver 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syns det er mega skønt. Kunne sagtens finde på at købe til mine døtre og min søn, så de får ens i dette designs 🙂 Elsker virkelig småfolk og æblerne, bliver aldrig træt af det. Plus deres farvesammensætninger er forfriskende og man bliver bare i godt humør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så vild med de æbler der :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er de fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige farver

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu.....