Vinderen af Hummel konkurrencen

Mesterkokken Lucas i køkkenet med Go Cook App

Go CookGo Cook app

Mesterkokken Lucas i dyb koncentration i køkkenet
 
 

Lucas i køkkenet med Go Cook 

Som jeg skrev om i mit tidligere indlæg, så er vi virkelig blevet glade for Go Cook app’en, som er en kokkeskole-app til Ipad og smartphones med en masse opskrifter. Opskrifterne er lige til at gå til og fortæller i små step hvad der skal gøres og hvad der skal bruges. Der er sågar små film hen ad vejen med vejledninger i hvordan man f.eks. laver en gærdej.

Denne gang har Lucas bagt Æbleboller med kanel efter en opskrift han selv fandt i Go Cook app’en.
Jeg hjalp ham på sidelinien, men i princippet lavede han måske 90% helt selv, og han hyggede sig virkelig med det.

Lucas er en kræsenpind og jeg er normalt total kontrol-freak i køkkenet. Køkkenet er M-I-T område, og det er normalt udelukkende mig der laver mad her på matriklen. Derfor så jeg det som lidt af en udfordring da vi blev spurgt om vi ville teste GoCook App’en for Coop, men jeg syntes også at udfordringen løs spændende.
Jeg er i forvejen meget velovervejet omkring hvilken emner vi takker ja til at skrive om her på bloggen, men denne opgave var simpelthen for spændende og jeg er virkelig glad for at vi takke ja.

 

Go Cook app

Resultatet af Lucas’ æbleboller – og de smagte virkelig godt
 
 

Go Cook app i hverdagen

Faktisk er vi blevet så glade for Go Cook app at vi idag bruger den i hverdagen.
Jeg har længe været lidt træt af at være den herhjemme der altid stod for madlavningen, og det har nu hjulpet på den måde at drengene ligefrem ønsker at være med. Min plan er at de hver skal have en maddag, hvor de bestemmer og står for aftensmaden herhjemme som vi altid spiser sammen.

Derudover så bruger jeg app’en til at finde inspiration til madlavningen, så jeg kan komme lidt væk fra de retter jeg bare altid får lavet.

Her i juleferien, har jeg bl.a. brugt app’en en morgen,  hvor jeg fik lyst til friskbagte boller. Jeg var stået op som den første og besluttede mig for at bage til de andre. Det endte med en opskrift fra Go Cook app på luftige boller, som var ret enkel og den er nu blevet en af mine yndlingsbasis opskrifter.
Jeg bruger den også hvor jeg river gulerod eller bruger frugt resterne fra min philips juicer.

Hvis ikke I kender til Go Cook app, så vil jeg varmt anbefale den.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Coop, som står bag Go Cook.
Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning.  

 

2 kommentarer

  • Annette

    Tak for inspiration – det må vi prøve, app’en er klar til børnene kommer hjem fra skole 🙂
    Den skinne du har dine knive siddende i på væggen, hvad er det for en? Vi er ved at købe en magnetskinne, men din ser smartere ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder som en skøn app. Jeg glæder mig simpelthen sådan, til D “rigtigt” kan være med i køkkenet og forhåbentlig opnår samme glæde ved at lave mad som mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Hummel konkurrencen