Someday Soon - Nyt mærke på boozt.com

Fårup Sommerland – En anbefaling

Fårup Sommerland

 

Fårup Sommerland

I starten af juni måned var vi inviteret med til nok det skønneste blogevent jeg nogensinde har deltaget i, eller har været inviteret til.
Det har egentlig hele tiden været min mening at ville fortælle jer om det,  men tiden er bare fløjet for mig og da jeg så endelig havde tid i ferien – så brændte min harddisk sammen med samtlige af mine billeder på.
Både billederne til bloggen, til arbejdet og de helt private familie fotos. Jeg var simpelthen grædefærdig. Ikke så meget pga. de billeder jeg havde mistet her til bloggen og i forbindelse med arbejdet, men i den grad alle vores familiebilleder fra de sidste ca. 5 år som bare var pist væk.
Heldigvis fandt jeg en super fyr, som faktisk har reddet hele min harddisk og genskabt alle mine billeder ;0) Hvor heldig kan man lige være? Ok det kostede så også lige 2.000 kr. at redde den, men det er jeg fuldstændig ligeglad med – bare jeg har mine billeder <3
Derudover så gør jeg meget ud af at gøre alt jeg omtaler her på bloggen så personligt som muligt, og det synes jeg kan være svært når vi pludselig er 20 forskellige bloggere der skriver om præcis det samme fordi vi har deltaget i samme event. Jeg tænker at man som læser så måske kan blive lidt træt af at læse det samme igen og igen?

Jeg håber derfor “stormen” omkring Fårup eventet har lagt sig lidt nu og at I vil læse lidt om vores oplevelser i Fårup Sommerland – det var nemlig i den grad anbefalelsesværdigt.

Fårup Sommerland

Julius og Lucas i “Orkanen” – Fårup Sommerland

 

Da vi ankom til Fårup Sommerland, stod det seriøst ned i stænger og vi tænkte bare: Åhh nej og æv altså !!! Det var bare så ærgerligt, for som sagt var arrangementet bare lige os og hele familien havde glædet sig. Vi har aldrig været i Fårup Sommerland før, men drengene var helt klar over hvad det var for noget og kunne huske reklamerne de har set i fjernsynet.

Så regn eller ej – vi var klar og tog i den grad ja-hatten på.

Forinden havde vi været en tur i Tivoli med drengene, hvor specielt Lucas overraskede os og prøvede selv de vildeste vildeste ting. Så drengene var ikke tøvende da Parken åbnede 2 timer før normalt åbningstid, kun for os. De var ikke blege for selv den vildeste rutsjebane og tog den ene tur efter den anden i de 2 timer. Flere gange kunne de faktisk blive siddende og få en ekstra tur, fordi der jo ingen kø var.
Det var virkelig en fed oplevelse bare at prøve løs.

 

Fårup Sommerland

Lucas var lige præcis høj nok til stort set alle forlystelserne i Fårup Sommerland ;0)
Man kan finde en højdeguide til alle forlystelserne LIGE HER
 
 

Fårup SommerlandFårup Sommerland

Drengene tager en ekstra tur i Rafting
 
 
Fårup Sommerland
Pga. vejret var der ikke specielt mange mennesker, selv efter Fårup Sommerland åbnede
op for resten af de besøgende den dag. Det betød at der stort set ingen køer var
og at vi i den grad fik prøvet stort set alle ting og flere forlystelser prøvede vi igen og igen.
 
Fårup Sommerland
Hr. Mand og Lucas prøvede Lynet igen og igen. Lucas kunne slet ikke få nok.
 
Lucas prøver at finde vej ;0)
 
Rævens hule // Fårup Sommerlands svar på Hurlumhej huset. Virkelig genialt lavet ;0)
 
 
Julius lurer på “Waveswinger’en
 
Flagermusen // Læg mærke til træet lige midt i “køen”
 
Hoppepuderne var bestemt også et hit
 
Igen – INGEN kø :0)
 

Dag 1 // Fårup Sommerland

Selve blog eventet var på dag 1, men vi var så heldige at blive indlogeret i et sommerhus 5 min. fra Fårup Sommerland.
Selvom vejret startede skidt, så endte det faktisk med at klare op og blive helt dejligt. Samtidig klarede det så tilpas sent op, at der faktisk ikke var så mange besøgende i parken den dag. Mange havde nok afholdt sig fra at tage afsted pga. vejret, men det gjorde bare at vi havde den mest perfekte dag hvor vi bare prøvede og prøvede den ene forlystelse efter den anden.

Vi var virkelig imponeret over parken og hvor rent og pænt der var overalt. Serviceniveauet har jeg sjældent oplevet bedre og selvom der er mange unge mennesker der arbejder i parken, så er de ekstremt servicemindet.
F.eks. da vi skulle købe is og candyfloss til drengene var der en ret stor kø og på trods af det gav de sig tid til den enkelte kunde. Da vi kom frem og det blev vores tur, spurgte ekspedienten lige så sødt om Lucas selv ville med ind og se hvordan man lavede en candyfloss. Og vupti var den frustration over lang kø pist væk.

Fårup Sommerland er virkelig en af de smukkeste forlystelsesparker jeg har været i. For det første fordi det er så velholdt og der er rent og pænt overalt. Men i den grad også pga. naturen. Det ligger inde i en skov, og det er som om alt er bygget op omkring naturen og ikke omvendt. Det giver bare en virkelig fin og autentisk stemning som man bevæger sig rundt i parken.

 

Dag 2 // Fårup Sommerland

Dag 2 havde vi igen mulighed for at besøge Fårup Sommerland, hvor vi på fri hånd og uden arrangementer kunne bevæge os rundt i parken.
Den mulighed ville vi ikke lade gå fra os, så vi besøgte igen parken et par timer inden vi drog hjemad mod Sjælland.

Vi lagde ud på den kæmpe store legeplads, hvor der er noget for både store og små. Fårup Sommerland er bestemt ikke bare en masse vilde rutsjebaner og min fornemmelse var klart at dem med helt små børn også havde en masse aktiviteter at kunne prøve.
 
Vovehalse.dk :0)
 
 

På dag 2, var det bragende godt vejr og det betød også en del flere besøgende i parken samt længere køer end vi havde oplevet dagen forinden. Så drengene tabte hurtigt modet når nu det havde været så nemt igår. Men vi fandt stor glæde i at besøge de mange legepladser rundt omkring i parken, hvor drengene fik lov at brænde alt det krudt af de kunne inden køreturen hjem.
Og så havde vi jo altså også prøvet stort set alt i går ;0)

Det lykkedes os dog også at finde steder i parken hvor vi slet ikke havde været dagen forinden. Området med bådene, snurretoppene og karrusellen havde vi faktisk slet ikke opdaget. Og her var der faktisk ikke så lange køer, så vi fik prøvet en del igen ;0)

Brødre – Hinandens værste fjender og alligevel de bedste venner <3
 
Farvel Fårup Sommerland og tak for en helt igennem fantastisk oplevelse <3
 
 

Fårup Sommerland var virkelig en positiv oplevelse og bestemt et sted vi har lyst at besøge igen. Boede vi i nærheden havde vi helt sikkert investeret i årskort, så man kan komme frit i parken hele sæsonen.
Sæsonkort kostede i sæson 2015 – 599 kr.  og har flere fordele end bare fri entre i hele sæsonen – SE BARE HER – KLIK

Fårup Sommerland har længere åben end vi er vant til fra vores lokale sommerland her på Sjælland, så man får virkelig noget for pengene med et årskort synes jeg. Det er faktisk lige før jeg ville overveje det selvom jeg bor herovre ;0)
Man kan finde åbningstider LIGE HER.

Derudover så er der også det vildeste badeland i Fårup Sommerland, som vi denne gang faktisk slet ikke fik prøvet.
Vi var der jo tidligt i juni måned, og det var lidt koldt og blæsende. Et par af de andre bloggere der var med prøvede det, men sagde at det var hundekold, så vi sprang over.
Men det er noget jeg virkelig gerne ville have prøvet om det var godt vejr og i den grad også noget jeg er ret sikker på drengene ville have elsket.
Man kan læse mere om Fårup Sommerlands vandland LIGE HER.

Hvis I har planlagt en tur til Fårup Sommerland, så lad ikke vejret skræmme jer. Det kan rent faktisk vise sig at blive den fedeste oplevelse selvom vejret driller lidt. Lige præcis fordi mange andre så også bliver hjemme. Og så er der virkelig mange forlystelser – se bare HER. Vi kunne snildt være blevet der i flere dage ;0)

Det var vores allerførste besøg i Fårup Sommerland, men jeg er ret sikker på, at det bestemt ikke var vores sidste ;0)
Tusind tusind tak for oplevelsen og fordi vi måtte deltage.

Turen og eventen til Fårup Sommerland var sponsoreret og vi fik ophold, forplejning og indgang. Ordene og anbefalingerne i dette indlæg er 100% mine egne. Jeg er ikke blevet bedt om at omtale eller skrive om vores oplevelser.

 
 
 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Someday Soon - Nyt mærke på boozt.com