Rabatkode til ventetøj

140104 – Dagens Julius i M8 – Mate8

M8

M8 – Helt nyt tween brand

M8 [Mate] stiftede jeg bekendtskab med første gang for ½ år siden på CIFFKids i August 2013, hvor SS14 kollektionerne blev præsenteret. Jeg var selv ret vild med mærket allerede fra første indtryk uden dog at være fuldstændig overbevist om at det manglede i markedet. For indrømmet – tween segmentet er bare generelt en ret svær målgruppe.
Når jeg bevæger mig rundt på modemessen, så er det gerne med de kommercielle briller på og det jeg selv er vild med er ikke nødvendigvis det jeg ender med at købe hjem til videresalg. For der kan være meget stor forskel på det man selv er vild med og det resten af verden er vild med.
For at være ærlig, så var jeg ikke sikker på at M8 ville ramme den endelige forbruger igennem nethandel, hvor man kun ser produktet på et billede og ikke mærker det før man rent faktisk har klikket det hjem.

Julius har fået lov at teste et par dele fra den kollektion der kommer fra M8 her i foråret, og jeg er nødt til at indrømme nu at jeg måske er lidt i tvivl om mon ikke dette mærke bliver et stort hit. FOR HOLD NU OP HVOR ER DET LÆKKERT!!!!

M8M8 [Mate] er et nyt dansk t(w)een mærke, der er dedikeret til at lave fede, enkle og funktionelle styles. Det er sporty street wear uden behov for unødvendige detaljer, designet til den aktive, moderne tween og teen. Stilen er inspireret af bymiljøet og af hip hop og skater kultur.

Jeg synes selv det rammer Julius ret fint i stilen, uden at være for voksent – men heller ikke barnligt. Han er faktisk ret sej i M8 ;0) Bukserne er virkelig behagelige for ham, som ellers går mest i jeans – jeg er ret sikker på at det bliver nogle af hans yndlings bukser. Og selvom der er elastisk i både talje og ben, så virker de på ingen måde for barnlige i snittet – nærmere tværtimod.

M8

Har I bemærket det nye mærke M8 og tror I det kunne være noget for jeres store børn i tween/teen alderen?
Prisen er sådan meget at sammenligne med Cost:Bart og HOUNd synes jeg – så ikke helt billigt, men heller ikke så dyrt som de voksne mærkevarer som jeg nok synes M8 er mest nærliggende at sammenligne med.

Hvad synes I om det?
I kan se meget mere M8 inde på deres hjemmeside som I finder LIGE HER.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

 • Christina Hansen

  Det vil helt sikkert falde i min søns smag, han elsker alt hvad der er blød at have på og hader når hans mor synes at nu er det på tide til cowboybukser ;0)))
  Hvordan er bukserne i str? For tror helt sikkert Simon skal have sådan et par

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina stig andersen

  Jeg synes ikke, at Mate adskiller sig nok fra mængden, hvis prisen er som Cost-Bart, som bestemt ikke er noget billigt mærke. Til gengæld synes jeg tit at designet/ farverne/ detaljerne fra Cost-Bart skiller sig ud fra mængden. Desværre er Cost-Bart i pasform til meget smalle/slanke børn. Min datter som er lidt til den runde side for kraftig til at Cost-Bart klæder hende supergodt.

  Til gengæld har jeg nogle styles jeg godt kunne tænke mig til min søn,
  som er normal/slank og pt passer et par grå sweatpants med lysegule detaljer, som egentlig har været hans søsters – men det er en unisex model og de klæder ham bedre.

  Så umiddelbart er det ikke et mærke som jeg vil kigge efter ud fra de 2 styles du har vist på Julius

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til ventetøj