Sneak Peak - Hummel AW13 Kids

300613 – Dagens Julius i vendbar Cost:bart jakke

CostBart vendbar jakkeCostBart vendbar jakke

Julius i: Costbart vendbar jakke (gave) – UDSOLGT // Costbart kortærmet sweat – 499,75 kr. //
CostBart Adam jeans – 499,75 kr. //
 

CostBart vendbar jakke

Julius har fået den her smarte jakke fra Cost:bart som har været så søde at sende den til ham.
Jeg synes egentlig det er meget smart at den kan vendes og have to forskellige udtryk, men er det noget man giver at give det ekstra for?
Jakken står oprindeligt i 699,75 kr. – og jeg ved ikke om det bare er min tween herhjemme, der egentlig er ret ligeglad?

Hvis I har tweens, hvornår begyndte de så selv at ville bestemme?
Jeg er klar over at pigerne allerede i en ret tidlig alder er med inde over, men hvad med drengene?

Mine drenge er måske bare skadet af at mor er “tøj-spasser”, så det er seriøst ikke noget de går op i.
Flere fortæller mig at når drengene når en alder på en 11-12 år, så vil de faktisk helst gå i voksen mærker?

Hvad siger I?

44 kommentarer

 • Carina Johansen

  Hej ja man vil gerne over i str. s i voksen mærker når man er blevet konfirmeret!!! Adidas er stadig in også!
  Min datter er til sort/hvid/grå med enkelte farvestrøg af alle skrigende farver!!! Hvidt er også meget populært! Men generelt en ensfarvet bund og farverig top! Mht. lilla og lyserød, er det baby farverne jeg mener, de skrigende er helt in, og pt er det grøn, den til trafik vestene der hitter med sort under!! Problemet er her at når man bliver 9 det blev hun i sidste uge! Så kommer man over i str. 9-12 mange steder, tøjer bliver meget anderledes, klart når det skal dække så stor en aldersgruppe! Hun elsker molo, hun har lige fået den kjole med de grønne undulater på i fødseldagsgave! Og den hvide med heste. Ellers er hun ikke mærkedyr(heldigvis) Håber det kan give dig lidt stof!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Carina – det er helt sikkert brugbart for mig.
   Jeg tror også det er meget normalt at man lige skal vænne sig til tween tøjet når de går over i det. Julius var 7 år da han begyndte at passe det og jeg kan også huske at jeg virkelig skulle vænne mig til den lidt sejere stil ;0)
   Tusind tak for dine input <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for alle jeres kommentarer – det er virkelig brugbart for mig ;0) Jeg har svaret jer alle direkte inde på bloggen (hvor den henter jeres kommentarer ind fra FB). Flere af jer har jeg stillet uddybende spørgsmål til jeres svar – Vil i være søde at tjekke direkte på bloggen hvad jeg har svaret jer: http://www.boernetoejsindkoeberen.dk/300613-dagens-julius-i-vendbar-costbart-jakke/
  Tak for jeres kæmpe hjælp <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen via Facebook

  Min søn på 12, er selv med til at bestemme hvad tøj han skal have 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåh Ja og mine to knægte på 16 er ovre det stadie hvor jeg kan være med.. 😉 heldigt at ham på 13 er ligeglad, så kan jeg købe til ham, mens de tre andre vil bestemme selv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, man må jo nok indse at den tid kommer…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Linde Pedersen

   Ja, der sker meget når de bliver teens 😉 Har en bonusdatter på 6½ og hende kan man ikke købe tøj til! Hun er meget bestemt og skal nok fortælle hvad der er pænt eller ikke pænt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har også hørt at pigerne er meget “værre” :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og håret – Håret er MEGET vigtigt. Sønnen SKAL have den helt rigtige voks i håret – ellers går han ikke uden for en dør !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min Viktor Ray som snart fylder 10 er 120% ind over når der købes tøj. Det skal være smart og kvalitet ~ helst a la Justin Bieber tilsat dyre fodbold trøjer. Han vælger når der netshoppes og elsker at være med ude at prøve tøj 🙂

  Datteren Silje Kajsa som snart fylder 8 er endnu mere kritisk. Hun er ligeglad m mærker – men tøjet skal sidde rigtigt, som efter hendes udsagn betyder ikke for løst. Pomp de Lux, Hummel og Mar Mar er favoritmærkerne … Hun kan længtes efter tøj i uger, vi køber det og hun bruger det ikke. Hun er også ALTID inde over når der shoppes – så der netop indgåes at hun ikke vil bruge det vi køber @@@@

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Når du skriver smart og kvalitet, hvad er det så? Er det bestemte mærker eller?

   Sjovt du skriver det med at din datter ikke vil have tøj der sidder for løst og at hun så foretrækker Pomp de Lux. Er pomp de lux ikke meget løstsiddende det meste af det?
   Oplever også meget at pigerne vil have de helt tight jeans, men det matcher jo meget godt voksenmoden ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina Juhl Yde

   Smart og kvalitet er helt sikkert bestemte mærker. Han vil helt sikkert hellere have få stykker tøj frem for mange billige …. Viktor Ray sværger til Outfitters Nation, Vingino, Hummel, Tommy Hilfiger, Costbart og som sagt til Originale fodbold trøjer. Han har netop fået Manchester United grønne målmangstrøje m navn bagpå til kr 750,- og Bayern Münchens nye guld trøje til 650,-

   Min datter kigger helt sikkert på mit tøj valg. Jeg elsker også tætsiddende tøj. Hun vil aldrig vælge pomp de Lux ballon bukser. Dem kan hun ikke lege i. Favoritterne er pt. Deres leggins, stramme comboybukser, basisbluser, toppe – og så et par converse. Desuden elsker hun Hummels farvestrålende / neon leggins samt matchede toppe. Da hun gik i børnehave havde hun ALTID kjole og strømpebukser på – men det ændrede sig fra den ene dag til den anden da hun startede i skolesidste sommer. Nu er det kun bukser / leggins !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for dit svar igen ;0)
   Rigtig spændende at høre hvad de unge vælger. Tak fordi du vil dele.
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Ja twees med stort T! En på 14 og en på 8, drengen på 14 vil vælge alt selv, dog er han lydhør over for foreslag, bare der står humør, tommy hilfiger, g star mm i tøjet!(dyr herre, men han vil hellere have to trøjer af de dyre en 4 af de billige, så må moren jo vaske oftere! Pigen på 8 Skal selv med hver gang, ellers ligger tøjet bare i skabet! Det er sgu hurtigt de får en mening! Og lyserød er yt, og lidt lilla, det er for små piger siger hun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Interessant. Så når man er 14 år, så ønsker man ikke længere tweens mærkerne og vil hellere over i voksen mærker som Humör, g star osv?

   Hvilke farver foretrækker din pige så, når det ikke må være lilla og lyserød?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har en pige på 10 og en pige på 13, de er altid selv med på tøjindkøb, de har helt klart deres egen mening om hvad de vil gå i og det modsatte. God sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Spændende. Får de så lov at få præcis hvad de selv foretrækker eller må du nogle gange sætte grænsen?
   Er det bestemte mærker eller mere bare hvordan det ser ud?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn på snart syv har også en klar mening om had han skal have på. Og moderen har flere gange indkøbt dyre bluser som bare ligger i skuffen og venter på fætter bliver stor nok til at passe dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor surt :0( Tænk det oplever vi slet ikke…..
   Hvad er det så han selv foretrækker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zander er selv med til at vælge sit tøj. Og han er meget bevidst om hvad det skal være og hvilken mærker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sjovt. Må jeg spørge hvilke mærker han så selv ønsker?
   Kunne være spændende at vide ;0) Også gerne hvor I køber det?
   Er det sejt nok at købe det et sted hvor man også køber det gængse børnetøj?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn elsker at gå i adidas casual sporty style, kan godt lide fodboldøj, han er 10år og jeg ved hvad han kan lide. Min datter på snart 3 får det på som mor synes, men at have en lille pige er FARLIGT for tøjbudgettet.
  Derfor handler jeg også en del på Trendsales hvor jeg både sælger og køber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok, så udover det, så har han ingen præferencer til mærker og lign.?

   Åhh ville nok også købe mig fattig om jeg havde en lille pige….. Men det går nu også meget godt med drengene ;0) Ha ha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har 2 drenge i den alder som helt klart har deres egne meninger omkring hvad de vil gå med og hvad de IKKE vil gå med. Jeg er holdt op med at Købe andet end strømper og underbukser til dem, uden at de er med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Må jeg spørge hvad det så er de gerne vil gå med?
   Er det bestemte mærker? Købt bestemte steder eller?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter på 8 vælger stort set selv. Også hvad der skal tages på om morgenen. Det går rimeligt og sjældent skal jeg påpege om vejret er til tøjet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk ;0)
   Her ligger jeg altid drengenes tøj klar hver aften, så de bare skal hoppe i det der nu er lagt frem :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Linde Pedersen

   Jeg tror ikke jeg har lagt tøj frem til mine 4 børn siden de var omkring 4 år 🙂 At farver ikke passede sammen betød ikke så meget for mig, hvis de bare havde det godt i det de tog på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ville nok heller ikke gøre det hvis de var interesseret i det, men indtil videre er de faktisk ret ligeglade bare det er behageligt at have på ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min søn på 9 år bestemmer næsten selv. Bukser skal sidde helt bestemt før han gider bruge dem. Til bluser har han ikke så store krav. Han er en lille og smal dreng så tøjet må ikke virke for stort til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Spændende.
   Er det bestemte mærker eller er det sådan mere udtrykket og udseendet i tøjet der er grundlæggende?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Rytter

  Min dreng på 11 er også ret ligeglad. Han har nogle mærker han er glade for, men tror mest det er udenads svar for at havde et svar når jeg spørge. Han vælger øverste trøje og øverste bukser til hverdag og for lillesøster til at finde frem hvis vi skal noget særligt.
  Det der nok er vigtigst er der er hætte på.

  Lillesøster er 9 ½ og går langt mere op i tøj. Hvor drengene vil bruge deres lommepenge i legetøj eller spil vil hun købe tøj. Hun vil nok næsten være villig til at skifte familie for at få dig/dit job som mor 😀

  Der er da drenge i deres vennekreds der går op i tøj, og der er piger der ikke gør. Men generelt kan jeg godt se forskel på piger og drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Må jeg spørge hvilke mærker det så er han nævner?
   Kunne være interessant at vide som den tøjspasser jeg er ;0)

   Og det med hætte – det synes jeg ligesom er ved at gå lidt væk og der kommer en del uden hætte i de kommende kollektioner.

   Sjovt med lillesøster – Og mon hun sådan for alvor ønskede at bytte ;0) Det tvivler jeg nu på ;0) Ha ha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Rytter

   Hound og Grunt. Hummel nævner han også jævnligt, men ejer stort set intet, hvorimod han ejer en bunke Dxel hvilket han aldrig nævner. Og så er der Chopar da fra din synsvinkel falder lidt udenfor. Det er kun fordi jeg er snublet over nogle trøjer når jeg har været på lagersalgs jagt efter gymnastik dragter.

   Han kan godt lide at gemme sig, så tror jeg kommer til at lede efter hættetrøjer hvis det holder op med at være normen.

   Hun vil nok gerne bytte bare en shoppetur eller 3 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Karina Nørreriis via Facebook

  Her er det mig, der styrer tøjbudgettet og dermed også tøjkøbene. Jeg ved hvad mine børn helst vil gå i og så kan jeg gå efter det. Jeg syr en stor del af deres tøj selv, børnene elsker at skille sig ud og ikke ligne alle de andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Her er det også mig der styrer det med tøjet 100%, og endnu er der ingen af drengene der har klaget med mindre noget ikke var behageligt at have på – hvilket primært har været Lucas. Han er ret sart, så her må intet klemme eller stramme og skal helst være så blødt som muligt.

   Sejt at du syr en del af deres tøj selv – det gjorde min mor også da jeg var barn (hun er syerske) – men modsat dine børn så HADEDE jeg det som pesten. Ville bare gerne have det alle andre havde.
   Synes det er flot at dine børn gerne vil skille sig ud ;0) Hatten af for dem – det er sgu sejt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Krøll Kirckhoff via Facebook

  Min pige på næsten 7 styrer det selv med hård hånd. Jeg har godt nok ikke særlig meget at skulle have sagt. *griner* min søn på 8 har også en mening om tøjet, men går slet ikke op i det på samme måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, som ren drengemor – kan jeg jo også kun smile når veninderne fortæller om hvordan deres døtre er ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sorensen via Facebook

  Har en søn på 11, han er ligeglad, bare tøjet er pænt, men han foretrækker noget frem for andet. Datteren min derimod er en anden sag, hun er lige blevet 7, og ved godt hvad hun vil have og ikke have. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan tror jeg også Julius ender her. Han er jo stadig kun 8 (snart 9 år), så det med mærker osv. er overhovedet ikke noget han bekymrer sig om – hvilket passer mig ret fint.
   Sjovt med de piger ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak - Hummel AW13 Kids