Modemesse og manglende tandfe.......

Rabatkode til ventetøj

 

Mom2Mom har åbnet dansk webshop

Ja jeg tænker at I måske er nogle herinde der måske er så heldige at vente jer ;0) Bare det var derfor at jeg igen igen vejer på toppen af hvad jeg nogensinde har vejet, men næh nej sådan er det ikke – Ha ha.

Men jeg har alligevel lovet Mom2Mom at dele en lille rabatkode med jer herinde, som giver 10% på alt ventetøj på den helt nye danske netshop LIGE HER.

Du skal bruge rabatkoden: Ventetøj10
Og så vil du få 10% på hele sortimentet frem til d. 9. februar 2014

 

Mom2Mom er et svensk mærke, der designer lækkert ventetøj. Hvert år samarbejder Mom2moM med en kendt person, som sætter sit personlige præg på vor kollektion. Designeren får stor frihed i sit design og hun – eller han ? er med helt fra start, så kollektionen får gæste-designerens helt personligeudtryk. Med denne inspiration fra helt forskellige kendte personer skifter vort design hvert efterår og på denne måde er Mom2moM konceptet helt unikt. Gæste-designerne følger hele produktionsprosessen og har glæden ved at få udfordret deres kreative evner. Tidligere gæstedesignere for Mom2Mom er bl.a. den svenske blogger- og tv-kendis, Isabel Adrian og Sveriges ansete skuespiller Sara Sommerfeld.

Mom2Mom er svensk designet, moderigtigt, ekslusivt beklædning, der fremhæver den gravide kvindes vidunderlige former.

Har I hørt om Mom2Mom før?

Ventetøj

Lidt af mine ventetøjs-favoritter fra Mom2Mom.dk
 

Ventetøj – også efter graviditeten?

Nu er det jo noget tid siden at jeg selv var gravid, men begge gange har jeg været storforbruger af ventetøj. Jeg er nemlig på ingen måde sådan en type der i mine graviditeter har kunne gå i mine egne bukser eller lign. Sådan har flere af mine veninder det, og gud hvor ville jeg dog ønske man kunne bærer en graviditet sådan.
Mom2Mom har dog været så søde at sende mig et par styles som man også sagtens kan bruge selvom man ikke er gravid. Men jeg ved ikke helt…..
Måske er det bare mig gravidsnittet på ingen måde er god til, når man altså ikke er gravid?
Har I andre brugt jeres ventetøj efter graviditeten?

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modemesse og manglende tandfe.......