TTH arrangement - Se min nye jakke

Test af Racoon vinterovertøj – Del 2

Sidste vinter havde jeg hele 3 små testere til at hjælpe mig med at teste Racoon vinterovertøj i form af både flyverdragter, vinterjakker og skibukser. Du kan læse første del af testen her: Test af Racoon vinterovertøj – Del 2

Her kan I læse om de 3 testeres endelige vurdering af Racoon overtøj efter de har brugt det igennem en hel vinter.

 

Test af Racoon vinterovertøj – Milla

Test af Racoon

Milla har testet Racoon vinterjakke

Millas mor beretter:

Milla var så heldig at få lov at teste en rigtig fin jakke fra mærket Racoon, som jeg stadig synes er rigtig sød med prikkerne, det store hjerte på maven og den fine hætte.

Milla har ikke haft andre vinterjakker end denne hele vinteren, så den er absolut brugt dagligt. Den har derfor også været vasket en del gange efterhånden, men dette er overhovedet ikke til at se, og jeg mener virkelig overhovedet ikke. Den er som ny endnu.

Jakken er også rigtig god varm og lukker godt til oppe i halsen, så på trods af den hårde kulde har Milla haft det dejligt varmt med denne jakke.

Den har også været god at lukke med lynlåsen i siden, og jeg har egentlig godt kunne lide denne form for anorak lignende jakke. Men en lille irriterende detaljer har været når man kom ind i en butik med hende og der var lidt varmt, så man lige ville åbne jakken lidt, så sad flappen op foran hendes mund og irriterede i stedet for at falde til siden, og hvis man prøvede at bukke den ned, så gik der to sekunder, så var den hoppet op igen.

Test af Racoon

Pasformen er også stadig som da Milla havde den på første gang, og det er nok denne jeg har været mest ked af. Længden har passet rigtig fint, men ærmerne har været for lange hele vinteren, så vi har måtte bukke ærmerne lidt op for at hendes finger kunne titte frem, og vi har næsten måtte hive hendes hænder lidt ud igennem jakken for at få dem igennem det tykke foer i ærmerne, og det synes jeg er lidt ærgeligt ved en ellers så god jakke.
Samtidig er jakken rigtig kraftig og foret som jo er godt så hun kan holde varmen. Men samtidig har hun gået rundt og lignet en lille sumobrydder og ikke haft den bedste bevægelsesfrihed i jakken. Hun har til tider virket lidt anstrengt i jakken, som om hun ikke rigtig kunne bevæge sig. Samtidig har det heller ikke været let at få plads til både hende og jakken i f.eks. en autostol.

Så jeg må indrømme at jakken er rigtig sød og fin, og der er ingen tvivl om at Milla ikke har frosset hele vinteren, men jeg vil dog ikke købe denne type jakke igen.
Jeg er ikke i tvivl om at jeg næste år vil gå efter en jakke med mere bevægelsesfrihed i, selvom denne jakke ellers virkelig er lækker. Pasformen har bare ikke været god til vores pige.

 

Test af Racoon flyverdragt – Emily

Test af Racoon

Emily har testet flyverdragt fra Racoon
 

Emilys mor beretter:

Racoon er blevet et af mine ynglings mærker til Emily, jeg elsker deres design og deres kvalitet er endnu bedre. Tøjet holder så godt og bliver ved med at være pænt at se på. Deres mønster med de små pletter er så fint, og samtidig gør det at man ikke ser al snavs som kommer på ;0)

Emily har brugt flyverdragten i vuggestuen, nu er det ikke så meget de er ude i den alder men til gengæld sover hun jo flere timer udenfor og skal derfor holdes varm. Jeg har de kolde dage lagt en ekstra fleece ved hendes plads, men flyverdragten holder hende så varm så hun ikke har behøvet den. Flyverdragten passer hende så fint og hun ser så sød ud med en lyserød hue som passer til det lyserøde hjerte på brystet, jeg ville dog ønske at der var en bedre lukning ved halsen, jeg synes hun kan blive lidt bar omkring halsen og det er ikke så godt når det blæser.

Jeg var lidt bange for om den ville blive lidt for stor, men det er den ikke. Hun kan sagtens bevæge sig og virker overhovedet ikke hæmmet udover normalt når hun har den på. Til gengæld tror jeg den kan genbruges næste sæson da den har været lidt poset denne vinter og det er jo bare en fordel, og specielt med sådan en flyverdragt hvor kvaliteten sagtens kan klare to sæsoner.

Jeg er blevet spurgt om RACOON var pengene værd, da priserne er i den høje ende, men så meget som Emily har brugt alt hendes RACOON tøj og så glad som vi har været for designet og kvaliteten, så er svaret ja! Det er lidt dyrt men det holder og køber man det i en god str. så holder det også flere sæsoner.

 

Test af Racoon vinterjakke og skibukser – Malou

Test af Racoon

Malou har testet vinterjakke og skibukser fra Racoon
 

Malous mor beretter:

Malou fik lov til at teste et flot 2-delt sæt fra Racoon sidste vinter. Hun har været RIGTIG glad for det sæt og hold nu op, hvor har især jakken været brugt.  Jeg må simpelthen tilstå at det faktisk også har været hendes overgangsjakke samt start ?sommerjakke?.

Konklusion: Faconen har været super fin og længden perfekt med ekstra lune neden om.
Dun-fyldet har været god isolering, og hun har kunnet ånde uden at blive klam og fugtig inderst.  Jeg syntes fra start den føltes ?tynd? men har hun sagtens kunne holde varmen i den.

Der er sne/ vindfang i ærmer, et stort plus. Det samme gør sig gældende i buksen og det har gjort det rigtig nemt at få dem ud over støvler. God slidstærk og vandtæt buks, som hun på intet tidspunkt har været våd igennem  ? egentlig utroligt.

Jakken er dog kun vandafvisende og det har været et lille minus flere af dagene med meget fugt og regn/sjap, der er den blevet gennemvåd. Malou tumler og leger stadig en del og ved ikke noget bedre end at rulle sig i sne, vade igennem sjap og vandbytter ? også gerne lægge sig i dem !
Begge dele har derfor været vasket rigtig mange gange og jakken ligeledes været  i tørretumbler (ja det har den altså) men holder sig faktisk pænt når man tænker på det, selvom den er godt slidt. Racoon mærket der er skrevet bagpå i refleks blev dog ret hurtig slidt af.
Alt i alt en god oplevelse og lur mig om ikke jakken bliver brugt igen i hvert fald til starten af den nye sæson :0)

Test af RacoonTest af Racoon

Racoon vinterjakke og skibukser efter en hel vinters brug.
 

Racoon overtøj i form af både flyverdragter, vinterjakke, skibukser og tilbehør til den kommende vinter kan bl.a. købes på SmartKids.

Find alt Mini A Ture vinterovertøj lige her: Racoon vinterovertøj

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

 

 

9 kommentarer

 • Katherina Svendsen

  Jeg søger med den blå vinterjakke som Milla har på i str 86…nogen der skulle ligge inde med en brugt de hil sælge eller ved hvor jeg kan købe den. Mvh Katherina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katherina,
   Den er også bare super sød den jakke, men da den er fra sidste års kollektion skal du nok finde den brugt ;0)
   Jeg håber du har held med det ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katherina Svendsen

   Tak Pernille, kan bare ikke finde den brugt eller noget. Men arbejder på sagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Racoon var det sidste år og er det igen!!! Deres termotøj bliver brugt nu og er MEGET tilfreds. Kvaliteten er super på alt det vi har købt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg undrer mig meget over, at hætten er fastsyet på anorakken, det er da ikke sikkerhedsmæssigt forsvarligt, hvis de sidder fast i noget, kan den jo ikke falde af, ligesom hvis den sad fast med trykknapper, så er kvælningsrisikoen jo større:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni Isabella Munch via Facebook

  Vi har haft Racoon forårsjakker til drengene i år. Tænkte at vi skulle prøve noget nyt :-)… Designet er rigtig fint – lige noget for dem, men jeg er rigtig skuffet over kvaliteten, når man tager prisen i betragtning :-(… Der bliver ikke noget Racoon her foreløbig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ravn via Facebook

  Jeg er helt enig – og jeg er total dobbeltmoralsk her, sad faktisk og læste en masse af dine testeres indlæg i går og blev lidt halv irriteret over at alt var iiih og åååh så fedt, for tænkte, det kan jo heller ikke være lige godt det hele. Når der så endelig kommer et indlæg hvor alt ikke er rosenrødt så burde det jo være super, men lige præcis den jakke har vi selv været så glade for, så synes også det var synd hvis dem der læser det, blev helt afskrækket.. haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Louise Ravn <3 Jeg tror også at det har meget med det enkelte barn at gøre og så var Milla som her testede jakke jo heller ikke så stor. En str. 86 vil alt andet lige være noget mere mobil end en der er helt nede og bruge str. 68/74 ;0)
  Men testene jeg laver er 100% objektive og testerne bliver bedt om deres ærlige mening og det er det der udgives også ;0)
  Det skal jo være troværdigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ravn via Facebook

  Min Alma havde samme jakke som Milla her ovenover og kan slet ikke nikke genkendende til de irritationsmomenter de oplevede. Jeg tænker, at det er fordi den har været for stor. Alma som var 2,5 sidste vinter havde en str. 86 og den har bare siddet så godt på hende. Den har måske ikke været ligeså lang men stadig lang nok og så passede ærmerne perfekt. Når det så er sagt, så ved jeg godt, at børn har forskellig pasform. Ville bare komme med vores vurdering også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TTH arrangement - Se min nye jakke