Test - Danefæ overtøj - Del. 2

Test – Angulus vinterstøvler – Del. 2

Milla på 1½ år og Joshua på 2½ år har igennem sidste vinter testet Angulus vinterstøvler.
I kan læse 1. del af testen, hvor de netop havde modtaget støvlerne lige her: Test – Angulus vinterstøvler – Del. 1

Her efter en sæsons brug, har jeg bedt deres mødre om en opfølgning på hvordan støvlerne fra Angulus så var i brug en hel vinter.

 

Test – Angulus vinterstøvler – Milla

Test - Angulus vinterstøvler

Milla har testet sølvfarvede Angulus vinterstøvler model 2134
 

Millas mor beretter:

Milla var så heldig at få lov at teste et par rigtig fine sølvstøvler fra Angulus og vi har været meget glade for dem og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber sådan et par. Jeg er som tidligere skrevet helt vilde med dem, og de er så dejlig piget uden at være lilla/lyserød.

Der er heller ingen tvivl om at de har været fuldstændig vandtætte og ikke en eneste gang i hele denne kolde vinter har jeg mærket hendes fødder det mindste kolde. Jeg troede i starten at de var meget stive, men de har været så gode og Milla har let ved selv at tage dem på.

I starten tænkte jeg lidt, at sådan et par sølvstøvler de ville da hurtigt blive slidte og grimme, så helt ærligt så gik jeg faktisk ud og købte et ekstra par støvler i sort stof. Så tænkte jeg at disse kunne holde til lidt og de ville være gode til vuggestuen, så de fine sølvstøvler kunne holde sig lidt pæne.

Men jeg kunne hurtigt se, at sølvstøvlerne faktisk forblev rigtig fine på trods af de blev brugt en del, og da der jo overhovedet ikke er nogen tvivl om at det var sølvstøvlerne jeg var helt vilde med begyndte jeg at give Milla dem på til alt – Dagligt i vuggestuen (hvor de er meget ude), når vi skulle på indkøb/shoppe, når der skulle leges i sneen og når vi skulle på besøg) Og ja jeg skal da være ærlig og sige, at nu kan det godt ses på dem at de er brugt. Men INGEN støvler ville ikke være lidt medtaget efter en hel vinter hvor de er blevet udsat for lidt af hver, og jeg synes faktisk støvlerne holder sig rigtig fine på trods af et par enkelte mærker.

Pasformen og den gode solide sål er også fint intakt, så der er ingen tvivl om, at man her får sig en støvle, som er i super kvalitet og fantastisk design efter min mening.

Milla skal helt sikkert have sådan et par støvler igen næste år. Mht. til størrelsen så kan jeg også godt være fuld tilfreds, Milla har nu brugt støvlerne fra hun var 15 måned til hun i dag er 20 måneder. Milla vokser og vokser og er blevet en stor pige og en del større end gennemsnittet, og alligevel har hun fint kunne bruge støvlerne hele perioden og også resten af den kolde tid.

 

Test – Angulus vinterstøvler – Joshua

Test - Angulus vinterstøvler

Joshua har testet sorte Angulus vinterstøvler model 2134
 

Joshuas mor beretter:

Joshua har fået lov at teste et par super lækre tex støvler fra Angulus. Joshua er 2½ år og har fået dem i str. 24 hvilket har passet ham hele vinteren igennem.

Jeg husker tydeligt hvor glad han blev da jeg kom hjem med støvlerne. Han var simpelthen så stolt af dem, så han gik rundt med dem inde i huset konstant, og hans dagpleje fik også en fremvisning af hans fine støvler hver dag 😉

Joshua elsker at være ude, så det er vi så snart vi kan komme til det. Desuden er de ude hver dag i dagplejen, så støvlerne har været brugt flittigt og udsat for lidt af hvert. Jeg har plejet dem med læder fedt og imprægnering og de er stadig virkelig pæne. Joshua kan faktisk selv tage dem på, da der er velcro lukning på dem – super rart!

Joshua har en bred fod med høj vrist, så vi har tidligere haft svært ved at finde sko til ham, som sidder perfekt. Det gør Angulus VIRKELIG! Jeg tror også det er grunden til, at han har villet have dem på hele tiden, fordi han endelig oplever, der er noget der sidder godt på hans fod.

Vi har brugt uld-stømper i Angulus støvlerne og Joshua har ikke haft kolde fødder i den tid det har været frost.

Alt i alt har vi været super glade for støvlerne og er det stadig. Hvis han kan passe dem til næste år, ville vi klart bruge dem igen (hvilket jeg tvivler på), men de kan sagtens klare en sæson mere. Super god kvalitet, er overbevist om at det ikke er sidste gang vi har Angulus fodtøj.

Test - Angulus vinterstøvlerAngulus vinterstøvlerne som de ser ud efter en sæsons brug
 

Angulus vinterstøvler til vinteren 2013/2014 kan købes på SmartKids.dk

Modellen Milla testede i sølv kan findes her: Angulus sølv vinterstøvle model 2134
Modellen Joshua testede i sort kan findes i mørkebrun her: Angulus mørkebrun vinterstøvle model 2134

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test - Danefæ overtøj - Del. 2