Hummel jul 2012

Test – Angulus vinterstøvler

Konkurrencen er slut og vinderne er fundet

 

For første gang nogensinde kan man nu købe Angulus vinterstøvlerSmartKids.dk.
Allerede på forårskollektionen, som var vores første sæson med Angulus, kunne vi med det samme mærke hvor populært mærket er. Derfor har vi også sat en ekstra produktion igang på alle de vinterstøvler vi havde bestilt hjem, og de er lige nu kommet på lager. Så har du gået forgæves efter Angulus på SmartKids.dk, så kan det være muligheden er der igen nu.

2 år i træk er Angulus blevet kåret som Bedste børneskomærke igennem Børn i byen – og det er slet ikke så mærkeligt. Angulus er nemlig kvalitet og håndværk helt ud til fingerspidserne. Men det er ikke kun i lille Danmark at skomærket kan vinde priser og i 2012 har Angulus også fået den prestigefyldte britiske pris ?Junior Magazine Design Award?.

 

Angulus vinterstøvler – Test og konkurrence

Jeg har fået lov til at sende Angulus vinterstøvler ud til test og også at udlodde et par valgfrie Angulus vinterstøvler til 2 heldige læsere her på bloggen. Læs med hvad vores testere skriver om støvlerne og ikke mindst hvordan du deltager i konkurrencen.

 

Joshua tester Angulus vinterstøvler

Angulus vinterstøvlerJoshuas mor beretter:

Joshua har været så heldig, at få lov at teste Angulus vinterstøvler i sort. Han har fået dem i str. 24 som passer rimelig godt overens, med den skostørrelse han er oppe i nu. Han svinger mellem str. 23-24.

Det er ikke uden problemer at finde sko, støvler og sandaler til Joshua. Han har en meget speciel lille fod som han har arvet fra sin far. En lille, men meget bred fod med utrolig høj vrist. Det er derfor meget begrænset, hvilke sko vi overhovedet kan få hans fod ned i.

Vi har ikke haft Angulus før, men hørt rigtig meget godt om dem, og jeg fortryder da allerede nu, at vi ikke har investeret i nogen før. Jeg har aldrig oplevet Joshua så glad for et par sko/støvler som han er for disse. Da han skulle prøve dem første gang, ville han ikke have dem af igen ? som i kan se på billederne, er vi i gang med ?toilet-træning? så Joshua går uden ble her hjemme og render kun rundt i boxershorts ? så han var rigtig smart med støvler og boxershorts.

Vi har en kamp med ham, når vi har været ude og skal indenfor, fordi han absolut ikke vil have sine støvler af. I dagplejen viste han stolt de andre børn og dagplejemoderen støvlerne frem og de skulle stå, ved siden af ham, når han legede. Grunden til, at han er så glad for dem, tror jeg er, at de sidder super godt på hans fod, og nok for første gang oplever han, at det er behageligt at have noget på fødderne, udover hans gummistøvler, som han også er vild med. Joshua er lige knap 2 ½ år, og kan sagtens selv tage støvlerne af og på.

Vi er som sagt allerede begyndt at bruge dem, da han havde kolde fødder af hans almindelige sko.

Angulus vinterstøvlerne er super lækre, de har det blødeste foer inden i, rågummisål og velcrolukning og er af 100% skind. De er desuden fodformet med plads til tæerne, som falder i god jord hos Joshua. De har fine detaljer med synlige syninger og samtidig passer de godt til alt hans tøj og overtøj idet de er sorte. I øvrigt har de udtagelig sål, så det er nemt at se om det er den rigtige størrelse til barnet.

Joshua har allerede hoppet i utallige vandpytter med dem, hvilket de absolut holder til. Sne har vi af gode grunde ikke oplevet endnu, men er sikker på de også vil leve op til vores forventninger der. Det er absolut ikke sidste gang, at Joshua har haft et par Angulus vinterstøvler. Vi er ret imponeret allerede.

 

Angulus vinterstøvler

Joshua har testet disse sorte Angulus vinterstøvler – 899,75 kr.

Milla tester Angulus vinterstøvler

Angulus vinterstøvlerMillas mor beretter:

Hen over sommeren har jeg prøvet at få Milla i nogle gummistøvler, men det har simpelthen være umuligt. Hun blev simpelthen så vred hver gang jeg prøvede at give hende dem på og hun gik bare ikke ordentlig i dem. Derfor var jeg lidt nervøs for vinterstøvler, da de har lidt den samme høje facon som gummistøvler som det virker som om hun har svære ved at gå med. Jeg troede faktisk det skulle til at blive en lille kamp at vænne hende til det, men nej. Fra første dag har hun bare været så glad for sine nye støvler.

De fine sølvstøvler fra Angulus kan man da også kun være helt vilde med. De er simpelthen bare så flotte og søde. Jeg (og Milla) er virkelig glade for dem. Jeg elsker at give hende dem på, og de gør hende bare ekstra fin og piget. Først da jeg så dem tænkte jeg faktisk at de da var helt vildt smarte og søde, men troede samtidig de var lidt upraktiske. Jeg havde en forestilling om, at så flotte pigestøvler ikke ville være særlig praktiske og troede også at de ville være stive og svære at gå rigtigt i, for Milla. Men jeg tog helt fejl. Fra første dag smuttede hun lige ned i dem og traskede rundt med dem som om hun havde gjort det et hav af gange. Selvom bunden er en kraftig robust gummisål er den faktisk meget bøjelig. Skindet er også blødt og bliver faktisk blødere og blødere.

Og det virker virkelig til at de kan bruges når vinteren rigtig sætter ind og det bliver koldt, da det er et virkelig lækkert uldfoer der er i støvlerne. Milla har i hvert fald haft rigtig dejlig varme fødder hver gang hun har haft dem på. Foret i støvlen er hvidt og jeg tænkte også at dette hurtigt måtte komme til at se lidt slidt og beskidt ud, men igen nej. Faktisk kan det endnu ikke ses på foret at det er brugt, selvom hun snart har haft støvlerne på en del gange.

Jeg har hele tiden været meget vild med sølvfarvet fodtøj, jeg synes de er så søde, men da Milla fik disse Angulus vinterstøvler var jeg ikke i tvivl om at snuden på dem hurtigt ville blive grim. Især også når jeg ser på hendes andre sko, hvor snuden er godt slidt. Men endnu er der ingen mærker at se. I dag gik hun ellers direkte ind i en stensætning med dem, og slæbte dem hen af stenene, hvorefter hun satte sig ned og skrabede benene fra side til side på asfalten. Jeg tænkte med det samme h nej åh nej der røg de fedeste støvler, så jeg skyndte mig hen for at rejse hende op, og jeg forstår det ikke, men ikke en eneste skramme var der kommet på støvlen, så jeg jublede hele vejen hjem.

Jeg tror helt sikkert også det er  pga. af den gode brede og solide gummisål at selve støvlen slet ikke er blevet slidt på nogen måde, der er et par enkelte mærker i sålen, men slet ikke noget du ser i forhold til hvis det var snuden på støvlen der var ramt. Og det er selvom de har været med på legepladsen, på græsplænen, i vuggestuen og mange flere steder.

Som tidligere nævnt er Millas fod en smule bred og i denne støvle er der rigtig dejlig plads til tæerne.

Jeg synes det er svært at få sålen ud og da det er umuligt at mærke gennem snuden om støvlen passer var jeg lidt i tvivl om dette i starten. Størrelsesmæssigt synes jeg den passer meget fint i forhold til hendes alder. Milla er 15 måneder og har fået støvlen i str. 22, som også er størrelsen hun har sine andre sko og støvler i.

Mht. til lukning så er denne med 2 velcrolukninger. Dejligt let og praktisk. Jeg må dog indrømme, at jeg stadig er lidt splittet med mig selv hvad jeg bedst synes om (snørebånd eller velcro). Det er selvfølgelig lettest med velcro, men Milla har bare også meget hurtigt selv fundet ud af hvordan hun åbner støvlen. Snørebånd er nok lidt mere besværlige, men jeg har egentlig hørt at disse også  sidder bedre på fødderne af de små, da de bedre kan tilpasses, og samtidig et plus at Milla ikke selv vil kunne åbne dem, så tror måske at jeg heller mest til snørebånd. Dog skal det siges at Milla da ikke selv kan få støvlen af, men blot åbne dem.

En ting jeg også synes er dejligt med disse støvler, det er at de passer til ALT tøj. Nogle støvler kan altså ikke bruges til det hele. Men disse Angulus vinterstøvler er fine både til stramme cowboybukser/leggings, strømpebukser og posede bukser og de går både til det fine, og det lidt mere afslappede hygge outfit. Lige meget hvad ser de rigtig smarte ud.

Efter vi har prøvet Angulus vinterstøvler har jeg selvfølgelig også været inde og læse lidt om Angulus, og når jeg så læser, at deres børnesko er fremstillet på en naturformet læst, der sørger for at fodens knogler og muskler kan arbejde frit og ubesværet som ved naturlig gang bliver jeg da bare ekstra vilde med dem. Mht. prisen så ligger disse nok i den lidt dyrere ende, men må indrømme at det slet ikke har strejfet mig. De er bare alle pengene værd, og hun skal helt sikkert have et par igen når disse ikke holder mere eller er blevet for små.

Angulus vinterstøvlerMilla har testet disse sølvfarvede Angulus vinterstøvler – 899,75 kr.

Vind Angulus sko/støvler

Konkurrencen er slut og vinderne er fundet

I samarbejde med Angulus udlodder jeg Angulus sko/støvler fra SmartKids.dk til 2 heldige vindere. Der er frit valg mellem alle Angulus sko/støvler på SmartKids.dk.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

3: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.
Din kommentar SKAL indeholde dit fulde navn + din email eller navn på Facebook.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

 

Angulus vinterstøvlerSe det store udvalg af Angulus på SmartKids.dk

 

Jeg finder de 2 heldige vindere mandag d. 29. oktober og tjekker at ovenstående er opfyldt.

 

Præmien gælder kun til Angulus sko/støvler på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.


 Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

346 kommentarer

 • Camilla Victoria

  Ville elsker at kunne give min datter et par fine Angulus støvler. De er indbegrebet af kvalitet. Vi krydser alt hvad der kan krydses herhjemme xxxxxxxx 🙂 xxxxxxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Søllingvraa

  Elsker bare Angulus. De laver de fedeste støvler og sko med skøn pasform og fantastisk kvalitet. Sådan et par kunne min Aya virkelig godt bruge til den lange vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fede støvler, ville være så fede på Jonathan’s fødder her til vinter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  åh hvor ville jeg gerne vinde sådan et par lækre støvler. vi har slet ikke råd til de lækre mærkevarer til hverken lillemanden eller os selv efter at manden er blevet arbejdsløs snøft…hvor er det fedt du laver den her slags konkurrencer 🙂

  Vh Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vissing

  Vores dejlige dreng Lukas vil elske et par Angulus støvler,,nemlig de eneste støvler han kan få hans bredé fod ned i!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina stig andersen

  Jeg har een son, der ligesom testeren Joshua har een bred fod og en høj vrist og som ikke har de store valgmuligheder i fodtøj. Jeg har i mange år brugt Angulus og Arauto Rap til ham – primært Arauto Rap som er lige een tand billigere og som passer ham ligeså godt som Angulus

  Vil blive superglad for at vinde et par lækre vinterstøvler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise håhr larsen

  UUuuhhh, så indlæget først nu, læste selvfølgelig alle tester beretninger og aner ik om jeg er sen på den???

  Vil elske at vinde dem til min søn på 11mdr…han gik da han blev 10.
  Han har en vældig fart på og fortjener godt fodtøj.han hr høj og bred fod og ik men at give sko på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Handberg

  Det er super lækre støvler i god kvalitet, og jeg drømmer meget om at vinde disse støvler og give dem til min guddatter, Nanna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Sørensen

  Har en datter på snart 4 og hun er en aktiv lille mus, så den gode kvalitet kunne måske holde lidt længere end noget af det andet jeg køber til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Outzen

  Kære børnetøjsindkøber. Jeg er snart 11 måneder og en rigtig lille krudtkarl 🙂 Mine fødder vil elske et par lækre Angulus støvler – og det vil min mor iøvrigt også. Hilsen Karl-Emil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia horsbøll

  Begge mine piger er vokset op med angulus det er den eneste rigtige sko og pigerne elsker dem. I år ønsker min store pige på 12 sig en lang støvle i sølv ell. lilla det kunne være rigtig fedt at vinde så hun kan få den støvle hun ønsker sig.
  hilsen Pia Horsbøll
  fb-navn Pia Horsbøll e-mail:pia.horsboell@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Rudkjøbing

  Er sikker på at min smukke søn Hjalte vil elske et par lækre støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Heinadóttir Heinesen

  Det ville være super at vinde et par Angulus støvler til min yngste søn der har en bred fod. 🙂 Rigtig flot præmie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana denslow Mogensen

  Er mor til 3 stk udebørn der gerne tilbringer det meste af dagen ude, så det ville være rigtig lækkert at vinde et par vinterstøvle fra angulus. Vi har Haft vinter sko fra angulus et par gange og har været ovenud tilfreds med dem, der er været sikret varme og tørre fødder selv på de slemmestes vinter dage!

  Diana denslow Mogensen
  (dianadenslow@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Eeelsker simpelthen bare Angulus for deres design, kvalitet og tanker bag i forhold til børnesko!
  Min søde, dejlige og allerede meget modebevidste knap 5-årig datter ville så absolut elske hvis hendes mor vandt et par lækre støvler til hendes små lækre fødder 🙂
  Så krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder……!!!!

  Mvh. Maria T. Wiede – mwiede@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Steen Kirk

  Uhh det ville da bare være fantastisk at vinde sådan et par lækre støvler!.. De er super fede;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Vil gøre min datter LYKKELIG hvis hun fik et par Smarte/seje støvler, hvor der også er plads til hendes brede fod. Så hun kan være sej samtidig med at hun kan være aktiv og spæne rundt på legepladsen- uden tanke på at passe på nogle skrøbelige støvler… God aften herfra:-). Marianne Mejer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte foldager

  Min søn på godt 1 år er lige begyndt at gå. Han har også nogle ret besværlige fødder, så disse støvler ville være perfekte her til vinter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Helms

  Min dejlige Vigga har allerede et skønt par i sølv..-hvis jeg vinder får min dejlige veninde et lækkert sort par til hendes søn. Jeg ville elske at kunne hjælpe hende med det:) Angulis styrer, når det kommer til børne fodtøj:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Frølund Mortensen

  Uhhhh dem ville jeg da elske at kunne give min søn Elliot på 1 år på 🙂 Han har netop lige lært at gå så ville være fantastisk at kunne give ham en støvle på med rigtig god støtte og som samtidig er super smart.

  Mvh Pia
  Pipsa@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Vill være skønt at vinde et par fantastiske støvler til min søn på 2. Super lækker materialer, retro design, holbarhed og vandtæthed er i høj kurs her hjemme.
  Mvh Dorte
  ds@diskodasko.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Lækre støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  angulus er jo bare verdens dejligste støvler:-) blir glad hver gang jeg giver mine unger et par på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle gyo jensen

  Jeg vil elske at kunne vinde sådan et par dejlige stølver, i år har vi ikke haft råd til at købe så lækkert et fodtøj, så at vinde dem vil gøre stoooor lykke er hjemme… 🙂 Min datter´s fod paaser bare ned i sådan en skøn sko.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Bielefeldt Paulsen

  Sikke en SKØN konkurrence!!. Det er simpelthen mig der skal vinde den. Hjemme hos os er pengene, mildest talt, små, så i år har der ikke været penge til ordentligt vinterfodtøj til krudtuglerne. Det er SÅ frustrerende at være nødt til at købe fodtøj, man udmærket godt ved IKKE er af god nok kvalitet, så det vil simpelthen vække VILD jubel hjemme hos, hvis det er en af vores guldklumper, gevinsten finder vej til :-))

  Rigtig god aften ønsker,

  Katrine B Paulsen (fb-navn: Katrine Paulsen. Mail: katrineb.paulsen@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja petersen

  Ej hvor ville det være super hvis jeg vandt, har ikke købt nye vinterstøvler endnu til min datter. Har kun hørt godt om Angulus, men har ikke prøvet det endnu 🙁 Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Ipsen

  Jeg ville bare sådan nyde at kunne glæde min kærestes søn med et par lækre Angulus. Har ikke prøvet dem før, men vil meget gerne. Er sikker på, at Arthur ville elske dem!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Christensen

  Lækker konkurrence! 🙂

  Min søn på snart 6 århar en meget bred fod og derfor meget svært at finde ordenligt fodtøj til ham. Vi har før haft Angulus sandaler til ham og de var simpelthen intet mindre end fantastiske! 🙂 Men med en stram økonomi og en datter der også skal have fodtøj er der desværre ikke råd til Angulus, selvom jeg ved det ville være bedre for hans fødder, end et par billige fra Kvickly/Bilka. Derfor krydser jeg fingre og håber at jeg kan være heldig at vinde 🙂 min søn ville elske at få sådan et par lækre støvler 🙂

  Mange hilsner fra Sanne 🙂

  sanne_muzen@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zarah Steinbeck

  Selvom jeg er studerende, så skal mine børn have lov til at have kvalitetsvinterstøvler. Så krydser arme og ben for det er mig der vinder lækre støvler til en af mine drenge. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte MENTOV

  Mine sønner går stort set kun i Angulus, så det vil være dejligt at vinde et par støvler derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Navn*

  Kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Høj-Edwards

  Skøn konkurrence og skønne støvler, kunne være skønt at vinde et par til min datter, der allerede elsker sko i en tidlig alder af 21 md 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Christiansen

  Hej jeg ville rigtig gerne vinde sådan et par til min søn på 11 mdr. Han starter i dagpleje d 3 december og mangler et par dejlige støvler..Vh Marie Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er vild med angulus og vi har desværre fået købt et par, som er for store til denne vinter, så det ville varme at vinde et par i den rigtige størrelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Anja Christiansen

  Min søn på snart 2 år har endnu ikke fået vinterstøvler. Så at vinde sådan et lækkert par ville virkelig falde på et tørt sted. Krydser fingre for at bare være lidt heldig en gang imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline grube Andersen

  Min søn ville elske et par angulus vinterstøvler:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidid A.

  Vil da gerne have finger i sådan et par lækre støvler, til min datter, der lige er startet i natur børnehave 🙂

  Heidi Ankjær Krushave
  heidi_krushave@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Rasmussen

  Ihh dem vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Berg Johansen

  Angulus er det fedeste skomærke ever!! Vil elske at vinde nogen nye vinterstøvler til min knægt på 4år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor ville jeg gerne vinde et par støvler til min datter, Anaya – Angulus er bare fede og har et lækkert design!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Rasmussen

  Min grunde til,at skulle vinde et par Angulus vinterstøvler er ikke bedre end alle de andres rigtige gode grunde 😉 .
  Jeg syntes min søn skal have chancen for,at mærke fornøjelsen , komforten samt ,at se super smart ud i et par af Angulus vinterstøvler.For det er desværre i en prisklasse vi herhjemme ikke har råd til,at betale for vinterstøvler.

  Ha en god aften allesammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Malling Nielsen

  Angulus er så fede til børn – jeg mangler kun et par vinterstøvler til min ældste pige og pengene er små med 3 børn og det at være på dagpenge – så jeg krydser fingre for at det bliver mig…..
  mange hilsner
  Lis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Fantastiske støvler til både store og små. Mette Line E Christiansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Dem vil vi så gerne vinde! Min datters små fødder var helt kolde i skoene forleden da kulden satte ind, og Angulus er bare de lækreste sko – og passer hendes babyfusser helt perfekt!
  Mvh. Marie Ravn Langballe
  marielangballe@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Intet mindre end en fantastisk konkurrence. Trydser alle mine fingre 🙂

  Mvh

  Henriette von der Recke
  Henridarling@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Friis

  Det ville være fantastisk at kunne forkæle min 11 måneders datters små fødder med et par lækre og fede kvalitets sko eller støvler. Hun lærte at gå for 1 måned siden og kunne godt bruge nogle støvler til det skønne vintervejr<3

  Go vind med bloggen! Nyder at følge den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Weber

  Åh!! Ville SÅ gerne vinde et par fine Angulus støvler til Ella (min datter) – hun er lige rykket op i str 29 og vi er derfor på jagt efter nogle fine støvler til hende og hvad kunne være bedre end at vinde de skønneste Angulus støvler her – magen til dem som bedsteveninden Mie har 😉 Sølv støvler 🙂 Vi krydser alt hvad krydses kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Simonsen

  Milla på 2,5 er lige så vil med sko og støvler som sin mor, så det ville være fantastisk at få fri valg på “alle” hylder 🙂

  Krydser fingre

  Mvh
  Charlotte Simonsen
  Charlottesimonsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Jeg har 4 børn og er derfor storforbruger af både tøj og fodtøj… 😉 Jeg har endnu ikke helt styr på vintergarderoben, så det ville være dejligt at få lidt hjælp. Et par lækre vinterstøvler vil virkelig blive modtaget med kyshånd 🙂 Min datter ved godt, hvad hun vil have, så hvis jeg bliver den heldige, er det nok hende, det vil drysse på 😉

  Følger med på både Facebook og Blogvin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Åh hvor jeg ønsker at vinde et par fine fine sølvstøvler til min datter på snart 5 år, hun ville blive fuldstændig vild af lykke over dem:-)
  Jeg har endnu tilgode at prøve Angulus støvler på børnene, men elsker dem selv – så er ikke i tvivl om de også vil elske dem.
  HA en skøn aften og pøj pøj til os alle:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Deltager 🙂

  Julie Mahler
  JulieM93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Uhhh det ville være det aller fedeste at kunne få lov til at vinde sådan et par til prinsessens små brede fødder så liker og deler helelre end gerne 😉
  Mange hilsner fra Vibeke fasanvej3@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise j s Hansen

  Jeg kan kun tilslutte mig begejstringen over Angulus-mærket, perfekt hvad enten det er støvler, sko eller sandaler. Jeg har tre drenge og det ville være skønt at William med store knyster på fødderne snilt kunne hoppe i et par støvler til vinter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Skov Nielsen

  Jeg ville bare blive så glad!! henriette.skov.nielsen@gmail.com
  Mvh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Luna Brask

  Åh! Det ville være dejligt at vinde sådan et fint par støvler (også for pengepungen). Fantastisk kvalitet, solide, varme og ikke mindst mega fede. Sådan lidt old school.
  Som ung alene-mor er der ikke altid så meget at tage af – men gode støvler til de små, det er vigtigt. Fødderne skal jo bære en hele livet igennem. Derfor ville det være fantastisk at vinde et par kvalitets støvler til prinsessen min.

  Mit Facebook brugernavn er: ‘Rie Luna’ UDEN efternavn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hvidberg Anðersen

  Ville være så dejligt at give min 4 årlige søn et par SÅ lækre Vinterstøvler. Ved at mærket er helt fantastisk i kvaliteten, og dette er i den grad også nødvendigt, da min søn er en rigtig “vildbasse” ,der elsker at boltre sig i vandpytter,mudder og andet “godt”.
  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyemann Nielsen

  http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/lilla_angulus-tex-vinterstovle_171344_92 De her ville bare være så fine på min prinsesse!

  Vi ville blive utrolig glade for at vinde et par super lækre vinterstøvler til vores prinsesse, efter jeg er røget på SU, er pengene desværre ikke helt de samme som før!
  Men selvom man ikke har en guldske i måsen, vil man jo stadig gerne forkæle sit barn.

  Vi har desværre aldrig vundet noget, men det skader jo ikke at prøve..

  Mvh Camilla Nyemann Nielsen
  CNN91@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj øj – det ville være fantastisk at vinde. Helt ærligt er det primært fordi, vi ingen penge har – men står og skal finde en god solid vinterstøvle til vores 3-årige pige, nu hvor frosten kommer. Og det kunne jo være lækkert, hvis den ovenikøbet var en af de bedste på markedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Nielsen

  Jeg ville virkelig gerne vinde sådanne et par fine støvler, til en af mine tvillinger, der begge lige har lært at gå. 🙂
  Ville da ikk klage over at kunne spare nogle penge på sko, men stadig sikre at det er god kvalitet, til de første vinterstøvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skjødsholm Franzen

  Lille Nova på 14 md. tripper så fint rundt i sine små sko, fordi jeg har synes det var synd at putte hende i tunge vinterstøvler før det er nødvendigt. Men med sne og frost forleden, kan jeg se det er ved at være tid, så hun ikke fryser dine fødder og ben. Vi krydser fingre for et par små fine sølvstøvler til lillepigen. kryds kryds kryds 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bette

  Elsker angulus design. Min datter på snart to er i sommers blevet storesøster. Det kan godt være lidt hårdt engang imellem, og jeg ville elske at kunne forkæle hende lidt ekstra med et par fine støvler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Min søn på 13 md er så småt begyndt at gå og vi skal ud og have vinterstøvler at vinde her ville betyde alt da pengene ikke er for store når man studere 🙂 de ville klart bringe lykke ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Thomsen

  Eeeeeiiii det ville da være helt fantastisk at vinde et par super lækre støvler til min søn Emilio. Han er en rigtig dreng med en masse krudt i, så de ville blive brugt flittigt. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Schou

  Min datter Yasmin har ønsker sig et par Angulus støvler og det har hun fået næsten hvert år! Men i år må hun nøjes med et billiger mærke da vi ikke længere har råd 🙁 så jeg lovede hende at deltager i denne konkurrence:) og hun beder til at hun vinder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh dem gad jeg virkelig godt vinde. Villads har en lille bred fod, så det kunne være fedt at få en par dejlige angulus til ham.
  Mvh Susan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette refsgaard Munk

  Åhh de sølv støvler ville da gøre lykke her i huset <3 krydser fingre for at blive den heldige, så vi kan få oplevet at prisen ikke altid er den vigtigste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Eksteen Nørgaard

  Jeg ville blive SÅ glad hvis jeg vandt disse støvler til min datter på knap 4 år. Hun er “blødt barn” og kan derfor kun bruge fodtøj med god støtte omkring anklen, så de her støvler ville være perfekte! Jeg har utallige gange kigget på Angulus, men pengepungen rækker desværre ikke, når hendes fødder vokser så stærkt og vi derfor skal have mange par fodtøj på et år…

  Mange hilsner og krydsede fingre fra Mona Eksteen Nørgaard (hedder jeg også på facebook)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Poulsen

   Åh elsker bare Angulus. Har altid haft MINDST et par af disse skønne støvler selv. Så det var ikke svært for mig at vælge da mine sønner skulle til at have rigtige vinterstøvler 🙂
   Vil nu rigtig gerne vinde et par.. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla N Nielsen

  De her er da FOR fede!! http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/lilla_angulus-tex-vinterstovle_171344_92

  Dem ville jeg da utrolig gerne vinde til min prinsesse! xxxxx’er fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina petersen

  Ville være så lækkert at vinde et par til min søn Mikkel. storesøster Emma har lige fået et par. Og de er bare så lækre. Mikkel er tågænger, og skal have støvler med god comfort, og god støtte. Det er jo lige hvad angulus er:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Overgaard Christensen

  Åhh det ville være en faktisk gave til en af mine 3 guldklumper, har kun så meget positivt at sige om Angulus. Køber dem gerne til min ældste datter som ar en hofte sygdom Calve Pertes, og derfor går hun anderledes, og hendes skinner osv. er skyld i hun slider hendes sko og støvler helt forkert, men vi har aldrig oplevet Angulus ikke har kunnet klare en sæson, uden der er slidt hul i bunden, eller helt skæve.. Så vil krydse fingre og håbe lykken tilsmiler os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Mathorne

  Lille Mathilde på knap et år “sad over”, da hendes tre søstre i år fik nye Angulusstøvler. Men nu kan jeg se på det hele, at hun snart rejser sig op og går. Og så ville det da være rart, hvis hun kunne være lige så fint gående som sine søstre 🙂 Trine Mathorne, tsm@trifork.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kofoed Kristensen

  Har en fantastisk lille purk der skal starte i vuggestue om en måned, og vi mangler stadig utrolig mange ting han skal bruge dertil. Det ville være fantastisk at vinde et par super lækre støvler til ham, som han kan bruge hele vinteren i vuggeren – og være både smart og have behagelige sko på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Harmonis

  Vi har aldrig brugt andet end Angulus så det ville da være fantastisk at prøve At vinde et par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rikkeklindt@hotmail.com er min mail
  Og så er det total fede støvler de laver, har tre drenge hvor en af dem ville blive rigtig glad for et par støvler og ikke mindst moren, da de er så gode støvler til børnenes fødder.. Så her ville de bringe lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Clemmensen

  Jeg skal vinde fordi min datter har arvet en kopi af mine ærgelige, tarvelig og besværlige fødder, der er så svære at finde sko/støvler til og er sikker på at fusserne ville passe som fod i Angulus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Jeg ville elske at putte min lille prinsesses fod ned i de yndige sølvfarvede støvler! Har endnu ikke prøvet angulus på hende men har hørt meget godt om dem.. Sidste år ville hun slet ikke ud fordi hun frøs om tæerne i børnehaven så maske kunne disse lækre støvler være løsningen? 🙂
  Vh Tanya Hansen og Nadia 4 år
  Tanya.hansen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Petersen

  Hvem kunne ikke bruge sådan et par, de er så fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Middelhede

  Er stor fan af Angulus. Synes de laver fantastiske sko. De er ikke billige, men jeg synes bestemt også at man virkelig får kvalitet for pengene.

  Mvh
  Merete

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Poulsen

  Ville blive rigtig glad for at vinde sådan et par til mindstemanden da jeg lige har fundet ud af at med han lille brede korte klumpfod er det den eneste støvle der sidder godt på hans fod da den lever op til kravene men ned 3 børn er det svært at klemme ind i bugettet :/ så håber jeg ku være heldig hilsen Michella behrenthz Poulsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hodan I.

  Email til kommentar 237: hodanims@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla barnett

  Jeg bruger Ecco, men har længe tænkt på at prøve Angulus. Men man kender jo snart Ecco skoene så godt at man ved hvad man køber, og derfor giver man nok ikke Angulus en chance.. Min datters fødder vokser så stærkt luge nu, at de vinterstøvler hun har fået, nok ikke holder vinteren over… Så det ville være lækkert med et par mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  Jeg er simpelthen helt vild med de støvler! Jeg har altid godt kunne tænke mig at prøve et par til de 2 små drenge herhjemme, men vi har ikke kastet os ud i det endnu. Vi har en søn på knap 2år som går på tæer, så det er svært at finde et par sko/støvler som støtter godt nok på ankel og vrist så han ikke kan stå/gå sådan på tæerne. Disse ser meget støttende ud lige på de punkter 🙂

  Anja Peters Puhlmann

  anja_peter_puhlmann@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Rode

  Jeg har forgæves ledt efter et par Angulus vinterstøvler, men uanset hvor jeg har kigget har de lækre sorte støvler i str 24 været udsolgt. Min søn prøvede dem i Magasin – i gammelrosa, og det gik jo ikke. Tilgengæld var jeg vild med kvalitet og pasform, så de står højt på vinter-ønskelisten!
  Krydser fingre for at min lækre Carl kan kan gå vinteren i møde med sådan et par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte Andersen

  Dem ville Aura blive glad for, det er spørgsmål om tid før hun selv går, og med en bred for er de vist de helt rigtige. Charlotte Kjellerup Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hodan I.

  Jeg håber at min søn vinder disse 😉 Angulus er bare lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Stage

  Jeg skal være den heldige vinder, da min søn er vokset ud af sine støvler og han trænger virkelig til nogle nye!! 🙂 Amanda Stage sigfredsmor@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bloch

  Jeg vil gerne vinde disse støvler til min datter. Jeg har hørt meget godt (desværre også lidt dårligt) men synes det er meget at give 800-1000,- for et par støvler, men hvis jeg nu vandt og min datter bliver så glad for dem, så er der jo en god chance for at jeg ligger pengene der fremover. Derfor kunne dette være en super mulighed for at afprøve om disse støvler er noget for os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Bonde

  Fordi min datter vil hvine fra nu af og indtil foråret, hvis hun fik sådan nogle seje sølvstøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Damgaard Andreasenn

  Min søn ville elske sådan et par støvler. Hans fod er lidt bred som joshuas, og han har altid haft lidt svært ved selv at tage støvler af og på, men måske det ville hjælpe med sådan et par!!

  email: Metteda@hotmail com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise poulsen

  Begge mine børn har en meget bred fod, så vi har altid kun købt angulus til dem begge. Men de ligger også i den fyre ende som kan være svært at finde råd til at man lige er påbegyndt sin drømme uddannelse. Så håber at vi vinder :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Rebecca Winther

  Jeg ville blive rigtig glad hvis min søns fusser kunne tøffe rundt i et par lækre angulus støvler her til vinter.
  Vi har altid været glade for angulus sandaler da de er nogle af de eneste som ikke har givet vabler eller mærker på fusserne…
  Krydser fingre for at min søn,Noah Lucka, bliver en af de heldige vindere… 🙂

  Altid super fantastiske konkurrencer her på bloggen, elsker at læse de forskellige test, tips og tricks… 🙂

  FB-navn: Malene Rebecca Winther

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Her ELSKER min datter, og jeg selv, Angulus!!
  Vi har begge haft både sko og støvler fra Angulus de sidste par år og køber dem også gerne de næste mange år frem 🙂

  Ejjj, det ville være skønt, at vinde et nyt par til Karoline..

  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea schjerlund

  Jeg er helt vildt fan af angulus, de laver de fedeste støvler, og ikke mindst er de fodformet så børnenes fødder har det godt, jeg skal da helt sikkert vinde fordi jeg altid vil ha det korrekte fodtøj til mine tøser og det er Angulus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lille Downs søn på 14 md er begyndt at vise interesse for at gå, så han kunne godt bruge et par begyndersko, og da jeg syntes at angulus et de bedste ville det da være super dejlig at vinde et par:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia A O

  Ville enormt gerne vinde da jeg stadig ikke har fået købt vinterstøvler til den mindste 🙂 Faldt helt tilfældigt over din side på facebook og er ked af, at jeg ikke har opdaget din blog noget før! 🙂 hermed en ny fast læser til dig :- uanset om jeg vinder eller ej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela Steffensen

  Sikke en fed konkurrence, jeg skynder mig lige at deltage også… Lille Alma ville være rigtig glad for et par støvler, det er hendes første vinter, så hendes mor er ikke helt forberedt på hvad der skal købes ind og sørges for.. Så HJÆÆÆLP… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  SÅ ÆSTETISK SUNDE . Vil gerne vinde et par til mit barnebarn, som egentlig har brug for 2 par ens fodtøj af alt pga medfødt klumpfod, som betyder et nummer i forskel i størrelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Vinholt

  Med 3 børn med specielle behov i døgnpleje er der masser af udfordringer dagligt, bla en dreng med fodprotese kan det være svært at finde fodtøj der passer, støvler fra Sahva er gode men sjældent særlig smarte, vi har også en lille pige med cerebral parese( spastiker) her er det vigtigt at hælen er MEGET fast og bruger også støvler fra Sahva, sidste barn har ingen problemer med fødderne 🙂
  Vi mener at godt fodtøj og tøj er en stor del af omsorgen for børnene, og vil derfor MEGET gerne teste jeres produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise baden

  Mit første barn – en datter på 12 mdr skal have sine første vinterstøvler. Sikke stort 🙂 Men hvad, hvilke og hvorfor? Skal man købe gore tec eller læder støvler?? Høje eller lave? Der er mange ting at tage højde for. Det kunne da være dejligt at vinde et par støvler – og prøve af om disse er de helt rigtige til sådan en lille størrelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria hansen

  Min datter starter i børnehave her den 1 nov. Og kunne være så fedt og give hendes fødder en yderligere god tilværelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillebror her hjemme er så tæt på at gå og vi går jo vinteren i møde så der skal snart handles vintersko.. Og sådan et par skal være velkommen 🙂

  Tanja Mølgaard Laursen
  Nesrual@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt mange sko til mine to børn på 3,5 år og 2, men er så tit blevet skuffet og er så vendt tilbage, grundet mange og kraftige anbefalinger, til Angulus. Jeg valgte dog, grundet økonomi (ny vaskemaskine hmpf) at købe billigere vinterstøvler til begge børn. Men øv øv hvor jeg savner Angulus. Derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde et par til et af børnene – dreng i str 27 eller pige str 23.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal vinde fordi min datter fortjener det bedste – og det er Angulus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Jeg vil gerne vinde et par støvler til min lille pige, på 4 år, det er de skønneste støvler man kan få, til hendes fod, da den er lidt bred:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Verner

  Angulus er SÅ fede, dem vil Noah elske at gå rundt i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Lund

  De støvler vi har nu bliver nok for små inden vinteren er omme!

  Henriette Lund – henriettelund87@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Wallberg

  Dem ville vi bare rigtig gerne vinde. Min datter på 1,5 år har super svært ved at gå, så ofte ender forsøgene med at hun kravler og halvt går. Har været på udkig efter nogle varme støvler og hun også kan bevæge sig i med god støtte… Vi krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sif karlby

  Ihh der er så mage gode svar. 🙂 men vil jo bare helt vildt gerne vinde et par til min/mine skønne piger. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Riisberg

  Jeg ELSKER angulus som gammel skosælger 🙂 Sijle ville være sååå fin i et par af disse lækre støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Schellerup

  Uh de ville være fine her til vinter, nu datteren er begyndt at gå <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Kristensen

  Hvor ser støvlerne bare lækre ud og lyder super gode 🙂 Min søn Matias fortjener kun det bedste, så hvorfor ikke starte vinteren med de rigtige støvler. Det er hans første vinter som gående og vi glæder os utrolig meget til leg i forhåbentlig sne og der ville de da være perfekte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigurbjorg Birgisdottir

  Det kunne være så skønt at vinde for engangs skyld, Angulus laver sådan nogen lækre sko som alle børn burde kunne eje, herhjemme vil vi gerne kunne give vores børn det bedst, men med 4 af slagsen, kan det nogengange være svært 🙂
  Held og lykke til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg skal vinde de støvler fordi mine piger elsker at have de støvler på også sys jeg også de er meget fede. Det er ikke altid de 2 ting passer sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Appelgren Kielstrup

  Mine børn har endnu til gode at være ejere af fodtøj fra Angulus. Jeg har syntes prisen var ret høj, og tænker måske stadig om de nu også kan være såååå fantastiske som folk siger. Tiden må vise om vi får lov at give dem en chance. Vi håber;) Hilsen fra Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Zanchetta

  Super fede støvler, sådan et par ville Lucas blive glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jacobsen

  min dejlige datter vil elske disse sølv støvler…..de er vildt fede og vi vil vildt gerne prøve dem som de første Angulus her i huset
  Mail Anne@schmiedmann.com.
  Fulde navn Anne jacobsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Dysted

  Glade fødder er Angulus-fødder, og mine børn skal ha glade fødder 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  kun de bedste støvler er gode nok til min søns små fødder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka H. Larsen

  Smækkerlækker konkurrence:)

  Bekkamuz@hotmail.com
  Rebekka Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hej Pernille.

  Hvor ville det være fantastisk at vinde et par støvler til min storepige, som et plat fodet, og storset kun bruger Angulus fantastiske fodtøj, de sider som de skal og støtter de rigtige steder, og da vi ikke har fået købt nogen endnu ville det være dejligt at kunne vinde et par til hende, så hendes fødder kan holdes dejligt varme vinteren over, og give hende den støtte hun har brug for.

  Venligst Diana
  dianarosenhavemcd@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana andersen

   Hov glemte fulde navn
   Diana Andersen.
   Vi krydser finger. ❤
   Venligst Diana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Stjerne

  Åhhhh, vi vil VIRKELIG elske at vinde et par super lækre Angulus støvler til Hjalte på 2 år. Krydser SÅ meget fingre, for at jeg er en af de heldige..

  xxxxxxxx

  //Camilla Stjerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstin Clemmensen

  Min datter ville være sååå glad for at få et nyt par af Angulus vintestøvler da, hun er vokset ud sine, og det er meget få angulus tøvler man får her på Færøerne :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ville være helt kanon at vinde sådan et par støvler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Holdt

  Jeg skal vinde fordi Angulus er de eneste støvler, der har kunne holde min datters fødder tørre og varme, men desværre er der ikke råd til Angulus i år, så derfor vil det være så fedt at vinde dem 🙂 Min datter vil blive så super glad hvis vi er heldige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone p. Nielsen

  Fordi med 8 børnebørn i alderen 1 til 9 år, er der ikke penge til de store gaver. Det kunne være skønt at kunne give en af dem de skønne støvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Lynge Pilt

  Jeg vil så gerne kunne give mine børn alt men økonomien er ikke lige til det bedste af det bedste til 4 børn. Jeg håber dog på at kunne beære en af mine små piger med et par angulus støvler 😀
  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Cramerrjmcc

  Fordi det simpelthen er de fedeste støvler børn kan få , men desværre også nogle ret dyre nogle … min datter vil bare være såååå fin i dem 🙂 Mvh Janne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Skerning

  Jeg ville elske at kunne give min datter et par af de lækre vinterstøvler fra Angulus; noget der desværre ikke normalt er råd til i vores lille familie.

  Mvh.

  Birgitte Skerning
  b.skerning@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe T Vahlun

  Vil glæde mig til sætte dem på min datters fod;) håber på lidt held:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt Ejstrup

  De vil passe så fint til min datter Emma, som er lige ved at kunne gå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry Mørk

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg simpelthen ikke har råd til at købe dette lækre mærke i år, vi har ellers været rigtig glade for Angulus sidste år og ville blive lykkelig hvis jeg vandt så jeg kunne give min søn på 4 et par igen i år 😀

  Gry Mørk
  Numsie22@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan lige nå at være med på falderebet:-) vi vil meget gerne vinde et par til Silas på 3 år. Han mangler et par lækre støvler, som ikke skal bruges til børnehavebrug. Og Angulus er da bare LÆKKERT!
  Julie_lykke@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Uhh de er SÅ fine. Har altid kigget langt efter Angulus fødtøj, men priserne er lige lidt højere, end f.eks. bisgaard, så jeg håber jeg vinder sådan et lækkert par til min søn, det vil lune på SU budgettet:-)

  Hej fra Britt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RIkke Skjøde Baes

  Angulus er simpelthen skabt til at foden har det godt!! Både min Caroline på 6 år og min Mads-EMil på 2 år ville godt kunne bruge et lækkert par – 🙂 Vi er allerede godt glade for sandalerne – og sko – og Caroline har flere år haft støvlerne – så i år hilser vi gerne et par velkoment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Håber jeg vinder, så min søn fåe gadens bedste skotøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Åh hvor ville det være vidunderligt at vinde et par Angulus-støvler til min yngste datter. Nanna er halvandet og har en smal fod, og det ideelle fodtøj til hende er Angulus’ smalle model. Men med to børn, der skal ekviperes for mine få su-kroner, har budgettet desværre ikke været til dem. Hun har pt. sin storesøsters aflagte støvler, som hun er på nippet til at vokse ud af, så det ville virkelig falde på et tørt sted!

  Jeg følger både på Facebook og bloglovin’ og er så glad for din inspirerende blog!

  Krydsede fingre fra Julie og Nanna
  julielillegaard@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville super gerne vinde de lækre støvler, de er bare gode til de små fusser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Eilsø

  Super smarte støvler, som ville glæde min datter .:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Søndergaard Nielsen

  Ej hvor er de lækre Dem ville min søn elske:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina M. Rasmussen

  Vi vil blive ovenud lykkelige for at vinde et par Angulus støvler, det er det eneste fodtøj som sidder 100% godt på min datter, og som hun selv kan lide (meget kræsen 6 årige pige). Og hendes Angulus støvler er netop blevet for små, så vi står og mangler et par, ret meget endda!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin lisberg

  Min datter skal vinde disse støvler da de bare er alt for fede! Derudover er pengepungen ikke ret stor da jeg lige er startet på videreuddannelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Åhhh det ville være så godt for min datter, vores penge er små i år, så det ville være perfekt med et par rigtig gode støvler til hende, sammen med hendes termoer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Minke Hansen

  Det ville være perfekt med et sådan par til min lille drengs tykke fødder :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissi Staunstrup Olesen

  Jeg skal vinde et par til min søn Max, fordi de vinterstøvler jeg har købt til ham allerede er for små, da fusserne har taget et ryk :´-(
  Lissi Staunstrup Olesen
  skivevej181@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, ville gerne vinde sådan et par angulus støvler til yngste pigen i min flok:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annemette karaffa

  Der er ikke nogen særlig grund til at jeg skal vinde….. jeg kunne bare smadder godt tænke mig det. Angulus er jo lækre uden tvivl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja andresen

  de bedste sko der findes 🙂
  ville en af mine tre drenge gerne vinde.
  krydser fingre!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Alkærsig

  Kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Normann Primdorf

  Angulus er det eneste vi kan bruge til vores søn (snart 5 år), det ville være dejligt med et par vinterstøvler til ham så vi krydser for at vi er de heldige vindere 🙂

  Mvh
  Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  Jeg er stor fan af angulus, men pengene er små i vores lille familie. Ville elske at kunne give min søn et par lækre kvalitetsstøvler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Marcus ville meget gerne eje et par angulus støvler, især da han har en meget bred fod.
  hilsener fra Marcus & mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gram

  uuuh de ser bare så flotte og gode ud – med 3 børn er der desværre ikke økonomi her til Angulus, så det ville være total luksus at vinde et par 🙂

  Mvh Louise Gram
  mail@louisegram.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line lind

  Jeg har endnu til gode at prøve et par angulus vinterstøvler. Har haft sandalerne, og de var virkelig super. Især vinterstøvler synes jeg skal opfylde flere krav: være varme, holde tørt og så også være slidstærke.
  Krydser fingre.

  Line Lind
  FB: linelind77

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KommentarI really like, I hope for the best.
  hugs
  Gerda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Aarup

  Fede fede støvler. Min store pige vil elske at få et par fine sølv-vinter støvler lige som mors ;o)

  Mvh Lene
  lene_aarup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Green

  MIn lille felucca er begyndt at gå men vi har haft svært ved at finde nogle støvler der passede til hende så vi står stadig uden vinterstøvler til den lille prinsesse så vi håber at blive den heldig vinder af et par skønne Angulus støvler som jeg er sikker på ville være rigtig gode for prinsessen

  Mvh
  Celine Green – line.gvilladsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Hvorvarp

  Min lille Anna Mai er lige fyldt 11 mdr og har taget sine første skridt. Hun skal helt klar have et par Angulus der er nemme at komme i men også har den perfekte støtte til hendes små fødder. Samtidig er de dejlige lune til den kommende våde og kolde vinter.
  Marlene Fragtrup Hvorvarp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Elsker Angulus. Mille på 2 år ville blive så glad for et par vintestøvler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi

  Min datter vil elske sådan et par smarte lille vinterstøvler 🙂

  Mvh Jimmi Jensen bagerjimmi@ofir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassia N Jurangpathy

  Jeg vil rigtig gerne vinde et par super lækre støvler til min datter. Vi elsker Angulus og er glade for vi endelig har fundet et mærke der bare passer perfekt. Min datter har brede fødder og høj vrist men Angulus passer bare. Vi ville vælge disse hvis vi bliver de heldige:

  http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/lilla_angulus-tex-vinterstovle_171344_92 str 30

  Mvh Nastassia N Jurangpathy & Emma // emmasmor@jubii.dk

  Er med på FB & bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre støvler til en lækker pige 🙂 Jeg er sikker på Caya´s fødder ville elske at komme i sådan et par lækre støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Jeg skal vinde, fordi jeg kender en enlig mor som kan få meget glæde af min præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Hjorth

  Mine børn har lige fået en masse lækkert kvalitetstøj fra Hust&Claires fall og christmas kollektioner. Her ville Angulus støvler passe perfekt til!
  Har “Delt” din blog via facebook, da den er fantastisk :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Angulus er jo super gode sko – og mine børn fortjener det bedste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyndsay McQuoid Jespersen

  Vi har hørt godt om angulus vinterstøvler og vil gerne prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Sørensen

  MIN DATTER LIVA SKAL DA VINDE ET PAR VINTERSTØVLER 😀

  Liva på 21 mdr og jeg har vist forelsket os………igen
  Nu sidder hun ved siden af og peger og peger på de fine sølvstøvler og siger Aj, Aj fineee!!

  Vi køber i forvejen Angulus, da vi har haft svær ved Liva at finde sko og støvler der passede ordentligt. men ved Angulus har vi fundet både sko og sandaler og nu skal der jo varme støvler til.
  Så derfor ville det jo være fantastisk at lette budgetten ved at vinde et par denne gang! Med 3 børn er jeg sikker på at de sparede penge nok skal få ben at gå på 😀

  Faldt tilfældigt over denne Blog og må sige jeg er positiv overrasket så gik straks på FB og Blogvin! Kanon Ide!!

  Vi håber vi vinder!
  Hilsen Liva og Mor (Anita)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  Flotte sko med spændende design fortjener en glad modtager og sådan en kender jeg tilfældigvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger via Blogvin og har <3 indlægget 🙂

  Jeg vil gerne vinde et par, simpelthen fordi Arvingen er kommet i præcis den alder hvor hun har en meget bestemt mening om det fodtøj hun skal have på og hvordan det ser ud.
  Det er ikke altid særligt foreneligt med kvaliteten! Så derfor kunne vi godt tænke os at vinde, så både Arvingen og jeg bliver tilfreds. Hun med hendes bling-sølv og jeg med kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TINE

  Jeg vil rigtig gerne vinde et par Angulus støvler, jeg har to drenge på 3 og 6. Vi bor på en stor gård og drenge elsker at være ude og “arbejde” i haven i al slags vejr. Det sætter fodtøjet på prøve, da de også skal med ud og handle, besøge familie ovs. Derfor er Angulus perfekt! De kan holde til leg i haven, mudder og at klatre i træer. Fødderne er tørre i modsætning til gummistøvler og så er de pæne, så vi kan fange ungerne ind og tage på udflugt uden at skulle skifte til de “pæne” støvler først!
  Så derfor vil vi gerne vinde et par, så ungerne er klar til vintervejret her på gården!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg skal vinde, fordi jeg har desværre ikke råd til t købe dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Renna

  Min lille prinsesse ville elske denne sko meget. Hun er en sko fanatiker. Jeg har stadig ikke fået sine vinterstøvler, så dette dem ville gøre stor!.

  Jeg håber min dansk er fint lool

  <3

  e-mail: ladivanova@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Wagner

  Håber vi vinder, da Elsa er lige midt mellem 2 skostørrelser, så jeg har endnu ikke fået købt ind til vinteren. Angulus er simpelthen den bedste kvalitet man kan få – og kun det bedste er godt nok til Elsa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Jeg vil så gerne vinde et par til mit barnebarn, for hun skal have 2 par, da hun har brug for hver sin str. På hver sin fod pga medfødt klumpfod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne grethens

  Ejj de ville være perfekte til min datter da hun mangler et par gode støvler der går over anklen og støtter hende bedst på foden da hun har hypermobile led og derudover meget bløde led så hun var desværre meget sen til at komme op og gå selvom hun mentalt var klar meget tidligt så disse støvler vil være perfekte for at støtte og forbedre hendes balance 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne nielsen

  det vil være så skønt ar kunne bestille et par af disse fantastiske sko hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Meier Nielsen

  De støvler ser bare gode varme ud og kvaliteten er jo helt i top. Kunne godt tænke mig at vinde et par til min datter. De ligger i en prisklasse som jeg ikke selv ville kunne købe til min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni olesen

  Sikke nogle fine støvler, og gode anmeldelser.. jeg prioriterer fodtøj højt og der vil derfor være super dejligt at vinde sådan er par kvalitetsstøvler til min søn på 2 år..
  Vh. Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine jørgensen

  Fordi vi altid køber angulus til min basse , Både vinter og sommer og elsker deres sko , de er bare de BEDSTE (;

  Mvh

  Kathrine Jørgensen
  kathrinejorgensen@ofir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Vi krydser fingre og tæer, og håber det bliver os der vinder de lækre støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Hamborg Ebbe

  Kender ikke mærket men er meget interesseret. Har 3 børn. Når der skal nye sko til er det tit det ender i de samme mærker man altid bruger + hvordan pengepungen ser ud. Så jeg krydser helt klart fingre;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Strøm

  Ej fandt netop disse støvler fra Angulus på smartkids.dk da jeg googlede Angulus og drømmer om dem til min søn på 13 mdr. som stadig har en bred babyfod. Angulus er det eneste mærke som laver gode brede begynder vinterstøvler – og må erkende at jeg hver dag de sidste 14 dg har søgt på trendsales for at finde dem brugt til en billigere pris. Det er ikke lykkes endnu så jeg håber det lykkes denne vej.

  Tak for skøn informativ blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow dem vil jeg gerne vinde til min kære niece Henrietta,hun vil elske dem og mangler hårdt nogen gode sko
  ♥♥ Deler med største fornøjelse med alle og håber heldet er med mig og jeg vinder ♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Jannick er “stort bygget”, også hans fødder.Ikke altid nemt at finde støvler fx der sidder godt på ham, og som han kan lide at have på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathja Hansen

  Håber sådan at vinde disse fantastiske støvler til min søn, som skal have sine første støvler – og med små brede fusser, kan jeg ikke forestille mig andet end Angulus som også moren med brede fusser bruger :o)

  Hilsen

  Kathja Marckmann Hansen
  kathjahansen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene klinge jørgensen

  De er så super lækre.. De første sko min datter havde var angulus og jeg kan kun sige at der er de bedste sko de kan gå i når de skal lære det.. De sidder så perfekt på foden.. 🙂 kan kun krydse fingere for at min datter vinder et så lækre par sko.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette frandsen

  ville da være fantastisk at vinde sådan et par, elsker deres sandaler, som er de eneste der sidder godt på min søns fod, så er sikker på at vinterstøvlerne også ville passe perfekt på hans fødder.
  har haft lidt problemer med at finde vinterstøvler der sidder ordentlig, og som er nemme at få på hans lille brede fod 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter er netop begyndt at gå og ville ligne en rigtigt powerwalker med de sølvstøvler. Håber jeg vinder. Tak for en super spændende blog 🙂
  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Bjørn

  Man kan aldrig få nok støvler til aktive børn. Har prøvet mærket til min lille pige, og hun er meget glade for sine støvler. Storesøster vil også gerne ha et par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kristiansen

  Fordi min søn på 13 mdr. er begyndt at gå I DAG!! Uden gåvogn, eller nogen der holder ham i hånden. Og SÅ fortjener man da et par lækre støvler 🙂

  trineborup@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  Fordi min datter vil se fantastisk ud i et par sølvfarvede Angulus-støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Egelund Gulbæk

  Hjemme hos os elsker vi angulus, og det er det primære fodtøj, dog har vi ikke fået købt vinterstøvlen endnu så det kunne være så lækkert at vinde et par til trunten. Flotte og varme støvler.

  Hilsen Dorrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil være meget lykkelig for at vinde et par af disse super fede og seje støvler, kender lige en der ville blive så glad for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia regitze Bidstrup brenøe

  Ih det er det bedste sko/støvlemærke der findes til børn. Mit barnebarn havde støvlerne sidste vinter og han havde dejlige varme fødder uanset hvor koldt og vådt det var. Meget lækker skind som bare holder sig pænt. Der er plads til de små tæer kan bevæge sig. De giver også god støtte i anklerne. I år har vi desværre ikke haft råd til at købe et par til Mathias så derfor ønsker jeg vi vinder et par til ham 🙂 hilsen Pia Regitze Bidstrup Brenøe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annette smed

  Jeg er den heldigste farmor til skønne Albert – han skal have set bedste af det bedste og der iblandt er selvfølgelig de lækre angulus sko/støvler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg skal vinde dem til min nieces søn på 1 år,hun har ikke så mange penge at gøre godt med,måske en lille ekstra julegave til ham 🙂
  pia sroka
  piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen

  Jeg skal vinde et par til mit barnebarn, og det er af den simple grund at det skal bare være det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nikolajsen

  Er fra barnsben blevet opdraget med at Angulus er det absolut bedste for fødderne….både til børn og voksne!
  Ville elske at kunne give mine datter et par fine Angulus støvler i sølv, str. 26!

  Mvh Mette Nikolajsen

  Email: mette_niko@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Jensen

  Angulus ER bare det bedste – vi vil rigtig gerne vinde et par lækre støvler derfra.

  Mvh

  Astrid Jensen asavejle@hotmail.com
  Er med begge steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at vinde fordi vi venter vores første søn om et par uger, og fordi jeg har hørt så meget godt om Angulus sko. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Henriksen

  Et par super sko til fars dejlige pige! /Michael Henriksen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Henriksen

  Dejlig konkurrence! Vil gerne kunne give min guldklump det absolut bedste til hendes sarte fødder.

  Med venlig hilsen
  Anne-Mette Henriksen
  henriksen.annemette@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Agerskov Jensen

  Har overvejet Angulus støvler, for de er bare så lækre og med uld for.
  Men med 5 børn bliver det alså bare prisen de falder på Øv Øv.
  Men måske chancen kunne være der nu?
  Ta mig, Ta mig, Ta mig, hvisker jeg stille ud XXX
  Med Venlig Hilsen
  Linda Agerskov Jensen
  http://www.facebook.com/#!/linda.a.jensen.3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Damgaard

  Angulus… I LOVE IT!!!!

  Har en lille pige som er lige ved at gå selv ;0) Og det ville være SKØNT, at hun kunne få en par lækre Angulus sko/støvler…

  Med venlig hilsen Lena Damgaard, lenagrosser@hotmail.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sharck

  Elsker angulus kvalitet og design, så ville blive ovenud lykkelig for at vinde et par til min søn 🙂

  annesharck@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Heidi Christiansen

  Aåh hvem vil ikke være den lykkelige ejer af et par lækre støvler fra angulus. Det er simpelthen kvalitet ud over alle grænser. Så fine til rigtige prinsesser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Zeuner

  Jeg vil gerne vinde et par smarte støvler til min datter. Hvor er der mange fine par og jeg er sikker på at hun heller ikke selv vil kunne vælge men det skal hun alligevel have lov til hvis jeg vinder.

  Thomas Zeuner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Christiansen

  Sikke da en fin konkurrence og hvor ville det være dejligt at vinde sådan et par lækre støvler til sin datter. Hun er et rigtigt udebarn så det vilel være dejligt at vide at hendes fødder altid er tørre men samtidig også ser smart ud…

  Krydser i den grad fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Årh ville gerne vinde dem til min lille Marilde der idag bliver 3 år 🙂 Jeg har endnu ikke købt vinterstøvler da der for mit vedkommende ikke er koldt nok endnu, så jeg er bange for at hun ikke ville kunne passe dem når frosten kommer 🙂 Men har aldrig prøvet Angulus før, så det ville da være skønt nu de får så gode anmeldelser 🙂

  Mange efterårshilsner fra

  Louisa Trinhammer

  ltrinhammer@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland

  Åhr, hvor ville det være skønt at vinde et par vinterstøvler!! Prinsessen har – i forhold til hendes alder – ret små fødder og det er bare SÅ svært at finde ordentligt fodtøj uden at skulle af med en middelstor formue! Angulus er superfine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh jeg vil frygteligt gerne vinde. Har sgu ikke så mange penge for tiden, men vil bare så gerne kunne give min datter ordenligt fodtøj på alligevel. Angulus er jo hamrende lækkert, så det ville være en fornøjelse at have sådan et par denne vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde et par nye støvler til min Prinsesse. Hun fylder 1 år til november og ville da være fedt at vinde hendes første rigtige sko !

  Nanna Schack Haagensen
  Nanna_schack@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Virkelig lækker konkurrence! Angulus laver bare de flotteste sko/støvler, og vi har været yderst tilfredse med dem vi har ejet:) At de så samtidigt er superflotte er jo kun et stort plus:)

  Mvh

  Rikke Bisgård Sørensen
  riksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  vi skal vinde fordi drengene går i udflytterbørnehave og færdes det meste af tiden i skovmråder, vi har desværre ikke råd til så lækre sager som Angulus, men hvor ville det være skønt at vinde et par så vi er sikret at det er det rigtige fodtøj drengene har på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Hansen

  Til og med sidste vinter (første vinter i børnehaven) havde vores dreng også kun støvler og sandaler fra Angulus. Det er skønt fodtøj med en god pasform!
  Da han var mindre og stadig havde meget baby-tykke fødder – kombineret med en høj vrist – var det også noget af det eneste, der sad ordentligt på hans fødder.
  Jeg måtte dog kaste håndklædet i ringen sidste vinter. Medmindre jeg ville pudse støvler dagligt, er de lækre læderstøvler ikke lige sagen til min krudtugle i børnehaven og der er derfor indkøbt Viking i år
  Skulle vi være heldige, ville det være lækkert med en pæn støvle til, når vi skal ud 🙂
  Vh Diana Hansen, assaia@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Byg Nordentoft

  Sikke fine støvler. Vi har ikke selv prøvet mærket før, men min søster anbefaler det varmt. Og med en skøn lille pige der som sin storebror løber udenfor det meste af dagen skal udstyret jo være iorden, så det ville da være rigtig dejligt hvis det denne gang var os der vandt konkurrencen 🙂
  Vi krydser fingre.

  Jeanette Byg Nordentoft
  jbyg@grundfos.com
  jeanettebyg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Min lille Calle som snart fylder 3 år går i skovbørnehave og vi ville være meget lykkelige hvis vi vandt et par lækre Angulus!

  Calle har brede fødder (efter faderen) og høj vrist (efter mig) så Angulus er perfekte. Lige nu har han støvletter derfra og de har været super gode. Men nu er det jo snart tid til vinterstøvler.

  Janniedyhl@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hjorth Jeppesen

  Først og fremmest; Tak for en super go’ blog.. Synes altid at jeg kan finde gode fif og indlæg herinde..
  Tja, hvorfor burde jeg vinde et par Angulus..? Fordi jeg bare elsker Angulus *s* Og fordi at jeg, med barn nr. 4, godt kan mærke, at finanserne begynder at stramme til hér på vej ind i vintertøjssæsonen 🙂 Og mine drenge skal kun have det bedste af det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissa jasmin søndergaard

  de lyder bare det at være verdens bedste støvler, og første vinter efter man har lært at gå, så skal der nogle gode og sikre støvler til 🙂

  Lissasond@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  en skovbørnehave trold med varme fødder
  det må da lig væer en støvle for sådan en fyr 🙂
  suzane ditlev
  sanneditlev@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe R. Nygaard

  Jeg vil gerne vinde et par Angulus til Alexander..Han har lige rejst sig op, taget sine skridt..
  Inden vi får set os om, skal han ud i den kolde sne.
  Han arver ikke fodtøj, og han har endnu kun sine startersko.
  Jeg kender godt Angulus, da jeg selv har sko derfra – grundet en dårlig ryg, og da jeg skulle igennem sidste operation, blev jeg af overlægen på ortopædkirurgisk anbefalet mærket.
  Dem vil jeg ønske for smølfen også..Han skal da også have en god støvle, når vinteren kommer..En skøn gave til ham, som fylder et år den sidste dag i måneden..;)

  Aftenhilsen
  birthe.gug@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Den dag du trækker vinderen er på min fødselsdag og også den dag hvor min lille datter fylder 4 måneder. Derfor synes jeg det ville være super fedt at vinde et par fine sko til min lille Agnes – da Angulus helt sikkert skal være de første sko/støvler hun skal have på fødderne 🙂

  Lou (fast læser via bloglovin)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda nielsen

  Vi har brugt Angulus vinterstøvler forrige år. Sidste år blev det til nogle lidt billgere af andet mærke da jeg var/er på SU og ik lige havde 2000 kr til 2 par nye angulus støvler. Min datter sagde i sidste uge at hun altså godt ville ha de der angulus igen, “for mor- det er de eneste jeg kan holde varmen i”! Så mon ikke det ville være stort at vinde et par 🙂

  Linda Nielsen, neskonk@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vi skal vinde, fordi vi eeeelsker læder og er helt vilde med lædersko- og støvler fra Angulus! Kvaliteten er nemlig lige præcis helt i top – både læderet, men også den uopslidelige rågummisål!

  Det gør, at det ikke kun er lille sønnike, der er helt skudt i Angulus, men også mor hér, som har intet mindre end 5 par Angulus-læderstøvler 😀 Så vi skal selvfølgelig vinde, fordi vi er dedikerede Angulus-fans hér i hjemmet 😉

  Efterårshilsener,
  Maja Holm Conner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika Meldgaard

  Alle mine 4børn elsker angulus støvler,og de passet perfekt til deres brede fødder. Og deres mor nyder at se deres små sunde fødder i de lækre støvler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Balle

  Jeg synes jeg skal vinde fordi, min søn har meget små fødder str 20 og det er en umulighed at finde nogle billige gode vinterstøvler i den str. Han har et par angulus sko som passer perfekt til hans brede fod. Jeg har luret meget på deres vinterstøvler, men de ligger desværre over min pungs indhold.

  Mvh
  Anja Barawiec Balle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Angulus er et af de fedeste børneskos mærker, men desværre også i den dyrere ende af prisskalaen, så det ender sjælent med at vi køber Angulus :/

  Så det kunne være super fedt at vinde et par til min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Angulus har nogle dejlige sko og støvler, både faconen og udseendet. Vi har tit kigget på dem, og det ville være skønt at prøve, om de er ligeså gode som de ser ud til. Indtil nu er det altid endt med Ecco, for dem har vi prøvet før, og så er man sikker på hvad man får, men ville rigtig gerne prøve Angulus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor vil jeg gerne være den heldige vinder her! Intet overgår Angulus altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Er med på fb og bloglovin:-)
  Jeg prøvede angulus til min søn på 2,5 år for første gang i sommers. Jeg fandt et par sandaler til ham og de var rigtig lækre og sad perfekt på hans fod, som er bred og med en høj vrist. Det ville være skønt at vinde et par støvler fra angulus til min søn, da det uden tvivl er det mærke der passer bedst til hans fødder:)
  VH Mai Søby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Helt kort, så ville jeg elske hvis min yngste søn vandt et par lækre vinterstøvler fra Angulus, da det er det eneste mærke min søn passer. Han har desværre arvet min brede fod, ligesom hans storebror også har. Og sko, sandaler samt støvler bliver hurtigt en dyr fornøjelse årligt, når vi er tre i familien der kun passer brede sko som Angulus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Møller

  Sko fra Angulus er det bedste fodtøj min søn har haft, han har været vild med dem fra første gang han havde dem på. Det er klart ngt jeg også i fremtiden vil spare sammen til at købe til ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straube

  Ville godt nok være skønt med sådan et par til Klara herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Søborg Skjødt

  Jamen fordi Carlas små fødder bare har det bedst i Angulus;0)

  Anne Søborg Skjødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ihhh hvor lækkert! Jeg har faktisk aldrig haft Angulus til Bastian – fordi jeg ikke har været heldig at finde nogle på bud (vi har et stramt budget). Har været heldig at finde billige Ecco, Bisgaard, Danefæ termostøvler – så det er tilfældig at jeg ikke har fundet Angulus. Men mon ikke det er fordi de er det bedre – det tror jeg. Synes desuden at designet er SÅ fedt!!! Og har kun hørt godt om kvaliteten.
  Jeg håber SÅ meget vi er heldige at Bastian kan få lov at prøve Angulus i år <3 Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kjærsgaard Bagge

  Har aldrig haft et par Angulus til min datter. Hun har hypermobile fodled, og det er tit svært at finde fodtøj, der lever op til de krav, som man anbefaler til den slags fødder. Har hørt godt om Angulus, og jeg kunne derfor rigtig godt tænke mig at prøve, om de kunne være gode til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jepsen

  Angulus sølver er de eneste min datter kan få hendes lille brede fod i, så det ville være så skønt at vinde et par:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Moss

  Nøj for nogle super flotte vinterstøvler. Dem ville jeg elske at give min dejlige dreng på, da han så småt er ved at begynde at gå, og jeg mener, at han skal have nogle gode og fornuftige sko at starte ud med. De små fødder skal jo gerne holde i mange år 🙂 Budgettet herhjemme er dog ikke til så dyre sko, så det ville være ret så fantastisk at vinde dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja mathiasen

  Elsker angulus, dog har jeg aldrig haft et par til børnene de er så lækre men prisen også derefter. Det ville være så fedt at få muligheden for det:) mvh. Tanja mathiasen
  Jan-mathiasen@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lundtoft

  Sikke dog en dejlig konkurrence, kryyyydser fingre 😉
  Venlig hilsen Louise Lundtoft; tv_pedersen@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Braüner Bisgaard

  Så dejligt – Angulus laver fantastisk fodtøj, men det ligger også til den dyre side, som heldigvis også matcher holdbarhed, design og kvalitet! Her i huset er der 3 drenge, som skal have godt fodtøj hele tiden – det er jo en udfordring med deres aktivitetsniveau, så et par Angulus støvler eller sko er bestemt meget velkomne.
  Mvh.
  Helene Braüner Bisgaard (fb-navn)
  helenebb@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Har altid kun hørt godt om Angulus, men endnu ikke prøvet dem til nogen af mine banditter. Så smider et lod i puljen og håber at være en af de heldige så jeg kan forkæle en af mine 2 mindste drenge med et par lækre Angulus sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi hansen

  Mine to drenge har altid Angulus sko og støvler – jeg kan godt lide tanken om at de har plads til tæerne. Bruger Angulus selv – så det er med god samvittighed jeg giver mine drenge dem på :0)
  Jeg kunne godt ønske mig et par sko nr 6463 str 26 til yngstemanden :0)

  Mvh
  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Larsen

  Mine piger elsker deres støvler fra Angulus, og kunne godt tænke sig et par nye :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Sikke dog en fin konkurrence, med super flot præmie!! Jeg håber jeg kan blive den heldige, har en dreng som er i skovbh og der bliver stillet store krav til bla fodtøjet. Har endnu ikke haft økonomi til at prøve Angulus, men ved fra andre at det skulle være det bedste af det bedste:-):-) krydser fingre. Hilsen Mette lynghøjen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Sneholt

  Hold op en flot præmie…. 😉
  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil min søn kunne få de støvler jeg ønsker at give ham… Håber det bliver mig!!!

  Vh.
  Jannie Sneholt

  Jaskes2000@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Jeg skal vinde fordi jeg har en lille trut herhjemme som først skal til at gå og jeg vil gerne at hun starter med at bruge noget godt fodtøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni maj

  Min lille søn af en krudtugle har lidt høj vrist og det gør det svært at finde fodtøj, der sidder ordentligt. Hvis der er noget jeg synes er vigtigt, så er dt at fodtøjet sidder ordentligt på de små poders fødder. Derfor håber jeg at vinde et par gode sko tl min lille guldklump..

  Janni Maj Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn vil meget gerne vinde et par Angulus støvler. Han er så småt ved at kunne gå, og har derfor brug for godt fodtøj med god støtte.

  Det var tankevækkende at læse testen fra Joshuas mor. Min lille søn har nemlig arvet nøjagtig samme brede fodform med en høj vrist af som far, hvilket gør det vanskeligt at finde passende fodtøj. Olivers far har ihvertfald evigt svært ved at finde godt fodtøj, der passer foden ordenligt.
  Det har været en rigtig god hjælp at læse testen fra Joshuas mor, for nu ved vi hvilket skomærke vi skal fokusere på til Oliver i fremtiden. Så nu håber vi bare Oliver kan være heldig at vinde et par skønheder.

  Mvh Ditte Buus
  Dittebuus@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Åhh lækker give away!!! Angulus er jo virkelig lækker kvalitet! Her har jeg faktisk kun haft erfaring med et par Angulus engang, det var ikke vinterstøvler, men de var lækre! Siden har vi mest sværmet til Bisgaard og ecco, men det er fordi jeg har været super heldig med gode tilbud!

  Her ville det være super skønt med sådan et par til 3 årige Wilhelm 🙂 Str. 27 🙂

  krydser fingre XXX

  Delt på FB:)

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Anna Marie Petersen

  Åh, hvor er de bare fine de nye modeller 🙂 Jeg har flere gange kigget på Angulus, men desværre er pris niveauet lidt for højt til vores budget :o/ Vi har lige købt et par gode vinterstøvler til vores den store, men øvøvøv, de er lidt for stramme til hans fod, og da de har været brugt få gange, kan de ikke byttes. Han klager hldigvis ikke over at de strammer, men det er bare så svære at på hans fod. Jeg ved, at Angulus er kendt for at være gode til bredde fødder, så hvis vi vandt ville ville bytte dem ud med de nuværende. For hvor er det bare ærgeligt.

  Kh Charlotte, mor til 2 banditter

  Charlotte Anna Marie Petersen
  charlotte@clausenz.dk

  Ps. Kan man egentlig melde sig som tester hos jer?
  Vi bøvler bare sådan med at finde sko til både den store og mindstemanden. Da de har bredde fødder og høje vriste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia rotbøl

  Vores mindste prinsesse mangler stadig vinterstøvlerne, og hvor ville gerne komme hende i Angulus’ fantastiske støvler;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin anmeldelse. Jeg er i tvivl om hvor vidt man vil kunne bruge dem som begyndersko? Min søn har ikke sluppet bordkanten endnu og er derfor ikke startet med sko endnu. Glæder mig til det sker – da jeg er træt af de regnfutter. Uanset hvad så ønsker vi os et par og krydser fingre, for de ser virkelig lækre ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bech-Nielsen

  Har lige været med min datter ude og kigge på “pæne” vinterstøvler. Hun fandt da også et par Angulus, men da jeg så prisskiltet, sagde jeg udtrykkelæigt NEJ. Med 3 børn, så er der bare ikke råd til så dyre sko til dem alle, så vi gik hjem med et par termostøvler, og lod de “pæne” vinterstøvler vente. Hun ville blive ellevild, hvis jeg vandt sådan et par pæne sko til hende, da hun ikke har snakket om andet siden, og ønsker sig dem i julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Hoelgaard-Madsen

  Hvor er det nogle lækre støvler! De vil passe perfekt til min lille yngels fødder.

  Mvh.
  Dorthe Hoelgaard-Madsen
  mulle@sleepy.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg tror ikke det vare længe inde min skønne Ida på 10 mdr slipper bordkanten og går selv. Og så har hun jo brug for noget lækkert fodtøj. Jeg har været rigtig glad for Angulus til min store dreng. Så det skal min datter bestemt også have. Så srydser finger for et par super seje sølv støvler 😉

  Hilsen
  Rie Ravnholdt Frederiksen
  rie_ravnholdt@jubii.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Christensen

  Jeg har lige læst de fine beretninger om de to prøvers Angulus oplevelse og sidder og bliver helt missundelig.
  Vi har aldrig prøvet Angulus herhjemme, men hvor lyder det bare som om de er vildt gode. Vi har egentlig altid brugt Ecco støvler, men de er bare så dagligdags at de ikke kan bruge dem til lidt finere tøj. Jeg er bare så vildt med Angulus stil og har egentlig altid fravalgt dem fordi jeg ikke troede de kunne holde lige så godt!
  Åh gid vi bliver de heldige og jeg i år kan forkæle en af ungerne med et par vinterstøvler der ikke kun er gode og lækre, men også vildt flotte!
  Mvh Aja Faaborg Preuss Christensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Hvor er de flotte. Dem ville jeg elske at vinde til en af mine børn. Det ville da bare være svært at vælge til hvilken af dem 🙂
  Går meget op i at de har godt fodtøj på. Har ikke prøvet Angulus før, men jeg kan se ud fra anmeldelserne, at det godt kunne være et mærke vi skulle prøve. Så at vinde et par til ville jo være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Dyvelkov

  Feeeeed præmie! Vil rigtig gerne vinde et par lækre støvler til min lille pynteprincesse.

  Karin Dyvelkov
  Karin.n.andersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sørensen

  Min datter på 4 år er hypermobil så Angulus er det bedste mærke til hendes sarte føder og ben. Derfor ville det være sååå fantastisk at kunne give hende et par lækre støvler på denne vinter…;)
  Venlig hilsen
  Anne Sørensen
  a_m_sorensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje Anette Bjørnstad

  Liker på facebook:)
  Har hørt masse bra om Angulus, men har selv ikke prøvd merket deres enda. Men gu hvor lekker de er. Skulle gjerne hatt noen til meg selv;) Lille mini ser ut til å ha arvet mors sine kalde føtter, så han trenger noen gode og varme og ikke minst tøffe sko i vinter. Håper på vinnerlykke:)(Siljeab@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Dem ville jeg SÅ gerne kunne putte min pige i til vinter. De er så fine og tøsede og skulle være super for fødderne. Har hørt fra flere steder at bedre støvler findes ikke, men desværre er prisen over mit budget.

  Med håb og venlig hilsen
  Jane Knudsen
  mikkelsenjane@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sommer

  Min søn på 10 mdr. er ved at øve sig i at gå, så han får da helt sikkert brug for et par lækre vinterstøvler, han kan stavre rundt i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Ras

  glemte vist min mail adresse dmr@sol.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  ville være helt fantastisk, at vinde sådan et par lækre støvler til min næst mindste dreng, de er så meget uden for i bhv. at det havde helt sikkert været lækkert for ham, med sådan nogle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mKatrine Gunnersen

  Det ville da være skønt med nogle sko eller støvler fra Angulus – blev helt overrasket da jeg i sidste måned havde købt nogle vinterstøvler til Filippa og skulle fortælle det til min mor, så sagde hun ” Det købte vi også altid til jer, når vi havde råd..” Tænk at det virkelig er så gammelt et mærke – og så ovenikøbet endnu ældre.. Det må jo vidne om god kvalitet.

  mvh
  Katrine FRisgaard Gunnersen, Trinsling@forum.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Halberg Jakobsen

  Bedre fodtøj findes bare ikke. Jeg er også en af dem der er bagud med køb af vinter støvler..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Rasmussen

  Ville være fantastisk at vinde et par af deres støvler. Vi har utroligt svært ved at finde sko der passer min datter, men Angelus passer hende rigtig godt og er utroligt holdbare.. så vi krydser alt hvad vi kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ursula torres

  Har fire børn og aldrig prøvet Angulus. Så nu kunne det så være en mulighed. De er simpelhed så fine og super lækre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Det ville da være helt fantastisk at få fat i sådan et par til Sofie. Elsker selv angulus og Sofie har en bred fod ligesom jeg og passer Angulus rigtig godt

  Hilsen Gitte Sommer
  gittesommer1978@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Schmidt Mikkelsen

  Som mange andre mødre går jeg nok en del op i børnetøj og børne fodtøj! Jeg elsker at klæde min lille poge smart og lækkert på! Jeg må indrømme jeg fra første øjekast har forelsket mig i Angulus design – og de første par sko blev dog også et par Angulus, og jeg har på INTET tidspunkt haft ærget mig over at have købt Angulus. Som begge testere skriver, er det også vores oplevelse at Angulus sidder så godt på foden, og behagelige for vores datter at have på, og som en bonus er jo bare at de er rigtig lækre i deres design. Jeg har selv købt de sølv til Silje, og hun ville heller ikke have dem af, så hun render i øjeblikket rundt i hendes vinterstøvler indenfor. Jeg ville ikke kunne få armene ned over hovedet hvis vi skulle være så heldige at vinde et par Angulus sko mere – de er og bliver de bedste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Westh

  Mine piger har endnu ikke fået vinterstøvler og det ville være fuldstænding fantastisk og vinde et par støvler til en af dem. Min den yngste havde et par angulus sandaler i sommers og hun elskede dem, blev helt ked af det, da de blev for små, så hun ville blive overlykkelig og blive ejer af et par nye støvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte MENTOV

  Håber jeg vinder et par støvler til min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jensen

  Mine egne børn brugte dem for 30 år siden og nu vil jeg gerne glæde mine børnebørn med et par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth Hartmann Andersen

  Hvorfor skal jeg vinde…

  Hmm – Egentligt et godt spørgsmål… Der er uden tvivl mange, med rigtigt gode og vigtige argumenter…
  Jeg har bare drømt om et par sølvfarvede Angulus til min datter i evigheder, men der er bare ikke penge til det…
  Angulus er efter min mening et af de flotteste skotøjsmærker til børn på det danske markede, og de holder en flot og klassisk/moderne linje som jeg er helt vild med…
  Og hvad er bedre til min lille skønne datters fødder end de pæneste, fedest og bedste sko?

  Derfor håber jeg på at vinde ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Min søn er født med klumpfødder og er gået igennem en del allerede selvom han blot netop er fyldt 1 år… Vi er af fysserne på hospitalet blevt anbefaldet at købe netop Bisgaard .. Men det kan vores buget desværre kke klare, er er endt med at købe et par billige sko men mega dårligt samvittighed. Så vil være såååå dejligt at vinde denne konkurence så mon lille dreng kan få den rigtigt start på livet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Dahl Iwersen

  Wow kunne være fedt at vinde et par vinterstøvler til bettemanden, vi har endnu ikke fået købt:o)
  jea_net4@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Maria Bach-Poulsen

  Vores budget er absolut ikke til så dyre sko og støvler, selvom jeg ville elske at kunne købe sådan noget lækkert fodtøj til vores datter!

  Jeg går meget op i at hun får noget godt fodtøj, da jeg synes det er vigtigt for de voksende fusser med ordentige forhold. 🙂 Derfor håber jeg at blive den heldige vinder af nogle lækreAngulus sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Ruby

  Lækker konkurrence, vil da meget gerne vinde et par lækre støvler til prinsessen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Halling

  Vi ville rigtig gerne vinde et par lækre støvler. Vi har været lidt sent ude i år og ikke købt endnu, så det ville da være super rart at få et par her 🙂
  Vh Kristina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Baltser

  Ihh, hvor ville vi gerne vinde sådan et par lækre støvler! Vi købet KUN Angulus fodtøj til vores datter. Hun har en meget bred fod og høj vrist, så Angulus er noget af det bedste!

  Mvh.
  Maria Baltser
  mbaltser@hotmail.co

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Boel Magnussen

  Miilu ville elske et par sorte eller brune Angulus støvler – og det ville hans mor også sætte stor pris på at være så heldig at vinde 🙂
  Sidste vinter klarede Angulus i fin stil den kolde vinter i Nuuk også, da vi var deroppe på ferie i 3 uger 😉 mvh. Sanne Boel Magnussen, midi2403@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Halldorsson

  Ej hvor vil jeg bare gerne vinde dem til Villads.
  Vi elsker bare angulus herhjemme i sandaler så vil så gerne prøve deres vinterstøvler.
  Det jeg elsker ved sandalerne, udover den vildt gode pasform er at de virkelig holder sig pæne selvom Villads bare tumler derudaf.
  Krydser virkelig alt hvad jeg kampform at han er denheldige vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nørgaard Madsen

  Kender en stor Angulus fan….de vil passe hende så fint. I har super fine konkurrencer, har dog stadig ikke været heldig trods stor deltagelse på jeres siden….men håebt er der stadig…..og her til efteråret ville disse sko været et stort hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Friis

  Eij hvor er de smukke, dem ønsker vi i str.23 til pige : )
  Mvh
  Kirsten Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte kofoed

  Ihhh hvor er de fine, den kunne Anton klart godt tænke sig at vinde, så hans små fødder kan holde varmen i den kommende vinter

  Charlotte Kofoed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Louise Qadri

  Jeg skal vinde fordi både min mand og jeg er på SU og derfor tør jeg slet ikke at kigge på fodtøj fra Angulus. Er overbevist om at det er super lækkert, og vil ELSKE at give min søn på 3½ sådan nogle dejlige sko og støvler, men jeg må også være realist og indse at der til vintermånederne også skal købes flyverdragt, hue, handsker, vinterjakke, og termotøj osv., og så er det pludselig ikke nemt at skulle give 1000 kroner kun for vinterstøvler.
  Venlig hilsen Sara Louise Qadri
  saralouise@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Carina Faczinek-Højgaard

  Ja, vil gerne vinde et par, vi køber nemlig aldrig andet end Angulus!Så det kunne være fedt med et par i str 28 til dreng:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Folke Petersen

  Jeg sværger selv til Angulus, så håber også det første par sko/støvler til lillemanden skal være af det mærke. Han er begyndt at gå, men vi har endnu ikke købt vinterens støvler til ham, så det vil da bare være fantastisk at vinde dem 🙂
  FB-navn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Quist

  Ville være dejligt med sådan et par skønne vinterstøvler. Vi har ikke været ude at købe vintersko endnu, og disse ville være perfekte til min den mindste dreng på 2 år.

  Liv Quist Bossow

  lava88@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min datter er lige fyldt 4 år og er en prinsesse med en helt klar holdning til hvad hun vil gå i -og især hvad hun ikke vil gå i 😉 – og jeg er faktisk sikker på at sådan et par sølvfarvede støvler vil være noget af det der vil falde i god jord.
  Karina Viborg Pedersen
  karinaviborg@privat.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligesom Joshua har Anna også en lille buttet fod, som hendes mor selvfølgelig mener kun fortjener det allerbedste. Vi er begge vilde med Angulus og med tørre fødder, så vi vil også rigtig gerne være med i denne lækre konkúrrence. Hvis vi skulle være heldige, så ønsker vi os et par fine sølvstøvler i størrelse 24:)

  Med venlig hilsen
  Tine Andersen
  andersen_tine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Flyvholm

  Angulus laver de bedste vinterstøvler man kan købe. Har været fan siden første poden fik sine første støvler som 2 årig. Min datter Olivia på 5 ville elske at gå vinteren i møde i lækre røde skindstøvler i størrelse 30 fra Angulus 🙂

  Med venlig hilsen
  Rikke Flyvholm
  rikkeflyvholm2@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Heede

  Uhh, hvorfor vil vi gerne vinde? Simpelthen fordi Angulus er de lækreste sko ever 🙂 Både børn og moar har eller har haft dem 🙂

  Rikke Heede

  rheede@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Lund

  Vi håber at vinde da Villum er en dreng der ikke kan trækkes ind når han er færdig med at lege, så hvis fødderne er i en super kvalitet kan han få lov at blive ude 🙂

  Mvh Henriette Lund, henriettelund87@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie

  ved hvor fantastiske angulus er, men har desværre ikke fået købt nogen til min datter i ar:-( min søn på 4 har altid gået i angulus, og det skal min datterf på 17 mdr bestemt også – deres fødder skal vi passe rigtigt godt på:-) hvis jeg vinder, vil jeg blive glad for en str 22 i pige eller en str 30 i dreng:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke Hansen

  Min datter har før haft Angulus vinterstøvler og vi har været super tilfredse med dem. 🙂
  Håber vi vinder et par i år. 🙂

  Maria Lykke Hansen
  Mikkelogmaria@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Fordi det snart må være min tur til at vinde noget 🙂

  Mvh Britta Sjørslev Nielsen

  britta_sjorslev@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  med en knægt der er løbcykelfan og elsker at være ude ville det være fantastisk med et par støvler der kan holde til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville da elske at vinde denne lækre støvle til en lille dreng, super lækkert fodtøj til de små da den har en rigtig god pasform email. lonetiger@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Bentzen

  Uha jeg ville elske at vinde sådan et par støvler til en af mine piger på 2½ år. Det er simpelhen så lækre sko/støvler Angulus laver.
  Så jeg krydser fingre for at det er mig der bliver en af de heldige:O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Angulus støvlerne i sølv vil være nærmest lykke for min Rosa på 4 år.
  Hun er en lille pige og der elsker at være ude også selvom det er koldt og det kræver jo de bedste og varmeste støvler om vinteren!
  Kh Camilla
  camilla@hansen.mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Damgaard

  ej, hvor kom lilla lige fra, mener jo selvfølgelig sølv 🙂 Er da vist for træt i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Damgaard

  Åhhh hvor er de bare FOR lækre de små lilla støvler, vil passe så perfekt til vores prinsesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette Salkvist

  Dem vil jeg da også bare så gerne vinde til min guldklump som bare fortjener det bedste og det er Angulus. Har desværre måtte købe andre vinterstøvler til sønnen da det var helt umuligt at opstøve et par Angulus i vores område, da vi var på jagt. Så vi krydser fingre for at Alfred allievel bliver hurtig løber i et par fede støvler<3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde et par lækre støvler til min dreng som bliver tre til december.
  Sidste år havde han Angulus og vi var ovenud tilfredse, både mor og søn. Hans fødder var aldrig våde eller klamme, heller ikke efter leg i sjapsneen 🙂
  I år er økonomien desværre ikke til et par luksus vinterstøvler, så jeg håber jeg bliver den heldige og på den måde alligevel kan forkæle ham med et par lækre støvler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsson

  Har en datter med bred fod så disse støvler ville vare perfekte til hende 🙂
  God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  uuhh det er godt nok nogle lækre støvler, sådan nogle ville da være drømmen at eje til min datter. Jeg er helt lun på dem i sølv. Min datter bliver snart to år , så de vil blive brugt rigtig godt her til vinter.

  Gitte Nielsen
  Lumber_love78@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville da elske at vinde de lækre støvler, er lækre for små børn da de har en god pasform og er rigtige varme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • majken elgaard hansen

  Fantastisk anmeldelse af angulus støvlerne, især fordi min datter også har høj vrist…. håber at kunne nyde dem til vinter;) Hilsen Majken elgaard hansen makkeduddi@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Olsen

  Super godt mærke – min søns fødder vil blive rigtig glade :0)

  Line Olsen
  line154@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rudolph

  Vi har et par Angulus sko som vi er rigtig glade for, da de sidder rigtig godt på foden. Derfor ville det være dejligt med et par støvler også 🙂

  Helle Rudolph

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Olsen

  Super fedt mærke – min søns fødder vil blive meget glade :0)

  Line Olsen
  line154@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Wind

  Sikke nogle lækre sølv støvler, de er som skabt til min prinsesse, derfor bliver vi nødt til at vinde dem 😉

  God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Dalgaard

  Dem har min datter da fortjent at vinde. Hun skal snart starte i børnehave, og vil være super smart i sådan et par støvler:-).
  Marie Dalgaard
  Thomdal@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina Moreno Sanchez Hansen

  kunne være super fedt og vinde sådan et par lækre støvler, vi krydser alt hvad krydses kan :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *Dejlig test, synes jeg! Og endnu bedre; at det er lækre materialer de er lavet af, og mange tanker er tænkt før de kommer på hylderne! Det sætter jeg HØJT på min egen indkøbsliste!
  Og skøn læsning, at din søn ikke vil have dem af 😀

  Min søn kan ikke få sine brede kompakte konvolutter i hvad som helst… Vi kan vælge Arauto Rap eller Angulus! Og det er ikke alle modeller af Angulus’erne der dur grundet den høje vrist – så det er en kamp, at få støvler/sko til fyren. Suk.

  Jeg ville elske at vinde et par, da min dejlige frækkert vil elske at stikke fusserne i en sko der ikke trykker!

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Det ville være fantastisk at vinde et par af de superlækre støvler til en af snutterne. Vi har aldrig prøvet angulus, men vil MEGET gerne!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Mikkelsen

  Jeg vil elske at vinde et par angulus støvler til min søn på 6 som er en stor krudtugle og det kræver ordentligt fodtøj 🙂 vi har tidligere prøvet angulus sko og de var simpelthen fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg skal vinde, ikke til mig selv :O) Men til Mikas. Mikas er snart 3 år og min nieces dreng. Min niece læser og er enlig mor :O) Der er ikke mange penge at rutte med og jeg vil gerne hjælpe hende. Hun er fantastisk til at få det hele til at løbe rundt, men det de billige Føtex/Bilka støvler der bliver råd til. Jeg ved fra mit arbejde hvor lækkert et mærke Angulus er og hvad godt, der gør ved fødderne. Og da Mikas er en aktiv dreng, så skal fodtøjet jo være af kvalitet:O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Angulus er bare altid gode. Mvh Lisbeth Jørgensen (lisk@bamsehulen.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Dejligt og smart fodtøj vil gerne vinde et par støvler !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette

  Jeg har en søn med en bred fod og et par Angulus støvler vil bare passe super godt på hans fødder. så herhjemme vil de falde i godt jord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Tardini

  Min søn Linus skal klart vinde et par fantastiske Angulus sko/støvler, da det er favoritten til at hoppe i vandpytter, rutche i mudder og lege i sandkasse med ! Med hans energi og fantasi har han brug for dem 🙂

  Mvh
  Nicoline Tardini (FB navn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten ingemann

  Jeg skal vinde fordi angulus helt klart er det bedste fodtøj for min pige med hypermobile led. Jeg har tidligere haft angulus sandaler til hende, og hun har aldrig gået bedre. Krydser fingre…!
  Hilsen
  Kirsten ingemann
  kirsten_m_s_jensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjerstine larsen

  HAr altid drømt om at give min søn et) par angulus pga den lækre kvalitet.. desværre har pengene ikke været der, så håber at vinde :-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Louise Qadri

  Jeg skal vinde fordi både min mand og jeg er på SU og derfor tør jeg slet ikke at kigge på fodtøj fra Angulus. Er overbevist om at det er super lækkert, og vil ELSKE at give min søn på 3½ sådan nogle dejlige sko og støvler, men jeg må også være realist og indse at der til vintermånederne også skal købes flyverdragt, hue, handsker, vinterjakke, og termotøj osv., og så er det pludselig ikke nemt at skulle give 1000 kroner kun for vinterstøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Hentz Nielsen

  Har to skønheder som vil elske at få et par Angulus støvler på fødderne. Angulus er ganske enkel det bedste til mine børns fødder. Anette Hentz Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Juul Elley

  Angelus kan noget helt specielt med deres fodtøj til BØRN. Der er taget højde for så mange vigtige detaljer og jeg synes de gør det super godt. Til trods for at vi skriver 2012, har de formået at bevare det fede retrolook og gør sig så meget umage for at lave det bedste til det bedste.
  Herhjemme ville denne præmie falde på et virkeligt tørt sted! Jeg har netop gennemgået min piges vintergarderobe hvad angår fodtøj og DET HELE var for småt! Derfor ville jeg elske at være den heldige vinder af denne præmie…
  Tak for en skøn BLOG med mange nyttige informationer :0)
  Jeg lurer lige udvalget på Smartkids…

  Mange hilsner

  Line
  linejuulelley@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Zoega Christiansen

  Jeg skal vinde fordi jeg har opgivet alt der hedder andet end termostøvler til mine 3 børn, da jeg desværrere har haft mange nederlag med de forskellige mærker, med 3 børn har man jo prøvet lidt af hvert, men nu vil de store ikke finde sig i termostøvler mere, og hvad gør jeg så nu, ja måske er det et par ANGULUS der skal til , så derfor skal jeg vinde så jeg kan få øjnen op for ANGULUS, har brug for at få en god historie, også har min søn også meget smalle fødder som Joshua, og min søn kan godt lide støvlerne, så dem vil han godt gå med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Majdnia

  Har altid ønsket at kunne give mine børn et par Angulus støvler, men har ikke haft råd.Så det ville være super fedt at vinde et par:)
  mull09@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene brodersen

  Det var da en fantastisk konkurrence. Elsker bare de støvler. Min søn er på vej op i str 22 og det kræver en stor udskiftning i fodtøj, så ville da være fantastisk og blive den heldige vinder da sådan et par.

  Malene brodersen

  Malene.brodersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Vestergaard Jensen

  Jeg skal da vinde, så lillepigen får de bedste forudsætninger for de små fusser fra starten af hendes karriere som skobruger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Poulsen

  Jeg har den holdning, at det er enormt vigtigt med godt fodtøj til børnene. Mine børn har fået det vinterfodtøj, som de har behov for (mangler lige et par termostøvler endnu), så hvis jeg vandt denne konkurrence, så ville jeg give gevinsten videre til Glæd Børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Graff bang

  Uhhh hvor er de fine 🙂 Ville rigtig gerne vinde et par til en af mine børn. Desværre er mit fodtøjsbudget ikke til et par støvler i denne prisklasse, så derfor håber jeg istedet at være heldig at vinde et par.

  Mvh Trine Graff Bang, bangtrine@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Ejjjj sikke da en skøn konkurrence 🙂 Ville elske at kunne bestille sådan et lækkert par til en af mine børn 🙂

  kcortsen@live.dk – Karina Cortsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ville det være fantastisk, at vinde et par af disse smukke og usandsynligt lækre støvler.
  Min lille datter er netop fyldt 1 år, og for nogle uger siden knækkede hun koden og har netop lært at gå. Dette stiller store krav til ordentligt fodtøj, specielt nu hvor vi går ind i de våde og kolde måneder. Jeg har særdeles gode erfaringer med Angulus, begge børns startersko er/ var fra Angulus, de sidder rigtig godt på foden, giver perfekt støtte og er samtidig lækre bløde i skindet. Min søn på snart 3 år har fået et par gudeskønne tex støvler i mørk brun, og det kunne være dejligt, hvis jeg kunne være så heldig, at vinde et par til bettepigen 😉 Krydser alt hvad der kan krydses 🙂 Tak for en dejlig blog.

  Kh. Christina Steffens Rohde
  fredeogfiesmor.@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummel jul 2012