Test af Småfolk flyverdragt - Del 2

Test af Arauto Rap vinterstøvler

Sidste vinter havde Emily og Sophie Amalie vinterstøvler fra mærket Arauto Rap. Her kan du læse om deres oplevelser og erfaringer med støvlerne igennem en hel vinters brug.

 

Test af Arauto Rap vinterstøvler – Emily

Test af Arauto Rap vinterstøvler

Emily har testet Arauto Rap vinterstøvler model
 

Emilys mor beretter:

Emily har testet de her fantastiske vinterstøvler fra Arauto Rap, da jeg modtog støvlerne var jeg lidt bange for at hun ikke ville kunne bevæge sig ordenligt i dem, da det var første gang hun skulle have støvler på siden hun lærte at gå. Og de små ben var ikke så sikre endnu og så fylder sådanne støvler en del af benene når man ikke er ældre end 1,5 år.

Første gang hun fik dem på kunne hun næsten ikke gå og hendes Morfar blev ved med at sige, at dem kunne hun altså ikke bruge. Jeg valgte dog at give støvlerne en chance og heldigvis, for hun lærte meget hurtigt hvordan man gik i dem og ja også hvordan man løber i dem.

Jeg husker da jeg fik skistøvler på mine fødder for første gang, det så lige sådan ud da Emily skulle bevæge sig, så jeg var lidt nervøs for resultatet. Men meget hurtigt finder børn jo ud af det og så er det ingen problem.

Jeg var lidt usikker på om bindebånd var godt for Emily, men jeg kunne så se, at der selvfølgelig var en lynlås på indersiden. De fine snørebånd er derfor bare til pynt og det ser så fint ud. De er super lækre indeni hvor der er uldfoer og der er masse af det, så foden forbliver dejlig varm.
Mht. størrelser havde jeg super svært ved at finde ud af størrelsen til Emily. Det var hendes aller første par vinterstøvler nogensinde og det var så svært at vurdere hvor store de skal være. Emily brugte ved vinterens start str. 20/21 men da jeg fik dem her i 21 så var de lige stramme nok og da de jo helst skulle holde hele sæsonen så var det for småt. Vi byttede dem til en str. 23 hvilket var for stort til at starte med, men det var meget fint når hun først fik tykke strømper på og fødderne voksede lidt henover vinteren. Størrelsen snød noget men man kunne heldigvis tage sålen ud så man kunne måle på den måde.

Test af Arauto Rap vinterstøvler

Støvlerne ser stadigvæk så fine ud, efter at være blevet brugt fra nov 2012, hver dag og indtil marts 2013, de ser faktisk ud som da jeg pakkede dem ud af kassen. Var det ikke fordi Emily nu er oppe i str. 24-25 så kunne støvlerne sagtens holde en sæson mere.
De støvler her er bare en lækker kvalitet. Forret indeni holder og er så dejlig varmt. Snørrebåndene er stadigvæk flotte og læderet på støvlen er som nyt. Jeg er så imponeret at jeg allerede har kigget på samme støvle til denne vinter.

Emily løber rundt i dem, leger og bevæger sig frit. Emily begyndte hurtigt selv at tage støvlen på, hun var 1,5 år sidste vinter. Hun står op og stikker foden i, støvlen er så stærk og stabil så det lykkes hende hver gang uden at den er lynet ned.

Denne støvle ser ikke bare top lækker ud, den er rigtig godt kvalitet og så er den behagelig for børn at lege i, vi har været så glade for den.

Test af Arauto Rap vinterstøvler

 

 Test af Arauto Rap vinterstøvler – Sophie Amalie

Test af Arauto Rap vinterstøvler

Sophie Amalie har testet Arauto Rap vinterstøvler
 

Sophie Amalies mor beretter:

D. 18/10 2012
Ved første øjekast så støvlerne små ud, men passede fint i størrelsen. De sidder meget stramt til hen over foden og vi håber de giver sig når de bliver gået til. Lynlåsen er også stram og må gerne blive lettere. Er super bløde inden i. Har udtagelig sål så man nemt kan måle den i forhold til foden

Sophie Amalie synes de er vildt fede og er parat til at tage dem på nu på trods af at der stadig er 10 grader uden for.

D. 3/1 2013
Så er vi kommet igennem en kold, snefyldt og efterfølgende våd december og jeg har haft mulighed for at vurderes støvlerne i brug. Jeg har imprægneret dem 2 gange.

Støvlen bevarer rigtig fint den sorte farve. Jeg har kun en enkelt gang ?frisket? dem op. I snuden af støvlen skyldes det primært at der er en gummikant der går op over læderet, hvilket gør at de ikke bliver slidte på samme måde som hvis gummiet ikke var det. Det gør samtidig at de ikke bliver så nemt gennemblødte. Vi har (måske af samme grund) ikke oplevet at der er komme vand ind i støvlerne.

Den udtagelige sål er dog temmelig irriterende. Den glider ud af støvlen når man tager den af og krøller sammen. Når støvlen så skal på igen må man have den ud, glatte den, for så at lægge den i igen.  Den generer heldigvis ikke når støvlen er i brug.

I brugsvejledningen stod der at man ikke skulle bruge uld- ellers bomuldsstrømper da det gør at TEX?en ikke udnyttes optimalt. Jeg har ikke observeret nogle problemer og min datter bruger kun bomuldsstrømper. Hun har haft dejligt tørre og lune fødder hele den kolde måned.

Jeg vil helt sikker vælge en støvle af denne kaliber igen.

D. 26/2 2013
Her hvor vinterstøvle sæsonen er ved at gå på held (forhåbentlig!), sneen er ved at smelte og der ligger rigtig mange vandpytter, vil jeg lige sige; selvom støvlerne har været imprægneret rigtig mange gange, så kan de altså ikke bruges til at hoppe i vandpytter med. De har et par gange måtte igennem den helt store tørretur fordi min datter ikke har kunne dy sig. Men når det så er sagt, så har det heller ikke været min forventning at de kunne klare det, selvom det er en TEX støvle. Så jeg ville stadig vælge denne støvle en anden gang og gerne fra Arauto Rap.

Sophie Amalie er en pige der ikke er bange for at blive beskidt. Hun elsker at klatre i træer og leger også gerne i sne og mudder ? på knæ og siddende. Men hun kan også godt li? at se smart ud og pt. skal alt være sort, blåt eller turkist. ?Tøsefarver? er ?no-go?.

 
 
Arauto Rap kan købes på SmartKids.dk 
Find Arauto Rap vinterstøvler her. 
 
 
Indlægget kan indeholde affliate links

3 kommentarer

 • De er fantastiske… Og Shannie – de er perfekte til en buttet fod med høj vrist – helt perfekte….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannie Blom Petersen via Facebook

  Hvordan passer Rap vinterstøvler til en lille lækker tyk babyfod med høj vrist???? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Christensen via Facebook

  Elsker Arauto Rap vi har haft dem de sidste par år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Småfolk flyverdragt - Del 2