Ammedebatten

2nd Day, grå stænk, rynker og tykke knæ

2nd Day2nd Day

2nd Day sweatshirt – 699,75 kr.  // Moss Copenhagen nederdel – 200 kr. //
Jeffrey Campbell sneakers  – 1099,75  669,75 kr.//
 

Dagens mor med blege og tykke knæ

Sidst viste jeg jer et typisk weekend outfit, og dette er altså som jeg typisk ser ud på en helt almindelig hverdag.
Som så mange andre er det en enormt grænseoverskridende tid, hvor man skal til at vise blege ben, mere hud i langt mindre tøj end vi plejer at gå og skjule os i om vinteren.

Vinteren har været hård for mig. Hård fordi jeg ikke har kunne holde mit vægttab, og dermed har taget næsten 12 kg på igen….
Kilo som jeg tabte for 1½ år siden og som altså nu bare er kommet snigende på igen.
Og det mærker jeg for alvor nu sommertøjet skal frem :0(

Den sidste måned har jeg taget mig sammen. Spist sundt og trænet så meget jeg nu har kunne.
Jeg har tabt ca. 5 kg. igen, men der er lang lang vej endnu mod mit mål.

Da jeg er ret høj (183 cm), så skjuler jeg nemt 10 kg +/-. Min højde gør simpelthen at vægten fordeler sig og man umiddelbart ikke tænker jeg har taget på. Men jeg kan mærke det på mit tøj – specielt på maven og røven. Mine yndlingsjeans fra Fiveunits, kan jeg slet ikke være i mere :0(

Jeg har ikke ville dele min kamp for vægten herinde, men hvis I ønsker at høre mere om det og hvad jeg gør – så smid en kommentar herunder. Hvis I kan bruge det til noget, vil jeg meget gerne dele med jer ;0)

 

2nd Day

Min sweatshirt er fra 2nd Day og jeg er virkelig glad for den. Den er oversize og derfor har jeg taget den i str. mindre end jeg normalt ville have gjort – og den passer stadig perfekt.
Jeg bryder mig ikke om at tøjet bliver FOR oversize, for jeg føler mig seriøst som et telt :0)

Jeg har købt den på Smartgirl.dk og den koster 699,75 kr.

Nederdelen er fra Moss Cph som jeg har i flere farver og som jeg knuselsker. Et item som jeg seriøst går lidt for meget med, men jeg synes det stramme kombineret med noget løst gør noget godt for hinanden. Og så jeg for alt i verden ikke kommer til at ligne for meget et telt :0)

 

Dagens smil med rynker og grå stænk i håret……
Godt man skal til frisør på fredag….
 
Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen 

21 kommentarer

 • Anne

  Må lige fortælle at jeg så dit opslag i går og tænkte wow flot kvinde i flot nederdel
  Susede ud i dag efter nederdelen, og fandt den, dog i mørkegrå:-) 🙂
  Så tak for inspirationen, meget gerne flere “dagens mor. Du er skøn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Tja — hvornår er man tilfreds — jeg er selv en str 36 169 og 59 kg — men kan da godt fortælle at du har bestemt pænere ben end jeg !! Det er ikke vægten der gør kroppen flot !!!

  Og er helt enig om at forståelse for at du ligesom os andre har dit at kæmpe med i hverdagen gør blot din blog endnu mere spændende !!! Pøj øje med alt -)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  hvornår er man tyk, som du ser, ser de fleste af os dig som slank, smuk og smart (mig inkl.) men det hjælper ikke en disse når man ser sig selv i spejlet med ynglings bukserne der ikke vil op over lår eller røv.
  jeg har det sådan at når jeg har det skidt taber jeg mig og omvendt og så har jeg tabt mig meget mens jeg ventede mine børn grundet 2 x 9 måneder med morgen-middag-aften-nat kvalme.
  Lige nu har jeg det rigtig godt mentalt og er i medium/large hvilket ikke er kønt i spejlet når man ser på kroppen, mennnnnn da jeg var nede, helt nede i str. xs så det godt ud på kroppen men mit ansigt gru og gys.
  ergo jeg har pt en krop der ikke er egnet til badetøj og korte bukser/nederdele men et ok ansigt og ikke mindst er jeg mentalt oven på
  lav indslag om smart tøj til forskellige former og højder og om at ha det godt
  tak for bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Ja, jeg vil meget gerne høre lidt m hvordan du gør.
  Som ny alene-mor (ovenpå hård periode i parforhold) er jeg ved at lande i hverdagen med job, lille søn osv. Men mangler simpelthen inspiration – og konkrete ideer – til at komme i form og smide alle de kg der er røget på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Line Maria ;0)
   Jeg skal forsøge om jeg kan smide lidt inspiration op her på bloggen. Kunne jo også være endnu en god grund til at holde mig selv i ørene ;0)

   Alt det bedste til dig. Lyder til at du har brug for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hjorth Jeppesen

  Fandt det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hjorth Jeppesen

  Hvor køber du for øvrigt den melerede Moss Cph. nederdel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hjorth Jeppesen

  Fedt, at du deler.. også selvom det er grænseoverskridende at snakke om vægt og drømme..
  Jeg vil fortælle dig, at jeg mange gange har tænkt om dig, udfra de billeder jeg ser herinde og på Facebook, at du er utrolig smuk på en fantastisk naturlig måde.. Man lægger særligt mærke til dit fantastiske hår og dine øjne.

  At jeg så opdager, at du ikke er en str. 36, gør dig faktisk endnu mere sej i mine øjne! Jeg bliver så glad når jeg erfarer, at rigtige kvinder er trendsættere.. så er der sg* håb endnu 😀

  Er vild med din sweat, som jeg straks skal lede efter – et fedt sæt!

  Kh en mor, der selv kæmper
  (har tabt 10 kg siden den 6/5, og er nu 1/3 af vejen!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Heidi for din dejlige kommentar.
   Det er præcis det jeg gerne ville med dette indlæg. Fortælle jer alle at jeg altså er helt almindelig, kæmper med vægten og på ingen måde er en str. 36 (faktisk er jeg en str. 42/XL – GISP)

   Så fedt at du synes det gør mig mere sej og “rigtig” :0) Det var lige præcis det der var min intention med dette indlæg.

   Tusind tusind tak <3

   Der er forresten link til 2nd day sweat'en lige under billedet.

   Og stort tillykke med dig vægttab ;0) Super flot!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det for godt, brugte mange år på at bære rundt på ekstra kilo efter på 1 1/2 år at have født 2 børn – nu kunne jeg endelig og har p.t. Tabt 18 1/2 kg siden januar – er så glad for endelig at have overskuddet til at det lykkes ! Og mangler nu kun få kg før idealvægten – næste skridt bliver netop at holde vægten !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna Spiegelhauer

  Jamen Pernille. I mine øjne er du altid den her tæske lækre kvinde, som jo ser godt i næsten hvad som helst… Jeg vil meget gerne høre mere og få noget inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha tak søde Tenna <3
   Ville ønske det kom helt af sig selv, men pyha den elevatorvægt svinger op og ned – så jeg må kæmpe ligesom mange andre ;0)
   Skal se om jeg kan få smidt lidt inspiration op her på bloggen.
   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da så skøn og lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg kender udmærket til problemstillingen. Døjer selv med det, og specielt ovenpå en lang og hård periode i familielivet. Jeg vil meget gerne høre mere om din kamp 🙂 Udover det, så synes jeg i øvrigt, at du ser superhot ud 🙂

  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Middelhede

  Vil også bare lige sige, at jeg synes du ser knaldhamrende godt ud! Og synes tværtimod at du har meget slanke ben… 🙂
  Dejligt med dine “dagens mor” indlæg – synes det er super inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Merete ;0)
   Skal overveje flere Dagens mor indlæg :0)
   Tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille min dejlige og smukke veninde, du er alt for sej!!!!! Og man behøver ik være mega tynd for at være smuk!!!!!!! Jeg sys også det er en overskridende tid nu her, tror mange føler det sådan pga blege ben osv, hvis man er lidt brunt så skjuler det lidt;) jeg skal lig finde ud af min krop efter jeg er blevet Mor og det kan jeg mærke tager sin tid. surt du har taget på igen søde, du er sej og du kæmper, jeg ved du virkelig ønsker vægttabet – men husk nu på hvor lækker du egentlig er, som sagt mega tynd er ikke = lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Elgaard Hansen

  Pernille Pernille, du ser skide godt ud!! Der er mange inkl mig selv der ville ønske vi lignede dig noget mere. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Majken ;0)
   Men husk på at billeder bliver altså sorteret inden de ligges op herinde, og selvfølgelig poster jeg ikke et billede af mig selv hvor jeg selv synes jeg ser komplet tåbelig ud ;0)
   Men jo, jeg kæmper med vægten og da jeg er en høj pige er jeg ret hurtigt oppe i en stor størrelse ;0)
   Tusind tak for kommentaren <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammedebatten