Weekend uden planer

Ammedebatten

Ammedebatten

Billede lånt hos funnymeme.com
 

Ammedebatten – ude af kontrol?

Hold nu op hvor hele ammedebatten dog oppe at køre.
Skal der simpelthen lovgives for om man må amme eller ej på offentlige stedet?

Jeg har med vilje ikke ønsket at deltage i debatten, men jeg faldt over et indlæg hos min med-blogger Miss Jeanett som jeg synes jeg vil henvise jer til som ønsker at debattere dette. Jeg kunne ikke være mere enig med det som Miss Jeanett skriver i sit indlæg:

Ammedebatten hos Miss Jeanett

 

Er du enig?

 

Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

7 kommentarer

 • Ditte Maria Lykke Tuborg Nielsen via Facebook

  Hej
  Jeg mener at man skal have gensidig respekt, ammer man offenligt må man respektere andre bruger/ cafe gæster og cafe ejer… Jeg har aldrig haft et problem, men jeg har også ammet diskret, en stofble over skulderen barnet ind til brystet under klædet ( så man stadig som mor kunne se barnet og barnet mit ansigt…) Det giver ro og hygge for hos begge til at kunne fokusere på amningen…
  Og har kun en sjældent gang imellem hørt brok fra omgivelserne, hvilket jeg så er ligeglad med… For har gjort mit for ikke at smide bryster/amning op i hoved på andre folk…
  Har intet til overs for mødre der som i det henviste indlæg uden respekt for omgivelserne sidder med patterne fremme på den måde… Beklager men det er ikke ok.,. Og er med til at ødelægge det for andre der godt kan amme diskret uden at servere hele barmen op på bordet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni Isabella Munch via Facebook

  jeg personligt finder det lidt ærgerligt, at der skal være så stor debat om amning. I mit tilfælde gør det, at jeg overvejer nøje, hvor jeg tager hen – Julie skal jo have mad og jeg nægter altså at indstille amningen, når vi skal på tur! Jeg har nemlig knoklet ret meget for at få det op at køre – og er stolt af det ;-)… Desuden – som fodnote – så har jeg aldrig set ammende kvinder sidde og “flashe” – de fleste er da ret diskrete..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og eksemplet med de 2 stk. Fri bryster i sving på cafeen er jo enestående og IKKE almindelig opførsel for ammende kvinder….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har læst og deler bestemt ikke hendes holdning – på ingen måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen via Facebook

  Jeg undlader at diskutere emnet yderligere, da jeg har deltaget rigeligt 😉 Jeg er på ingen måde enig med opretter af indlægget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lica Nyerup Johansen via Facebook

  Ja, jeg er optaget af debatten og nej, jeg er ikke enig i pointerne i det indlæg du linker til. God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak – hopper straks derind og læser 🙂 ha en super god Søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend uden planer