Vind en valgfri EGG helmet

Min arbejdsuge – Uge 23

Efterhånden er jeg kommet rigtig godt ind i mit nye job – ja hvis man da kan kalde det nye, når det nu er 5 måneder siden jeg rent faktisk startede.
Ofte får jeg spørgsmål om hvordan jeg jonglerer mellem familieliv, arbejde og job – hvordan min arbejdsdag er – og generelt i den dur. Sandheden er den at det kræver en enorm selvdisciplin at arbejde som jeg gør, og så at man faktisk er to om det derhjemme. Så heldigvis er det jo ikke kun mig der skal klare alt herhjemme, hvor Hr. mand altså også er med i løbet ;0)

Jeg er nærmest konstant online, så mail og lignende tikker ind konstant. Men jeg forsøger ligesom alle andre med arbejde og børn, at afgrænse hvornår jeg er på arbejde og hvornår jeg er sammen med familien.

Den uge vi går ud af nu, har været ret hektisk synes jeg. Jeg er så småt begyndt at tage hul på indkøbene til SS15, dvs. forår/sommer 2015. Budgetterne for indkøbet har vi ikke helt fastlagt endnu, så derfor er det altid en virkelig hektisk periode.

 

Mandag

En dag helt uden aftaler i kalenderen – elsker de dage, men det er faktisk sjældent det sker. Jeg er dog virkelig langt bagud på mine mails og har en del andre opgaver som SKAL klares i dag. Så jeg er lænket til skærmen hele dagen.

 

Tirsdag

Starter ud med møde i indre by med LegoWear, hvor indkøbet til pre SS15 skal placeres. Både sælgeren og salgschef er med, da de gerne vil snakke lidt om vores fremtidige samarbejde.
Jeg ser jo rigtig mange kollektioner fra stort set samtlige børnetøjsmærker igennem sæsonerne, og derfor bliver jeg også tit spurgt til råds fra de mærker vi har et tættere samarbejde med. Det er en af de dele jeg elsker aller mest ved mit job, men også ofte noget af det jeg har aller mindst tid til.

LegoWear har bl.a. igennem de sidste sæsoner arbejdet meget på at komme tættere på det man forbinder med LEGO og på den måde få tøjet til at have et tættere relation med det vi forbinder LEGO med. Før kunne deres print på flere af serierne godt være print som faktisk ikke rigtig havde noget med LEGO at gøre.
Jeg elsker sådan nogle cases hvor mærkerne arbejder med at komme tættere på deres egen DNA og fokuserer på det de er gode til.

Min arbejdsuge - LegoWear

Sneak peak på LegoWear SS15
 

Fra AW14, som er de kollektioner der så småt begynder at komme hjem nu, der er LEGO duplo også med igen i tøjkollektionerne. LEGO duplo går typisk fra str. 74-98. Printene på LegoWear Duplo er meget mere fokuseret på at være tæt knyttet til LEGO universet.

Efter mødet med LegoWear kørte jeg på Boozt kontoret i Malmø, men det tog mig en krig at kører fra indre by og ud til motorvejen for at komme til Malmø. Troede jeg kunne nå at få et par gode timer på kontoret, men det blev et ganske kort visit.

Min arbejdsuge - Neutral

Event med Neutral
 

Om eftermiddagen havde jeg nemlig sagt ja tak til at deltage i et event med Neutral, hvor en masse andre søde bloggere var inviteret også. Søde Emilie, havde sørget for at jeg også kunne få lov at komme med – tusind tak for det Emilie <3

Vi fik en gennemgang af Neutrals produkter, hvor også Ewa Daniel, som er toksikolog fra Astma-Allergi Danmark fortalte lidt omkring deres arbejde.
Det var et ekstremt spændende arrangement, specielt når man nu har et astma/allergi barn som Lucas jo er.

Selvom jeg har et allergi barn, så er jeg faktisk ikke verdensmester i at tjekke farlige stoffer ud eller vide præcis hvad jeg skal gå udenom. Det burde jeg virkelig være, men tilstået – det ER jeg på INGEN måde.
Så hvis du har det ligesom mig, så kan du måske også have glæde af Astma-Allergi Danmarks app til smartphone, hvor du finder alle produkter med den blå krans. Du kan også slå indholdsstoffer op og læse om dem.
App’en hedder Kemilex og er lavet af Astma-Allergi Danmark.

Jeg var hjemme hos familien kl. ca. 19.15 – Tidsnok til lige at læse godnat historie for drengene ;0) Vi er igang med Jungledyret Hugo :0)

Onsdag

Onsdag er min faste kontordag i Malmø, hvor vi har interne møder igennem dagen.
Derudover havde jeg også møde med Ticket 2 Heaven, som havde spurgt om jeg ikke her tidligt på sæsonen ville hjælpe med at komme med kommentarer til de prints der kommer på deres overtøj og regntøj til SS15.

Jeg havde også møde med Spirit Wholesale som bl.a. står bag mærkerne Me Too og Next Level. De besøgte mig i Malmø for en generel snak om samarbejdet med Boozt.com.

Når jeg er i Malmø er det nogle lange dage, for jeg vil så gerne have meget ud af dagen med mine kollegaer. Jeg kører som regel hjemmefra før drengene vågner, og så klarer Hr. mand skærene den dag.
Som regel kører jeg hjemmefra kl. 6. om morgenen og er hjemme igen kl. 17-17.30 stykker alt efter hvornår jeg kommer fra kontoret.
Men de dage nyder drengene at det er Hr. mand der står for det hele og mor ikke kommer og blander sig :0) Tror faktisk også Hr. mand nyder det lidt….. Ha ha

 

Torsdag

Grundlovsdag, men bare ikke i Sverige. Og når man arbejder i Sverige, så må man også følge deres helligdage – eller ikke :0)
Så da det meste af DK kunne blære sig med en lille mini weekend, ja så måtte jeg altså arbejde.

Men hvad gør det, når arbejdet består i præsentation og bestilling af molo SS15 kollektionen :0)

Min arbejdsuge - molo

molo SS15 – Forår/sommer 2015
 

Jeg mødte kl. 9 i København, så jeg kørte hjemmefra kl. 7.30 for at være der til tiden.
Meningen var at hele SS15 skulle ligges ind, men da kl. var 17.00 var vi kun færdige med kollektionerne. Så jeg må vende tilbage til molo for at bestille Swimwear, Accessories og overtøj.
Det er virkelig store kollektioner der kommer fra molo, og de kommer i 3 drops på både baby og kids. Så faktisk er jeg glad for at vi nåede så langt som vi trods alt gjorde, men også en lille smule stresset over at skulle presse endnu en aftale ind i en allerede pænt booket kalender.

Vi havde sommerfest med Boozt om aftenen, så efter molo drønede jeg mod Malmø for at mødes med mine kollegaer til fest.
Det blev dog en stille aften for mig, for jeg skulle køre hjem. Var dog først hjemme omkring kl. 00, så det blev virkelig en lang dag, hvor jeg slet ikke så Hr. mand og drengene.

Fredag

Jeg blev snydt for helligdag torsdag, men fredag er det grundlovsdag i Sverige så der stod den på en tiltrængt fri dag med familien.
Havde dog en del arbejde der lå og ventede på mig, så jeg endte faktisk med at arbejde lidt for at nå til bunds ;0)
Men hvad gør det når man elsker sit arbejde.

 

I morgen starter den kommende arbejdsuge for mig. Mandag er nemlig heller ikke helligdag i Sverige, så mens I andre nyder det, så tager jeg hul på endnu flere SS15 indkøb ligesom den sidste fase går ind i forhold til at få fastlagt mine budgetter. Den periode jeg går ind i nu og frem til min sommerferie, er en af de travleste perioder i mit job.

Det var lidt om, hvordan en arbejdsuge kan se ud for mig ;0)
Hvis I har spørgsmål, må I endelig sige til.

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 
 

3 kommentarer

 • Katrine K

  Nu er det jo ikke en helligdag i DK – vi er mange der kun har fri, hvis vi tager feriedage…. (det gjorde jeg så torsdag og fredag, da min datters skole og SFO holdt lukket begge dage)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gyldengren via Facebook

  Lyder skønt…. Ville elske det… Håber dog neutral snart laver en balsam der er lidt bedre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha – tak :0)
   Mht. Neutral, så har jeg faktisk ikke selv brugt deres shampoo/balsam – der sværger jeg til Purely Professional.
   Hvad er der galt med deres balsam?

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en valgfri EGG helmet