New in: D-xel Cap

90’er trend – Hypercolour t-shirt is back

Hypercolour t-shirt

 

Hypercolour t-shirt – 14 år igen

Seriøst, husker I de her t-shirts?
Jeg ønskede mig brændende en lige omkring min konfirmation. Jeg ville seriøst DØ for at eje sådan en t-shirt dengang, men min mor nægtede. Jeg ville endda have brugt min egne penge på den og jeg syntes det var SÅ mega nederen og uretfærdigt. Min mor var seriøst den dummeste i hele verden :0) Ha ha ha

Og hvorfor ville min mor så ikke have jeg fik sådan en?
Jo, det var såmænd fordi at der dengang stod “Touch me” på den – og det mente min mor bestemt ikke piger på 14 år skulle gå med sådan noget, der nærmest opfordrede folk til at gramse på mig…… DUMME MOR!
Selvfølgelig må jeg indrømme at jeg den dag idag, synes min mor var ret sej. Og faktisk er det med “forkerte” eller upassende statements på tøj til tweens/teenagere blevet en af mine egne kæpheste den dag idag. Se bare dette indlæg om statements på børnetøj…..

hypercolour t-shirts

Eneste billede jeg kan finde af t-shirten som den så ud dengang :0)
 

Her til aften sad jeg og surfede lidt rundt og fandt Hypercolour t-shirts på selveste Asos. Ej men altså, jeg skal da meget have en nu. Jeg er meget 14 år igen!!!!
De fås i 6 forskellige farver og koster 231 kr. på Asos. Jeg har forsøgt at søge dem andre steder, men det ser ikke ud til at udvalget er mega stort på nettet endnu…..
Kan dog finde dem lidt billigere her: Truffleshuffle og der er også lidt at finde på Ebay, hvis man kan leve med de dårlige billeder: Hypercolour på Ebay

Kan vi så se at få dem ind flere steder – Tak :0)

Tænker klart jeg skal have mig den her grønne/gule udgave:

Hypercolour t-shirt

Global Technacolour t-shirt 
 

Og så kunne toppen på det hele da lige være et par overalls, som også bare var MY THING dengang :0)
Asos har sågar stylet t-shirts’ne med overalls på nogle af billederne:

Hypercolour t-shirt

Er det bare mig, eller skal du også bare meget have en Hypercolour t-shirt? Eller synes du bare det er way-out???
Hvilken farve skal du have ;0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: D-xel Cap