Vinderen af Björn Borg konkurrencen

Børnesandaler i store størrelser – Superfit

Superfit
Julius’ nye sandaler fra Superfit
 

Da vi drog på ferie til Egypten i marts måned, måtte drengene have nye sandaler. De kunne selvfølgelig ikke passe dem de havde fra sidste år.

Julius er nu bare oppe i en størrelse hvor udvalget ikke er så stort i børnesandaler mere – og drengen er altså kun 8 år! Men altså med en str. 37 i sko, så frygtede jeg at vi måtte ud at investere i en voksensandal. Ikke fordi der som sådan er noget galt i det, men en voksen sko er bygget over en voksen læst, og har dermed ikke den pasform der skal til for at støtte en fod der stadig vokser.

Måske er det bare mig, men jeg synes jo stadig mit barn er et barn – og derfor skal han også have børnesko/-sandaler :0)

Superfit

Superfit – Børnesandaler optil str. 40

Heldigvis har Superfit børnesandaler helt optil str. 40, så i år har Julius sandaler fra Superfit og vi er superglade for dem. Og da de går helt op i str. 40 – så tror jeg også godt jeg ved hvad han skal have næste år ;0)

Julius har en ret normal fod – hverken bred eller decideret smal og Superfit passer hans fod perfekt.
Mærket er ellers kendt som værende til smalle fødder, men helt almindelige fødder kan også sagtens bruge Superfit. Dog vil jeg ikke anbefale Superfit til de brede børnefødder.

Sandalen jeg har valgt til Julius har 3 justerbare remme, 2 henover foden og 1 bagpå ved hælen. Den bagpå er ret smart, for den gør at vi kan justere sandalen så den sidder helt perfekt på hans fod.
Jeg kan egentlig godt lide at sandalerne er så neutrale som muligt og derfor valgte vi denne model, som er helt sort og dog har en enkelt rem med mønster på. Den havde jeg gerne været foruden, men hellere det end alt muligt spraglet :0)

Superfit

Har I også problemer med at finde sandaler til jeres store børn?
I kan bl.a. finde Superfit på SmartKids.dk og jeg skal nok gøre mit til at der også fremover er et pænt udvalg i de store størrelser ;0)

Hvis I har spørgsmål eller tilføjelser så skriv gerne en kommentar herunder ;0)

 

4 kommentarer

 • Michala Forsberg

  Nej ikke endnu men er glad for tippet! Min ældste dreng bruger str 32 som 5-årig, og da hans far bruger str 48 i sko, så skal jeg nok regne med, at knægten følger trop 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha str. 48 – det må også være svært at finde sko så?

   Altså jeg håber de fødder stopper med at vokse på et tidspunkt, men er da glad for at høre at vi ikke er de eneste :0)

   Tak for det.

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Brohus

  Jeg har også 2 børn på 8 år. (D & P) de har hele vejen op gennem opvæksten brugt samme størrelse. Men sidste år begyndte drengen at tage fart. Dog er han her i år, hvor han fylder 9 år, stadig KUN str. 35. Jeg er virkelig overrasket over en str 37 som 8 årig… OMG JEG bruger str. 37…. det er vildt 🙂 han ender nok i en str. 50 som voksen… og det skal man ikke ønske sig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ha – det var da en fantastisk beroligende kommentar :0)
   Ja knægten har store fødder, men er også høj. Bruger str. 10-12 år i tøj nu, selvom han kun er 8 år. Men altså han har jo også en ret høj mor (183 cm) så hvis ikke han også skulle blive høj, så ved jeg ikke helt 🙂

   Mormor bruger også str. 37 og der har vi grint lidt af og Julius synes det er ret morsomt at han passer sko sammen med mormor. Men altså der er jo ikke mange mænd der lander i en str. 37 – så helt så unormalt tror jeg desværre ikke det er.

   Str. 50 håber jeg dog ikke han ender i. Men str. 44-45 skal vi da nok regne med….

   :0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Björn Borg konkurrencen