Tester søges - Noa Noa Miniature overtøj

Sutsko til store drengefødder

Julius har seriøst store fødder – og det selvom han “kun” er 9 år. Han er nu oppe i en str. 38 – GISP.
Allerede sidste år skrev jeg lidt om at finde sutsko til store drengefødder – og da emnet stadig er aktuelt og jeg faktisk allerede har modtaget de første forespørgsler på om jeg ikke vil dele links, så kommer her et lille indlæg om sutsko til store drengefødder :0)

 

Living Kitzbühel i store størrelser

Sutsko til store drengefødderSutsko til store drengefødder

Neon grønne sutsko fra Living Kitzbühel – str. 23-41 – 379,75 kr.
 

Julius er 9 år og går i 3. klasse, så jeg synes bestemt stadig han har brug for sutsko. Godt nok har han store fødder, men han er altså også høj og bruger str. 12 år i det meste tøj allerede. Hans mor er også høj, så det er vel egentlig ikke så mærkeligt ;0)

Han har 2 sutsko, og begge de gamle par var han groet ud af nu. Så vi har måtte finde 2 nye, som vel og mærke kunne fåes i str. 38.

Første valg faldt på de neongrønne uldsutsko fra Living Kitzbühel – Julius eget valg. Og hvis nogle skulle være i tvivl, så er hans yndlingsfarve grøn :0)
Vi har tidligere været ekstremt glade for Living Kitzbühel og jeg må indrømme at drengene faktisk ikke formår at slide dem op. De groer altid ud af dem og de gamle par har faktisk været så pæne at jeg har ladet dem gå i arv.
Normalt ikke noget jeg gør med sko – men de var seriøst så fine stadig og bar på ingen måde præg af slid.

De her fine neongrønne sutsko fås helt optil str. 41. Det er vi personligt rigtig glade for, for så ved jeg da at der er håb næste år også ;0)

Superfit i store størrelser

Sutsko til store drengefødderSutsko til store drengefødder

Sorte sutsko fra Superfit – str. 25-38 – 299,75 kr.
 

Andet valg faldt på et par helt neutrale sorte sutsko fra Superfit. De fås optil str. 38 – så det betyder at det formodentlig er sidste par sutsko Julius kan have fra det mærke. Lidt ærgerligt, for det er faktisk også et mærke som vi tidligere har været glade for.

Det er mere en sko end uldsutskoen fra Living Kitzbühel, men den er stadig blød og fleksibel og passer perfekt til en dreng med fart på. Ofte er der små motiver i snuden foran, men denne helt neutrale model går godt til Julius alder, hvor man ikke gider et motiv af en traktor eller drage mere ;0)

De har velcro lukning og sidder i det hele taget bare godt på foden.

Sutsko i store størrelser

Har du også et barn med store fødder som stadig har brug for sutsko, så kan du faktisk finde et fint udvalg på Smartkids til både drenge og piger.

I kan finde sutsko til drenge her: Drengesutsko i store størrelser – fra str. 35 og op

og sutsko til piger her: Pigesutsko i store størrelser – fra str. 35 og op

 

Har I også børn med store fødder?
Jeg kunne godt tænke mig at vide om I også har haft svært ved at finde sutsko eller generelt sko til dem i store størrelser?

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

6 kommentarer

 • Susanne Hykkelbjerg J. Nilsson via Facebook

  Vores knejt der lige har rundet 8år vokser så småt ud af 152(han er meget høj!) og bruger 40 i sko 🙂 så kender godt problemet med de dersens sko!! Jeg bruger selv 43/44 så er heller ikk så let! Manden bruger 48 så det ville være mystisk hvis vi gik små børn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Dejligt med et indlæg om sutsko til drenge med store fødder.
  Min søn på 4 år bruger str. 34 i sko, og det er et problem at finde fodtøj til ham, især sutsko.
  Så super med foreslag til sutsko i store størrelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for tippet ! har en datter på 10 år som bruger str. 37 i en del skomærker – og sutsko er bestemt noget, der kan være svært at finde til børn når de kommer op i store størrelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har en datter på 10 der bruger str 40 i sko, så kender godt problemet. Synes generelt at problemet ligger i, at de støvler der fås i disse størrelser ikke er børnestøvler, så de er ikke lavet til at modstå de knubs som børn udsætter dem for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Suzette Vergmann via Facebook

  til pigerne er der heldigvis masser at vælge imellem, men de bliver mindre børnet og mere voksne når de kommer forbi Str 36

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Brejner via Facebook

  Åh jo det problem kender vi her. Vores store dreng minder om Julius. Han er 7 bruger efterhånden samme størrelse i tøj som jeres dreng. Fødderne nærmer sig en 38 så vi har også haft problemet et stykke tid. Samtidig har vores dreng lidt brede fødder og høj vrist så det er ikke alt han kan bruge. Jeg tror jeg skal have kigget på et par som de grønne. De ville lige være noget for ham tror jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester søges - Noa Noa Miniature overtøj