Ej sikke lej flyverdragt

Dagens Julius – Brian & Nephew + Phister & Philina

T-shirt fra Brian & Nephew // Knickers fra Phister & Philina (fra SS11 kollektionen)
Brian & Nephew er et mærke vi er begyndt at være ret glade for herhjemme. Et denim mærke med et ret cool udtryk som jeg synes er ret fedt til specielt drenge i den alder Julius har lige nu (8 år). En alder hvor han ligesom er blevet for stor til de gængse børnetøjsmærker som vi ellers har brugt rigtig meget, men også er lidt for lille til de tween mærker der er.
Julius’ knickers er fra Phister & Philina og har været yndlings siden sidste sommer. Desværre går Phister & Philina kun op til str. 10 år til drengene, så det er ved at være for småt til Julius. De har ellers også en ret fed stil til drengene synes jeg ;0)
Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ej sikke lej flyverdragt