Vinderen af Fuzzies konkurrencen

Purely Professional Facial Cleanser og Hand Cleanser

Purely professional facial cleanser

Mine to nye bedste venner fra Purely Professional

Jeg har fået to nye bedste venner :0) De er fra Purely Professional og jeg ELSKER dem.
Tidligere har jeg fortalt om min succes historie med Purely Professionals hårpleje, men nu har jeg altså udvidet min horisont og kastet mig over deres skin care. Og jeg tror bare ikke det er muligt at blive skuffet over Purely Professional produkter.

I kan læse alt jeg har skrevet tidligere om Purely Professional lige her.

I forbindelse med et besøg Cecilie og Julie fra Purely Professional aflagde hos Smartguy hvor jeg jo arbejder, fik jeg mulighed for at prøve nogle af de produkter af som jeg ellers ikke har haft kendskab til. Heldigt for mig var det disse to.
Har jeg sagt at jeg elsker dem?

 

Purely Professional Facial Cleanser 1

Purely Professional Facial cleanser 1

En af de ting jeg er fuldstændig vild med når jeg vender bagsiden af Purely Professional produkter frem, er den korte ingrediensliste. Imponerende som man kan lave produkter der virker uden at de er tilsat alle mulige ting som vi ikke fatter en meter af. Jeg er ikke på nogen måde ekspert i at læse ingredienslister og jeg må indrømme at jeg faktisk også har opgivet.
Men jeg bliver beroliget af en kort ingrediensliste der er til at forstå.

Purely Professional facial cleanser 1 er en mild sulfatfri ansigtsvask med kamille, der skånsomt renser huden for rester af makeup og snavs. Jeg har aldrig været til det med vand når jeg renser mit ansigt, min hud bliver simpelthen for tør. Men sådan er det ikke med Purely Professional Facial Cleanser 1.
Jeg fugter ansigtet lidt inden jeg smører det lette skum i ansigtet, for derefter at tørre det væk igen. Min makeup er helt væk efterfølgende og min hud er blød og behagelig.

I en periode var jeg begyndt at blive rigtig tør under øjnene og selvom jeg har øst på med øjencreme og lignende, så blev det nærmest bare værre og værre. Efter jeg er begyndt at bruge Purely Professinal Facial Cleanser 1, har jeg ikke det problem mere.
Mit ansigt føles rart og blødt uden af have denne her stramhedsfornemmelse lige efter afrensning, hvor min hud bare plejer at skrige på fugt.

Purely Professional Facial Cleanser 1 koster 165 kr. og kan købes på PP’s egen hjemmeside – og WUHUUUU meget snart på SmartGirl.dk

 

Purely Professional Hand Cleanser 2

Purely Professional Facial cleanser

Her henover vinteren har jeg virkelig kæmpet med tørre hænder. Purely Professional Repair Cream har været min yndlingshåndcreme i perioden, men når jeg har vasket hænder har mine hænder efterfølgende føltes som sandpapir igen.

Jeg havde hørt om Purely Professional Hand Cleanser, som er uden sulfater – men jeg tænkte at det var lige voldsomt nok at kaste sig over en håndsæbe uden sulfater. Den kan jeg jo ligesom ikke have med.

Men nu har vi den altså stående på badeværelset herhjemme og allerede der gør den underværker. Når jeg så er ude må jeg leve med at jeg må vaske i helt almindelig sæbe. Der er ingen parfume i og den dufter derfor heller ikke af alt muligt mærkeligt, men typisk har vi brugt neutral håndsæbe herhjemme så det er vi vant til. Faktisk hader jeg når jeg er ude og sæben på badeværelserne bare er ved at slå en omkuld af dufte når man har vasket hænder.
Pumpen dosere sæben i en sådan mængde at man ikke får overdoseret.

Hand Cleanser er så behagelig at vaske hænder i at jeg ikke behøver at smører mig ind i fedtede cremer efterfølgende.
Faktisk ville jeg bare ønske nu at man på en eller anden måde kunne have den med sig når man var ude…..
Man bliver afhængig :0)

Purely Professional Hand Cleanser er nænsom og vasker hænderne rene uden at udtørre eller irritere huden. Du kan købe Hand Cleanser på Purely Professionals egen hjemmeside og den koster 80 kr.
Snart kan du også købe den og resten af Purely Professional sortimentet på SmartGirl.dk

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Fuzzies konkurrencen