Nyt på bloggen

Test – Sorel vinterstøvler til børn

Sorel

Sorel vinterstøvler til børn

Vi har i år, for første gang haft Sorel vinterstøvler til Julius og Lucas. De har begge haft Super Trooper modellen som er en lettere model, end de mere gængse canadiske vinterstøvler som er kendetegnet ved at de er udviklet til ekstreme kuldegrader og sne. De er ofte tunge, men nemme at smutte i og 100% vandtætte.

Det var vigtigt for mig at modellen drengene fik, ikke var for tung og klodset til dem. Omvendt har vi i flere år faktisk brugt canadiske støvler, dog i et andet mærke som også har en letvægtsmodel. Jeg kan slet ikke forestille mig at bruge en anden type støvler til drengene og det er det eneste rigtige når der virkelig er sne og kulde.

Sorel

Vores første erfaringer med denne form for støvler, var efter en dårlig oplevelse med en mere alm. vinterstøvle som simpelthen ikke holdt tæt. En pædagog fra drengenes børnehave (som det var dengang) anbefalede denne type af støvle, og det røg vi fluks ud og investerede i. Vi har haft denne typer støvler hver vinter siden :0)

Selvom vi aldrig har haft Sorel før, så lever de fuldt ud op til vores forventninger. Drengene fryser aldrig nogensinde, lige gyldig hvor koldt det er og hvor meget sne der er. De er 100% vandtætte, og vi har ikke på noget tidspunkt denne vinter oplevet at der er trukket vand ind i støvlen.

Mange vil måske mene at den stadig er klodset, selvom den er let – men jeg kan stadig ikke forestille mig at bruge noget som helst andet til drengene i de perioder hvor vinteren er på sit allerhøjeste.
Udover Sorel støvlerne har drengene også en TEX sneakers, som de bruger på dage hvor vinteren er mild.

Sorel og støvler som disse er til ekstrem kulde. De er fantastiske i skovbørnehaver, hvor børnene er meget ude og altså når der virkelig er sne og kulde.
Sorel fås i mange forskellige modeller, og fælles for dem alle er at de designet til sne og kulde.

Sorel

Kunne du overveje at bruge Sorel til dit barn? Eller har du allerede prøvet Sorel?
Del gerne dine egne erfaringer i kommentarfeltet herunder ;0)

 

10 kommentarer

 • Dejligt at høre, at vi ikke er de eneste, der er glade for dem. Det er simpelthen de eneste støvler, der kan holde min søns fødder varme. Vi har prøvet så mange andre mærker, men ingen af dem kan holde kulden ude.

  Og ja – de er klodsede, men det er skisme ikke sjovt at gå rundt en hel dag i børnehaven og fryse tæerne. Og heldigvis er de ikke på lange vandreture på den her tid af året, så det er mest til brug på legepladsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thøgersen

  Jeg har kigget på Sorel, men ingen erfaring med dem. Jeg har købt Kamik til min datter i år. Samme koncept og jeg er super glad for dem. (Hun er i en slags udebørnehave). Kamikkerne “snørres ind” med velcro, hvilket gøre det meget nemt for hende (hun er 3 år) – hvordan fungerer Sorel snørre-dimsen? Og ved du hvor langt ned i temp. de går? Er der forskel på letvægts og alm model? – hov det blev vist til en masse spørgsmål i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er faktisk lige præcis Kamik vi har haft før, og jeg eller drengene har ikke lagt mærke til at velcro-dimsen manglede ;0) Snøre-dimsen fungerer egentlig ligeså fint. Det er sådan en elastisk snører og der sidder sådan en dims hvor man strammer den til. Ret nemt faktisk.
   Jeg kan ikke lige huske hvor langt ned i temp. de går, men det kan jeg undersøge. Det er dog som regel meget mere end vi egentlig har brug for herhjemme ;0)
   Letvægtsmodellen er ganske som navnet lyder, lettere end den alm. model ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Thøgersen

   Tak for svar 🙂 Jeg tror det er fordi min datter er så utroligt petit at jeg er meget glad for at de kan snørres ind omkring foden. Hun har bisgaard termostøvler denne gang, og det må siges ikke at være et godt fit for hende – de er simpelthen for brede/åbne. Hun elsker dem fordi de er hurtige at tage på, men hun taber dem når hun løber rundt udenfor. Med Kamik (og det lyder også umiddelbart som disse) kan støvlen blive siddende på foden uden at ryge af, men er lette at tage på. Win win. Letvægtsstøvlerne – er de lige så varme som de andre? Og hvordan er de to varianter i vægt i forhold til Kamik (dit skøn)?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken slags Tex sneakers er det du har haft til dem??? Jeg overvejer kraftigt Sorel til næste vinter, men ville også gerne have en lidt pæn vinterstøvle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia nordstrøm

  Vi har for første år haft sorel til vores store søn på knap 3år. Det er godt nok ikke letvægts modellen, men på trods af det har han sagtens kunne lege i sneen med dem på. Vi har hele vinteren kun oplevet han har haft varme og tørre fødder efter gåtur eller leg i sneen 🙂 så her fra kan vi kun varmt anbefale dem 🙂
  Mvh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Dejligt at høre at vi ikke er de eneste der er super glade for Sorel ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne pommer engelbrekt petersen

  Jeg har selv sorel støvler til mig selv og jeg elsker dem!
  De holder anden vinter i træk og jeg er sikker på de sagtens kan holde en sæson til.

  Når Liva første gang næste år skal have vinter støvler så håber jeg på at finde et par i hendes størrelse selv om hun ikke så stor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Man kan godt få Sorel støvler ned i de små str., så det burde du kunne ;0)
   Jeg har endnu ikke købt dem hjem til næste vinter endnu, så jeg er ikke helt sikker på hvordan de bliver næste år.
   Dog skal du nok være opmærksom på at hun måske får brug for en alternativ sko/støvle, som vi også har til drengene ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på bloggen