ByKier - Tester søges i str. 116

Nyt på bloggen

Pforpernille

Jeg har leget lidt med menuerne på bloggen og der er kommet 3 nye menuer i bjælken foroven ;0)
Bloggen har nu eksisteret i knap 1½ år og jeg skriver dagligt om alle de børnetøjsmærker der også er en stor del af min hverdag i mit job som indkøber.
Derfor vil jeg gerne gøre det nemt for jer at finde informationer om de enkelte mærker.

 

Pforpernille

Jeg har indtil nu kategoriseret en masse indlæg, men mangler også stadig en hel del ;0) I kan dog allerede nu bruge de nye menuer og nemt finde lige det du søger ;0)
Der er rigtig mange mærker, jeg har skrevet om og der kommer hele tiden flere mærker på. Brug piletasten til at komme ned ad listen ;0)

Derudover har jeg også lavet en Dagens kategori, og en kategori opdelt efter emner. I “Emner”-kategorien finder I også nemt alle indlæggene om det vinterovertøj vi har testet igennem vinteren. Denne opdateres stadig, og planen er at I også her kan finde testernes beskrivelser når sæsonen er ovre ;0)

Jeg håber I kan få glæde af de nye menuer ;0)
Hvad synes I om det?

2 kommentarer

 • Supergod & flot makeover, du har lavet, Pernille 😉 Bloggen er nemlig lige præcis blevet meget mere overskuelig, enkel og nem at gå til 🙂 Rigtig fint med de små “resumer” på forsiden, hvor man ser billede + lidt af teksten fra de seneste indlæg – de virker rigtig godt! 😉

  Vinterhilsener,
  Maja

  Conner✩s Nest…♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak Maja – det er jeg virkelig glad for at høre :0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ByKier - Tester søges i str. 116