Konkurrence - Seje sweatshirts fra D-xel

Test – Hummel flyverdragt, vinterjakke og skibukser – Del. 1

Test af Hummel vinterovertøj

Julius og Lucas har de sidste 2 år haft Hummel overtøj om vinteren, og i år er derfor ingen undtagelse.
Nu er der sikkert mange af jer der i disse tider køber vinterovertøj på tilbud, og derfor vil jeg gerne give jer mine råd med på vejen om Hummel overtøj, herunder Hummel flyverdragt, vinterjakke og skibukser.

Jeg deler det op i to indlæg, så I først får vores erfaringer med Julius’ Hummel overtøj og i næste indlæg Lucas’ Hummel overtøj. De har nemlig begge to både Hummel flyverdragt og 2-delt sæt samt diverse tilbehør som huer og vanter, så jeg synes det bliver lidt omstændigt at skrive om alle dele på én gang ;0)

 

Test af Hummel flyverdragt

Hummel flyverdragt

Julius i: Hummel flyverdragt // Hummel hue // Hummel TEX sneakers // Hummel vanter //
 

Julius er 8 år og bruger str. 10 år i det meste tøj, dog er han på vej ud af str. 10 år i de gængse børnetøjsmærker. Han har stadig flyverdragt, selvom den nu er i str. 140/10 år, og jeg oplever ofte at folk spørger mig om man overhovedet sælger flyverdragter i så store størrelse. Og ja det gør man faktisk ;0) Mange mærker stopper flyverdragterne i str. 128/8 år, og det er efter min mening en STOR fejl.
Julius var f.eks. kun 6 år da han brugte str. 128 i tøj, så det havde betydet at han som 6-årig ville have sin sidste flyverdragt.

Derfor priser vi os lykkelige for at Hummel laver flyverdragterne helt op til str. 152/12 år :0) FANTASTISK!
Jeg ved godt at det ikke er alle der har behøvet, men for os er det perfekt.

Julius foretrækker selv flyverdragten, som han derfor har hængende henne i skolen. Den er nem for ham at hoppe i når der er frikvarter og man ofte kun har 10-15 min at lege i.
Den fungerer perfekt og udseendemæssigt, synes jeg faktisk den har et snit der gør den ret sej og sådan lidt baggy at se på.
Så selvom man er 8 år – eller ældre, kan det altså være helt ok at have flyverdragt :0)

Vi har ikke i de 2-3 år vi har brugt Hummel overtøj, haft problemer med deres flyverdragter. De er utrolig slidstærke og holder til det drenge ofte udsætter deres overtøj for :0) Samtidig har drengene aldrig frøsset, eller været våde med Hummel flyverdragterne. Og det er hvorvidt det er en kold vinter med meget frost eller en våd vinter, hvor det er klamt og fugtigt det meste af tiden.

Derfor er vi også endt i Hummel flyverdragter de sidste år, fordi vores erfaringer har været gode.

Prisen synes jeg også er en vigtig faktor. Hummel flyverdragten som Julius har, koster normalt 999,75 kr. – altså under 1.000 kr. Det synes jeg er en fornuftig pris for en flyverdragt i den kvalitet, hvor man ser, at mange mærker efterhånden er over de 1000 kr. for en flyverdragt.

Størrelsen er ret normal. Julius har den i samme str. som han også bruger i det meste tøj, og den passer perfekt.
Jeg køber normalt flyverdragterne så de passer i den sæson de skal bruge den. Ikke noget med at købe den rigeligt stor så de svømmer i den, for det synes jeg ødelægger deres bevægelighed for meget, men det er jo en smagssag ;0)

 

Hummel flyverdragt

Hummel sky snowsuit flyverdragt fås i 5 forskellige farver 
 

Test af Hummel vinterjakke og skibukser

Hummel vinterjakke

Julius i: Hummel vinterjakke // Hummel skibukser //
 

Ved siden af flyverdragten har Julius også haft et to-delt sæt fra Hummel bestående af Hummel Eddy jacket og gule Hummel story snowpants. De gule Hummel skibukser faldt jeg for allerede da jeg blev præsenteret for kollektionen første gang, selvom jeg også må indrømme at jeg nok også tænkte at de nok ikke var så super praktiske i den gule farve. Men her må jeg sige at jeg er blevet klogere på den meget positive måde.

Jakken er en genganger og minder meget om den super populære Val Thorens jakke, der har været i tidligere sæsoner. Den har et vandsøjletryk på 5.000 mm. og er lavet i et andet materiale end skibukser og flyverdragter som ikke er helt ligeså slidstærkt.
I princippet gør det ikke spor at jakken er i en anden kvalitet, og vi har ikke på nogenmåde haft problemer med den. Men jeg kunne godt overveje næste år, at tage en der er mere funktionel med større slidstyrke og vandtæthed.

Hummel jakken har vinkler ned langs ærmerne som er påtrykt. Tidligere har vi oplevet at disse vinkler skallede med tiden, men i år er de præcis ligeså fine som de hele tiden har været.

Jeg elsker at de gule detaljer, fungerer så fint sammen med de gule skibukser.

Julius har brugt jakken både når det kun er jakke han har på og altså også som på billederne som 2-delt skisæt med skibukser og jakke. Hvis vi skulle på skiferie, havde jeg på ingen måde haft problemer med at det var dette sæt han skulle have på ned ad pisterne.

Hummel gule skibukserSkibukserne har et vandsøjletryk på 10.000 mm, og er lavet i et meget smudsafvisende materiale, så selvom de er gule er de faktisk ikke blevet vasket en eneste gang endnu i denne sæson.
Det er nemlig også en af de ting jeg forsøger at undgå med drengenes overtøj – at vaske det for meget.
Hver gang du vasker det, mister det nemlig en del af imprægneringen – så vask det kun når det virkelig virkelig trænger ;0)

Som I kan se på billederne herover, så har Julius virkelig udsat skibukserne for helt normalt drengebrug ;0)
I vores SFO er der en stor rutschebane, lavet af metal og som går hele vejen ned ad en bakke. En dag i en weekend, havde drengene fået lov at gå hen i SFO og lege (vi bor lige ved siden af), og da jeg kom hen til dem – var det dette syn der mødte mig.
Rutschebanen var iset til og drengene kurede ned på numsen i fuld fart :0) GISP tænkte jeg lige med det første, det var vist nok enden på de skibukser. Også selvom min holdning egentlig er at de skal kunne boltrer sig som børn nu gør bedst uden at tøjet skal sætte en begrænsning på det.

Hummel skibukser

For at det ikke skal være løgn, så endte rutschebanen ud i en kæmpe stor mudder vandpyt, som Julius selvfølgelig landede lige i :0) Som I kan se havde han det hylende morsomt, og skibukserne holdt 100% tæt. På billeder jeg har taget af ham bagfra, kan man ligefrem se hvordan muddervandet simpelthen preller af skibukserne og nærmest bare sætter sig udenpå imprægneringen. Jeg var positivt overrasket, og fantastisk lettet over at gule skibukser altså bestemt ikke er en hindring for børns leg.

Da vi kom hjem tog jeg en fugtig klud og tørrede det værste skidt af skibukserne. Resultatet herunder:

Hummel skibukser

Jeg var selv positivt overrasket over at skibukserne ikke var mere medtaget, så fremover vil jeg bestemt ikke være farveforskrækket ved køb af drengenes overtøj ;0)

Både skibukser og jakke er helt normale i str. og også her har Julius begge dele i samme str. som han ellers bruger. Jeg vil dog sige at skibukser og bukser generelt, har han nummeret mindre i end i t-shirts og andre overdele. Jakken her er str. 140/10 år og skibukserne er 134/9 år

Som tilbehør har vi haft både elefanthue og alm. hue fra Hummel samt vanter og luffer til Julius. Han har foretrukket den alm. hue og finger vanterne mest, men det er dog ikke meget de alm. vanter har været i brug så vi håber stadig vi har noget sne og kulde tilgode i år :0) Hans valg har nok meget med hans alder at gøre og hvis det havde været koldere er jeg også sikker på at elefanthuen havde været mere i brug.

Jeg kan på det varmeste anbefale jer Hummel overtøj og jeg kan godt røbe at vi igen næste år også skal have Hummel vinterovertøj. Vi skal også stadig have flyverdragt, selvom Julius næste år vil være 9 år og en str. 146/11 år :0)

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

3 kommentarer

 • Er også super glad for Villums Hummel flyverdragt! Han har en i græs grøn 🙂 Nu er den brugt hver dag siden oktober, og det ses slet ikke!

  Følg min blog: http://thegoodlife1987.blogspot.se/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Karina Bøjer

  Er helt enig i det er fantastisk overtøj… Har selv lige købt en Hummel flyverdragt til -50% i Intersport…så er næste vinters flyverdragt i hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Ann-Karina,
   Dejligt at høre og rart med gode tilbud ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Seje sweatshirts fra D-xel