Top 10 over bedst læste indlæg 2012

Running sushi – og roulade….

Running sushi

Jer der følger mig på Instagram (@Boernetoejsindkoeberen) – har allerede set disse billeder :0)

I går valgte vi sådan lidt halv spontant at tage ud at spise med drengene. Bestemt ikke noget vi gør særlig tit, men en dag vi hentede sushi så Julius de spændende bånd med mad der kørte rundt.

Det var en stor succes i går og selv Lucas der var ret stædig og hellere ville på McDonald’s måtte overgive sig. Det er ellers ikke helt nemt når man er 5 år og MEGA stædig.
Lucas er også ret kræsen, eller det vil sige det er han egentlig ikke for problemet er her kun når mor er i nærheden. Han spiser sjældent særlig meget aftensmad, med mindre det er rugbrødsmadder eller andet koldt.
Men jeg tror aldrig jeg har set ham spise så mange forskellige ting som i går, og selv krydrede ting røg ned – bare fordi han selv valgte det der kom forbi :0)

Behøver jeg at sige at det var en STOR succes?

Julius smagte for første gang sushi. Han har aldrig rigtig ville de gange vi har bestilt Take-out sushi til os selv (læs: de voksne). Men han kunne godt lide det og kastede sig ud i at smage alle varianter der kom kørende forbi. Bare vi nu ikke har givet ham en dyr vane der…..

Et andet hit var at der sørme også kom Roulader på båndet – Running Roulader :0) Super morsomt, men virkelig et stort hit for drengene, som I dagens anledning måtte spise præcis hvad de ville :0)

Det har egentlig aldrig rigtig været det helt store problem at have drengene med ude at spise, men vi har bare sjældent sådan rigtig kunne nyde vores egen mad når det skete. Men det kunne vi igår, og det var virkelig hyggeligt.
Vildt at de er blevet så store nu. Dejligt, men bestemt også lidt vemodigt……

Tager I jeres børn med på restaurant, og hvilken restaurant kan I anbefale når man har børn med ude at spise?

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

6 kommentarer

 • Christine

  Hvor ser det bare hyggeligt ud, og hv sejt a Julius spiser sushi 🙂

  Vi er i modsætning til jer ofte ude at spise med Joshua. Hvis der er noget farmand er gd til, så er det at invitere os ud 🙂 Vi spiser nok ude ca. 4-6 gange om måneden (eller tager med hjem).

  Der er for ca 6 mdr siden åbnet en ny kinesisk restaurant her i Slagelse. Meget børnevenlig med legerum til ungerne, med rutchebane.
  Det er super godt. Kæmpe buffet med ALT, gås mongolian Bbq, sushi, salatbar mm. Og så is til dessert som børnene selv kan lave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Puha 4-6 gange om måneden ;0) Ville ønske det var mig ;0)
   Elsker at undgå madlavningen om aftenen, her er det nemlig altid mig der står for maden ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nordentoft

  Og iøvrigt er det Tokyo Hut i Viborg somer vores aller yndlings running sushi. Det sted er bare det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nordentoft

  Herhjemme er running sushi også et mega stort hit. Både for min søn på knap 4 og min datter på 20 mdr. De elsker sushi, men ikke mindst hele oplevelsen. Den ældste får lov til at sidde inderst ved båndet og holder øje og snupper tallerkner ud i stakkevis. De t tror jeg helt klart er noget, vi aldrig bliver trætte af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Fantastisk med en datter på 20 mdr. der spiser sushi :0)
   Åhh jeg får helt lyst til at komme afsted igen – elsker det ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 over bedst læste indlæg 2012