Rabat - flyverdragter, vinterjakker og vinterstøvler

1. December

Så blev det endelig December og drengene har sørme haft besøg af nissen i nat :0)

Pakkekalender

Pakkekalender

Sidste år havde drengene ikke faste pakker i sokkerne hverdag, men i år har jeg forsøgt at kaste mig ud i projektet igen uden dog at gøre det til det helt vanvittige ræs. Min plan er at nogle dage er der en lille ting, andre dage er nissen blevet en drillenisse og så er der ikke nogen pakke. Tænker at det nok vil være lige så sjovt som en lille pakke, og ja måske endda sjovere?

Jeg har ikke pakket en eneste af pakkerne ind, men har et lille lager liggende indkøbt fra div. billig butikker, hobbybutikker og lign. Hver aften beslutter jeg mig for hvad dagen i morgen skal bringe.

Har I gode drille-nisse råd, så modtages de med kyshånd ;0) Skriv gerne en kommentar herunder.

 

Findes Julemanden/nissen

Indtil videre tror drengene stadig på Julemanden/nissen uden vi dog nogensinde har gjort det helt store ud af at fortælle dem om dem. Julius er dog nået en alder på 8 år, og tvivler meget på oprigtigheden. Han spørger rigtig meget til Julemanden/nissen og i dag spurgte han: “Sig mig er det egentlig bare ens mor eller far der er Julemanden”
Hvorfor spørger jeg. Jo siger Julius – det kan jo faktisk ligeså godt være jer der sniger sig ind om natten til os og ligger pakkerne i vores sokker :0)

Så måske er det sidste år hvor begge drenge stadig tror på Julemanden :0) Og jeg har tænkt mig at nyde hver sekund.

I dag fik drengene en pakke Skylanders kort hver i julesokkerne. De koster 10 kr. stk. ;0)
Vi købte dem da vi var i London, men samlekortene med Skylanders er vist også kommet så de kan købes i Danmark.
Måske et tip til jer med drenge, som stadig mangler at få en af pakkekalendergaverne i hus ;0)

Skylanders kort

Får jeres børn pakkekalender?
Hvis I har gode drillenisse tip, så husk at skrive dem ;0) Måske er der andre derude der kan bruge jeres råd også :0)

Glædelig december til jer alle :0)

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

6 kommentarer

 • Daniela Steffensen

  Ih. Suger de gode råd til mig! 🙂 som nystartet mor, er det helt perfekt at dele.
  Jeg har tænkt på at drillenissen kunne pakke toilettet ind i toiletpapir. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvad med et kort med bedskeden om at tage opvasken for at få en pakke i sokken, eller huske at børste sine tænder rigtig grundigt! – en slags agent nisse, du skal være sød ellers er der ikke en pakke!?
  Husk også at stille noget frem til nisserne… Grød, småkager og andre søde sager… Vh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette kold Andersen

  Drillenissen kunne farve mælken tilmorgenmaden blå eller grøn (frugtfarve), gemme sutskoene i køleskabet…

  Vh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla TW

  Herhjemme er vi gået over til adventskalender. Vi har tre børn i alderen 4,5-12 år og synes det ret hurtigt løber op. Men hvis det skal være helt sandt, så er det hos os noget man gør sig fortjent til. Jeg synes hurtigt at nogle børn tager det som en selvfølge at der ligger noget i en sok enten alle dage eller til advent. Sidste år havde vores den mindste VIRKELIG trods alderen og vi synes hun skulle tænke lidt over hvad en konsekvens var. Tro mig- det lærte hun i julemåneden. Hvis man ik havde opført sig ordenligt ,jamen så lå der altså en af de mest rynkede og grimme kartofler., med en lille fra julemanden om at han havde hørt at der var sket det og det.
  Heldigvis er vores den mindste RET begejstret over den mindste gave.. Jamen vi taler om et viskelædder, strømper og sådan noget. De to store synes jeg bliver sværere og sværere i det hele taget at købe gave til, i og med at de ik bor fast hos os. Så at finde på noget de ik har i forvejen, ja også begynder gaverne at blive dyre. Dog har vi altid haft det sådan at de ik får store store gaver for hvad sker der så om bare to år, så hedder det et par dyre jeans til 1000 bobs og det rækker vores økonomi SLET ik til.
  Imorgen har jeg været så heldig at min datter for et par mdr siden blev kåret til mdr. Prinsesse på Disneychannel så gaven derfra får hun i morgen. Ellers skal vi bruges vores 1 advents sammen med min gode veninde til julehygge -bage-konfekt dag. En tradition vi har holdt siden Linnea var lille og det er SÅ hyggeligt;).
  Rigtig go 1 advent;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne grethens

  En af mine venner besluttet sig også for at hans datter skulle have besøg af drille nissen idag så han skrev at nissen havde i nat kørt rundt på hendes cykel i lejligheden, rodet lidt i hendes legetøj, spist og spildt risengrød og efterladt hendes cykel på spisebordet 😉 dog fik hun også en lille pakke oven på den store overraskelse ;)) mine 2 piger er desværre for små til at jeg kan bruge drillenisser men en lille pakke kalender har den store af pigerne dog. Den anden er kun 11 dage gammel 😉 så hun sover sig igennem december måned 😉 glædelig 1 dec.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg startede med at købe kalendergaver allerede i januar og så har jeg ellers købt i løbet af året når jeg har fundet noget jeg tænkte hun kunne bruge og som ikke var for dyrt. Her plejer “nissen” at flytte på sokken så min datter skal lede efter den når hun står op om morgenen. Det synes hun er vældig sjovt. Nogle gange har vi lagt en kartoffel eller en gulerod i med en lille besked om at nissen er i drillehumør og har gemt pakken et helt andet sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat - flyverdragter, vinterjakker og vinterstøvler