2013 - Nye mærker - New Generals

Test – Me Too vinterjakke og skibukser

Jeg hænger en lille smule i bremsen mht. et par enkelte indlæg i mit store projekt med at teste vinterovertøj fra alle de mærker vi fører på SmartKids.dk, så derfor får I lige et lille indlæg her om Me Too.

Det er det første indlæg, hvor I kan læse min testers første erfaring med overtøjet, og så at sige førstehåndsindtrykket.

Når vinteren er overstået, så laver jeg en opsamling på samtlige mærker jeg har testet igennem vinteren.
Så I får altså 2 indlæg af alle mærker, så vi får et helt reelt billede af hvordan overtøjet har performet i en ganske almindelig familie og udsat for et barns leg og tumlen igennem en hel sæson ;0)

Det håber jeg I vil tage godt imod.

 

Test af Me Too overtøj

I samarbejde med Me Too har jeg sendt et sæt bestående af vinterjakke og skibukser ud til en tester, som igennem vinteren kommer til at teste det.

 

Vi har testet følgende:

Me TooMe Too skibukser – 459,75 kr. // Me Too vinterjakkePÅ TILBUD til 487,75 kr (FØR 649,75 kr.)
 
 

Emilie tester Me Too overtøj

Me tooEmilies mor beretter:

Så blev det Emilies tur til at hjælpe med at teste vinterovertøj, og vi har fået lov at teste en lækker sølvfarvet vinterjakke fra Me Too sat sammen med et par sorte skibukser fra samme mærke.
Da hun aldrig har haft Me Too før, var det super dejligt at kunne være med til dette og have mulighed for at få erfaring med et mærke som vi ellers ikke har brugt.

Emilie er 4 år gammel og har fået både skibukser og jakke i str. 104/4 år.

Da hun kom hjem fra børnehave en dag og så den store pakke på bordet gik hun straks igang med at pakke ud. Da hun så jakken var hendes egne ord: “Eiiiii hvor er den FLOT… Er den til mig?” Ja den gik rent ind både hos Emilie og hendes mor.
Jakken er med aftagelige hætte og i en halv lang model med trykknap- og lynlåslukning.  Den er i en skinnende sølv kvalitet – og dermed en rigtig tøse-jakke. Jakken er vindtæt og har et vandsøjletryk på 3000 mm, hvilket gør den 100% vandtæt. Jakken er åndbar og har tapede sømme.
Så selvom den umiddelbart måske ikke ligefrem ligner en jakke man leger og kravler i træer i, så burde den kunne holde til det hele. Det glæder vi os til at teste.
Det er en dejlig varm jakke, som går godt ned over numsen og har en høj halsåbning. Emilie var helt vild med den indvendige lomme, som hun selv mener er en mobillomme :0) Spørgsmålet er om vi lige får voldsomt brug for den :0)

Sammen med jakken har vi fået et par sorte skibukser/overtræksbukser med som sammen med jakken giver et perfekt sæt til skiferien. Selvom Emilie har fået bukserne i samme str. som jakken, så er de en anelse store og vi har været nødt til at justere selerne mere end de faktisk kunne. Så jeg vil nok anbefale andre at tage nummeret mindre i bukser end i jakke fra Me Too.
Skibukserne er super lækre og har et vandsøjletryk på 8000 mm, er åndbare og har tapede sømme.

Vi ser frem til at teste sættet i stor stil igennem vinteren og glæder os til at komme med vores tilbagemelding når foråret melder sig ;0)

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2013 - Nye mærker - New Generals