United nude

Test – Didriksons overtøj

Konkurrencen er slut

Didriksons har eksisteret siden 1913 og er et svensk mærke, som endnu ikke er så forfærdelig kendt i Danmark. Didriksons kan noget helt specielt med overtøj og til børnene er der tænkt over enhver lille detaljer.

Der er et par ting man skal være opmærksom på når man overvejer Didriksons overtøj til sit barn:

Vandsøjletryk: Didriksons måde at teste og måle vandsøjletryk på er efter de europæiske standarder, som betyder at vandsøjletrykket bliver angivet EFTER brug og slid. I Danmark har vi det med at teste og angive vandsøjletrykket INDEN brug og slid – og derfor vil man umiddelbart synes at Didriksons har et lavere vandsøjletryk end det man er vant til.
MEN man kan ikke sammenligne pærer og bananer, hvilket er lidt det der sker i det her tilfælde.
Didriksons har et ekstremt højt vandsøjletryk, men husk at det er angivet EFTER brug og slid, og derfor vil virke lavere.
Alt overtøj mister ved brug dele af den imprægnering der gør det vandtæt og med Didriksons er du altså garanteret en vandtæthed også efter slid.

Størrelse: Didriksons kører i hele størrelser og er stort i størrelsen. Brug de anbefalinger vi har skrevet direkte under hvert produkt på SmartKids.dk.

Jeg har fået 2 testere til at teste Didriksons overtøj, og du har også mulighed for at vinde Didriksons overtøj fra SmartKids.dk til dit eget barn.

Vi har testet følgende:

DidriksonsDidriksons vinterjakke – 699,75 kr. // Didriksons skibukser – 499,75 kr. //
Didriksons  flyverdragt – 999,75 kr. // 
 

Mathilde tester Didriksons vinterjakke og skibukser

DidriksonsMatilde har testet: Didriksons vinterjakke – 699,75 kr. // Didriksons skibukser – 499,75 kr. //
 

Matildes far beretter:

Matilde har været så heldig at få lov til at teste et Didriksons skisæt.

Matilde er ca. 130 cm høj og vi bestilte derfor str. 140 både i bukser og jakke?..men det var alt for stort.

Mærket Didriksons er stor i størrelserne og vi fik derfor sættet byttet til str. 130. Desværre kunne vi kun få buksen i str. 120 og det betød, at bukserne stumpede en smule. Problemet blev dog hurtig løst fordi Didriksons har en yderst genial detalje, som betyder at de let kan forlænges med 5-6 cm. Det er virkelig en kanon detalje og gør, at børnene kan bruge sættet en sæson mere !!!!!!!!!!
Man skulle måske tro, at det bliver synligt, men det er lavet super smart og det eneste det kræver er 10 min. og en opsprætter. Normalt er jeg ellers ikke handy-man når det kommer til syning og/eller reparation af tøj, men det her var intet mindre end genialt.

DidriksonsBilleder fra opsprætningen af Matildes skibukser – der gjorde dem 5-6 cm længere
 

Skibukserne er med justerbare seler og elastik i livet og kan endvidere justeres yderligere i livet med elastikker foran, som normalt også findes i almindelige bukser. Benene har snefang med gummikant og kan strammes tæt om støvlen med en kraftig velcro. Derudover er der justerbar kraftig strop til under støvlerne. (Stroppen er ikke blot en elastik, men en elastik men kraftig stof omkring) På ydersiden er der forstærkninger på knæ og bagdel og gode reflekser.

Jakken er i slidstærkt materiale med gode reflekser både bagpå, på hætten og på ærmerne. I ærmerne er manchetter/vindfang med en strop til at sætte om tommelfingeren, så ærmet holdes fast. I hætten er der kraftig velcro til at stramme hætten om hovedet, men den kan ikke strammes tæt om ansigtet. Hætten blev ikke på hovedet i kraftig blæst.

Sættet er 100% vandtæt og er blevet testet i storm og regnvejr ved Vesterhavet helt uden problemer :0)  Sættet er i en frisk lilla farve med lyserødt inderfoer og en grøn lynlås samt knapper. En sød detalje der gør sættet smart og unikt.

Vi vil KLART anbefale Didriksons specielt pga. detaljen med mulighed for at forlænge arme ? og benlængde.

Nicolaj tester Didriksons flyverdragt

DidriksonsNicolaj har testet: Didriksons  flyverdragt – 999,75 kr. // 
 

Nicolajs mor beretter:

Nicolaj var så glad for at få sin Didriksons flyverdragt, at han måtte prøve den med det samme. Første spørgsmål da han havde fået den på var da også, hvornår bliver det vinter. Det er altid en fornøjelse, når de virkelig er glad for deres tøj og ikke føler det er noget de bliver presset ned i.

Første indtryk af dragten er, at den er i rigtig god kvalitet og virkelig slidstærke materialer. Den blå farve kan godt lidt lede tankerne hen på en rigtig kansasdragt, men det er vigtigt hjemme hos os, at vi har noget der er til at arbejde med, da begge vores drenge er meget aktive og især Nicolaj,  der er rigtig meget ude i sin børnehave, som har et super lækkert udendørs areal, der bliver brugt rigtig flittigt.
Der er virkelig tænkt over detaljerne – Nicolaj er meget lang og tynd, så det er helt perfekt at denne flyverdragt kan spændes ind i livet og endnu mere perfekt er det, at såvel ærmer som ben faktisk kan forlænges. Der sidder en rød syning i ærmer og ben, som skal pilles op. Dermed bliver de nogle centimeter længere. Det er bare en rigtig lækker detalje, som gør at flyverdragten også er økonomisk god og næsten helt sikkert kan bruges året efter – i hvert som erstatning :0).

Jeg elsker at der er pels på hætten, men det er ikke altid drenge gider det og på denne dragt er pelsen aftagelig – perfekt :0). Der er også mange gode lommer og det er altid et hit hos os.

Nu glæder vi os til vinteren og forhåbentlig masser af sne rammer os, så vi rigtig kan teste tøjet :0)

 

Vind Didriksons overtøj

Konkurrencen er slut

I samarbejde med Didriksons, udlodder jeg valgfrit Didriksons overtøj fra SmartKids.dk til en heldig læser. Vinderen kan frit vælge en Didriksons flyverdragt eller to-delt sæt bestående af jakke og skibukser.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder fredag d. 16. november.

 

Præmien gælder kun til Didriksons overtøj til børn på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

236 kommentarer

 • Anja F P

  Det ville være super hvis jeg bliver den heldige,har ikke købt nyt vintertøj til min datter på 6 år endnu og dette lyder til at være det perfekte til en hård vinter på Færøerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Vig Høgild

  Ville da bare være fantastisk. Elsker Didrikson og det ville da bare være fedt at pakke en af mine unger dejligt ind i det lækre vinterovertøj som de bare ALTID leverer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Christensen

  Fordi min søn lige nu vokser så meget at vi virkelig har brug for en ny flyverdragt til ham snart.
  Jeg har aldrig prøvet dette mærke, men det lyder godt nok lækkert!!
  Så hjælp sønnike med at holde varmen hele vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • connie rasmussen

  UHHHHH mangler overtøj den store så vil elske at få en mail om det er mig der er den heldige…. Så fedt et mærke…. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Kunne være skønt at vinde et sæt til mit barnebarn på 1½ år. Hun er en rigtig udepige og har brug for en ekstra flyverdragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle knakkegaard

  Håber slige jeg kan nå at være med 🙂
  Her, vil vi gerne vinde et 2- delt sæt til junior, som endelig er ved at smide bleen. ( så er ser ret upraktisk at skulle ind og ud af flyverdragten hele tiden.- især når man er skov børnehave barn og er ude hele vinteren) :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Kan lige nå at deltage. Håber jeg vinder til min lille Agnes. Er helt ny i alt det her med overtøj til børn,men er blevet anbefalet Didrikson af flere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla glass

  åhh… sådan en lækker flyverdragt ville min datter elske at have med i børnehave :o)

  mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fjelding

  Ville elske at vinde nyt overtøj til min datter. Fede konkurrencer i har i øvrigt =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Wauw, en flyverdragt, der kan tilpasses lange, tynde børn. Sådan en ønsker vi os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene klinge jørgensen

  Vil skal vinde den fordi vi altid er ude og min datter skal kun have det bedste af det bedste.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda nielsen

  Jeg skynder mig lige at deltage 🙂 Har en dreng der elsker at lege ude, så han kunne godt bruge noget lækkert varmt udetøj 🙂

  Linda Nielsen, neskonk@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det skal jeg da vinde fordi det er lækkert det er slidstærkt og nødvendig hjemme hos os, da vi bor på en gård og udeliv er et most 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min energi-bandit ville være evigt taknemmlig for en praktisk flyverdragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • diana w. sørensen

  Har to små vandhunde, der elsker at være ude. det kunne være rart med nyt overtøj til den store der slider sit tøj op i lange baner;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie dyhl hjorth

  Vi sværger i forvejen til Didriksons for det er bare fantastisk kvalitet og detaljen med forlængelse er jo bare genial 😀

  Calle ønsker sig et skisæt 🙂

  janniedyhl@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria sascha

  Vi er vilde med overtøjets udseende, har ikke haft det før, vi står og skal bruge ny flyverdragt inden længe og ville nyde at se vores smuksak i sådan en lækker sag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lundtoft

  Jeg vil så gerne vinde dette lækre, lækre, LÆKRE overtøj, fordi det netop forener moderens krav til tøjets funktionalitet med datterens krav til design og farve – en fantastisk forening i stedet for et nogenlunde acceptabelt kompromis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene anja Christiansen

  Det ville da ikke være helt dårligt at vinde til en af mine unger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Martin Andersen

  Gad jeg godt vinde. Så vi kan overraske vores veninde som i nat har født en smuk smuk pige. Så skal pigebarnet i hvert fald ikke fryse i vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wanida Pannin

  At være julemand på juleaften, som kvinde ville være sjovt, dragten vil jeg give til en af mine niecer, den ene er på 5 år og den anden på 2 år, hvem af dem det bliver ved jeg endnu ikke.
  Jeg skal vinde fordi jeg ikke har det største forstand på hvilket er godt for børn at tage på i slud/sne og leg, hvilket der holder i længden på trods af slid. I håb om dette, at du vil være hjælpsom ved at forære mig en gave til min niece, så vidt jeg kan høre/læse forskellige steder er Didriksons af god kvalitet!

  Hav en god weekend!

  Psst.. Hold øje med Voice – Danmarks største stemme kl. 21, det kan være du spotter mig som publikum! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Drægert Møller

  Mit indslag må være forsvundet, for kan ikke finde det.. Men kunne rigtigt godt tænke sig, at vinde en ny flyverdragt til min lille “terrorist” på 3 år.. Hun udsætter virkelig sit tøj for hårde prøver.

  I mandags da vi kom hjem fra børnehave, ville hun lige gå en tur rundt i haven, jeg gik så ind med alle vores ting, og gik ud og kaldte på hende. Hun svarer ikke, og jeg kalder mange gange, stadig uden svar.. bliver lettere nervøs mens jeg leder.. Jeg finder hende så i en trillebøre, som er FYLDT OP med gammelt haveaffald/græsaffald, som eller er “marineret” i en tyk sovs af gammelt vand og skidt. Der sidder hun så og leger, og smiler bare til mig og siger “HEJ MOR”, da jeg finder hende… hmm.. jeg behøver ikke at sige hvordan flyverdragten så ud, og ikke mindst lugtede? :oD

  Så ja, tak, vil rigtigt gerne vinde en Didrikson-flyvedragt, som jeg har hørt, kan holde til lidt af hvert… men der bliver ikke flere “trillebøre-bade” for eftertiden :oD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyda Ingólfsdóttir

  Hvor kunne det bare være dejligt at vinde sådan et flot overtøj til min datter på 3 år ! Perfekt til al udendørsleg i vintervejr 🙂
  Vi håber på det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vi vil gerne vinde da Diriksons altid har vundet bedst i test 😀 Nu må det prøves…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  fantastisk tøj. Jeg har lige købt en voksen jakke. Og vil gerne vinde til mit barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hervør Toftegaard

  Ville være super at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hervør Toftegaardh

  Kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nøj hvor er de flotte! Og med de lave temperaturer vi har herude på landet, ville det da være så skønt at kunne give den raske 5årige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte simonsen

  Har en skøn knægt på 5, som ELSKER at lege ud, men nøj, hvor skal der meget overtøj til – et ekstra sæt eller flyverdragt ville virkelig være kærkomment :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Pihl

  Det er så lækkert at vide ens børn kan holde sig varme i dette lækre vinter tøj :0) håber inderligt at vinde et ski sæt til storebror i str. 146/150, eller til kusine Laura i str. 2 /3 år..***

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Håber at vinde det til min lille bror 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise F

  Hvem der dog bare var det heldige barn som kunne gå vinteren i møde i denne skønne præmie. Gid det var mig. Men tvivler på at børnestørrelserne går op til 31 år, men er sikker på at husstandens to unger ville synes ligeså godt om præmien som jeg ville.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bertelsen

  Ville elske at finde sådan en lækker præmie ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Gram-hansen

  Uhh min Laura kunne godt bruge et sæt, vi deltager MEGET gerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette kold Andersen

  Det er SÅ smart at bukserne så nemt kan gøres længere, især når man har en pige på 5 år der vokser som drak hun substral 🙂

  Kh Mette Kold Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Juliussen

  Alletiders vinterdress,ville rigtig gerne vinde dette fantastiske sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lisbeth Vegeberg Laursen

  “Det er ikke fordi jeg har lyst, men jeg trænger” Det må da også kunne bruges om kulden når den mørke tid sniger sig ind på os :-), men er der noget vi har lyst til så er det da at vinde denne skønne konkurrence så ikke ikke bare holder varmen men også samtidig ser fantastiske ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Vilken Kruse

  Fantastisk kvalitet,som ungerne kan boltre sig i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anli Sivertsen

  jeg ville elske at vinde overtøj fra dette mærke til en af mine 3 unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathja Hansen

  Hvor er den smart, den ville jeg være stolt af at teste på min søn:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ville være fedt at vinde en flyverdragt til min dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vissing

  Vi har det forede regnsæt til vores søn, der går i naturbørnehave. Jeg har anbefalet det til alle jeg kender i børnehaven. Det er ikke mindre end genialt. Så jeg vil så gerne have en flyverdragt til ham fra Didrikson!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lauritzen

  Dette mærke lyder som det mest perfekte til min dejlige pige, der elsker at boltre sig i naturen. Hvert år har vi haft problemet med at hun i februar er blevet for lang til den købte størrelse i september/oktober. Jeg vil elske at kunne give hende en kvalitetsflyverdragt på, som kan klare al den våde og kolde leg, og som kan holde hele sæsonen. Vidste slet ikke at sådan en dragt fandtes. Håber at vi vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hodan I.

  Jeg håber at min søn og jeg kunne være så heldige at vinde denne flyverdragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Hede

  Denne kvalitet af overtøj ville passe så godt til min krudtugle, der hvis hun fik lov, gerne tilbragte alle sine vågne timer i leg udenfor.
  Vi krydser fingre for at hun er den heldige :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter og jeg ville blive rigtig glade for at vinde da vi endnu ikke har fået købt en flyverdragt og midlerne nok kun rækker til en brugt i år.

  Vi ville blive rigtig glade for at vinde en lækker flyverdragt her til vinter:-)

  Krydser fingre,
  xxx Mynthe & Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Fed detalje med at bukserne kan forlænges. Det vil passe perfekt, fordi knægten er meget lang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken susanne

  Hej,
  Jeg vil rigtig gerne vinde str 4 / 5 år.

  har ikke prøvet mærket før men det lyder rigtig lækkert så det ville være perfekt til skpvbørnehaven hvor de er ude i al slags vejr hver eneste dag. ´

  Liker hjertet og er med alle steder.
  vh Majken susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Alexandersen

  Dejligt overtøj, Det kunne min datter godt bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Christensen

  Jeg vil rigtig gerne vinde et sæt til min datter der lige er startet i børnehave… Min erfaring indtil videre er, at man næsten ikke kan have for meget overtøj, så vi mangler! 🙂 mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hodan I.

  Jeg håber at vinde denne flyverdragt til min lille trold herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hodan I.

  Det ville være helt fantastisk at vinde denne lækre flyverdragt til min lille dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke noget fint skitøj!
  Det ville være perfekt hvis min datter vandt dette, så hun var klar til næste års skiferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Møgelmose

  Hvor ville det være skønt at kunne give storesøster et lækkert skisæt fra Didriksons – hun er mellembarn og bliver derfor til “glemt” af bedsteforældrene.. Hun har brug for opmuntring og denne gave ville give hende en dejlig varm vinterperiode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ihh altså du kører da bare showet med den ene fede konkurrence efter den anden!!!
  Er helt vild med overtræksbuksene! De ville gøre lykke herhjemme!
  Hilsen
  Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Sørensen

  Sikke da nogle fede præmier, ville gøre lykke i vores lille hjem….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Eriksen

  Didriksons er mega lækkert og en drøm at komme min dreng i;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene kirk

  Lækkert og ikk mindst praktisk og funktionelt overtøj!! Det vil passe godt til min datter som er noget af en vildbasse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Jeg har 4 børn, så der er altid en, som mangler noget…
  Jeg har slet ikke styr på vintergarderoben endnu. Min yngste søn går med storebrødrenes gamle aflagte jakke (og den har bestemt været kønnere engang), Og min datter mangler stadig en flyverdragt eller et skisæt.
  Så det vil være rigtig dejligt, at blive hjulpet lidt med at få styr på bare en af delene 🙂

  Jeg følger med på Facebook og Blogvin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Har hørt så meget godt om Didrickson og vil virkelig gerne prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uh jeg skal vinde fordi knægten virkelig godt kunne bruge en todelt dragt!

  Kig forbi mine 3 giveawaus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Henriksen

  Den vil klæde min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Henriksen

  Min datter ville synes, at det kunne sejt at komme i børnehaven og sige, at hun har vundet en dragt fra Smartkids

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig smart med at man kan forlænge benene i tøjet, for jeg har en meget lang og slank dreng, som ikke passer hvad som helst. Dette lækre tøj må meget gerne finde hjem til Oliver. 🙂
  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Det vil være dejligt at vinde et sæt til min niece 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hyldegård

  NAI en VILDT konkurrence!! Didriksons er vores top favorit tøjmærke herhjemme og hvor ville det være fantastisk med sådan en kæmpe gevinst til min børnehave-datter! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette Kristensen

  kunne man være heldig at vinde sådan et dejligt sæt??? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje Bjørnstad

  Tøffeste dressene. Liker veldig godt pelsen på hetten. Hadde vært tøft om mini matchet mor og far i didrikson:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorte hjorth

  kunne godt tænke mig at prøve et andet mærke til datteren

  hilsen Dorte hjorth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kaspar steeven Andersen

  NØØJ HVOR VILLE JEG DOG BLIVE GLAD,OM JEG BLEV DEN HELDIGE VINDER AF DEN LÆKRE FLYVERDRAGT,FORDI FARS PIGE OG JEG ALTIG GÅR LANGE LANGE TURE,I SKOV,VED VAND OG I BY. vI SKAL UD OG GÅ JULEMÆRKEMARCH NR 100 D. 2. DEC. dET KUNNE DA VÆRE SKØNT OG DEJLIGT,OM sCARLETT KU LØBE MED I DEN DEJLIGE DRAGT-OG SÅ KU MAN MÅSKE FÅ ET LILLE SMIL FRA LILLEMOR,SOM ALLEREDE BEKYMRER SIG OM JULEBUDGETTET. mANGE GLADE HILSNER FRA kASPAR

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth...

  Hvorfor…

  Fordi min skønne krudtugle ville være for lækker i sådan en omgang overtøj ;0)
  Jeg har hverken hørt eller set mærket før, så det kunne være meget interessant at prøve det på min datter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine bjørn

  Ja tak, overtøj kan man altid bruge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så lækkert det tøj. Ville virkelig gerne have fingrene i et sæt skitøj til min datter på fem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har hørt fantastisk meget godt om mærket – har ikke prøvet det til ungerne, men har selv skitj af samme mærke – og wer super tilfreds!

  et to-delt sæt til en super aktiv dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Kastberg

  min datter elsker allerede sættet ud fra billederne 🙂
  har ikke prøvet dem før men det to-delte pigesæt du har vist her ser bare så flot ud – og det lyder som om kvaliteten er i top 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi

  Har endnu ikke prøvet dem, men vil rigtig gerne være den heldige vinder af en flyverdragt til min datter str 104-110

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Jensen

  Hejsa,

  Vi vil rigtig gerne prøve dette mærke – har kun hørt rigtig godt om det.
  Vi ville blive så glade for en flyverdragt str 110.

  Er med alle steder 🙂

  Kh Astrid Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel Elkjær Christensen

  Bare fordi de er sindsygt gode! Og så fordi min datter går i naturbørnehave og bruger næsten hele dagen uden for 🙂 Det kærver sit til garderoben og det stiller høje krav til kvaliteten af flyverdragter!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kamille Parsgaard-Lorenzen

  Endelig en dragt hvor man kan lave benene længere. Min søn på 7, bruger jo næsten en str 10 år, fordi han er så lang, men han er også slank, så han svømmer jo rundt i dragterne… Håbløst!! Den vil vi gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland

  FEDE farver – ville være skønt at kunne give splinten en ny flyverdragt, og ikke én, hun har arvet… selv om jeg helt klart går ind for genbrug!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Irene Povlsen

  Jeg skal vinde fordi jeg vil give min datter det bedste af det bedste, sikre hende godt gennem vinterens frost og kulde, og sørge for at hun i lækkert overtøj holdes varm, tør og lækker… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Westergaard

  Ihhh hvor er det fint:-) Har en dreng der netop lige har lært at gå. Det stiller dog store krav til overtøjet da han falder en del og ofte sidder på jorden. Derfor ville det være SÅ skønt at vinde denne dragt som han kunne boltre sig i::-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Har for første gang i år, prøvet didrikson, det er super godt og på fuld højde med Reima, som jeg ellers plejer at købe.

  Er ret sikker på at vi ender i Didrikson næste år til begge piger ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Det var lige noget for en af mine aktive knægte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne B. Jensen

  Didriksons laver bare der BEDSTE overtøj. De mest holdbare flyverdragter vi har prøvet er fra Didriksons 🙂 Og så mangler min søn tilfældigvis lige en flyverdragt, så vil det være helt perfekt at vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Min 2 års pige er en rigtig udepige, og derfor er overtøjet nødt til at være helt i top! Jeg har aldrig prøvet dette mærke, men har hørt godt om det – og kun det bedste er jo godt nok til ens børn, så derfor vil jeg RIGTIG gerne vinde til min pige:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Eksteen Nørgaard

  Jeg ville blive SÅ glad hvis jeg kunne overraske min datter på knap 4 år med sådan noget lækkert kvalitetstøj – og så er det jo genialt fundet på at tøjet kan “vokse” med børnene, når de skyder lige så meget i vejret som min pige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Jensen

  Yeaaa… Har til min to ældste drenge på 11 og 9 brugt didrikson, da de var yngre, med stor sucess… Har fået en efternøler og med tre drenge har der desværre ikke været råd til det overtøj jeg ved virker 😉
  Så vil da glæde mig, hvis jeg så kunne vinde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serife Babi Brintlev

  Vi har aldrig prøvet tøj fra Didreksons før, men synes det lyder spædende. Det er helt fantastisk med de konkurrencer du laver, for så har man mulighed for at se om det er noget værd Normalt går vi mødre ikke bare ud og køber overtøj som vi ikke kender, da det koster en bondegård og det gør at vi som regel altid køber de samme mærker år efter år. Håber meget at vi kan teste dette mærke og dele erfaringer med alle i fantastiske mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig allerede på bloglovin 🙂

  Vi skal vinde, fordi Didriksons er et fantastisk mærke og vi har i forvejen en lækker fleecetrøje. Det vil være skønt med en lækker jakke også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Stehnij

  Har hørt en masse godt om Didreksons, men har aldrig prøvet det – ville være skønt at gøre det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Bielefeldt Paulsen

  Vores drenge har altid haft flyverdragter fra Didriksons, og de ELSKER dem!!!. I år har vores økonomiske situation desværre gjort, at vi har været nødsaget til en købe billigere flyverdragter. Det har vist sig at være en helt igennem skidt investering, så vi vil blive ovenud lykkelige, hvis vi skulle være så heldige at vinde noget lækkert overtøj, som vi ved kan stå distancen med 2 krudtugler, der bare ELSKER udeleg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyndsay Jespersen

  vi mangler en flyvedragt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina horst

  Kan godt lide at ders tøj ser anderledes ud end de danske mærker…så det vil vi gerne vinde og prøve…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gyldengren

  Skitøj der kan vokse i talt med barnet…GENIALT!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Braüner Bisgaard

  Jeg kender slet ikke mærket Didriksons. Det kunne være spændende at prøve! Med 3 drenge i huset ryger der hurtigt penge til tøj og ikke mindst overtøj, så det ville være skønt at vinde et “tilskud” til tøjbudgettet!! 🙂
  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er lige min søn på 5 års stil;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sommer

  Min datter havde en Didriksons flyverdragt sidste år, og vi var så glade for den. Ville virkelig gerne vinde en til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi vil altså rigtig gerne vinde sådan en flyverdragt, når man har de lidt slidte men okay arvestykker liggende er det svært at forsvare køb af en helt ny, så man kan da bare håbe på at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Så lækkert overtøj. Håber vi bliver de heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Egelund Gulbæk

  Har aldrig prøvet mærket, men det lyder super godt. Og vil meget gerne prøve det til min prinsesse.

  Hilsen Dorrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Sikke noget lækkert overtøj. Jeg har aldrig selv prøvet mærket,men har hørt meget godt om det fra andre.
  Da min søn ELSKER at være ude, fortjener han noget overtøj der kan holde til lidt af hvert – derfor skal vi vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Med den positive beskrivelse af tøjet, må det prøves! Jeg kender ikke mærket, men det må bestemt være noget for min pige, hvis det kan klare at holde tør, selv efter vask og slid.
  Flotte klare farver!
  Jatak til et fedt skisæt fra Didrikson:)
  Mvh. Jane Knudsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Larsen

  det fedeste overtøj til børn, det vil vi gerne vinde herhjemme ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Juul Elley

  Jeg er VILD med Didrikson og vil helt vildt gerne vinde enten et sæt eller en flyverdragt til min pige. Jeg har selv en vinterjakke fra Didrikson, som jeg er SÅ tilfreds med…
  X’er fingre :0)

  Mange hilsner
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte kofoed

  Kender ikke selv mærket, men det kan da sagtens kommme på prøve hjemme hos os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Kisselhegn

  Jeg vil rigtig gerne vinde et todelt sæt til min søn:-) Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Hansen

  Vil Rigtig gerne vinde da vi i Norges land ALDRIG kan få for meget vintertøj og da slet ikke Didriksons!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Quist Bossow

  Hold k… Det er smart med forlængelsen af bukserne… Det er da genialt fundet på!!! Sådan et sæt kunne bare være for fedt at vinde! Og så er det jo nogle fede farver! Krydser fingrer og tæer.

  Liv Quist Bossow

  lava88@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Vi vil gerne vinde, fordi at vores turbo dreng på 2 1/2 godt kunne bruge et lækkert sæt fra lige netop Didriksons!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Ingemann

  Kender kun didriksons til voksne, men jeg ved at det er meget slidstærkt. Det kunne min ude-pige godt bruge. Hun har nemlig kun arvet hendes søsters gamle flyverdragt. Hvis jeg vinder skal det være til pige i str 104

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin Julius

  Vil gerne vinde et 2 delt sæt til min dejlig søn Nikolaus der har fødselsdag den 22. november. Det kunne være dejligt med en ekstra pakke på gavebordet. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Carina Faczinek-Højgaard

  Fordi kun det bedste er godt nok:)…Vi har regntøj i dette mærke og det er super kvalitet, så hvad ville være bedre end en flyverdragt?Også vil den klæde junior godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annette smed

  Albert siger bare ja tak til lækkert tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Min søn mangler noget godt overtøj til vinteren i børnehaven så det kunne være super at vinde noget godt og slidstærk !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  totalt stilfuldt sæt- must have -kan se sættet på junior for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Uhh det ville lille D gerne vinde så hun kan holde varmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Rantzau Bech

  Jeg har hørt så meget godt om Didrikson, så det kunne være vildt lækkert hvis vores yngste søn kunne få lov at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian

  Vi skal bare vinde. Min søn havde en for 2 år siden i børnehaven og den var bare så god og varm til en lille tumling og minsøn e stadig i fuld vigør udendørs selv om han er begyndt i skole at vi bare må vine en lækker flyverdragttil ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Min søn fortjener at vinde, da han lige nu har en brugt flyverdragt der ikke heeelt passer. Han skal da ha’ sin egen. Helt ny og smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul Jørgensen

  jeg vil gerne vinde en vinter jakke til mit barnabarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanan

  jeg vil meget gerne deltage, hvor er flyverdragten fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  Vil gerne deltage og håber at vinde en jakke til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Vestergaard Jensen

  Jeg skal da vinde til min ufødte datter. Har termin i janaur, så ville da være fantastisk ikke selv at skulle storme ud og købe varmt udetøj, da der i forvejen er store udgifter når man venter sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte frydendall

  Hej, jeg har kun hørt godt om mærket men har hidtil været tro mod Molo 🙂 Måske vi nu skal tage springet og prøve noget nyt:-) Vi vil rigtig gerne vinde en af de to flyverdragter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gosia

  jed er med! vil vinde til min søsters lille pige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary Gjerulff

  Ville helt vildt gerne vinde sådan en flyver dragt til en af mine unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vores store pige har didrikson regntøj og det fungerer upåklageligt så derfor ville noget lige så godt vintertøj være skønt, især nu hun skal til at i skovbørnehave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Med 2 børn der ELSKER at lege ude, er lækkert og godt overtøj en af de ting der prioteres højt herhjmme. Jeg har aldrig prøvet Didriksons til dem, men har læst meget godt om dette mærke på det seneste, så det kunne være fantastisk at vinde et lækkert sæt til en af mine skønne unger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Walther

  Har kigget på det rigtig mange gange men ender (måske desværre) altid med det man kender bedst. Det kunne være skønt at få mulighed for at prøve det af… Krydser fingre…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Min nevø ønsker sig dem, så han får gave hvis jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil give det til min nieces lille søn på 1 år,han kan helt sikkert godt bruge dette skønne sæt til vinter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Årrrrhhh jeg har aldrig prøvet Didrikson – så det ville være så fedt at få lov at prøve. Har hørt så meget godt om det. Vi har stadig kun købt en flyverdragt – så mangler en. Der behøver 2 flyverfættere herhjemme, så det ville være fedt at være heldig <3

  Følger jer allerede både på FB og Bloglovin' – men jeg kan ikke finde dette indlæg på Bloglovin' så jeg kan smide et like <3 ???

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Hvalsum

  Jeg vil gerne købe det bedste til min datter, men når man er på sygedagpenge har man ikke råd. Derfor vil jeg gerne vinde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja B Hvalsum

  Jeg ville gerne købe det bedste til min datter, men det kan jeg desværre ikke når jeg er på sygedagpenge. Så vi håber at vi vinde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Nøj hvor vil vi gerne vinde noget fantastisk overtøj til min største prinsesse, som mangler et varmt skisæt til skituren;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  vi har aldrig haft det men vil da gerne prøve det – selv om jeg tror det kan blive svært at blive taget i betragtning da der er så mange om budet

  desværre er vores penge ikke så store at vi har råd til de helt dyre mærker, ville ønske vi havde

  men ihvertfald tak for muligheden for at være med herinde <3

  god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Rosendal Jensen

  Vil elske at vinde til min søn, på 8 år, han kan pt. passe det fra sidste år, så der står desværre ikke pt. hans navn på nyt i år ;-(. Håber at blive udtrukket, for han er en rigtig udedreng, som kræver god og stærk beklædning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nikolajsen

  Jeg har desværre aldrig selv været den lykkelige ejer af Didrikson overtøj, men jeg ved fra min tid som pædagog, at der er kræset for detaljerne! Min datter på tre går i naturinstitution og har behov for flere sæt godt overtøj!
  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, vil jeg gerne have et skisæt i str. 104!

  Mvh Mette Nikolajsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja møller kjær

  Didriksons er bare det bedste. måske lidt dyrt, men helt helt klart pengene værd. kan kun anbefale – til jer der ikke kender mærket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Mathiassen

  Det ville være intet mindre end fantastisk at vinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Balle

  Når man har en søn i en grøn dagpleje der er ude hele dagen, er det en god ide at have en ordenlig flyverdragt. Derfor vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nøj hvor ser det lækkert ud. Jeg skulle da vinde sådan en dragt fordi Alberte ville se top fin ud i den samtidig med at den vil kunne holde hende rigtig varm.
  Hvis jeg vandt skulle det være en Baffin flyverfragt i lilla str. 4 år.

  Krydser fingre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni Birk Brostrøm

  Mine piger har altid brugt Disrikson og det er fantastisk. Varmt og god tryghed for forældrene;o) Håber det er os der står under den heldige stjerne denne gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Wind

  Skal vinde den til min datter, da hun er en krudtugle der elsker at være udenfor i alt slags vejr, så det kunne være fantastisk at vinde sådan en lækker flyverdragt 😉

  God weekend
  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Buus Lynggaard

  Ønsker mig en flyverdragt til min datter;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Knudsen

  Det lyder som et fantastisk sæt og jeg ville med begejstring give en af drengene det på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kastebo

  Har hørt så meget godt om mærket og ville rigtig gerne give min datter sådan en lækker flyverdragt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Det lækreste overtøj,. Hvis jeg vinder skal mit elskede barnebarn have fornøjelsen af at holde sig varm og tør i Didriksons overtøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Sjørslev Nielsen

  Min datter skal vinde, fordi det er noget kanon lækkert overtøj

  Mvh

  Britta Sjørslev Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja mathiasen

  Ville være perfekt da jeg har 2 børn der begge elsker at være ude:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Nej, hvor lyder det da som verdens smarteste overtøj! Især ideen med, at det kan vokse med barnet, er jeg helt solgt til! Med to hurtigtvoksende små damer i huset og en su-økonomi er det hårdt at holde dem med vintertøj. Svaneprinsessen, som fyldte tre i går, er sllerede ved at vokse ud af årets flyverdragt, så den ville falde på et tørt sted 🙂

  Vi krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen faktisk bare fordi vi ville blive helt vildt glade hvis vi vandt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Jeg jhåber at være den heldige da det helt er kommet bag på mig hvor meget et børnehave barn sviner sit tøj ;o)
  Angelinas flyverdragt er kronisk smurt ind i mudder fra top til tå hvilket jeg ikke havde taget højde for så vi kunne godt bruge en ekstra mens den anden tørrer
  God weekend
  kærlig hilsen
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Drægert Møller

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde den, for jeg har en 3 årig årig pige, som virkelig sætter sit tøj, og navnlig sin flyverdragt på en prøve… I dag da jeg havde hentet hende i børnehave, går jeg ind i husted med vores tasker og venter på hun følger efter.. det gør hun ikke, og jeg kalder på hende.. hun svarer ikke.. jeg går om bag vores skur, hvor der står en trillebører, som har stået det “LIDT” for længe med græssaffald, som er godt fyldt med både græs og snasket vand…. Ungen sad så og pjaskede oppe i det, og gav mig bare et smil og sagde: hej Mor… jeg behøver ikke at fortælle, hvordan en flyverdagt marineret i 2 måneders tyk regnvand-og græs-sovs den lugter???

  Så ja, vil rigtigt gerne vinde en flyverdragt, som sikkert tåler mosten til min lille “vandhund” :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Jeg vil da rigtig gerne vinde til et af mine børnebørn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sorensen

  Super lækkert overtøj!!
  Min store Prinsesse på 6 år ville elske at kunne boltre sig i sneen og holde varmen her til vinter i denne dragt og den ville samtidig være super smart og moderigtig at vise frem for veninderne i 1 a på skolen.
  http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/lilla_didriksons-baffin-print-flyverdragt_173788_92
  Viste hende lige et billede af dragten på deres hjemmeside og hendes reaktion var “Wow, den er hammer fed mor” 🙂 Vi krydser fingre her hjemme for at hun vinder denne super skønne dragt. Og lækker detalje at det kan justeres i størrelsen så det kan gøres større, burde der være i alt overtøj til børn..
  Prinsessen og mor krydser fingre!

  Eva og Jessica <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh def ser lækkert ud.. Min dreng på snart fire kunne godt bruge det.. De slider jo en hel del på der de har 🙂

  God weekend
  Tanja Laursen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Ja, det bedste af fet bedste er godt til mit elskede barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Stobberup

  Min Tristan på 3 år vil elske at vinde denne i str. 90:

  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/vinterjakker/army_didriksons-vinterjakke_174169_30

  Vi har sværget til Didrikson siden vi prøvede mærket sidste år, i alt hans overtøj. Det er simpelhen så god kvalitet, lækkert design, og poden kan nemt bevæge sig i det!

  Og lige army-farven / looket – det er lige hvad der hitter for tiden 🙂 Han er dybt betaget af alt fra vikinger, riddere til dronningens garde, og jeg kunne lige se ham rende rundt og lege soldat i denne, mens han synger ‘den tapre landsoldat’ (hvad han plejer at gøre her hjemme, mens hans marcherer frem og tilbage med sit spyd og skjold, det er simpelthen for sjovt)

  Vi krydser fingre!

  Carina og Tristan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille gormsen

  Ej er netop blevet anbefalet didriksons – god pasform og varm!

  Trutten er hele tiden ude og lege så hun skal bruge noget der er slidstærkt og som kan holde hende tør og varm.

  Håber vi vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette frandsen

  skal da vinde da det ville være perfekt til min søn der lige er startet i børnehave, og er sikker på at det vil kunne klare alle udfordringer der kommer der, hvad angår vejr, vand og mudder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Min datter på SU har ikke så mange penge, så det ville være dejligt at vinde vintertøj til mit barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  min datter skal starte i skovbørnehave så det ville være lækkert med en flyverfragt der kan holde til lidt af hvert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu en lækker konkurrence fra dig! og dejligt med nogle gode vúrderinger. Vi vil gerne vinde, da pigen herhjemme allerede har slidt hendes ret meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg har kun erfaringer med fleece fra Didriksons, som er virkeligt lækker – er sikker på at resten af overtøjet er lige så skønt:-) Det er en genial “feature” at ærmer og ben kan forlænges!
  Vh Mai Søby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  wow genial ide, det med at sprætte sømmene op! Har en aktiv dreng, der går i skovbørnehave, så ønsker os rigtig meget en flyverdragt til vinterens hårde slid!! Hilsen Mette Lynghøjen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela

  Uuuh. Didrikron. Ja, jeg er selv MEGET glad for mit egett regntøj fra dem, så at Alma kunne være klædt i det samme, det ville være skønt!! Vi krydser fingre – store som små 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Jensen

  Ih det vil jeg gerne vinde til min søn. Har selv Didrikson skibukser, så jeg ved det er super kvalitet. Vil være perfekt når vi skal på skiferie til Januar, så vi kan matche 🙂
  Og super detalje med at kunne sprætte sømmen op og tilføje et par cm i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Det ser godt ud og lyder også til at være det. Det vil være dejligt med sådan et skønt sæt, også ovenikøbet i Rebeccas ynglingsfarve lilla :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Friis

  Hvor ville jeg blive glad for at vinde sådan et sæt til min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah B

  Uh jeg ville gerne vinde og så endda på min 30 års fødselsdag bedre kunne det ikk blive:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Uha det ville være rart…..i min datters udendørs børnehave har rigtig mange Didriksons flyverdragt og det er altså ikke dem der har termojakke inden under!!! Så sårn dragt er mere end velkommen til det vindblæste Thy 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hjorth Jeppesen

  Didriksons er virkelig kram og kvalitet! Vi ville blive super glade, hvis én af vores fire drenge kunne varme sig i Didriksons denne vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skjøde Baes

  Mads-Emil kunne godt bruge en fantastisk flyverdragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Jeg skal da vinde fordi min datter har brug for godt vintertøj! Det kunne være helt fantastisk at vinde en kvalitets dragt til min søde datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lind

  Hvor lyder det lækkert, med gode detaljer. Kunne være fantastisk at vinde, til en af mine aktive piger. Den store pige trænger virkeligt til at prøve et to delt sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Duus

  Fantastisk mærke, min søn har en flyverdragt fra sidste sæson. Den bliver gennemtester hver dag da han går i skovbørnehave. Dragten er ved at være for lille så det ville være fantastisk at vinde en ny til ham. Go get them

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Dyvelkov

  Jeg kender ikke mærket men det ser da fedt ud. Jeg vil rigtig gerne vinde noget sejt overtøj til min søn som har 5 års fødselsdag om en måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina Moreno Sanchez Hansen

  har aldrig hørt om mærket men det ser lækkert ud og er sikker på at min søn på 11 ville elske og få sådan at sæt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina skovlund

  ville elske af få sådan et fint med 3 børn og den 4 på vej bliver der virkelig brugt en del overtøj og har kun hørt godt om didriksons så lunde godt tænke mig af prøve om det holder hvad det lover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene A

  Det er virkelig noget godt og lækkert overtøj. Det kan vi sagtens bruge et sæt af ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hansen

  Ci elsker didrikson 🙂 datteren har både vinterjakke og softshell i det mærke, og det holder max!! Men kunne da godt tænke mig at vinde en flyverdragt i str 100 til hende også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Winther

  Min søn Noah Lucka kunne bestemt godt bruge et lækkert sæt overtøj, han går i en børnehave hvor de mindst 3 gange om ugen er på tur, så børnenes overtøj bliver sat på prøve og tøjet kræver stor holdbarhed og slidstyrke, hvilket jeg har hørt er tilfældet med Didrikson, så det kunne være fantastisk at få lov til at prøve sådan et lækkert sæt overtøj… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Porsborg

  Håber at det er mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min søn elsker sin didriksons jakke.. Han kan godt bruge en ny. Og så synes jeg det er så dejligt at den holder dem godt varm og alle de fede detaljer som den har..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Marcher

  Her lige købt en Didrikson jakke til den ene datter – den er super til det danske våde vejr, når hun skal cykle i skole. Men hun kunne godt bruge et par skibukser, hvis det bliver rigtig vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Oehlenschlæger

  Åhh jamen Waldemar skal da vinde et skisæt, da han ikke har noget til når vi skal på skiferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  Super lækkert tøj… Det ville jeg elske at vinde til min store dreng på 5 – det to delte sæt ville være lige sagen når man skal på besøge Færøerne – der kræves et højt vandsøjletryk til at modstå blæsten og regnen 😉 helt perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didrikson er et fantastisk mærke med udetøj der virkelig holder. Vi har haft det flere vintre men ikke i år, men det kunne da være skønt at iklæde en af bøllerne noget fra Didrikson igen iår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zanne Færch

  Noget overtøj til datteren fra Didriksons ville falde i særdeles god jord her.
  Jeg troede ellers lige, jeg var smart og havde fået vinterovertøjet i hus allerede i foråret – men pigen er jo næsten sprunget en størrelse over og kan slet ikke være i sin ‘nye’ flyverdragt :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  vi har flyverdragten der fra i år og den er så lækker og Max elsker den, men efter en dag i børnehaven er den ikke til pænt og vi ville derfor elske at have et to delt sæt dels til pænt og til frem og tilbage til børnehave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna kreipke

  Min søn elsker at være ude og ville elske at have sådan et lækkert sæt på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bryde

  Uh uh uuuhhhh………. læææækert med noget Didrikson! Victoria pi` herhjemme har så meget brug for det i sin dagligdag i landbørnehave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Stokholm

  Vil rigtig gerne vinde en flyverdragt til pige str 98 da jeg ikke er sikker på min datter passer sin flyverdragt hele sæsonen . Og det er bare rigtig surt at skulle ud og købe ny igen i januar ligesom vi gjorde sidste år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Christian Malik på 11 år trænger til et nyt sæt overtøj – Især skibukserne mangler han. Jeg købte nogle T2H skibukser til ham sidste år, men de var måske lige små nok (eller også var han for stor), så han har næsten ikke brugt dem.
  Det ville være dejligt at kunne forkæle ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla TW

  Jamen du bliver da ved med at trylle nye konkurrencer frem. Ligesom jeg har skrevet i konkurrencen om Danefæ vil vi blive SÅ glad hvis min datter vandt. Grundet vores økonomi har vi ik haft råd til at købe noget vildt smart vintertøj . Hun har arvet det meste og når det er sidst på vintersæsonen ser det VIRKELIG tarveligt ud. Derudover kan vores datter på 4,5 år udemærket se hvad der er pænt og ik. Og det skærer i mit moderhjerte når hun ser andres tøj, overtøj, sko, støvler ja you name it inde i byen. Heldigvis er min datter den type at hun bliver glad for et par strømper til 5 kr. Men det ville VIRKELIG glæde både os og vores datter hvis hun vandt. Så er mit barn os klædt noget smart og farverigt. Håber og krydser. Hvis vi vinder skal det være det to-delte str 116

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva sørensen

  Åh jeg havde en af deres flyverdragter til min ældste datter da hun var lille. Den var fantastisk! Ikke overgået af noget andet vintertøj jeg har købt til de tre snutter siden! hvis jeg vinder, ville jeg elske at lade min søn på knap 8 prøve et lækkert sæt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne nielsen

  wau lækker lækker, vil elske at vinde en flyverfragt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Heede

  Jeg håber på at vinde da vi tidligere har haft en vinterjakke derfra og den var så lækker 🙂
  Skønt skønt mærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte

  LLækker konkurrence, endnu engang!!! Ville elske at vinde en blå flyver fra didrikson!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Graff Bang

  Vil rigtig gerne vinde et 2 delt sæt til min ældste søn på 10, da jeg i år til hans store ærgelse har købt en flyverdragt… Han siger selv “Mor jeg nægter at bruge den – jeg bliver jo helt til grin” :-/ Så kunne jeg give ham sådan et sæt ville jeg helt sikkert igen rangere som en god mor 🙂
  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gram

  Jeg synes vi skal vinde, fordi jeg ville elske at proppe en af mine unger i sådan et fedt sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Baltser

  Endnu en god konkurrence, som vi herhjemme gerne vil vinde!

  Mvh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sibbert Ebbesen

  Har ofte hørt om mærket, men aldrig prøvet det. Har 2 piger (1. Bhv barn og 1. Dp barn) som godt kunne tænke sig at afprøve dette forhåbentligt lækre mærke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Furtner

  Vores søn på 5 har haft både flyverdragt og skisæt fra didriksons. I år har jeg ladet mig overtale til at prøve et andet mærke, som desværre hverken kan holde ham varm eller tør 🙁 Derfor kunne det da være super hvis vi vandt et sæt fra didriksons til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bech-Nielsen

  Har hørt, at det skulle være et super godt mærke, så det ville vi da med glæde afprøve på en af mine 3 børn herhjemme. Har en søn på 5, der slider tøj og sko ret hurtigt, så han ville virkelig have gavn af kvalitet, der kan holde til det slid, så det kunne være super at få afprøvet dette mærke, som vi aldrig har prøvet før 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Steen Kirk

  Det vil helt sikkert blive et hit her:))) så krydser fingre fra nu af;))!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Hvis jeg skulle være den heldige skal min niece’s søn have en flyverdragt. Min niece læser, så pengene er ikke så store og med en lille så er der nok at bruge pengene på. Så jeg skal vinde så Mikas kan få en lækker kvalitets flyverdragt til alle strandturene sammen med morfar :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Ville være helt vidunderligt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  lige noget for min dreng ;O) Elsker Didriksons

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  En flyverdragt til mindstemanden, da den skal kunne holde til noget og være lidt smart at se på samtidig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  L O V E I T <3

  Vi er vilde med Didriksons og det er det bedste overtøj mine unger har haft!
  Hvis vi er så heldige at vinde, ønsker Marie sig et to-delt sæt i str 120 – det ville være helt perfekt til cykelturen til bhv og mange skønne og lange dage på legepladsen i vintertiden!!
  Håbe håbe….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sinja Damkjær

  Det ville være fantastisk at vinde et todelt sæt til min ældste dreng. Med to drenge i huset der vokser med lynets hast bliver det hurtigt en dyr affære med indkøb af vinter overtøj. Og Didriksons er bare så lækkert. Så det fortjener han;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Sellebjerg

  Fordi ungerne og jeg bare ææææælsker Didriksons pga design, funktionalitet og holdbarhed. Vi har sværget til Didriksons de sidste 5 vintre og det skuffer aldrig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sørensen

  Så lækkert mærke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laila bindzus

  da jeg lige nu går og er arbejdsløs skal man jo spare på pengene så det går desværre ud over hvad der bliver købt af tøj . så hvis vi var så heldige ville det da være en kanon hjælp
  venlig hilsen laila bindzus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigurbjorg Birgisdóttir

  Det ku bare være så lækkert at vinde, det er super lækkert mærke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  jeg ville elske at vinde overtøj fra dette mærke til en af mine 3 drenge, da de virkelig at tingene kan holde til noget:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  hvor jeg dog håber inderligt at vinde et skisæt til min ældste dreng, er blev 8 i tirsdags, og ønsker sig så meget et skisæt, flyverdragt vil han bestemt ikke gå i mere..
  hvis jeg er den heldige vil jeg godt ha sættet i str 140 både jakke og bukser
  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/vinterjakker/sort_didriksons-vinterjakke_175847_4 den her jakke

  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/skibukser/gron_didriksons-skibuks_175854_33 de her skibukser

  rigtig god weekend 🙂

  mvh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Eriksen

  Det er så fint og passer godt til min krudtbasse af en dreng der ligesom mor og far helst vil være ude, uanset vejret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Lund

  Har en dreng der elsker at lege ude, så han skal pakkes godt ind 🙂

  Henriette Lund – henriettelund87@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Wallberg

  Det er da noget fantastisk tøj og dejligt at man har mulighed for at forlænge. Det vil vi gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke Hansen

  Virkelig lækkert overtøj. Håber at min store pige bliver den heldige der skal have nyt overtøj. Hun elsker at være ude og kan godt se at vi igen i år ikke kan nøjes med en flyverdragt… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsson

  Har hört riktigt mange gode ting om Didrikson så vil då gerne pröve det märket hvis jag får mulighed för det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Det er så super fedt og virkelig god kvalitet. Vores den ældste har haft jakke og skibuks der fra de sidste par år og det har bare holdt. Vi havde en ny jakke til at ligge til hende men den var desværre blevet for kort på ærmerne 🙁 så vi måtte finde et hurtig alternativ som hun ikke just er stolt af, men sådan måtte det jo være.
  Men er sikker på hun vil blive super super glad hvis hun var så heldig med sådan et lilla sæt. For det første er det skide flot men det er også så funktionel.

  Lillesøster der bliver 2 år her i november har en flyverdragt og den også super super lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frøkjær

  Jeg elsker Didrikson – har været så heldig at arve et par sæt og hvis pengene rakte var det, mærket for mine unger.

  Jeg hepper på mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Mikkelsen

  Min søn har haft Didriksons de sidste mange år og det er det bedste mærke ever!!!! Så selvfølgelig skal han vinde en flyverdragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj

  Har ofte hørt navnet, men har aldrig købt det, det pengene ikke har været til det. Ser lækkert ud og har altid kun hørt godt om det og denne test bekræfter det jo kun. Emma ville elske at vinde denne konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Hvis vi er så heldige, så ønsker vi os et todelt sæt til yngstemanden har i huset:) Han er bare ikke til at få presset ned i en flyverdragt, da det ikke er sejt nok længere:D

  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annemette hedemann

  Bedste overtøj ever.
  Min søn skal vinde det, fordi han skal have det bedste (ja jeg er vel hans mor og det er mit ønske). Og Didriksons er seriøst lækkert.

  Og at det kan vokse med barnet…hvorfor er der ingen der har fundet på det tidligere…nice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Ja tak . 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

United nude