Online lagersalg på SmartKids

Test – Hust & Claire overtøj

Hust & Claire præsenterer i år overtøj med alt fra flyverdragter, vinterjakker og skibukser til en lang række matchende tilbehør som huer og vanter.

Allerede da jeg første gang blev præsenteret for Hust & Claire overtøj, var jeg solgt på stedet. Det er simpelthen så gennemført og i fantastiske kvaliteter.
Jeg har bedt Alberte og hendes mor teste både flyverdragt og jakke + skibukser, mens min egen Julius tester jakke + skibukser på drenge siden. Du kan her læse om vores første indtryk af overtøjet og samtidig selv få mulighed for at vinde lækkert overtøj fra Hust & Claire.

 Vi tester følgende: Hust & Claire ternede skibukser – 599,75 kr.  // Hust & Claire lilla skibukser – 599,75 kr. //
Hust & Claire lilla flyverdragt med uld foer – 1299,75 kr. // Hust & Claire grøn vinterjakke – 799,75 kr. //
Hust & Claire lilla vinterjakke – 799,75 kr. //

Fælles for alt Hust & Claire funktionelt overtøj er:

 • Vandsøjletryk på 8000 mm
 • Åndbarhed på 5000g/m2/24hr.
 • Dupont Teflon overflade beskyttelse
 • Coating på bagside
 • Forstærkninger på udsatte steder
 • Vind-, vand- og smudsafvisende kvaliteter
 • Tapede sømme, der sikrer vandtæthed
 • Høj isolerende evne
 • Lavet af 100% slidstærk Nylon
 • Foer 100% polyester
 • Mange refleksdetaljer
 • Aftagelig og justerbar hætte
 • Imiteret og aftagelig pels ved hætte
 • Slidstærke og letaftagelige fodstropper
 • Kan vaskes
 • Tåler tørretumbler/varmeskab

Julius tester Hust & Claire overtøj

Julius tester: Hust & Claire ternede skibukser – 599,75 kr.  // Hust & Claire grøn vinterjakke – 799,75 kr. //

Julius har selv valgt den flotte grønne jakke fra Hust & Claire med de super seje ternede skibukser til. Det findes ellers også i en flot blå farve, men Julius’ yndlingsfarve er grøn, så her var der ikke noget at gøre.

Jakken er frisk grøn i farven og er spækket med fine detaljer. Den har en mat overflade, som jeg selv synes er virkelig flot da jeg nok er lidt træt af den meget skinnende nylonkvalitet man ellers får de fleste flyverdragter i.
Når man står med jakken er man slet ikke i tvivl om at det er det er virkelig kvalitet. Både skibukser og jakke er simpelthen så gennemført lækre og vi glæder os rigtig meget til at gå vinteren i møde i Hust & Claire overtøj.

Begge dele har Julius i str. 140 og det passer perfekt. Vi har ellers før oplevet at han må et nummer ned i skibukser i forhold til den str. han har i jakken, men det er altså ikke tilfældet her.

Jakken er virkelig let og luftig i kvaliteten, og jeg forestiller mig at den vil give Julius en rigtig god bevægelsesfrihed igennem vinteren, hvor vinterjakker ofte kan være tykke og klodsede.
Der er snefang med elastik i bunden af jakken, ligesom der er mulighed for justering med indvendige elastiksnører. Snefanget kan både knappes fast i jakken, så barnet ikke umiddelbart skal tænke over dette. Men der er også mulighed for at knappe det fri fra jakken og lukkes rundt om maven, sådan at det stadig sidder fast rundt om maven selvom jakken åbnes.
Jeg forestiller mig at det er en rigtig god jakke også at bruge på skiferie. Der er faktisk også flere små lommer på jakken der kan bruges til liftkort.
Hætten kan tages helt af og sidder fast med trykknapper og den pelskant der er rundt om hætten kan ligeledes tages af.

Skibukserne er helt igennem fantastiske og både jeg og Julius er vild med de grønne tern. I benene er der ekstra forstærkninger indvendigt forneden og der er en super praktisk lynlås som gør buksebenet lidt bredere og dermed nemt for barnet at få udover støvler.
Selerne er jeg ret imponeret over. De har en god udformning uden bare at være et par løse elastikker man lige kan svinge over skuldrene. De har rigtig god støtte og mulighed for justering. Selerne kan knappes helt af, hvis barnet helst er foruden.

Både jakke og skibukser har et vandsøjletryk på 8.000 mm., er åndbart og tåler både tørretumbler og tørreskab.

Vi glæder os rigtig meget til at bruge Hust & Claire overtøjet igennem hele den kommende vinter og er ikke bange for at der skulle komme en masse dejlig sne og kulde ;0)

Alberte tester Hust & Claire overtøj

Alberte tester: Hust & Claire lilla skibukser – 599,75 kr. // Hust & Claire lilla flyverdragt med uld foer – 1299,75 kr.  // Hust & Claire lilla vinterjakke – 799,75 kr. //

Albertes mor beretter:

Alberte skal denne vinter teste en flyverdragt samt et to delt sæt med vinterjakke og skibukser fra mærket Hust & Claire. Alberte er 6 år, og jeg har derfor været i tvivl om det skulle være flyverdragt eller et to delt sæt vi skulle gå efter denne vinter.

Første indtryk: Super lækker kvalitet. Vi har været igennem en del vintertøj efterhånden – også af god kvalitet, men overtøjet fra Hust og Claire er noget af det ypperste. Der er ingen tvivl om det nok skal holde Alberte dejlig varm hele vinteren, og stadig uden at det føles tungt på nogen måde.

På både Flyverdragten og på jakken ? er der en dejlig stor hætte, hvor Alberte sagtens kan have en hue og et halstørklæde på indenunder ? den kan samtidig tages af.
På flyverdragten er der noget jeg ikke har set før i andre flyverdragter – nemlig et uldfoer. Uldfoeret kan tages ud, og det er da super smart. Så på de virkelig kolde vinterdage er der ekstra gode muligheder for at dragten vil holde hende tør og varm.

Udover den lækre kvalitet er der samtidig kælet for detaljerne. Der er elastik i benene, en rem til at sætte under støvlerne (i et gummilignende materiale som jeg tænker, er mere praktisk i forhold til en stof rem), justerbar lukning i ærmer (praktisk når vanterne/lufferne skal på). I flyverdragten og skibukserne er der også en lynlås i benene, så Alberte slipper for at kæmpe med at få dem ud over støvlerne.

Jeg har valgt at få dem i størrelse 6 år, og jeg synes størrelsen passer fint ? hvor der stadig er plads til en varm trøje indenunder. Derudover virker bevægeligheden utrolig god.

Så nu kan vinteren bare kommer an ? så er vi klar. Anden del af testen kommer, når kulden sætter ind og vi har fået testet tøjet i forhåbentlig masse af sne.

 

Vind Hust & Claire overtøj

I samarbejde med Hust & Claire udlodder jeg 2 sæt Hust & Claire overtøj fra SmartKids.dk ? 1 til en dreng og 1 til en pige.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

3: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.
Din kommentar SKAL indeholde dit fulde navn + din email eller navn på Facebook.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 22. oktober og tjekker at ovenstående er opfyldt.

 

Præmien gælder kun til Hust & Claire overtøj på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.


 Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

193 kommentarer

 • Line Juul Elley

  Det ser virkelig lækkert ud det overtøj. Hér er den yngste dame vokset så meget, at vi både skal have et nyt skisæt – OG det ville være toppen at være den heldige vinder 🙂

  Mange hilsner
  Line

  linejuulelley@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Egelund Gulbæk

  Det ser rigtig lækkert og varmt ud, det vil være super lækkert at komme prinsessen i sådan en flyverdragt i str 92, Hun er den eneste pige i dagplejen blandt 4 drenge, og det er da en dragt der er en prinsesse værdig ..

  Hilsen Dorrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Høj Andersen

  Så lækkert vintertøj har jeg ikke set før. Detaljerne og uldforet i flyverdragten lyder da helt fantastisk – det vil jeg elske at putte Frida i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Thomsen

  Jeg synes min søn skal vinde sådan et fantastisk lækker vinterjakke der både er åndbar, men også vind og vandtæt.
  Jeg sætter stor pris på ordenlig overtøj til mit barn, ikke mindst fordi han desværre ikke har et sprog og derfor ikke kan give udtryk for om han fryser.
  Jeg køber altid godt overtøj til ham, for at være helt sikker på at de opfylder alle krav.

  Hvis vi skulle være så heldig at vinde, vil vi gerne have en str 128 i blå.

  Med venlig hilsen
  Karina Thomsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Deres tøj er så fint, og min pige er helt vild med det pink stribede skisæt. Eller som hun siger : “det kan være at det er noget for Asta” Det er hendes kusine. Betænksom pige;-)

  Mvh. Jane Knudsen
  mikkelsenjane@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Gram-hansen

  Ihh jeg ville gerne vinde et sæt. Er i gang med at købe vintertøj til alle fem krudtugler, og da det jo er helt vildt dyrt, ville det da vække stor glæde at kunne spare et sæt 😉
  Jeg vil gerne vinde til Laura på 9 år. Alternativt til Noah på fem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Hoelgaard-Madsen

  Det vil både datter og mor elske 🙂

  Mvh.
  Dorthe Hoelgaard-Madsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Lisberg

  Fedt tøj – ville være lækkert med sådan et sæt til min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Ville gerne vinde dette til min datter Elizabeth på 4 år, hun bruger str. 110:)

  Line Nielsen
  line-michael@familie.tele.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Eilsø

  Min skønne dreng ville se så smart ud i denne model : Model: 29728777
  Varenr.: 174319_140 i str 150/12år

  Mvh Helena Eilsø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi

  Min datter vil meget gerne være den heldige pige af sådan et lækkert sæt her til vinter.

  Mvh Jimmi Jensen bagerjimmi@ofir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nikolajsen

  Min prinsesse mangler stadig en lækker flyverdragt, kunne være fedt at prøve dette mærke!
  Hun bruger en str. 104!

  Mvh Mette Nikolajsen

  email: mette_niko@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Jensen

  Det ville være intet mindre end vidunderligt med sådan et sæt i Lilla str 4 år – Det ville være drømmen af få sådan et sæt.

  Jeg har liket hjertet og er også med på FB.

  Mvh Astrid Jensen
  asavejle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Qadri

  Jeg vil gerne vinde da jeg ikke kender mærket og godt kunne tænke mig at prøve det til min søn 🙂

  Sara Louise Qadri – saralouise@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hodan I.

  Jeg håber at vi kan være så heldige at vinde. Det synes jeg at vi fortjener 🙂

  hodanims@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassia N Jurangpathy

  Hejsa,

  Jeg vil rigtig gerne vinde en flyverdragt til min datter. Jeg synes det er fantastisk smart og lækkert med uldfoer – vi lever og ånder for uld i hele perioden der slutter på R 🙂 Så sådan en flyverdragt vil helt sikkert holde kulden og sygdom væk og rigtig lækkert til min datter som går i skovbørnehave hvor stort set al spisning også foregår uden for, dog under halvtag 🙂

  Jeg er med på facebook og bloglovin’

  Mvh Nastassia N Jurangpathy // emmasmor@jubii.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Hansen

  Vores dreng ville også, uden tvivl, elske det fine grønne sæt 🙂
  Kan ikke like på Bloglovin, da jeg ikke kan finde indlægget…
  Vh Diana Hansen, assaia@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Magtnussen

  Kan da lige se min hurtiglødende lille sønderjyske inuit rende rundt i sådan et grønt sæt og vi lover at det bliver brugt både her til lands, på skiferie i Østrig og ikke mindst i underskønne Grønland 🙂
  Vh Sanne Boel Magnussen
  midi2403@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissa Jasmin Søndergaard

  Ved ikke hvorfor lige netop jeg skal vinde frem for alle de andre deltagere 🙂

  Men vi vil blive superglade hvis der kunne vindes en vinterjakke til sønnen, eller en flyverdragt til bassepigen 🙂
  De ser så vildt lækre ud, så hvorfor skulle man ikke ville vinde? 🙂

  Følger dig begge steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chafa

  Vil gerne vinde det til min datter yasmin på 3 år, da det abselot er det bedste kvalitet jeg har prøvet med en nyoperert hjertebarn. Materialet klør ikke og meget behalig for hende. Det er den eneste mærke vi har kunne bruge af tøj siden hendes store hjerteopration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Er med på fb og bloglovin:-)
  Det ser godt nok ud til at være noget lækkert vinterovertøj – specielt uld-foret lyder enormt tiltalende. Det ville da være skønt at prøve noget af det til min søn, hvis man var den heldige vinder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Dahl Iwersen

  Frederik vil gerne være med i konkurrencen om noget lækkert vintertøj.
  Vi krydser fingre,
  jea_net4@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Årh det ser lækkert ud!

  Calle som går i skovbørnehave ville elske sådan et skisæt nu her til den kolde tid, der hastigt nærmer sig 🙂 Han kan både lide blå og grøn 😉

  janniedyhl@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  Aldrig har jeg set så smart et skisæt før til drenge!! Det var da helt vildt.
  Jeg har 4 drenge og jeg kunne sagtens finde en af dem som skulle bære dette smarte sæt!
  Jeg ved ihvertfald at ham på 9år mangler et sæt, så skulle vi være heldige så er det ham det tilgår 🙂

  Anja Peters Puhlmann

  anja_peter_puhlmann@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Heidi Christiansen

  Jeg vil også rigtig gerne vil et pigesæt til Josefine :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thomas zeuner

  Hvis jeg er den svineheldige der bliver udtrukket til at vinde så skal det være til min vildbasse af en datter. Er sikker på at det vil blive testet til det yderste hvis hun har det på

  Smarte farver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunnvá Dragaberg

  håber jeg bliver den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Christiansen

  Jeg vil elske at vinde et sæt til min datter dertrives bedst ude hver eneste dag uanset vejr. Det kunne være dejligt at give hende lidt smart på så der er hermed krydset fingre :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Damgaard

  Jeg vil rigtig gerne vinde et to delt sæt til min store pige, Alma… Hun fylder 4 år i slutningen af november og vil SÅ gerne have jakke+bukser i stedet for flyverdragt ;0)
  Så jeg håber…
  Mvh
  Lena Damgaard, lenagrosser@hotmail.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland

  Skønne designs, som både prinsessen og heldes forældre er blevet vilde med. Foer i uld? Hvor nærliggende og dog har ingen tænkt på det før!! Vi vil elske at vinde et pigesæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laila bindzus

  deltager super gerne så jeg kunne vinde dette super lækre sæt til min søn i en str 8 år og meget gerne i denne lækre grønne farve ,trykker fingrer og håber at jeg også kan blive den heldige selvom jeg nok er en af de sidste som skriver på denne tråd idag
  venlig hilsen laila bindzus
  laila.bindzus@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Reinager Rasmussen

  Det er lige sådan et sæt, vi har brug for hjemme hos os, da vi allerede har købt flyverdragten, men mangler det 2-delte sæt:). Vh Elisabeth Reinager Rasmussen
  Elisabethrasmussen@me.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise plovgaard

  A er nu oppe i størrelse 92, og vil meget gerne prøve dette lækre mærke. Er sikker på sådan et sæt kan holde ham varm på vinterens mange cykelture.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Jeg eller rettere min søn skal vinde, så vil han være ekstra glad for sin far, fordi han ikke kommer til at fryse til vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Pedersen

  Hej Smartkids.
  Jeg vil rigtig gerne vinde et drengesæt, bare fordi han fortjener at være godt klæde på 🙂

  Mvh Randi

  randigpedersen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Min datter bliver som 1. barnebarn forkælet af alle og mangler ingenting. Jeg ville give dette sæt til min venindes datter, som jeg betragter som min niece, da hun er en del af mange børnebørn og ikke bliver forkælet så ofte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Hjorth

  lækker præmie lige noget for min datter, ville være skønt at prøve et andet mærke af end det vi er vant til herhjemme så håber vi er di heldige

  mvh Dorte hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Poulsen

  Hvor er det bare fedt.

  Jeg skal vinde, fordi jeg i så fald vil donere sættet til Glæd børnene. Jeg ved, at de mangler vinterovertøj til familier som har endnu mindre at gøre med end vi har. Derfor kommer det sig heller ikke så nøje om det er til dreng eller pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Lækre sager. Jeg er vild med det grønt sæt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber lige at kunne nå at være med her på falderebet. Jeg er nemlig lige faldet for den lilla jakke til min pige på 1 1/2 år. Skynder mig ind og linker på facebook:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Wagner

  Jeg kender ikke mærket, så det kunne være fedt at teste noget nyt overtøj. Vintertøjet er slet ikke i hus endnu, og det her er vildt flot – elsker bare lilla!
  Mvh. Maria Wagner (https://www.facebook.com/mariajwagner)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very nice gift, hope for the best.
  hugs
  Gerda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Skytt

  Det ser fedt ud. Ville elske det til min søn når vi skal på skiferie.
  Mvh Dorte

  skyttjensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Hvor ser det bare så lækkert ud. Det vil gøre børnene glade. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Beyer

  WOW – hvor er det bare et fedt grønt sæt – det vil min søn simpelthen elske!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Theresia Frøkjær

  Årh hvor lækkert!
  Vi skal vinde fordi vi vil sætte tøjet på prøve og fordi vores søn Erik vil være så LYKKELIG for det grønne sæt – hans yndlingsfarve.

  Hvis vi skulle være heldige skulle det gerne være i str 5 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie tandrup hoelgaard

  sofiehoelgaard@gmail.com

  jeg skal vinde fordi jeg virkelig kender en lille pige der har brug for dette vintertøj, til at gå den kolde vinter i møde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bertelsen

  Lille blop i maven ville elske en lækker dragt når den kommer til verden så den ikke skal fryse ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Lydersen

  det lyder bare som om dette er noget godt overtøj – min søn er helt vild med det grønne sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  vi vil gerne have det grønne hvis vi vinder det er lækkert
  suzane ditlev
  sanneditlev@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Abel Hytting

  Ja, man er jo vane-menneske. Nu har jeg i 6 år gået tilbage til den samme mærke i vintertøj til min søn. Jeg ved jo hvad mærket står for, men det kunne være så spændende at prøve noget nyt, så et grønt sæt i str. 122 vil være rigtig spændende at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie L

  Uhh det er fint 🙂
  /Marie Light (marielight1984@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie L

   – Hov! Jeg skal selvfølgelig vinde, så min store nevø kan bliver super smart her til vinter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne iversen

  Fne overtøjs sæt. Mille ville blive så fin , hun bliver 2 år om en uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I and my kids like winter-time most of all so we need special clothes for our long winter walkings:))
  Follow you on bloglovin and like this post, and follow on FB page as Anna Moses:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Karlsen

  Hvorfor skal vi vinde? Vi kan bare godt lide lilla 😀

  KH
  Bente
  bentekarlsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde det grønne sæt, Ikke til os selv, men til vores lille gudbarn på 3½ år.
  HAns mor er alene med ham og hans lillesøster og studerende, så her er ikke meget at rutte med.
  Et sådan sæt kan gøre hendes tilværelse lidt nemmere 🙂

  Mvh. Linette
  linette@dkdata.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Jurangpathy

  Jeg vil rigrig gerne vinde saådan en lille flyverdragt i prinsessens ynglingsfarve. Det ville være så skønt at finde en dragt der kan holde til at blive brugt i skovbørnehaven uden at revne med det samme,

  Er med på facebook og blogloin og har liket det lille hjerte.

  Mvh Pia Jurangpathy // piajura@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hello,

  I would like to play.
  Your game is on my blog,on the right.
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com

  All the best.:)
  Bernadett
  BL Petite Armoire
  FB Bernadett Rauski

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Åhr det er lækkert tøj! Det ville jeg elske, især til min søn på 7. Han står her og hopper og synes at det ser megasejt ud!=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla Rasmussen

   jeg vil gerne vinde et fedt sæt til min datter.. hun er en rigtig krudtugle, som skal have noget kvalitetstøj!! og er ikke itvivl om det være ideeelt til hende det her sæt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAB

  Min Luna elsker alting lilla, og synes denne her er “meganice”, som hun selv siger.
  Hun mangler virkeligt en lækker vinterjakke – lige nu klarer hun sig med striktrøjer og en vindjakke, men til vinter ville jeg elske at se hende tumle i sneen, i tinkywinky-lilla;)
  KAB
  Kbrofeldt@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde fordi de dragter bare er alt for fede og da vores egen knægt lige har fået dragt vil det blive en gave til en jeg ved kunne bruge lidt lys i hverdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia Jørgensen

  Hvor ser det bare så lækkert ud – Sådan et sæt vil uden tvivl bringe lykke herhjemme.

  Følger dig på bloglovin 🙂

  Emilia J – seje-emilia@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Nu er det snart vinter snart, så jeg vil gerne vinde dem til min nevø for at holde sig varm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Carina Faczinek-Højgaard

  Hej,
  Dette er da et lækkert mærke, kender det slet ikke, det er fedt at der er knald på mønstre og farver. Vi ville med glæde vinde et sæt i str 150(blå jakke, tern blå buks)..Det vilde falde i den stores smag, det er jo lidt svært efterhånden at købe tøj til “store” drenge, de ved hvad de vil have!
  Men dette vil helt sikkert falde i smag til en stor livlig dreng fyldt med energi, så det skal kunne klare lidt, men ser ud til at være super kvalitet!
  Tænk på os!
  mvh Ann-Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Min datter Maria er denne sommer startet i 0. klasse og synes slet ikke om flyverdragt mere. Så hun ville være super glade for et skønt skisæt i lilla- der er ynglingsfarven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Moss

  Det lyder som et super lækkert mærke, som jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med endnu.
  Jeg er meget begejstret for designet og kvaliteten, især da det er uldfoer indeni. Det vile min kolde søn nyde godt af til vinter, hvor han starter i vuggestue 🙂

  Så jeg krydser fingre for at vi er heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Det vil jeg gerne vinde til min niece! Hendes forældre er skilt, og det ville være dejligt hvis hun også kunne få lov til lidt forkælelse fra fars side! 🙂

  Julie Mahler
  JulieM93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise F

  Lækker præmie! Så meget som lillemusen tumler udenfor så holder flyverdragten fra sidste år vist ikke til endnu en sæson…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Hansen

  Jeg vil naturligvis gerne vinde det lækre grønne sæt til min søn, som bare altid er ude i al slags vejr. Derfor er der meget slid på tøjet, så han har brug for den bedste kvalitet.
  Str. 128, tak
  Jeg deler gerne med alle vennerne på Facebook
  mvh
  Kirsten Hansen
  kirstenhansentim6@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonnie Lundberg

  det ville være lækkert at vinde , for tiden er jo meget nær til at det skal handles ind til alle de kære små.. , og så må jeg tilføje at jeg syndes at det er nogle super smarte farver du har .. 🙂 Jeg vil gerne vinde fordi at jeg gerne vil klæde dem smart på, også selvom at det er vinter:) Og du har de fede farver og modeller:)

  Mvh Bonnie Lundberg

  bonniepigen1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Langelund Pedersen

  Vi skal vinde fordi jeg har en prinsesse der ELSKER at lege udenfor og som er ualmindelig dygtig til at finde de største vandpytter på legepladsen til at lege i. Derfor er det super vigtigt med et højt vandsøjletryk, så der er en chance for at holde prinsessen varm og tør.

  Vi har endnu ikke købt vintertøjet, så derfor vil det passe perfekt med en flyverdragt i lilla i en størrelse 122.

  XXX fra Janni Langelund S. Pedersen – janni.lsp87@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Kisselhegn

  Hvor ser det bare lækkert ud, jeg krydser fingre for at vinde et sæt!! 🙂

  Bettina@kisselhegn.net

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hersom

  Glemte da lige FB navn: Gitte Manskov Hersom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hersom

  Jeg følger med begge steder og har liket 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi Arvingen og jeg har en kamp uden lige med at finde et par gode, solide vinterbukser som hun kan passe.
  Arvingen har stadig en klassisk baby-oppustet-mave hvilket gør at hun som 8-årig skal bruge bukser i str. 11. Ikke noget problem med alm. bukser, de kan lægges op. Men samme mulighed har vi ikke med skibukser.
  Så vi kunne godt tænke os at prøve om disse kan løse denne lille hovedpine for os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Jeg har endnu ikke investeret i vinterdresset, endnu 🙂
  Jeg har også overvejet, hvad der nu er mest fordelagtigt, to delt eller dragt.
  Er da vild med drenge sættet, som Julius prøver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria Jensen

  Vi har faktisk købt en Hust & Claire vinterjakke i år, da de bare så rigtig fine ud på din blog og på Smartkids.dk.
  Det kunne dog være dejligt med et helt sæt!!
  Merle har fødselsdag d. 19. oktober (hvilket er en fredag!!) – så det kunne være en rigtig god 2 års fødselsdagsgave!! :o))

  Hilsen mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Min datter har endnu ikke fået nogen flyverdragt til vinter, hun går i dagpleje hvor de er ude i alt slags vejr , så det ville være skønt at vinde en lækker varm flyverdragt til hende, hun bliver to år her den 6 november, men bruger str 98

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Wow det ser da bare mega lækkert ud – kender ikke mærket men ville da vildt gerne prøve det til enten min søn eller datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg gerne vil kunne hjælpe min søster med vintertøj til min niece.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Jensen

  Uldfor! Hvorfor er der ikke andre der har fundet på det? Total genialt. Og nogle dejlige farver.
  Det vil min store pige på 7 blive utrolig glad for. Har endnu ikke været heldig at finde en flyverdragt til hende,
  Og sikke en god ide med denne blok – du kommer godt rundt i det forvirrende emne der hedder børnetøj. Vi vil jo gerne det bedste for vores børn og den jungle kan være svær at finde rundt i….
  VH Susanne Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Petersen

  Det er så forfriskende at blive introduceret for, et for mig, nyt og spændende tøjmærke…… Min syv-årige søn ville elske dette sæt – alene pga farven, men mor her vil elske det pga den fremragende anmeldelse du netop har afgivet….og så er det jo også et plus at sønnen højst sandsynligt ikke vil møde mange andre med samme sæt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Jacobsen

  Vi skal vinde, fordi kun det bedste er godt nok til min søn! 🙂 Det virker super lækkert og så er den grønne farve lige i skabet. Elsker det!
  Mvh Katja Jacobsen
  katja.jacobsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Zoega Christiansen

  Jeg skal vinde fordi det grønne sæt er lige det sæt jeg har ledt efter til min søn, de bukser er bare for seje i de farver , det er da et sæt jeg bare må eje til min søn på 7 år, håbervirkelig at jeg bliver den heldige, så er der lidt flere penge til at købe vintertøj til de andre børn.
  Elsker at følge med i din blog, mvh linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  tilmeldt og liket 🙂

  Jeg skal vinde fordi min dejlige søn Anton på 1 år fortjener det bedste af det bedste. Og hans første flyverdragt skal da være fra Hust & Claire!!

  Med venlig hilsen Trine Borup Kristiansen, trineborup@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malgorzata Zajac

  Jeg er moster til dejlige pige og det skal være super fedt hvis jeg vinder det til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Wallberg

  Total lækkert tøj!
  Min datter vil rigtig gerne vinde så hun kan holde sig varm, når hun skal rejse til Island

  Vi krydser fingre. Mvh Sidsel Wallberg
  sidselvw@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina vanman

  super lækkert skitøj. Min søn Lucas vil se så flot ud i grønt sæt i str 116

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ihhh hvor lyder det bare LÆKKERT!!!! Jeg har desværre ikke selv erfaring med det – men ud fra ovenstående beskrivelse ville jeg elske at prøve det på Bastian!! Vi har desværre ikke haft den store succes med overtøj – så det ville være så fedt at få lov at prøve dette – som lyder yderst tiltalende!

  Kh

  Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  -liker og følger naturligvis alle steder 🙂 Og har selvf. også delt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  Vi har ikke prøvet mærket før, men det ser super lækkert ud 🙂
  Jeg er sikker på, at det vil være et hit hos min datter på 2 år.

  Dorte Nysom
  dorte@nysom.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville være skøn at vinde til mit barnebarn:)
  sonja zattlander, coubak@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bagge Thisted-Høeg

  vi skal da klart vinde fordi vi elsker at være udenfor og rigtig skal ud og tumle når det bliver sne og frost 🙂 Det er jo fantastiske farver, lige til at blive i godt humør af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Karup Nielsen

  Ville elske at vinde dette tøj til en af mine unger så de er godt klædt på til deres livs første skitur:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine bjørn

  str. 140 til en pige hvis jeg skulle være så heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove Edvardsen

  Jeg ønsker at vinne til en dreng. Jeg fortjener å vinne fordi jeg har bursdag i morgen ! 🙂 Str 2 år. Liker på facebook og følger på bloglovin’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Schjønning

  WOW! Kender ikke mærket, men det lyder bare super godt! Det ville lige være noget for mine børn. Jeg skal vinde fordi vi ikke har så mange penge, min kæreste er syg og vi har ikke meget tid eller penge til at købe nyt for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen

  WOW det ser super lækkert ud. Indrømmet jeg kender slet ikke det mærke, har faktisk aldrig hørt om det, men det ser lækkert ud og efter jeres beskrivelse lyder det som en super kvalitet ♥

  Jamilla Jørgensen
  Birkum@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorte Hjorth

  lækkert sæt det kunne min datter godt bruge 🙂

  hilsen Dorte hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville elske at vind til min datter på 9 år …

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita Kristensen

  Super smart..Det ville være vildt dejligt, hvis jeg var heldig at vinde til mit barnebarn.
  Vita Kristensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh.. det er sejt!
  Klart et super hit hos prindsen som er yderst utifreds med, at mor har købt ham et sort sæt!

  I str. 116…

  vbb@mbadvokat.dk
  vinnie-bruun@ofir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ville rigtigt gerne vinde et sæt til min datter på 5 (skal nok have str. 6 🙂 ) hun ville elske det – det ser virkeligt lækkert ud 🙂

  hilsen Katrine Kastberg
  facebook navn: Katrine Kastberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det kuan min nieces søn på 1 år godt bruge her til vinter, hun har ikke så mange penge at rutte rundt med,det grønne er rigtigt flotte farver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine K

   jeg ville rigtigt gerne vinde et sæt til min datter på 5 (skal nok have str. 6 🙂 ) hun ville elske det – det ser virkeligt lækkert ud 🙂

   hilsen Katrine Kastberg
   facebook navn: Katrine Kastberg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lund

  Hold da op hvor virker det lækkert, det overtøj.
  Min Lucas ville elske at tumle rundt i det grønne sæt.
  Han er meget ude i løbet af en dag så han skal have et sæt der kan holde til lidt af hvert, incl den kulde der kommer under cyklenturene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Ville være helt igennem fantastisk med det todelte til min datter – efter skole går hun i bevægelses SFO så de er meget ude så det kunne da være lækkert for hende at blive klædt rigtig godt på

  Gitte Sommer
  gittesommer1978@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Vestergaard Jensen

  Årh hvor er det bare noget fint vintertøj. Kunne min bette prut godt bruge. Er helt vild med de flotte jakker til pigerne. Dejligt at der bliver gjort lidt for farverne på vintertøjet. Str. 2 år ville være perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  Det grønne sæt ville lune på et koldt sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jamen min store søn skal da klart vinde et skisæt – fordi han mangler og fordi han vil se så p*sse lækker ud i det grønne sæt 🙂

  Hilsen Mathilde Oehlenschlæger
  Missengustav@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland

  Det ville være skønt med noget 2-delt, som alternativ til flyverdragterne. Og så noget nyt, og ikke noget, som er arvet fra de 3 ældre niecer (selv om det jo også er OK, elsker faktisk genbrugstanken), men nogle gange, sååå….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh jeg vil gerne vinde fordi vi venter en lille en i midt november, og på S.U er det aldrig de lækre mærker der får adgang desværre. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige som din søn ELSKER min næsten 9-årige søn GRØN – og er ganske sikker på at han ville ELSKE at vinde sådan et sæt. Jeg kender ikke mærket men ville jo kun være spændende at prøve noget nyt !

  Nanna_schack@yahoo.dk
  Nanna Schack Haagensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line lind

  Jeg kender ikke mærket, men det ser rigtig fedt ud. Lillesøster (som forøvrigt snart er en stor pige) står til at arve storebrors flyverdragt og jakke i år, og selvom det er i farver, der godt kan bruges af piger, så er hun kommet i den alder, hvor det hele gerne må være lilla, lyserødt, rødt eller med glimmer på….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Graff Bang

  Jeg har i år været så kedelig at købe sort overtøj til min dreng på 4½, praktisk – bestemt….meeeen også kedeligt, især når jeg ser disse fede farver, må jeg indrømme at jeg fortryder mine indkøb.

  Mvh Trine Graff Bang, bangtrine@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Rebecca er blevet en pige, der skal op og klatre og kravle på alt nu, i modsætning til sidste år, hvor hun var mere forsigtig. Det er dejligt men stiller også meget større krav til tøjet. Derfor ville det være skønt at vinde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  whauuuu hvor er det lækkert 🙂

  det vil være så skønt at vinde da vores penge er meget små og normalt ikke vil få råd til noget så lækkert og i så skøn en kvalitet, og jeg er sikker på at Benjamin ville blive rigtig glad for sådan et sæt, da han er en ude dreng og med fart på hele dagen – hvis vi vinder kunne det være skønt med et drenge sæt i str 8 år..

  personligt er jeg også selv helt vild med det – specielt det grønne, men det skal ikke være det der skal være det afgørende hvis vi for lov til at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Dyvelkov

  Super lækkert tøj. Det vil jeg da rigtig gerne vinde et todelt sæt til min datter som HADER flyverdragter:-) Hun bruger str. 104

  Mvh Karin Dyvelkov
  karin.n.andersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla Rasmussen

  Jeg vil gerne vinde et sæt til min datter på 1 år.. hun går ikke endnu. så det skal være meget slidstærkt matriale hun skal have så der ikke går hul på de små knæer..

  camilla Rasmussen
  camilla-fryndendal@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Baltser

  Sådan et fint lilla sæt, kunne min datter sagtens bruge:-)

  Mvh. Maria Baltser
  mbaltser@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lauritzen

  Nøj hvor ser det lækkert ud! Her vil et pigesæt i str. 5 eller 6 år, gøre lykke! Vores pige er en super aktiv udepige og der skal slidstærkt overtøj til at vi kan klare os gennem vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kofoed

  LÆKKERT, ser det ud, og selv Matias på 9 år, syntes det, og det må siges at være store sager, når han ligefrem syntes om noget vinter overtøj 😉 så håber da vildt på at vinde et sæt i grønt til ham i str 9 – 10 år 🙂
  Charlotte kofoed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straube

  Super skønt design, ISÆR skisættet til dreng!!
  Det er første år at vi er ovre i skisæt i stedet for flyverdragt til den store, og indtil nu synes jeg ærlig talt det meste er SÅ kedeligt at se på. Men det her skal da halt sikkert i gaderoben herhjemme, uanset om vi vinder eller ej 🙂
  Valdemar bruger str 122.
  -Valdemarelias@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten ingemann

  Min datter mangler et sæt og elsker lilla (lige som mor)og kvaliteten lyder til at være i top.
  Hilsen Kirsten Ingemann
  kirsten_m_s_jensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Winzent Vilain

  Hej Pernille,

  Min søn, Zacharias, elsker også grøn og har netop prøvet sin Småfolk flyverdragt fra sidste år – desværre for lille. Meget belejligt at du så slår denne konkurrence op! Jeg kender ikke mærket, men med den flotte beskrivelse, kan man da ikke være i tvivl!?! :-)))
  Lækkert design og kvalitet!
  Knægten ønsker sig en grøn flyverdragt str. 6 år, og vi liker dig på Facebook! :-)))

  Tak for en lækker konkurrence!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Steinicke

  Kunne være lækkert, hvis der kunne ske lidtpositivt i mine drenges og mit liv. 2012 har været et hårdt år. Har mistet min mor og 6 uger efter mente manden vi skulle skilles, så nu erjeg alenemor uden støtte fra min egen mor.
  Mvh
  Pia Steinicke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  JUbiii så gør du det igen:) Og så med et mærke jeg aldrig har set:O) Det lyder lækkert når du skriver om det så det ville da være så skønt at prøve. Jeg tror det ville være noget for en aktiv dreng som Mikas, der synes jeg ´bl.a bevægelsesfriheden er vigtig.

  Med venlig hilsen

  Gitte Frigaard
  gittte@frigaard.info

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Med en krudtugle som min datter, så er det en nødvendighed med godt overtøj. Men på en SU og en dagpenge (netop blevet færdig med uddannelserne), så er det svært at få råd til økonomisk. Derfor skal vi da vinde – også for at fejre at jeg fik 12 i mit speciale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Steinicke

  Kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Aarup

  Fedt sæt, det vil passe perfekt til min pige på 3 som elsker at lege ude i alt slags vejr.

  Mvh Lene Aarup
  Lene_aarup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Byg Nordentoft

  Herhjemme har vi aldrig testet mærket. Men flere af vores venner med børn har anbefalet det, og i forhold til vandsøjletryk, stil osv, så ser det jo helt lovende ud. Det kunne være rigtig sjovt at se Noah i sådan et fint sæt 🙂

  Mvh/Jeanette Byg Nordentoft
  jbyg@grundfos.com
  jeanettebyg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Nygaard Friis

  Sikke et lækkert skisæt!!! Det lyder virkeligt som om kvaliteten bare er helt i top!!! Derfor håber vi selvfølgeligt at vi er de heldige vinder af pigesættet til vores store Mie : ) som også har ynglingsfarven lilla : ) i str. 116

  Mvh. Kirsten Nygaard Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg håber jeg bliver den heldige. Jeg kender heller ikke dette mærke, men synes at jeres beskrivelser høres MEGET lovende ud. Jeg har en dreng der går i skovbørnehave, så han skal så klart have det bedste af det bedste. Kunne rigtig godt tænke mig at prøve dette mærke af, har endnu ikke investeret i hans vinter udstyr! ALternativt kunne min pige på snart 8 år også bruge et skisæt til vinterferien 🙂 Krydser fingre. Hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Sådan et skisæt ville være et hit til min store dreng. Mvh Lisbeth Jørgensen (lisk@bamsehulen.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hervør Toftegaard

  Ser super lækkert ud 🙂 … Det ville være en rig mulighed for at prøve et andet mærke end det man er vant til 🙂
  Hervør Toftegaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Det lyder som om at kvaliteteten er helt i top. Julius’s sæt er Helle vil sejt og min dreng syndes det ser fedt ud med de ternet bukser g mener det vil være perfekt til at stå på snow boAd med … Hilsen Dorthe pedersen …. dorthemp@hotmil.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Wind

  Jeg håber at jeg vinder det til een af mine piger, da jeg ikke kender mærket i brug. Da kunne det være fedt at prøve at vinde det og få erfaring med mærket.

  Hilsen Heidi Wind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene rasmussen

  Jeh håber at vinde til mit barnebarn, det første og eneste. Hun blev 1 år i går, og kan lige bruge det lækreo ertøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ingelise larsen

  vil gerne vinde til mit barnebarn LUvcas
  Hilsen
  Ingelise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Det skal jeg vinde fordi min datter vil se vildt godt ud i det 🙂

  Mvh
  Britta Sjørslev Nielsen

  britta_sjorslev@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg skal da vinde fordi min datter vil se så sej ud i sådan et sæt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Det flotte grønne sæt vil hitte her og i skovbørnehaven i str 98/104
  Suzane ditlev
  Sanneditlev@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Stehnij

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve til min datter – ser virkelig lækkert ud ;o)
  Mvh. Lene Funder Stehnij

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serife Babi Brintlev

  Jeg vil rigtig gerne vinde et sæt enten til min søn i str 116 fordi han elsker at lege ude og det er vigtigt med godt og varmt overtøj. Efter at have læst din grundige beskrivelse synes jeg det lyder som et godt mærke. Har efterhånden fuldt din blog i lang tid og synes du virker meget troværdig og loyal overfor os der følger dig. Håber at heldet er med – god søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kold Andersen

   Jeg vil gerne vinde et sæt til min datter på 5 år, str 122. Hun er vokset som ukrudt, så det sæt jeg har liggende, kan hun kun lige passe… Men jeg tør ikke tro på dt er stort nok når vi skal på skiferie i uge 8.

   Kh Mette Kold Andersen
   Mette_kold_andersen@hotmail.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Hejsa. Lækkert overtøj og fede farver. Det kunne være lækkert og vinde til min søn Emil Str. 122 eller min datter Kaya Str. 104. Ville gerne vinde dette, da pengene er små. Sådan er det at være fattig studerende 🙁 Og kunne være rart at prøve at vinde en konkurrence:-)

  Og så lige en lille ekstra 🙂 Der står vinderne findes onsdag d. 19 oktober, den findes bare ikke i år 🙂 Det er enten onsdag d 17. oktober eller fredag d. 19 oktober 🙂 Fortsat god søndag aften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja mathiasen

  Det ser da også helt vildt lækkert ud!!!! Ville jeg elske at forkæle børnene med:) de mangler begge overøs så vi kan bruge både til pige str. 110 og dreng str. 128:) mvh. Tanja mathiasen jan-mathiasen@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig rigtig gerne være den heldige fordi jeg i den grad mangler inspiration til vintertøj til min søn på 8. Han synes stort set alt hvad vi har prøvet er for tungt eller for klodset eller fylder for meget eller er forkert i str.
  Sådan som du beskriver sættet til Julius lyder det som om det her kunne bære en hitter! Og ham må altså gerne kunne holde sig varm hele vinteren igennem uden at føle sig alt for klodset!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv bossow

  Er vild med designet i de friske farver. Vi skal ud og kigge på vinterovertøj snart. Og dette sæt kunne da bare være så fedt at få fingrene i. Og så var det faktisk noget af det som jeg havde kigget på i forvejen. Så et grønt drengesæt i str 116 ville gøre stor lykke her hjemme.

  Liv Quist Bossow (facebook)

  Lava88@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Det er godt nok flotte begge to, elsker lilla, men de bukser til drengesættet er da for fede.

  Har både en dreng og en pige, så begge sæt ville være et hit. Men hvis jeg skal vælge et, så er det det til drengen. Ganske enkelt baseret på buksernes design.

  Mvh
  Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Kristensen

  Det ser virkelig lækkert ud!
  Her kører vi mest med Molo flyverdragter så det kunne være spændende at prøve noget nyt. Samtidig tror jeg også 2 delt ville hitte fremfor flyverdragt, nu de er blevet større?!

  Mvh

  Tanja.kristensen1@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi christensen

  Lææækkkert sæt 🙂
  Det vil passe perfekt til min lille mudder-mus af en datter – hende er det nødvendigt med mere end et sæt til, da hun efter en dag i børnehaven er smurt ind i … mudder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Elsker farverne. Det ville falde i god jord her da jeg er på SU… det løber hurtigt op med alt det tøj og sko 🙂
  Min datter ville blive glad for lilla er yndlingsfarven her 🙂

  Linda L. Nielsen, neskonk@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Det ser lækkert ud! Min store dreng på 11 år bliver ofte forbigået, fordi han ikke vokser på hurtigt som lillebror på 2 år og lillesøster på 1 år.

  Han er verdens sødeste storebror; leger med de små, får dem til at grine, er kærlig med kys og kram og er rigtig god til at hjælpe, når tingene spidser til herhjemme (og det gør de tit med en 2-årig, der vil bestemme selv og helt bestemme over alle!). Han fortjener at se sej ud til vinter! Ikke blot fordi han er verdens bedste storebror, men simpelthen fordi han er, som haner 🙂

  Mvh. Christians stolte mor
  m_hoej20@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Ville elske at give mit barnebarn sådan et lækkert sæt. Hun går i en børnehave hvor de er ude det meste af tiden og i al slags vejr. Lilla er så samtidig hendes yndlingsfarve ,så ville bare falde i god jord her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne vinde en flyverdragt til min dejlige dreng i str 2 år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tenna stegmann kreipke

  Hvor ville.vi elske at vinde sådan et lækkert sæt, det er lige det der skal til for at gøre min lille trold vinterklar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sermsak Thabthimnak

  Herhjemme har vi aldrig haft noget fra mærket, men det lyder da bare som den ultimative flyverdragt. Kunne være så fedt at vinde. Det betyder ekstremt meet for mig med noget godt vinter overtøj, men det gør også noget af et hug i SU´en med både jakke og flyverdragt, så kunne være det bedste at vinde en af delene.

  Sermsak Thabthimnak – thabthimnak@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne vinde en flyverdragt i str 2 år til min dejlige dreng..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reenberg Jørgensen

  Hvor ser det bare lækkert ud, og lyder til at være lige noget for et rigtig ude-barn.. Ikke den store salgstale herfra, for vi er o alle sammen helt vilde efter at vinde 😉

  Louise – louise.reenberg@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Balle

  Jeg vil gerne vinde til min søn, da han går i en grøn dagpleje. De er ude langt det meste af dagen og det kræver godt udetøj.

  Anja Barawiec Balle

  anjabpedersen@hotmail.com

  Liker på fb og følger bloggen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Min datter vil blive jublende glad, hvis hun er den heldige vinder af den lilla flyverdragt i str. 140 🙂 Eller evt. skisættet.
  Hun har fødselsdag på onsdag, så en extra fødselsdagsgave vil varme på mere end en måde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Schmidt Hønning

  Her ville en sæt til en lille pige være et sikkert hit – gerne i en str. 74.. Jeg Håber virkelig at være den heldige vinder – det er jeg sikker på vires lille prinsesse vil sætte pris på..! 🙂 Det ville være lækkert at klæde sin lille pige på og IKKE være i tvivl om overtøjets kvalitet er godt nok.. 🙂

  Mvh. Kristina Hønning
  Birthesvej 21
  9800 Hjørring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Hvor ser det lækkert ud 😀
  Vi skal vinde, da vi stadig mangler det sidste af vintergardaroben og lilla er min datters yndlingsfarve når det kommer til tøj 🙂
  Med et barn der elsker at være ude, er det vigtigt at have lækkert varmt vintertøj!

  Mvh
  Sanne Terp
  san_sol@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Stjerne

  Jeg vil super gerne vinde denne lækre flyverdragt til min søn Hjalte på 2 år 🙂 Blå babymodel str 92

  Camilla Stjerne/ Camilla@Stjerne.de

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  jeg skal være den heldige, fordi at jeg ville ha en dreng som ville værd sætte sådan et sæt, jeg ønsker str 122 og hvis ikke er den str. så str 110

  Tina merete skovgaard pedersen på fb

  mail: pedersen.tina@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jensen

  Mit barnebarn på 4 år er en rigtig udedreng som vil have glæde af sådan et sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw – har ledt efter en afløser til flyverdragten til min knap 8-årige søn, og dette kunne meget vel være det. Ikke for voksent og ikke for barnligt – FEDT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  det grønne sæt er da for lækkert. det er lige hvad min søn mangler for at være klar til vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  det grønne sæt er da bare for lækkeet. det er lige hvad min søn mangler for at være klar til vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Henriksen

  Vil da elske at kælke med min datter i en slidstærk flyverdragt eller for den sags skyld en todelt vinterdragt 😉 Og hvor er det skønt med uldfor, når jeg nu har en følsom datter.

  Med venlig hilsen
  Anne-Mette Henriksen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Det ville være rigtig skønt at vinde vintertøj til et af mine børnebørn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Joost sandberg

  Ville være en super lækker præmie at vinde til lillepigen ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Heede

  Det ser godt nok lækkert ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anli Sivertsen

  Ej noget fedt overtøj..:) Ville blive rigtig glad om jeg vandt, for står og mangler overtøj til børnene..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille gormsen

  Ej elsker designet og har brug for en slidstærk dragt og vinterjakke til mit lille udebarn!

  Håber på at vi vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Anna Marie Petersen

  Som mor til 2, har jeg som mange andre mødre, erfaret hvor dyrt det til tider kan være at have flere børn. Specielt vinteren, er en meget dyr måned. Og her vil jeg nødig gå på kompromi med kvaliteten. Det er utrolig vigtig for mig, at de små kan opholde sig udenfor uden at blive våde, kolde osv. Vi har fået købt vinterjakke til lillebror, men storebror mangler stadig vinterjakke. Så det ville være helt fantastik at vinde et sæt som dette. Jeg kender ikke mærket, men det lyder som et rigtig godt mærke! Vi krydser fingre 🙂

  Charlotte Anna Marie Petersen
  Charlotte@clausenz.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia rotbøl

  Ej noget lækkert overtøj, min store pige mangler stadig et skisæt, og hvor vil hun elske sådan et fedt lilla sæt i str 104;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  står lige netop og mangler jakke og buks til Max. og så i ynglings farven grøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Henriksen

  Fede dragter, og lækkert med uldfor! Lige noget for min datter, så hun kan klare de kommende vinterudfordringer i børnehaven og hjemme. Hilsen Michael Henriksen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Lund

  Her i huset elsker den lille dreng at være ude i al slags vejr, og går heldigvis i en dagpleje hvor glæden bliver delt, så håber meget vi vinder et sæt 🙂

  Mvh Henriette Lund
  henriettelund87@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nørgaard Madsen

  Super fint vintertøj:-)

  Mvh Betina Nørgaard Madsen
  m_betina@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette frandsen

  Min søn ville uden tvivl kunne bruge et lækker ski sæt eller flyverdragt, nu hvor han skal starte i børnehave, bliver der virkelig behov for noget der kan holde til det danske vinter vejr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil så gerne vinde sådan et sæt til min skønne datter på 7 år… Vores familie trænger bare sådan til lidt medgang og held efter et hårdt med en del sygdom og trængser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Holdt

  Så lækker præmie 🙂

  ER med over det hele, kan dog ikke finde indlægget på bloggen *hmmm* Men tjekker da lige igen <3

  Jeg skal være den heldige vinder, fordi jeg synes det ser vildt lækkert ud det vintertøj. Min datter mangler et sæt, hun har kun en enkelt vinterjakke, men skal have to + at vi ikke har overtræksbukser. Og så VED jeg det lilla ville klæde hende så godt, hun er smuk i lilla <3

  Kh Laila

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Jeg vil rigtig gerne vinde et pige vintersæt til mit dejlige barnebarn Saga, hvis mor lever af SU, så pengene strækker ikke til dyrt og godt kvalitets vintertøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Hold da op!!! Det ser vildt lækkert ud! Jeg har endnu ikke selv erfaring med mærket, men elsker allerede deres design og din beskrivelse virker jo ganske lovende!!!

  Jeg har smidt et par delere afsted til FB

  Krydsede fingre!!! XXX

  Rigtig god ferie, når I kommer der til 🙂

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen ( fiekjeller@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Bielefeldt Paulsen

   Nej, hvor ser det bare LÆKKERT ud!! :-). Det ville være helt fantastisk, hvis vores Roar vandt det grænne sæt, fordi vores drenge ELSKER udeleg, Hjemme hos os, er pengene ikke så store for tiden, så en flyverdragt i str. 6 vil virkelig falde på et MEGET tørt sted!! :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Rytter

  Her vil de grønne sæt også hitte mest. I str 7 hvis jeg skulle være så heldig 🙂

  caroline79@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online lagersalg på SmartKids