2018 nærmer sig.... Family Planner fra Søstrene Grenes

Måske skulle man flytte til Jylland?

Jeg ELSKER Jylland.
Min betagelse af Jylland er heller ikke blevet mindre af, at jeg nu af to omgange har været en smut alene i Jylland. I løbet af ugen her, har jeg været afsted igen.

Jylland

Som det ser ud lige nu, så er jeg i fuld gang med at bruge mit netværk. Mange af de mennesker jeg nu ikke dagligt har dialog med mere, er mennesker som jeg ellers på en eller anden måde har arbejdet sammen med igennem de sidste 12 år.
Mit arbejde var en stor del af mig, og jeg gik ind i det med liv og sjæl. Nogle vil måske mene, at jeg gik lidt for meget ind i det….. Dog kan jeg i dag sige, at jeg har et helt ekstremt og godt netværk i branchen, som jeg på ingen måde har tænkt mig at smide på gulvet.

Mit næste karriere-move er stadig uvist, men jeg arbejder i flere forskellige retninger. Lige pt. undersøger jeg en retning som jeg ellers havde svoret, at jeg ALDRIG skulle gå igen. Helt konkret kan jeg ikke være endnu, men det er bl.a. derfor jeg har været på rundtur i Jylland. Jeg har besøgt flere af mine gamle samarbejdspartnere, og det har givet mig en mod på branchen igen.

? LÆS OGSÅ: “Nå men har du så fundet et nyt job….???”

Min kærlighed til Jylland har længe været der, men det er første gang jeg sådan decideret har tænkt tanken, at det kunne være fedt at bo i Jylland. Måske er det bare fordi alt lige nu bliver vendt og drejet i mit hoved? Når man laver sådan en omvæltning og dropper sit faste og ret gode job, så bliver ret mange ting taget op til overvejelse.
Men seriøst, er det bare mig eller er folk bare generelt meget flinkere i Jylland? Sådan har jeg faktisk altid haft det.

Og hvorfor er der et billede af en fodboldkamp? Jo ser du, det er bl.a. den gæstfrihed man oplever i Jylland. En gæstfrihed som jeg ikke er stødt på andre steder og da slet ikke i København. Så jeg var da såmænd også ude at se fodbold. Jow jow – det sker ikke så tit.
Jeg ELSKER virkelig at mærke den sjæl og personlighed i mit fag igen. Mærke at folk derude virkelig brænder for det de laver.

Burde jeg flytte til Jylland?

Jeg kunne i virkeligheden se rigtig mange fordele ved at bo i Jylland, men sandheden er at hele vores netværk jo er her på Sjælland. Dét tror jeg, at jeg ville have svært ved at flytte væk fra. Og så er der også det med at skulle rykke drengene ud af deres faste rammer. Så selvom jeg ser mange fordele ved Jylland, også rent jobmæssigt, så er vores base bare lige her hvor vi er.

? LÆS OGSÅ: Ja vi skal skilles?.

Men altså, jeg er mega nysgerrig på om der sidder nogle af jer læsere derude der har lavet sådan et spring? Rykket fra den ene landsdel til den anden? Måske endda et andet land? Har du?
Jeg synes det er mega spændende, og ville på en eller anden måde elske at turde. Det gør jeg bare ikke……

2 kommentarer

  • Jylland er dejlig og jyderne er super flinke 🙂
    Hilsen sønderjyden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Myhre

    Pyha, det er jeg altså glad for, at du ikke tør

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018 nærmer sig.... Family Planner fra Søstrene Grenes