TIP - Spar 25% på Naturino sko og sandaler

Dagens tip nr. 2 – Fuzzies nedsat med 25%

Fuzzies har igennem de sidste år stået for at lave de fedeste og lækreste skindsko på markedet, men har i denne sæson udvidet med også at have sko og sandaler – til rigtig gode priser


Som fast læser her på bloggen får du nu endnu et tip om rabat :0) Fuzzies er nu nedsat med 25% på SmartKids.dk – kun varer der ikke udgår er ikke nedsat. Alt andet er sat ned med 25%.

Jeg har sendt sko og sandaler ud til 2 søde unger, som har testet Fuzzies og du kan her læse om deres erfaringer med Fuzzies.

Fuzzies lilla sko – Før 399,75 kr. NU 299,75 kr. // Fuzzies grøn sko – Før 399,75 kr. NU 299,75 kr. //
Fuzzies grøn sandal – Før 399,75 kr. NU 299,75 kr. // Fuzzies sølv sandal – Før 399,75 kr. NU 299,75 kr. //

Victoria tester Fuzzies

Victorias mor beretter:
Vi har testet et par rigtig fine sko fra Fuzzies. De er lilla med en sød mørkelilla blomst på.
De er stive i hælen, men er ellers bøjelige i forfoden, så de er behagelige for vores lille Victoria at have på.
Indeni er de beklædt med læder og er helt glatte, så der ikke er nogen syninger eller andet der kan genere den lille fod.
Det giver en god pasform med de to velcroremme ovenpå foden, da skoen i høj grad kan tilpasses barnets fod. Desuden er sålen meget slidstærk, både nedenunder skoen og ude ved tåspidserne. Den gummikant som tåspidserne er beklædt med, var desuden med til at Victoria ikke fik våde tæer da hun blev overrasket af vandet i strandkanten, da vi var nede ved vandet i vores ferie i sommerhus.

Den eneste lille ulempe vi kan finde ved de fine sko, er at indlægssålen ikke er til at tage ud. Det kan være rigtig svært at se om de nu passer som de skal og det havde været nemmere med en udtagelig sål.

Derudover har vi også testet et par sølvfarvede sandaler fra Fuzzies, som Victoria er helt vild med. Når hun selv skal finde de sko frem hun vil have på, inden vi skal ud af døren, er det altid dem hun tager frem – uanset vejr og temperatur…
De er lukket foran så de små tæer bliver beskyttet. Pasformen er god, bl.a. fordi der har gode indspændingsmuligheder med de to velcroremme der sidder ovenpå foden, som man lukker og åbner sandalen med. Den velcrorem der sidder tættest fodryggen, er nedenunder beklædt med et stykke stof, som hører til resten af skoen, så ikke lukkemekanismen kommer til at gnave den lille fod. Velcroremmene gør desuden at sandalerne er nemme at komme ned i og ud af igen.
Sandalerne er gode stive i hælen men mere bøjelige og fleksible i forfoden, så de er behagelige at gå i.

Victoria er halvandet år og har en ret almindelig fod, som dog tendere til at være lidt lille. Hun bruger normalt str. 21, men vi har oplevet at især sandalerne er lidt store i størrelsen. Til at starte med prøvede vi en str. 21, men den var både alt for lang og for bred. En str. 20 passer meget bedre. Den sidder tæt omkring foden og der er stadig god luft til tæerne ude foran.

Jonas tester Fuzzies

Jonas’ mor beretter:
Til Jonas på 2 ½ år har vi testet Fuzzies sko og sandaler, begge i den flotte friskgrønne farve. Jonas har som det kan ses på billedet en temmelig bred fod, derfor er det vigtigt at der er flere indstillingsmuligheder på sandalen og i det hele taget at der er god plads til fødderne.

Sandalerne passer ham perfekt. Sandalen er ligesom skoen udført i dejlig blødt skind og sålen er af rågummi. Tæerne er beskyttet da skosnuden er dækket af en læderrem, hvilket klart er et plus til så små børn, der har det med at falde og sine egne ben i kampens hede.

Skoen er udført i samme lækre skind og er dekoreret med en lille stjerne. De er super nemme at få på da der er to remme til at spænde skoen med. Skoen er rimelig høj og giver god støtte i ankelen.

Alt i alt en meget lækker kvalitet og klart en sko og sandal jeg kunne finde på at investere i, i fremtiden.

25% rabat på Fuzzies

Har du fået lyst til at prøve Fuzzies på dine egne børn, så sparer du lige nu 25% på SmartKids.dk.
Kun modeller der går igen i næste sæson, er ikke nedsat.

Find alle Fuzzies børnesko her: Fuzzies på SmartKids.dk

Se de mange nedsatte modeller fra Fuzzies på SmartKids.dk
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

3 kommentarer

 • Hej Pernille. Jeg er bare lidt nysgerrig for at vide hvordan du vælger børn til at teste de forskellige nye ting du annoncerer.:-) Ja om det overhovedet er dig der vælger børnene?
  Mvh. Louise Harnfeldt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise,
   Ja det er mig der vælger hvem der tester. Jeg har brugt en masse i min egen omgangskreds og også kollegaer samt andre bekendte. Derudover har jeg bl.a. herinde på bloggen efterlyst når jeg manglede nogle i bestemte str. og det vil jeg også fremover gøre.
   Så det er bare at holde øje med bloggen og følge med om der er en åbning for nye testere.
   Det er vigtigt at man tager det seriøst og er indstillet på at skrive en god brugbar tekst tilbage samt tage nogle gode billeder med kamera.
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit svar. Jeg vil holde øje på bloggen. Mvh. Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP - Spar 25% på Naturino sko og sandaler