Vind Moonkids børnetøj for 1.200 kr.

TIP – Spar 25% på Naturino sko og sandaler

De seneste uger har jeg kørt en masse konkurrencer med forskellige mærker inden for fodtøj til børn. Men denne gang kommer der et tip, som I alle sammen kan bruge og ikke kun de heldige vindere af en konkurrence :0)


I kan nemlig lige nu spare 25% på ALT Naturino fodtøj på SmartKids.dk

Herunder kan I læse mine egne personlige oplevelser af Naturino børnesko, som Lucas faktisk har både sko og sandaler fra.

Naturino brun sandal – Før 679,75 – NU 509,75 kr. // Naturino blå sko – Før 779,75 – NU 579,75 kr.
Lucas har i år haft sko og sandaler fra Naturino for første gang. Han har tidligere haft et par vinterstøvler derfra, men ellers har vi faktisk aldrig brugt Naturino til ham.

Hvis I følger med her på bloggen vil I måske tænke at han da har ekstremt meget fodtøj, da I også har hørt om hans Superfit sko og sandaler lige her.

Faktisk har mine børn altid haft 2 sandaler hvert år, fordi jeg synes det låser deres små fødder hvis de kun kan have 1 par sko. Vi andre går jo heller ikke i samme sko hver evig eneste dag og synes også det er rart at skifte lidt mellem nogle forskellige par. Da de var mindre var det mest af alt fordi de altid har vokset ret voldsomt hen over sommeren og sandal par nr. 1 derfor hurtigt blev for små i slutningen af sæsonen, hvor vi så har måtte investere i et par mere ;0)
Men i år er der altså lidt luksus over det, da de har flere sko og sandaler at vælge imellem og som de alle passer nu. Det giver dem friheden til at vælge fra dag til dag hvilke de har lyst at have på.
Deres fødder vokser heller ikke helt så hurtigt mere som de før har gjort, da de har nået en alder på 5 og 7 år – så de par de har nu holder helt til det bliver tid til vinterstøvler :0)
Deres alder gør også at de hurtigt slider deres sko nu, så i stedet for at have 1 par sko i 2-3 måneder, har de altså 2 par som de så kan skifte med igennem hele sæsonen.

Tilbage til Naturino, så må jeg indrømme at jeg er dybt imponeret over både sko og sandaler. Både sandalerne og Skoene som Lucas har, er utrolig bløde og behagelige i sålen. På ovenstående billeder kan man se hvor nemt man kan bøje sålen med én hånd. De er meget lette og har en fantastisk pasform.
Lucas har en meget smal fod og det har ellers været svært at finde – specielt – sandaler til ham. Naturino sandalerne har 2 velcro lukninger som heldigvis kan spændes så meget ind at de sidder perfekt på Lucas smalle fod og ankel. Andre velcro sandaler, kan simpelthen ikke spændes nok ind.

Sandalen er som sådan ikke specielt smal og virker ret normal i str., så jeg vil også tro at et barn med mere normal fod også kan passe Naturino ganske fint.

Lucas har brugt både sandaler og sko rigtig meget. Som vejret er lige nu er det mest skoen der er i brug, men her siger han så også at Naturino skoen er hans yndlings og klart den der løber hurtigst :0)

Hvis I ikke har prøvet Naturino sko før, kan jeg varmt anbefale dem. Det er ihvertfald ikke sidste gang at vi har haft sandaler og sko derfra.

Hvad er jeres oplevelse af Naturino?
Skriv gerne i kommentarfeltet herunder også hvis I ikke har prøvet Naturino og hvorfor I ikke har ;0)

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Moonkids børnetøj for 1.200 kr.