Dagens Julius - Nyt Hummel

Konkurrence – Vind MamaByStroom vente- og ammetøj

byStroom er nok mest kendt for deres pusletasker, men faktisk designer de også praktisk og smart ventetøj.

Grundidéen i kollektionerne er, at funktionalitet ikke må spænde ben for det visuelle. Ønsket om – med det rigtige look og materialevalg – at kunne udvide brugsperioden af ventetøjet. MamabyStroom laver tøj i materialer, der tilpasser sig maven både før og efter fødsel, som er ammevenligt og ikke mindst feminint og smart.
Jeg har fået to gravide piger til at teste tøjet for mig og komme med deres ærlige mening om tøjet. Samtidig har 1 heldig læser chancen for at vinde MamaByStroom tøj fra SmartKids.dk til en værdi af 1.000 kr.

MamaByStroom blå ammekjole – Mejse dress – TILBUD til 149,75 kr. //
  

Louise tester MamaByStroom

Jeg har fået denne dejlige opgave at teste 5 stk. tøj fra MamaByStroom. Alle dele er i et materiale som er dejligt blødt og falder naturligt til kroppen. Syningerne er også bløde, hvilket er rart når man tager en lur midt på dagen – hvilket gravide jo tit gør.
Jeg har vågnet mange gange i mit eget tøj med mange mærker, så det næsten gør ondt, men i MamaByStroom har det været rart at vågne op igen.

Alle de ting jeg har testet er også ting som kan bruges efter man har født – alt er klar til at man kan amme i det. Dette er en rigtig god ting, så man ikke skal have ny gaderobe igen.

Den blå og Lilla bluse/kjole med fald 

Begge bluser/ kjoler har jeg brugt rigtig meget, de er bløde og har nogle dejlige farver.
De er begge også flotte med et lille bælte over maven. Holder form og farve i vask. Et lille minus ved dem er man hurtig kan se en plet, hvad man desværre let får med sin store mave.

Sort og blå langærmet kjoler

Disse har jeg ikke brugt så meget pga. varmen, men det kommer nok efter jeg har født og det bliver lidt koldere.

Jeg har været glad for det tøj jeg har testet, men skulle jeg købe tøjet ville jeg nok nøjes med to stykker tøj af dette stof.

Nina tester MamaByStroom

Jeg skulle teste vente- og ammetøj fra MamaByStroom og jeg har testet det fra jeg var 34 til 37 uger henne.Jeg fik hurtigt et par favoritter, selvom alt tøjet var blødt og behageligt at have på, men der var også et par ting som bare ikke passede med stor fodboldmave.

Generelt for ventetøjet, som også er designet til at man kan amme i det, består det af 2 dele. Man må dog ikke forvente at det kan bruges hver for sig, da underdelen / indertoppen er lavet med et langt hul i siden, som man bruger når der skal ammes. Og når maven strutter, så trækker stoffet sig så der opstår et kig lige ind til maven / brystet.

Tilgengæld kan man mixe delene på kryds og tværs, og få flere forskellige ?sæt? ud af få dele. Skønt hvis man ikke vil købe en kæmpe ventetøjs garderobe.

Mine favoritter var den lange kjole, som er lavet med en langærmet basisbluse under. På varme dage brugte jeg en almindelig ventetop, eller ammetoppen under. Kjolen kan hurtigt piftes op med et tørklæde om halsen, et bælte, stor halskæde mm. Basis blusen med lange ærmer brugte jeg også sammen med den blå ventebluse, som også kommer sammen med en top, men på køligere dage var det perfekt med den langærmede under. Kombineringen af de to farver fremhævede også snittet og flagermusærmerne.

Generelt er det lag på lag, og folder ses meget nemt, da tøjet er ret kropsnært. Det at det sidder så tæt på maven gør også at stoffet nemt fnuldrer og hurtigt bliver lidt slidt at se på. Det tynde stof er som nævnt meget behageligt, men bliver også nemt lidt gennemsigtigt, så det skal man lige tænker over når man vælger hvad der sættes under.

Den blå ammekjoles snit passer slet ikke på min figur. Den er meget stor ved barmen, men det stykke der skal dække brystet er ikke ret langt, så der kommer nemt et hul lige under brystet hvor man ser ind til huden. Den er også meget kort hvis den skal bruges mens man er højgravid, jeg ville ikke vælge at bruge den som kjole, uden leggins under.

Ammetoppen er meget stram over maven, og stoffet bliver helt blankt fordi det strækkes så meget ud. Jeg forventer dog at den er god når maven er væk og der skal ammes.

Efter fødsel beretter Nina

Jeg har brugt både den blå bluse og den lange sorte kjole mens vi lå på børneafdelingen, lige efter jeg havde født. Det var dejlig blødt og nemt lige at trække på, så følte jeg mig meget mindre ?indlagt? end i sygehus-tøj. Men efterfølgende har jeg ikke rigtig brugt det. Maven forsvinder jo ikke sådan lige, bare fordi man har født, og det er ikke nær så sjovt at vise en rund mave uden baby i :0)

Man kan godt amme i tøjet, men med mine forholdsvis små bryster (str. D efter mælken kom) så er der ret meget stof at holde styr på, og jeg får desværre hver gang mælk på stoffet.

Jeg har haft mere glæde af ammetoppen (som var stram og slet ikke kunne bruges sidst i min graviditet), den kan jeg godt anbefale til efter graviditeten :0)

Vind MamaByStroom vente- og ammetøj

Du har nu mulighed for at vinde et gavekort til at købe MamaByStroom tøj fra SmartKids.dk. Der findes 1 vinder som kan købe MamaByStroomtøj for 1.000 kr.
Det eneste du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
ELLER
Tilmelde dig Børnetøjs-indkøberen på FB
2: “Like” dette indlæg på bloglovin: bloglovin
3. “Like” og evt. dele ByStroom’s Facebook
4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder den heldige vinder mandag d. 3. september og tjekker at ovenstående er opfyldt.
Præmien gælder kun til køb af MamaByStroom tøj fra SmartKids.dk. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

65 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Julius - Nyt Hummel