Spørgerunde - Hvad vil du gerne vide?

Ej sikke lej flyverdragt

For tredje gang kommer Ej sikke Lej med flyverdragter og vinterovertøj i deres efterår/vinter kollektion. Personligt synes jeg at de til denne vinter er stærkere end nogensinde.
Derfor har jeg også besluttet at Lucas i år for første gang skal have en Ej sikke Lej flyverdragt, og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den af.

Den anden dag modtog jeg de luffer jeg havde bestilt hjem til ham, og nu glæder vi os endnu mere til at få flyverdragten. Lufferne er simpelthen så lækre og jeg er helt vild med farverne – især den stribede udgave.

Ej sikke Lejs overtøjsprogram kommer selvfølgelig også online på Smartkids.dk
Er der nogle af jer der overvejer at købe Ej sikke Lej overtøj til jeres børn denne vinter?

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

4 kommentarer

 • Anonymous

  Her overvejer vi ESL skisæt til den 6-årige, for han er, synes jeg, blevet for stor til flyverdragt, og jeg tror også, den er upraktisk i skolen (han begynder i 0. klasse i morgen). Jeg er dog lidt usikker på størrelsen – han bruger pt. str 128 i bluser fra ESL og bukser i str 122/128. Hvilken størrelse vil du mene, han skal have?

  VH Mette Z

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh det er jo svært for jeg har ikke prøvet dem før, men har bestilt str. 116 til Lucas mener jeg. Han er dog en lille en, så måske skal jeg bytte til str. 110. Men jeg kan give en melding når jeg har prøvet den på ham.
   Umiddelbart ville jeg nok tage en str. 128 ;0) Her har skibukser dog altid været for store i forhold til jakke, så 128 i jakke og 122 i bukser ;0)
   Julius på 8 år som går i 2. klasse har stadig flyverdragt, men det er nok også sidste år. Men jeg synes personligt at de har noget nemmere ved at komme i en flyverdragt end i to-delt når de ikke er ældre. De har nemlig rigtig travlt og resultatet bliver ofte med to-delt at de kun får jakken på fordi de skal skynde sig ud ;0)
   Men det er bare min personlige holdning og erfaring ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fjelding

  Jeg havde en flyverdragt til min datter sidste år fra ej sikke lej, og den var vi vildt glad for. I år får hun desværre ikke en flyverdragt derfra, da farmor har valgt at købe en, oh den blev ikke fra Ej sikke Lej =(
  Er ellers vild med den stribede udgaven, som formentligt også er i en stribet udgave =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er da ellers dejligt med en farmor der sponsorere en flyverdragt, og hvem ved måske bliver I også glade for den ;0) Men ja kender godt det med at man køber fra samme mærke når man nu har været rigtig godt tilfreds ;0)
   Der kommer også en stribet udgave til pigerne ja, og den er også rigtig rigtig fin :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgerunde - Hvad vil du gerne vide?