Phister & Philina AW12

Hummel AW12 – Modeshow

Puha – må indrømme at december måned er fløjet afsted for mig, så bloggen har lidt levet sit eget liv uden at jeg har fået opdateret med alle de nye spændende ting jeg har set igennem den sidste måned.

I slutningen af november var jeg og min assistent Trine, så heldige at blive inviteret til modeshow hos Hummel, hvor vi så den helt nye AW12 kollektion.
Ovenover et lille udsnit af selve modeshowet.

Efterfølgende kunne vi gå rundt og kigge på kollektionerne og da Hummel har kontor i Århus, så fik vi også lige en rundvisning på deres meget fine nye kontorer. Smartkids.dk ligger jo i Jyderup, så normalt mødes vi med Hummel i deres showroom i København.

Hummel er uden tvivl vores største mærke og mange spekulerer måske på om Hummel virkelig kan blive ved. Men vi er slet ikke i tvivl efter at have set AW12 kollektionen. Stadig SÅ gennemført og også noget jeg selv vil elske at putte mine egne drenge i :0) Vi elsker simpelthen Hummel :0)

Tweens AW12

Overtøj AW12

Kids AW12

Baby AW12

Sko AW12
De 3 første billeder øverst er alle vintersneakers med TEX membran. Den kommer både med velcro som vi kender den og også i en model med kun en velcro lukning øverst. Derudover den mere farverige model ;0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phister & Philina AW12