Vind Katvig classics

Beauty Faves – Hårprodukter

For et lille halvt år siden blev jeg for første gang introduceret for Purely Professional, hvor Lucas testede deres kids produkter lige HER.
Samtidig begyndte jeg selv at bruge Purely Professional til mit eget hår, og jeg bliver nødt til at fortælle jer at det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mit hår.

Purely professionalPurely Professional: Shampoo 0 // Conditioner 2 // Styling Lotion 1 //
 

Jeg har ekstremt tykt/kraftigt hår og så er det naturkrøllet. Det har altid været sådan lidt on/off for mig med de krøller og de sidste ca. 8 år, har jeg hadet dem så meget at jeg har glattet mit hår. Som regel har jeg vasket og glattet det hver anden dag, så det er ikke sådan at jeg har total mishandlet mit hår. Men det har ihvertfald heller ikke været som det naturligt er…..

Efter at have fulgt med på denne skønne blog, besluttede jeg mig for at prøve Purely professional på mit eget hår, som jo ligesom den skønne Emily’s er kraftigt og naturkrøllet (jep jeg bliver også påvirket og inspireret af at læse blogs). Jeg rådførte mig dog lige med søde Cecilie fra PP, om kombinationen var rigtig – og det bekræftede hun mig blot i.

Mit eksperiment var at finde ud af om mit hår virkelig kunne være naturligt og pænt – altså hvor jeg selv var tilfreds med de krøller…..
Først blev folk ret overrasket over at jeg pludselig havde krøller, og var overbevist om at jeg var blevet permanentet eller andet :0) Det tog mig faktisk ret lang tid hver dag, jeg havde krøllerne fremme og stort set alle på min vej kommenterede det positivt. Måske bare fordi de var vant til at se mig med helt glat hår, men jeg følte også selv at krøllerne sad bedre end de nogensinde havde gjort.

Purely ProfessionalPurely ProfessionalMit hår løst og vasket i Purely Professional Shampoo 0 og Conditioner 2
 

På billeder her er mit hår vasket i Purely Professional Shampoo 0, som er en sulfat fri shampoo. Det vildledte mig lidt, at der på flasken står til fint og normalt hår – for det vil jeg bestemt ikke kalde mit kraftige hår. Men sulfater skulle bl.a. være med til at gøre kraftigt og naturkrøllet hår mere flyvsk og uhåndterligt – noget du IKKE ønsker når man har krøller. Sulfater er bl.a. også med til at gøre naturkrøllet har mere tørt og ved helt at undgå sulfater i shampoo’en har jeg lagt mærke til at mine krøller falder meget pænere og kruser mindre.

Faktisk husker jeg fra tidligere at de dage hvor krøllerne sad bedst, var på 2. dagen efter vask. Sådan en dag hvor håret lige var blevet vasket, var altid en DÅRLIG hårdag – og nok en af de grunde der lå bag at jeg boykottede krøllerne og mit naturlige hår.

Shampoo 0 skummer ikke, og jeg har lige skulle vænne mig til konsistensen af den. Når først jeg har vasket mit hår med Shampoo 0, så virker det knas tørt og filtret. Derfor kan jeg slet ikke undvære Conditioner 2, der er en kraftigt virkende conditioner med kokosolie, jojobaolie og hvedeprotein, som plejer håret i dybden og er med til at minimere krus.

Purely professional

Et par gange om ugen bruger jeg også Purely Professional Treatment 1 – som er en leave-in treatment. Den skal ganske enkelt ikke skyldes ud, som jeg ellers ofte har oplevet med andre hårkurer.
Jeg bruger den typisk i spidserne, hvor håret er ekstra udsat – men kan også bruge den til de små fimrerhår som kan sidde og stritte som man ikke lige ønsker dem. Her hjælper Treatment 1 mig.
Det er også første gang i MEGET lang tid at jeg har kunne nøjes med at gå til frisør 1 gang hver halve år – og jeg kunne faktisk godt have ventet længere hvis det ikke lige var fordi jeg mente jeg skulle have ny hårfarve. Mine spidser og mit hår generelt har aldrig haft det bedre.

Purely ProfessionalMit hår opsat og  vasket i Purely Professional Shampoo 0 og Conditioner 2
 

Her henover julen er jeg løbet tør af mine yndlingsprodukter fra Purely Professional, og det kombineret med et nyligt frisørbesøg har bare ikke været en god kombi. Jeg kan ganske enkelt ikke styre mit hår nu efter at have brugt PP, og har nu bestilt nye forsyninger hjem.

De sidste gange jeg har skulle bestille nye forsyninger, har jeg endda været så heldig at PP har haft tilbud på en valgfri shampoo, balsam og stylingprodukt for ca. 340 kr. Det svarer nærmest til at man får det ene produkt med gratis :0)
Jeg har før brugt dyre domme på frisørshampoo, men har aldrig rigtig kunne mærke den helt store forskel.
Her må jeg indrømme at jeg er blevet dybt afhængig af  Purely Professional.

Hår er meget forskelligt, og selvom jeg har så gode erfaringer med Purely Professional, så overvej først og fremmest hvordan din hårstruktur er – og gå efter at finde de produkter der passer til din hårtype. Har du kraftigt og naturkrøllet hår som mig, så er min kombination af shampoo 0 og conditioner 2 måske også det der vil virke på dit hår? Jeg må ihvertfald indrømme at det har været forsøget værd for mig :0)

Purely Professional Styling lotion

Udover shampoo og balsam fra PP, så er jeg også blevet afhænging af deres Styling Lotion 1. Jeg har altid førhen, når jeg skulle have krøllerne frem brugt en eller anden form for skum. Det bruger jeg slet ikke mere.
Styling lotion fordeler jeg let i hele håret inden jeg tørrer det.
Jeg har meget nemmere ved at få mine krøller til at makke ret end jeg havde da jeg brugte skum og masser af hårlak. Det er minimalt hvad jeg bruger af styling nu, hvor jeg førhen blev ved at proppe styling i håret for at få det til at sidde.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

8 kommentarer

 • charlotte laustrup

  Bruger du det hver gang du i bad ? Tænker ddn holder jo max 14 dage med den manke jeg slæber rundt på og 800 kr i mdr til shampoo er måske lige lidt voldsomt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasja

   Hej 🙂

   Jeg bruger også shampoo 0 og conditioner 2, har tykt og krøllet hår. Jeg fik dem i starten af august og er stadig ikke løbet tør. Jeg vasker mit hår 2 gange om ugen, hvilket ikke er nok for mange andre, men hvis jeg vaskede det 3 gange om ugen, ville jeg stadig have den samme flaske shampoo nu i januar, for den er slet ikke tæt på at være tom. Den er virkelig drøj i brug. Det kræver bare øvelse at finde frem til hvordan man bedst fordeler den i hovedbunden, for håret har faktisk slet ikke brug for så meget sæbe. Jeg elsker PP! Det er virkelig det bedste mit hår har fået i sig nogensinde. Før i tiden havde jeg kun en god hårdag om ugen, nu har jeg aldrig dårlige hårdage.

   Mvh. Natasja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Natasja,
   Dejligt at høre at du har lige så gode erfaringer og måske endda bedre med Purely Professional ;0)
   Jeg kan helt sikkert også optimere min brug af shampoo 0 og conditioner 2 for du har helt ret i at man bestemt ikke får et bedre resultat af at putte mere shampoo i end man rent faktisk behøver ;0)
   Tak for din kommentar.
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej jeg bruger det ikke hver gang jeg er i bad, men hver gang jeg vasker hår, hvilket jeg gør hver 2-3 dag.
   Den er ekstremt drøj i brug, og man skal slet ikke bruge særlig meget. Jeg bruger af shampoo ca. hvad der svarer til en golfbold i diameter og ca. det samme balsam – mere er slet ikke nødvendigt og giver præcis samme resultat.
   Jeg har selv skulle vænne mig til at bruge så lidt, fordi man er vant til at skumme håret helt op. Men Shampoo 0 er sulfatfri og skummer derfor ikke – så det tvinger lidt en til at mærke sig bedre frem synes jeg.
   Jeg har nu brugt Purely Professional i 4-5 måneder og har købt det ind 2 gange og nu bestilt min 3. gang. Så det holder for mig altså ca. 2 mdr. for 1 flaske af hver.
   Det er lidt dyrere end shampoo købt i dagligvarehandelen, men set i forhold til frisørshampoo, synes jeg egentlig prisen er meget rimelig.
   Jeg kan ihvertfald ikke undvære det nu ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Heede

  Wow, det ser bare godt ud 🙂
  Overvejer helt om jeg selv skal prøve. Har også meget kraftigt hår med natur fald/krøl i, og jeg har så svært ved at styre det….det strikker og kruser…noget værre troldehår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak skal du have ;0)
   Mit hår var også kruset før, hvis jeg forsøgte at få krøllerne frem og derfor var det bare meget nemmere at styre når jeg klattede det.
   Derudover synes jeg altid krøllerne nærmest forsvandt i løbet af dagen, og blev helt fladt i toppen fordi mit hår er så tykt.
   Jeg har brugt PP i ca. 4-5 mdr. nu før jeg sådan rigtig har vænt mig til det, men det er nok ligeså meget fordi jeg skal finde ud af det med krøllerne igen ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Som naturkrøllet søger jeg til mig og vil helt sikkert prøve disse produkter. Skal blot lige høre dig om, at når du skriver at du tørrer dit hår efter at have kommet lotion i, mener du så at du føntørrer???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er lidt forskelligt om jeg føntørrer det eller jeg lader det lufttørrer. Som regel fønner jeg det ikke 100% tørt, når jeg fønner det – for så bliver det simpelthen for stort :0)
   Håber også du vil have success med Purely Professional ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Katvig classics