Flyverdragt og vinterstøvler - Hvornår?

Shopping4kids – gæsteblogger

Shopping4kids

Måske har I allerede opdaget det, men for jer som ikke har, så gæsteblogger jeg i denne måned på Shopping4kids om emnet uld. Shopping4kids er en af mine egne personlige favorit blogs om børn og børnetøj, så hvis ikke I kender til bloggen, skulle I klart tage et kig forbi.

Der er netop i dag blevet postet et indlæg om Ubehandlet uld vs. superwash uld, skrevet af mig. Find det lige her.

Shopping4kids – hvad blogges der om?

Børnetøj skal i min verden være praktisk, behageligt og rart for børnene at have på. Jeg anbefaler ikke nødvendigvis det dyreste børnetøj eller udstyr til jer, men er yderst objektiv hvad det angår og ønsker at give jer de bedste råd med på vejen. Personligt har jeg aldrig selv været fokuseret på hvad der stod på mærket i nakken på mine børns tøj, og jeg mener sagtens børn kan være pænt og optimalt klædt på uden det nødvendigvis er det dyreste tøj på markedet.

Her på Pforpernille skriver jeg alt hvad mit hjerte begærer af gode råd, sneak peaks på nye kollektioner og mere personlige indlæg.

På Shopping4Kids vil jeg dele de mere praktiske råd omkring Børnetøj, mens de mere personlige indlæg fortsat er at finde her på min egen blog.

 

Er der noget I ønsker at vide, eller I har spørgsmål omkring Børnetøj ? hjælper jeg meget gerne. Ønsker om emner til indlæg såvel her og på Shopping4Kids tager jeg også glædeligt imod.
Jeg lover jer at jeg vil give jer mine bedste råd og gode erfaringer videre. Glæder mig til at blogge med på shopping4kids også :0)

Håber I også vil følge med derinde ;0)

 
Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyverdragt og vinterstøvler - Hvornår?