Playtime Paris - Sneak Peak på SS14

Status på mit vægttab….

Sikke en debat jeg fik sat igang med det her indlæg om mine ekstra kilo :0)

Status er at jeg på 2 uger har tabt mig et enkelt kilo – hvilket i princippet er fint nok. Men hvorfor pokker skal det være så svært at tabe dem, når det er så forbandet nemt at tage dem på?
Mange af de dårlige vaner – har jeg faktisk ikke mere, efter mit vægttab på 12 kilo for 1½ år siden, hvor jeg lagde en stor del af min kost og mine vaner om. Så der er faktisk ikke så meget at ændre – i grove træk. Skal jeg virkelig tabe mig skal jeg gå virkelig heftigt til værks med både træning og virkelig fanatisk kost, som jeg vil kalde det :0)

Pt. er jeg ved at finde den helt rigtige metode og overvejer bl.a. vægtkonsulenterne, Bikini Bootcamp med Anne Bech og et decideret slankeforløb i det lokale fitness center. Jeg har ikke helt besluttet mig, men en af mulighederne bliver det, medmindre jeg finder bedre alternativer.
Så hvis I har gode råd og erfaringer med de 3 metoder – eller måske andre, modtages de med kyshånd.

De kommende uger, er jeg glad bare jeg kan holde vægten. Min boksetræning, som jeg plejede at gå til 2 gange ugentligt (på det seneste mere 1 end 2) holder ferie, og det gør jeg også :0) I morgen skal vi på Vig festival med en masse dejlige venner, og her skal der ikke tænkes 100% i kalorier.
Jeg tænker over hvad jeg indtager og forsøger at kompensere et for højt kalorieindtag med ekstra motion – men det er det, de kommende uger.

Indtil da, hører jeg meget gerne om jeres erfaringer og gode råd til effektive metoder.

Håber også I andre nyder sommeren derude?

 

12 kommentarer

 • Jeg tabte 8 kg sidste år på 3 mdr. Det var egentlig ret simpelt. Jeg brugte madlog.dk (købte kun de ti uger til 99 kr. og forlængede det ikke) Så skrev jeg ind hvor meget jeg ville tabe, og over hvor lang tid. Derefter handlede det bare om at skrive alt ned jeg spiste, og hvis man overholder de angivede antal kalorier, så ryger kiloene altså. Mit mål var at tabe ½ kilo om ugen, men ofte røg der mere af, fordi jeg ofte cyklede og gik meget. Og det forbrændte jo bare ekstra.

  Jeg er så glad for min vægt nu. Der er mange der har nedgjort at jeg ville tabe mig, og nærmest mente jeg var syg. Men det var jeg ikke. Jeg havde bare en drømmevægt, og den fik jeg. Det er rigtig ærgerligt, at nogle mennesker har så travlt med at gå op i andres krop. Jeg støtter dig 100% i dit vægttab. Hvis det er det der skal til for at gøre en glad, så fred være med det. Held og lykke med forløbet. Jeg glæder mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sjovt – jeg brugte også Madlog da jeg tabte mig de 12 kg for 1½ år siden. Det var virkelig noget det virkede – selvom det jo også er nemt at snyde ;0)

   Utroligt at folk kan have så mange meninger om hvad andre gør. Jeg mener det er jo ikke usundt at tænke sundt og motion?

   Tak for din kommentar ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Zenia Wänglund

  Tro det eller ej, men jeg har også kæmpet med vægten. I mit tilfælde for at holde vægten lav for jeg skal generelt kun kigge på chokolade så tager jeg på. Inden jeg blev gravid havde jeg PCO hvilket var skyld i vægtens op og nedture. Jeg fik derfor hjælp af en ernæringsterapeut, Tine Granjean. Og så skete der ellers noget, både med vægt, humør, maveproblemer pist væk og jeg kunne blive ved… Hun kan varmt anbefales. Hun foretager en større analyse af dig, din opvækst, barndom, nuværende livsstil osv. Og kommer med gode råd til hvordan du skal spise, ik spise og hvordan forandringerne så vidt muligt bliver overkommelige selv i en børnefamilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor vildt Maria – det havde jeg ALDRIG gættet.
   Hende Tine Granjean – er det en her i nærheden? Det lyder da spændende ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej, har tabt 25 kilo efterhånden, mangler dog de sidste 5 men de sider fast? Nå men jeg lagde ud med nul kulhydrater(GI metoden) i en uge. Der tabte jeg 4 kilo på en uge! Derefter gik jeg over til sund fornuft, som jeg kalder det( men har flittigt brugt bogen, De bedste GI opskrifter). Det skal dog nævnes jeg dyrker motion hver dag! 3 gange løb om ugen, istedet for bil tages cyklen( nemt 20km om dagen). Alle steder hvor der var elevator, tages trappen osv. Pøj pøj med projektet, skal nok lykkes, hvis jeg kunne kan du også

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sejt – og hvor ville jeg ønske at jeg kunne få nosset mig sammen til motion hver dag ;0) Jeg har desværre over 20 km HVER vej på arbejde, så det med at tage cyklen er ikke helt så nemt.
   Men hey det behøver jo ikke tage meget mere end 20-30 min at løbe en rask tur om aftenen ;0) Specielt ikke nu hvor det er så lyst.

   Pøj pøj til dig også – og tusind tak for kommentaren ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til 3

  Jeg vil være helt ærlig og sige at jeg syntes du ser godt ud og klær dig rigtig godt, MEN jeg syntes også at du godt kan smide et par kilo eller 5 og strammes op! Jeg er ikke selv en str 34, og har født 3 børn og ved godt hvordan det er at mangle at smide de sidste kilo. Mht til BonBon land så har jeg netop været der, og der er mængden af overvægtige rigtig godt repræsenteret men man behøver jo ikke sammenligne sig med laveste fællesnævner – sigt højere!
  Jeg har ikke selv prøvet Anne Bechs bootcamp men læst en del om den og jeg tror du kan bruge dine penge mere fornuftigt og komme længere med dem ved at vælge en personlig træner i feks fitnessdk. Har du i øvrigt læst Anne Bechs bog – den er helt absurt dårligt skrevet! Hun er også lidt hypet for tiden og jeg ved godt at Mascha Vang har haft stor succes, men helt ærligt så har hun jo heller ikke indtaget særlig meget føde hvilket nok hænger sammen med hendes skilsmisse. Jeg læser til gengæld Kira’s blog og finder stor inspiration i hendes indlæg om kost og motion.
  Personligt har jeg selv fundet mig en rigtig god personlig træner i fitnessdk. Der er god kemi og også forståelse fra hendes side. Hun træner mig benhårdt og får mig ud af min comfortzone! Fitnessdk i Gentofte har flere rigtig dygtige instruktører bl.a en gut som kalder sig raw-fit – han har en side her på FB, som også er til stor inspiration.
  Alt i alt syntes jeg bare du skal overveje grundigt hvad du kaster dine penge efter og ikke bare hoppe på det første, bedste og mest omtalte! Held og lykke med vægttabet – jeg er heller ikke helt i mål men håber at nå mål til september hvor min mand har stillet en weekend tur til Paris på højkant hvis jeg når i mål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din fine kommentar.
   Det beskriver rigtig godt hvordan jeg også ser mig selv og jeg er MEGET enig med dig.
   Også derfor bruger jeg lige nu tiden på at finde den helt rigtige vej for mig – og jeg tror du har helt ret i det med Anne Bech.
   Jeg har købt bøgerne, men synes bestemt ikke det er så systematisk som jeg havde forudset…. Var faktisk ret skuffet over indholdet…. Specielt mad delen, hvor jeg virkelig har brug for mere systematisk tilgang….

   Kiras blog følger jeg også ;0)

   Tænker meget det med fitness, desværre bor vi et sted hvor det nærmeste fitness center ligger 30 min kørsel herfra.

   Håber du når Paris – virkelig fed by <3

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg er selv igang med et vægttab og er, denne gang, gået noget anderledes til værks. Jeg startede med en uge på Hvidkålskuren, ikke fordi jeg troede at det var løsningen med en desideret slankekur, men for at booste vægttabet igang. Derefter har jeg fortsat med at spise frugt indtil frokost, suppen fra kuren til frokost, frugt/ grønt som eftermiddags måltid, gerne med lidt mandler/ nødder. Aftensmaden har været grønt og kød, ingen kartofler/ris/pasta. Ca hver 14 dag har jeg måtte bryde ” kuren” da vi har skullet noget, her har jeg hygget igennem med god mad og drikke. I løbet af de 8 uger jeg har været igang har jeg været til en 50 års fødselsdag, en 15. Års fødselsdag, et studentergilde, en revymiddag og hygge ifm studenten var blevet færdig. Jeg har ikke motioneret, da mine fødder driller pt 🙁 Jeg har drukket danskvand og cola luht som jeg har haft lyst til.
  Denne ludt radikale stategi har gjort at jeg har smidt 10 kilo på 8 uger 😉 Jeg kan mærke at min energi begynder at komme igen, holder nu snart 3 ugers ferie, hvor der skal hygges, så tager jeg fat igen efter ferien.

  Så det kan lade sig gøre

  Held og lykke

  Hilsen Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gitte,

   Tusind tak for din kommentar og stort tillykke med dit flotte vægttab.

   Desværre har jeg allerede lagt en masse af de dårlige vaner på hylden, så jeg kan ikke “bare” skærer ned på sodavand, slik osv. Det har jeg nemlig allerede gjort, men der sker bare ikke mere.
   Så jeg er ved at indse at det bliver en hård og sej kamp denne gang – og for at holde det er jeg desværre nok nødt til at finde en gylden middelvej så jeg ikke falder i igen…..

   Det skal være fornuftigt og sundt. Det med at spise f.eks. frugt en hel dag – det holder jeg ikke til…..

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni

  Jeg tænkte på dig i forgårs ;-)… Var lige et smut i Bonbonland og da jeg ofte stod ved barnevognen, fik jeg rig mulighed for at ‘glo’ på andre mennesker :-)….
  Pernille: du er slet ikke overvægtig eller unormal i forhold til hovedparten af den danske befolkning, der var i Bonbonland! Faktisk fik jeg optur af turen dertil – følte mig slet ikke tyk! Har nu 8 kg tilbage til normalvægt 😉
  Ved dog godt det er spørgsmål om selvværd 🙂
  Men und jer en tur i Bonbonland og se selv efter 😀
  – og ps… Jeg er 1,67 m og vejede sgu da også knap 100 kg ved slutningen af begge mine graviditeter 🙂
  Rigtige kvinder ligner hvaler – befri Willy!!!
  God ferie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ninni,

   Tak for de søde ord.
   Det er bestemt heller ikke fordi jeg betragter mig selv som mega overvægtig, men fordi andre er mere overvægtige end mig gør mig desværre ikke mere tilfreds med mig selv ;0)

   Jeg ser dagligt masser af folk der er større end mig – og det gør bestemt ikke at jeg ser mig selv mere attraktiv af den grund. Det gør heller ikke at jeg synes dårligt om andres udseende. For mig er selvtillid og udstråling det der får en kvinde til at være smuk – og det kan være i alle størrelser.
   Lige for mit eget vedkommende er det tanken om at mit tøj ikke længere passer og min dårlige ryg der vægter højest. Jeg har det også langt bedre når jeg vejer de 10-15 kg mindre end jeg gør lige nu.

   Jeg er ret høj, og min højde flytter tit fokus væk fra min vægt. Dog er jeg nået et punkt hvor jeg både føler mig stor højdemæssigt og vægtmæssigt – og vægten kan jeg da i det mindste gøre noget ved ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playtime Paris - Sneak Peak på SS14