Projekt Nyt Køkken #4 - Næsten færdige

Let me introduce – ny serie af indlæg

Der er så forfærdelig mange ting jeg gerne vil dele herinde på bloggen, og en del af det er forbundet til det der oprindeligt var kernen og hele grundlaget for hele bloggen her.
Min blog-krise har medført utrolig mange tanker om hvad det egentlig er jeg gerne vil blogge om, hvorfor jeg blogger og om jeg i det hele taget skulle fortsætte.

Ret tidligt i forløbet stod det mig klart at selvfølgelig skulle jeg fortsætte med at blogge. Men jeg havde simpelthen brug for at finde ind til kernen af hvorfor jeg egentlig bloggede og hvad det helt præcis var der gav mig lysten til at dele min hverdag og meget mere i fuld offentlighed i form af både ord og billeder herinde.
Det har taget mig noget tid, og jeg er ikke helt sikker på at jeg selv er helt klar over hvorfor det skulle tage mig så lang tid – men pausen var tiltrængt skulle jeg hilse at sige.

Billeder fra min instagram profil, hvor du også kan få et lille glimt af hvad
jeg tumler med til daglig ;0) @pforpernille.dk

Let me introduce

Noget af det jeg rigtig gerne vil skubbe igang herinde, er en række indlæg som jeg igennem mit arbejde som indkøber af børnetøj har fundet inspiration til.
“Let me introduce”, vil være en serie indlæg hvor jeg vil sætte fokus på; nye børnetøjsmærker, mærker som jeg føler er overset, mine personlige favoritter, Top børnetøjsmærker i Sverige kontra Danmark, trends indenfor børnetøj, Inspirations kilder og meget meget mere.
Der er så mange ting og mærker jeg gerne vil introducere jer til og således dele min insider viden i branchen indenfor børnetøj. Indlæggene kommer til at være med inspiration fra min dagligdag, og mit mål er, at jeg måske vil få jer læsere med på en rejse hvor I måske vil opdage mærker, tendenser og lignende som I måske ikke allerede havde set eller henledt opmærksomhed på. Ikke fordi jeg på nogen måde sidder og opfinder noget her, og måske vil jeg også komme forbi mærker som I allerede kendte til i forvejen. Men jeg vil forsøge at krydre det hele lidt med en insiderviden, fun facts eller lign. Ting og små detaljer som jeg ofte synes drukner i så meget andet, men som bestemt fortjener at blive ført frem i lyset.
.
Jeg håber I vil synes godt om “Let me introduce” indlæggene ;0) Jeg glæder mig ihvertfald rigtig meget til at dele min viden med jer – Igen.

Første indlæg i serien arbejder jeg på lige nu, og kommer meget snart online.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt Nyt Køkken #4 - Næsten færdige