Angulus Sneak Peak - Forår/sommer 2013

Spørgerunde – Hvad vil du gerne vide?

Jeg har nu snart blogget her på Pforpernille i 1 år, og I er efterhånden rigtig mange der følger med herinde – Tusind tak for det :0)
Jeg er derfor nu også begyndt at få rigtig mange mails og henvendelser fra jer med alverdens spørgsmål – og nogle spørger om præcis det samme ;0)
Derfor tænker jeg at slå 2 fluer med 1 smæk og åbne op for en spørgerunde herinde på bloggen, hvor jeg efterfølgende også svarer jer her ;0) På den måde kan flere måske få glæde af de enkelte spørgsmål.
Jeg er fuldstændig åben for emner, mit eneste krav er at der bevares en positiv tone ;0)
Stil mig meget gerne spørgsmål om alt det I lige har siddet og overvejet at spørge mig om. Mit job, hvad har jeg lavet før, mine holdninger – ja mildest talt bare alt hvad der lige falder jer ind.
I må også meget gerne spørge ind til SmartKids.dk, børnetøjsmærkerne og emnet børnetøj. Ingen spørgsmål er dumme – der findes kun dumme svar ;0)
Så vil jeg prøve at besvare jeres spørgsmål så godt som overhovedet muligt ;0)
Håber I vil deltage?
Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

19 kommentarer

 • Tak for alle jeres spørgsmål. Jeg planlægger et seperat indlæg, hvor jeg samler de spørgsmål der ligner hinanden og svarer jer der ;0)
  De mere simple spørgsmål, vil jeg lige gennemgå og besvare så hurtigt som muligt ;0)
  Kom endelig med flere ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Syntes aldrig nogen af os fik svar?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marlene

  hvad ville du vælge til sommer 2013. Hvad bliver virkelig populært både til drenge og piger? Syr selv og kan godt lide at lege og være forberedt på spændende nye tiltag:) Håber du vil svare.

  Mvh Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marlene,
   Uhh det er et godt spørgsmål. Jeg ser jo rigtig mange mærker – ja stort set dem alle sammen og faktisk er jeg endnu ikke færdig med at købe ind.
   Jeg vil prøve at se om jeg kan få oprettet et trend indlæg af en art, med sammenfletning af de forskellige stilartet og hvad jeg ser og tror på bliver stort ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej
  jeg har forelsket mig i en bluse,jeg har set på småfolks hjemmeside,den hedder
  Style-23-036-27,http://www.smafolk.dk/tcms/Gallery.php?mode=browse&cid=223, er det en i får i shoppen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvorfor går rigtig mange af de gode mærker kun til str. 8 eller 10 år (højde 134/140).
  Jeg har en 8-årig på 1,50 m (og i klassen er der faktisk temmelig mange høje) som gerne vil være mere sød en sej og “tween” tøjet som vi finder, er mest det sidste. Særligt tøj med flere farver og ikke altid sort/grå/mørklilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad har du af udannelse og hvordan har du fået det FEDESTE job ever??? Og ja er du lige så begjstret over dit job som jeg er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit spørgsmål. Dette er et af de spørgsmål jeg får allermest på mail, så derfor laver jeg lige et seperat indlæg med svar ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil i ikke arbejde på at få bedre beskrivelser af tøjet på jeres side? Det ville være lækkert. Specielt hvis i ved om den er stor/lille/smal/bred model.
  En anden ting er mål på jeres flyverdragter (nakke-skridt, indvendig benlængde og armlængde) så er det nemmere at ramme rigtigt med størrelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa,
   Det ville vi rigtig gerne og arbejder hele tiden på at blive bedre -også i vores beskrivelser. F.eks. indførte vi sidste år skoenes indvendige mål på alle beskrivelser. Vi forsøger også i vores beskrivelser at skrive mht. bred og smal model.
   Lige nu arbejder vi rigtig meget på vores interne processer som bl.a. hvordan vi får varerne hurtigere online når de kommer hjem.
   Mål på flyverdragter ville være rigtig rart, men ville også betyder yderligere forsinkelse på hvornår de så kommer online, da vi skal stå og måle hver enkelt.
   Til gengæld måler vi rigtig gerne hvis der er en specifik str. man ønsker mål på, og disse mål påfører vi beskrivelsen løbende som de bliver taget.
   Derudover har vi fri fragt, samt gratis retur (der følger retur label med alle forsendelser), så man kan altid hurtigt og nemt returnere.
   Håber du kunne bruge svaret ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kaja,
   Nej det er ikke samme model, eller det vil sige alle Hummels sneakers er bygget op om samme sål. Så på den måde kan man godt sige at det er den samme. Den med farvet sål er en ny model, og ja den er i ruskind.
   Den helt sorte er en basis model i ren skind.
   Håber det gav mening?
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvordan vælger i de mærker i vil sælge i jeres webshop, bliver i kontaktet af sælgere, eller finder i selv det tøj i gerne vil sælge.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angulus Sneak Peak - Forår/sommer 2013