Så gik den uge.......

Er jeg modig…..?

I den forgangne uge har jeg fået af vide at jeg var enormt modig. Ikke lige det jeg havde tænkt, da jeg postede dette billede på min instagram:

Modig

Modig? Mig?

Billedet postede jeg, fordi jeg var pisse glad og på sin vis også stolt.
De nederste billeder fik jeg taget i mandags, for en uge siden, da jeg startede op hos ny kostvejleder. Indrømmet jeg var mega træt af de billeder lige da jeg så dem, for shit jeg syntes stadig jeg var tyk og jeg syntes der var vildt lang vej igen. Se bare de der folder på ryggen – de er jo ikke engang væk!!!

Men så gik jeg igang med at sammenligne de nye billeder med nogle gamle billeder og vupti så var motivationen lige pludselig en anden. DERFOR er det så vigtigt med førbilleder, som jeg også har skrevet om her – KLIK. – og tag dem gerne i undertøj, der ser man nu engang forandringen bedst ;0) Alle der nu har set billederne har sagt til mig: “Gud var det så slemt, det bemærkede vi slet ikke”

Men er jeg modig? Modig fordi jeg tør vise billederne?
Jeg er faktisk bare pisse stolt!

Og så er jeg faktisk sikker på at de folder på ryggen det faktisk bare er en uheldig vinkel og en lidt stram sports BH, for se bare på sidde tidligere billeder i dette indlæg ;0)

Hvordan er jeg kommet hertil?

Flere har spurgt til hvordan jeg har gjort og hvad jeg har gjort. Sandheden er at det er en kombination af flere ting. Mest af alt et ønske om forandring, og et ønske om ikke at have det så dårligt med mig selv som jeg havde i bikini på de øverste billeder.
Billederne af mig i bikini, har Kasper taget på vores rejse i Thailand i marts sidste år. Det er ikke engang 1 år siden jeg så sådan ud!!!
10 måneder / – 12 kg. og rigtig mange cm.

Allerede der i Thailand, besluttede jeg mig for at det var sidste gang jeg tog til Thailand og i den grad havde det så skidt med mig selv.
Da vi kom hjem i april, begyndte jeg for alvor at træne – men der skete bare ingenting med vægten.
Vi nåede helt frem til Juli måned, hvor jeg i min sommerferie 2 gange, uafhængigt af hinanden blev spurgt hvor langt henne jeg var. – Og nej jeg var IKKE gravid !!!

Så gik der en djævel i mig. Vejret var dårligt og jeg var trist. Vi havde ingen planer i vores 3 ugers ferie, så jeg besluttede mig for at NU skulle det fanme være. Stort set hver dag i min ferie tog jeg ud og trænede. Jeg spiste sundt i de 3 uger, og jeg besluttede mig for at de 3 uger skulle give mig skubbet til at komme ind i rytmen og fortsætte både kost og min. 3 gange træning hver uge. Når vi rejste til Thailand igen, så skulle jeg fanme have det godt i den bikini.

Jeg smed vel omkring 4 kg. på de 3 uger. En giga succes, da jeg ikke havde præsteret et vægttab i alle de år, hvorend jeg gerne ville. Men min motivation var enorm og nu var jeg bare træt af ikke at være glad for mig selv.

Efter ferien…

Efter ferien fortsatte jeg, omend jeg måtte drosle lidt ned på motionen. Mit mål var min. 3 gange pr. uge – det SKULLE jeg nå.
Kosten var sådan set nem nok. Jeg forberedte min mad hver dag, og tog min egen mad med ud til mine møder.
Men jeg var bange for ikke at kunne tabe mig mere, og jeg ville så gerne.

Så jeg tilmeldte mig et vægttabshold hos Tina Testrup. Min mand syntes det virkede åndsvagt, for jeg var jo så godt igang. Men sandheden er, at det 12-ugers forløb, indtil nu har været den bedste investering i mig selv, som jeg nogensinde har foretaget.

Da jeg startede hos Tina Testrup, havde jeg smidt ca. 6 kg. og min vægt stod nu stille. Jeg famlede mig lidt i blinde, men følte egentlig at jeg havde helt styr på det.
I løbet af de 12 uger, lærte jeg hvad rigtig kost vil sige og hvor vigtig motionen er for vores krop og sind. Jeg var jo allerede afsindig afhængig af min motion og trænede op til 5 gange om ugen. Men Tina Testrup, fik sat det i system for mig og fik sat fokus på hvor vigtig stress og uro kan være. Faktisk mente hun at jeg trænede for meget og spiste for lidt.
Langsomt fik jeg også min hjerne med og fik mere ro på i forhold til vægttabet.

Efter de 12 uger, havde jeg tabt yderligere 4 kg. Mit mål var 10 kg. over de 12 uger, så det var jo langt fra min egen forventning.
Alligevel var jeg tilfreds med mit forløb, og jeg har ikke et sekund ærgret mig over at jeg tilmeldte mig. I virkeligheden havde jeg ikke bare tabt de 4 kg. hos Tina, jeg havde også tabt afsindig mange cm fordelt på 4 steder på kroppen. Samlet i taljen, over hoften, brysterne og overarmen havde jeg smidt 33 cm !!! 16 cm i taljen, 10 cm over hoften, 4 cm over brystet og 3 cm af overarmen.
Det var faktisk flere cm end nogen af dem der havde nået de 10 kg. eller over.

Tina Testrups slankeprogram, er bygget op omkring LEV livet. En livsstilsændring som Tina selv havde gennemført og tabt sig fra svimlende 135 kg. Så det gode ved Tina, er også at hun har været det hele igennem selv.
LEV livet kuren er tilrettelagt af Birgitte Nymann, og er ikke en kur, men langt mere en livsstilsændring. Hvis man er interesseret så er der en bog der hedder “Slankekuren”, skrevet af Birgitte Nymann – som beskriver hvert princip i kuren.

Hvad så nu….

Ja hvad så nu?
Jeg er bestemt ikke i mål endnu, og vil stadig gerne smide flere kg.
Min vægt sådan rent kg. mæssigt er ikke længere den bærende faktor for mit vægttab. Jeg har fundet ud af at cm og velvære er så meget mere værd end det åndsvage tal på vægten. Så jeg ved faktisk ikke hvor meget mere jeg skal tabe, men jeg ved at jeg kæmper videre.

Jeg har det bedre end nogensinde. Har langt mere overskud, bliver ikke så let stresset mere og jeg sover bedre om natten. Alt i alt, så har jeg det bare pisse godt og jeg skal ALDRIG tilbage dertil hvor jeg var på de øverste billeder.

Mit mål er stadig at have det godt i den bikini, når vi igen rejser til Thailand. Og tiden er ved at rinde ud for mig, for rejsen er booket.
Igår var jeg i svømmehallen med drengene, og jeg er fortrøstningsfuld. Det er lang tid siden jeg har vist mig i en badedragt, og have det så godt med mig selv og min egen krop. Så jeg er sikker på at jeg nok skal ende med at have det helt fint på den ferie.

Indtil da, så giver jeg den fanme lige en ordentlig skalle frem til vi rejser!!!

Ny kostvejleder

I mandags startede jeg op på et nyt vægttabshold, hos en ny kostvejleder. Ikke fordi jeg ikke har været yderst tilfreds med forløbet hos Tina Testrup, men fordi jeg har brug for at udfordre mig selv og finde min helt egen vej og livsstil igennem alt det her.

Min elskede Zumba instruktør, som har fået mig til at elske motion som jeg ikke troede var mig muligt er nemlig sprunget ud som selvstændig kostvejleder og sundhedscoach. Så de næste 10 uger følger jeg et forløb hos hende, og bliver endnu klogere på mig selv.

Begge mine kostvejledere er selvfølgelig i det område, hvor vi bor, men begge har også online forløb.
Tina Testrup – FINDER I LIGE HER


Helle K. Low – FINDER I LIGE HER

Modig

I virkeligheden gælder det om at finde sin egen vej, sin egen livsstil og skabe en dagligdag som passer til dig. Ingen lynkure og hurtige løsninger her – tålmodighed er vejen frem og så en rigtig god portion motivation ;0)

Er jeg modig?
Modig fordi jeg tør at vise mig selv frem i undertøj? Fordi jeg tør at vise at alt ikke er et glansbillede?
Nej det synes jeg faktisk ikke. Jeg står ved hvordan jeg ser ud, og jeg er pisse stolt af min forandring.
Kan jeg gøre det, så kan du også ;0)

 

Sig endelig til hvis I har spørgsmål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik den uge.......