020614 - Dagens Julius i Molo + Hust & Claire

30 års fødselsdagsfest i ny Selected Femme kjole

I weekenden var jeg til min skønne venindes 30 års fødselsdagsfest i Sønderborg.
Jeg havde købt en ny kjole fra Selected Femme, som faktisk viste sig at være et kæmpe hit og jeg havde det bare virkelig godt i den kjole ;0)
Kender I ikke det at tit så går man lidt på kompromis når man skal se pæn ud, og det er bare på ingen måde behageligt at have på. Sådan noget duer jeg bare slet ikke til, hvad end det er fest eller hverdag skal jeg helst have det behageligt i det tøj jeg har på ;0)

Kjolen har den fineste udskæring i ryggen, og så er den faktisk ganske fornuftig i pris (399 kr. – LIGE HER).

Jeg fik desværre ikke lige taget billeder af mig i outfittet, så derfor har jeg lavet en lille collage til jer med det jeg havde på ;0) Det var 100% ikke sidste gang jeg havde dette outfit på, så jeg må huske at skyde et par billeder næste gang.

 

Outfit – Selected Femme kjole

Selected Femme kjole

1: Kjole fra Selected FemmeLIGE HER // 2: Sandaler fra Tommy HilfigerLIGE HER //
3: Øreringe fra Izabel Camille – (LIGE HER) // 4: Halskæde fra KobraLIGE HER //
 

Mine nye sandaler fra Tommy Hilfiger havde jeg på hele aftenen, men jeg må tilstå at jeg faktisk er i tvivl om jeg har fået købt dem for små. Så typisk altså.
Jeg kan jo ikke returnere dem nu, da jeg jo har brugt dem – men jeg har faktisk klikket dem hjem i en str. større bare for lige at være sikker nu.
Så hvis nogler er interesseret i at købe et par i str. 40 af mig, så sig lige til ik’?
Ej men altså – det er SÅ typisk mig!!!!!

Min halskæde fra Kobra har personlig indgravering med drengenes navne, og den har jeg faktisk på hver dag. Man kan bestille den i flere længder og min er i 70 cm og er dermed rent lang. Jeg elsker den og generelt bare de personlige smykker fra Kobra. Tjek dem ud LIGE HER.

Indlægget indeholder affiliate links 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

020614 - Dagens Julius i Molo + Hust & Claire