Dagens trætte Lucas i Stjerne og Freds World

Dagens mor i 2nd one jeans og Ganni

2nd one og Ganni2nd one og Ganni2nd one og Ganni

Ganni bluse // 2nd one jeans – 399,75 kr. // Neon gul top fra Outfitters Nation99,75 kr. 69,75 kr.//
Sandaler fra Camper (gammel model) // Halskæde fra Pieces (gave) //
 

For mange kilo????

En del af jer var efter mig efter jeg i lørdags lavede dette indlæg omkring hvordan jeg kæmper med kiloene.
Flere mente at jeg da bestemt ikke skulle tabe mig, for jeg er da fin som jeg er. Tak for det <3 Men desværre må jeg skuffe jer og vise jer den skindbarlige sandhed ;0)

Jeg er på ingen måde ude i at piske en stemning i vejret, men jeg kan garantere jer for at min krop lige pt. bærer rundt på lidt for mange kilo.
På ovenstående billeder er det måske heller ikke sådan lige til at se, men jeg LOVER jer at jeg de kommende dage vil bevise for jer hvor de kilo sidder ;0) Jeg er bare en ganske almindelig mor, der kæmper som så mange andre. Billeder KAN være taknemmelige og billeder kan være taget i en god vinkel ;0) Husk det nu – for det er så hamrende nemt at forestille sig at alle andre er perfekte!

Nu får I først de typiske “blogger”-billeder som jeg ville have lagt dem ud normalt.

Tro mig, jeg er ikke bange for at vise flæsket frem og vise jer hvad jeg reelt taler om her ;0)

Min plan er at I får hele historien – flere har givet udtryk for at de gerne vil følge den – og I får lov at følge mig hele vejen til jeg forhåbentlig kan vise jer nogle fantastiske efter-billeder :0)

Man kan sagtens have det godt med sig selv og sin krop, som jeg er lige nu – jeg er bare ikke tilfreds og da jeg vejede mindre havde jeg det langt bedre. Det er vigtigt for mig at pointere, at det I ser her er de billeder jeg normalt ville ligge ud af mig selv.
I morgen (måske først i over morgen), så vil jeg vise jer de billeder jeg ellers normalt ikke ville vise nogen som helst.

Men hey, nu springer jeg ud i det – og jeg går hele vejen ;0)

Håber I vil følge min kamp ;0)

 

Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

13 kommentarer

 • Kæmpe respekt til dig – jeg vil følge med og forhåbentlig blive inspireret til selv at tage mig sammen 🙂
  God weekend.
  Mange hilsner
  Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Stage via Facebook

  Tak for din besked. Ja det kan jeg naturligvis heller ikke, men du ser bare slank ud på dine billeder og ja jeg er nok bare en af dem der stoler blindt på billeder desværre 🙂 Det var også mere generelt og ikke kun dig. Jeg synes det er så ærgerligt med al den sundhedsfanatisme. Man kan ikke åbne et blad uden der er en slankekur eller to i det, samtidig med der er artikler om at vi skal elske vores krop? Jeg synes det er rigtig godt man opfordrer til sund livsstil og motion, det vil jeg også gerne selv, når jeg har født og ikke har bækkenløsning, men jo du har ret, jeg har bare stolet på billeder, for selvfølgelig ligger folk jo ikke de billeder ud hvor de selv synes de ligner en hvalros, det gør jeg heller ikke selv 🙂 Selvfølgelig skal man tabe sig hvis man er utilfreds med sin krop, det gælder også mig selv, men mange har bare desværre ikke et behov for det og det er jo også usundt at være undervægtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda det er der bestemt ikke nogen grund til. Det her er de billeder jeg normalt ville ligge på bloggen og som jeg også skriver hvor man faktisk ikke umiddelbart tænker at jeg vejer for meget. De skinbarlige billeder skal nok komme op også og bliver i næste indlæg.
  Din kommentar beviser bare hvor meget I stoler på billeder som disse og det er præcis det der får skabt nogle helt igennem forkerte idealer ;0)
  At veje for meget er i min verden ikke berettiget i hvor for meget og hvor mange kg eller hvor stor man er. Mit BMI ligger faktisk i den overvægtige skala og jeg er på ingen måde ude i at gøre andre kede af deres krop eller ændre folks opfattelse af hvordan en krop skal se ud. Tro mig – jeg skal nok vise billederne der bevise at jeg pt. vejer for meget. Men hvordan kan du vurdere udfra de her billeder at jeg ikke har hold i det?
  Lige meget hvad må man vel godt opfodre til sund livsstil og motion??? Det skader ingen overvægtig eller ej ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg syntes du ser brand godt ud Pernille og det har jeg nu altid syntes 🙂

  Men kan sagtens følge dig når man ikke selv er tilfreds, så betyder andres ord desværre ikke så meget.

  Syntes det er sejt du kæmper for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Stage via Facebook

  øv jeg synes det er lidt træls når kvinder skal brokke sig over deres vægt uden at have hold i det. Hvad skulle jeg så sige? 🙁 Der er ikke noget at sige til at mange kvinder/piger er kede af deres krop og får en forkert opfattelse af hvordan kroppen skal se ud. Jeg skælder ikke ud, jeg bliver bare ret såret 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej Jeg syntes nu også du ser dejlig ud, men hvis man ikke er tilfreds med sig selv er det sejt at gøre noget ved det.Jeg har selv alt for mange kilo og svært ved at finde styrken ved at gøre noget ved det, da jeg også er ved at rejse mig fra en depression. jeg vil gerne følge din udfordring og ønsker dig al held og lykke og god sommer.
  mvh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Det handler vel i bund og grund om, hvordan man har det med sig selv og ikke hvad andre tænker. Kan sagtens følge dig i dine tanker. Jeg har ofte hørt at jeg ikke bør klage, da jeg er til den tynde side, men det betyder ikke at jeg er tilfreds. Min mave kan sagtens tåle opstramning og min krop trænger til muskler. Så hjælper det jo ikke noget at arme og ben er tynde som tændstikker.
  Jeg glæder mig til at følge dig og forhåbentlig fået noget inspiration til en sundere krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Glæder mig til at følge med, og se de ærlige billeder 🙂 Det er jo lidt mere virkeligt end alle de kunstige billeder man møder hver dag.
  Held og lykke med kampen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis der virkelig sidder ekstra kilo der ikke skal være der, må jeg sige du er god til at klæde dig i tøj der ikke viser det. Det og så er der nok også forskel på kroppeJeg er en af dem der har sat ræv for tidligt og glemt at vokse mig højere end 163. Så snart jeg tager et par kg på kam det ses. Måske er jeg også dårlig til at klæde mig på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Trillingsgaard Mikkelsen via Facebook

  Jeg ser en ganske almindelig pæn kvinde, men jeg tror godt, jeg ved, hvad du mener. Efter hele min barndom og ungdom at have været undervægtig (på trods at en meget sund appetit), så var min krop absolut ikke glad for mig, da vægten pludselig nærmede sig de 75 kg, da jeg var sidst i tyverne. Kroppen føltes tung og overbebyrdet og jeg følte mig energiforladt, uoplagt og ugidelig. Idag vejer jeg 66 kg og det føles nu som om, kroppen arbejder med mig og ikke imod mig. Held og lykke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder spændende! Skal selv i gang med at tabe mig efter endnu en graviditet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  Jeg vil bestemt følge din kamp, og håbe jeg kan finde nogle gode fif eller få nogle nye ideer til hvordan jeg også kan fortsætte kampen mod kiloene.

  Jeg er en ung mor til 4 drenge som også vejer lidt for meget. For halvandet år siden vejede jeg en del for meget. Men til sidst fik jeg nok og ændrede min kost og begyndte at motionere.

  Jeg har på 1år tabt 32kg og nu står vægten bare bom stille…..

  Det er bestemt ikke nogen nem kamp, men jeg fortsætter og jeg VINDER 🙂

  Jeg glæder mig til at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen via Facebook

  Smuk det er du.. For mange kg eller ej

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens trætte Lucas i Stjerne og Freds World