Tik tok - tiden går......

Når der er noget man ikke er stolt af……

Drømmeland

Vores sprit-nye senge ;0)
 
 

Idemøbler / Ilva

I min sommerferie lavede jeg, nok mest af alt i desperation, et indlæg omkring Idemøbler og vores køb af seng hos selv samme.
Er der noget jeg på ingen måde ønsker, så er det at nedgøre virksomheder og andet godtfolk her på min blog – så indlægget er og var så meget imod alt hvad jeg står for.

Derfor er indlægget ikke længere tilgængeligt her på bloggen – og det er der en rigtig god grund til ;0)

Sagen er nemlig den at Idemøbler / Ilva virkelig kæmper en brag kamp lige nu, og at der ikke er noget de hellere vil end at servicere deres kunder. Det er jo for pokker det de lever af.
Jeg har selv siddet i en situation med en arbejdsplads hvor der opstod udfordringer, som bare udfordrede os på alle måder. Og er der noget jeg har fuld forståelse for, så er det når medarbejderne forsøger at løfte i flok, men det hele bare ramler. Det er på INGEN MÅDER en særlig sjov situation for nogle parter – hverken kunderne eller virksomheden. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige at jeg faktisk ikke tror jeg selv har været i en mere presset og ubehagelig situation, end da jeg selv sad i lignende problemstilling.
Jeg vil personligt ikke være medvirkende til at Idemøbler / Ilva bliver yderligere presset fordi jeg har valgt at offentliggøre en artikel på min blog omkring vores handel med dem.

Sagen er også den at vi nu har løst vores sag med Idemøbler, hvor vi havde købt vores senge.
De har forsøgt at imødekomme os på bedste vis, men vi er faktisk endt med at lade ordren vi lagde hos dem gå retur. De har betalt os vores penge tilbage og det endda inden de har afhentet de defekte senge hos os. De er oprigtig kede af det – og jeg vælger at se det bedste i folk.

Vi har nu valgt at købe nye senge hos en anden forhandler, og dem har vi fået leveret rettidigt og uden problemer – faktisk endda har vi også købt billigere end vi oprindeligt gjorde. Jeg brugte bl.a. nogle af jeres mange gode erfaringer med hvor I havde haft succes med at købe senge – så TUSIND tak for dem.
Intet er så skidt at det ikke er godt for noget – og vi har nok indset at det slet ikke er nødvendigt at bruge SÅ mange penge på en seng.

Hvis du lige nu er en af dem der også har haft problemer med levering fra Idemøbler / Ilva, så vil jeg anbefale dig at tage kontakt i den butik du oprindeligt har bestilt dine møbler. Det var sådan vi kom videre. Det er vitterligt frustrende, men husk der er mennesker bag alt – og det er ikke noget de hellere vil end at hjælpe dig ;0)

Tak fordi I læste med <3

Nej – jeg har så absolut INTET fået ud af at skrive dette indlæg. Jeg synes oprigtig bare at folk altid fortjener en “second chance” og ingen fortjener at blive hængt ud – slet ikke her på min blog!
 
 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tik tok - tiden går......