I weekenden var vi i Sommerland Sjælland

Konkurrence – Vind fribilletter til Sommerland Sjælland

Konkurrencen er slut

Vinderen blev: Eva Sørensen

Sommerland Sjælland

Læste du indlægget i går om vores besøg i Sommerland Sjælland?
Ellers kan du læse det lige her: I weekenden var vi i Sommerland Sjælland

 

Vind fribilletter til Sommerland Sjælland

Nu har du mulighed for selv at vinde 2 fribilletter til Sommerland Sjælland. De har nemlig været så søde at sponsorere 2 fribilletter til 1 heldig læser her på bloggen.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

Konkurrencen er slut

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: ?Like? Sommerland Sjælland på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder med hvorfor lige netop du skal være den heldige vinder af 2 fribilletter til Sommerland ;0)
Vær gerne kreativ og kom med den absolut bedste/sjoveste/mest crazy historie.

Det er selvfølgelig tilladt at invitere hvem man vil med i Sommerland ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

Sommerland Sjælland

Jeg glæder mig til at høre alle jeres fantastiske historie om hvorfor lige netop du skal vinde ;0)

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 26. juni  :0)

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

60 kommentarer

 • Ih tak! Det bliver ungerne glade for=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke til Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte F. Nielsen via Facebook

  Tillykke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Christensen via Facebook

  stort tillykke Eva Sørensen 🙂 Rigtig god fornøjelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Meng Nordstrøm via Facebook

  Øv bøv. Men tillykke til heldige Eva 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Anja CHristiansen

  Vores historie er at jeg blev fyret fra mit elskede job som jeg havde haft i 10 år. Arbejde sammen med 3 gode veninder. Har nu fået et vikariat, men er gået rigtig meget ned i løn. Har ferie på mandag og 3 uger frem. Så ville da blive super glad hvis jeg kunne overraske mine børn med sådan en tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene klinge Jørgensen

  Jeg kan kun sige at jeg burde helt sikkert vinde, jeg har simpelthen aldrig været i sommerland Sjælland.. Min situation gør at jeg ikke har råd til sådan nogle seværdigheder, jeg har heldigvis lige fået job men så kommer næste problem – jeg har ingen ferie tilgode ifølge kommunen så intet hygge til os i sommeren.. En tur i sommerland Sjælland ville være perfekt for der kunne vi tage et telt med og overnatte der omkring og det kan gøres på en weekend.. <3 ville elske og tage min datter med og ja hun ville elske det mere.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Det skal vi fra det mørke Jylland som skal på ferie ,og vil elske en tur i sommerland Sjælland,vi skal over og se hovedstaden og en del af Sjælland så vi håber og krydser alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anli

  Vi er en familie på 6, og det ville være rigtigt fedt at vinde 2 biletter for så ville det være 100% at vi kom af sted.. Min søn på knapt 5 ville blive ellevild om vi vandt, for hver gang han ser noget om sommerlande i fjernsynet siger han jeg vil der til og prøve alt hvad de har der.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I for en kæmpe ☁☁☁☁´Regnvejrs deler fra mig, ☁☁☁☁ og samtidig for i også en Stort Sødt Smil ❤ DELT ❤
  så nu er det bare om at krydse fingere og håbe på lidt held 🙂
  Ha en super dejlig dag/ aften ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ursula torres

  Har ike været der siden engang i midt 80’erne
  Sikkert ændret sig en del;-0
  Vil tage min 4 børn en tur med derop, vil sikkert glæde dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Jeg har ikke nogen vildt sjov historie at fortælle. Jeg kan kun sige at vi aldrig har været i Sommerland Sjælland så det ville være stort at kunne forære mine børn en tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Erez

  Skal til eksamen imorgen og ville da gerne fejre min manglende tilstedeværelse (mentalt) det sidste stykke tid, med en tur i Sommerland Sjælland.
  Vi har været der med vores datter, men vores lille dreng har endnu ike haft fornøjelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard via Facebook

  Uhh… spændende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Zanchetta Haugaard

  Min dejlig mand er vokset på i Holbæk og vi har sommerhus mellem rørvig/Nykøbing. Hver gang vi kører der op så fortælle han om hans vilde oplevelser (han fik sit første ar, hvor han blev hentet med ambulance) i Sommerland Sjælland. Han har nu i 7 år talt om at vi skal derind og han kan ik vente til jeg skal se det hele. Vi har dog ik haft vejret med os i vores sommerferie og så blev jeg gravid. Og nu er vores datter næsten 2år. Det vil sige juli i år så skal det ske… Sommerland Sjælland vi vil derhen. Det ville være over fedt hvis jeg skal lig kom med billetterne og opfyldte en livsdrøm for manden i mit liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Baden

  Det skal da være os der skal afsted!
  Vi er nye på “djævleøen” og har igennem vores år på Fyn og i Jylland tæsket alle forlystelses parker igennem der. Men på Sjælland kender vi ikke så mange parker. Så vi tager gerne udfordringen op og besøger Sommerland Sjælland – det må sørme være et stort sted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Hun kommer løbende i mod mig, og jeg rækker armene ud. Det er sidste skoledag, og sommerferien står nu og venter i spænding på at blive brugt…. Jeg tænker tilbage på mine egne barndoms sommer minder, og husker hvordan familie udflugter var højdepunkter… Kan vi mon give hende og lillesøster de samme gode minder???
  Hun spørg mig hvad vi nu skal lave i dag, og jeg svarer med glæde i stemmen, at i dag skal vi hjem og gøre os klare til en tur i Sommerland Sjælland, for mor har nemlig vundet billetter hos en dejlig blogger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Irene Povlsen

  Jeg skal vinde disse fordi min skønne søn, min svigerdatter og børnene fortjener den smukkeste tur til et skønt sommerland ovenpå en periode med massivt arbejdspres, som for alle parter har haft store omkostninger – både ressourcemæssigt og på afsavnskontoen. I stedet for en masse andet tam tam som et TILLYKKE med det nye job, så synes jeg de i stedet skal ha’ en fælles gave. Denne kunne være perfekt – En super skøn familiedag til glæde for både små som store. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Sikke en lækker præmie – vi har været i Sommerland Sjælland en gang før og vi brugte simpelthen hele dagen deroppe 🙂 Ungerne taler stadigvæk om det, så det kunne være en drøm at komme forbi igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil vinde dem til min søster, så hun kan nyde en dag med børnene. Jeg står selv og skal føde om knap en måned og er sygemeldt, så jeg har ikke selv brug for dem. Men jeg syntes at hun fortjener en god tur med børnene i sommer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  jeg vil rigtig gerne vinde fordi det vil være Luksus og så fedt at se ” julelysene” i øjene på ungerne, hvis de kunne overraskes med sådan en tur.Vi er en familie på 4 og 2 bounsbørn som kommer jævnligt, vi har aldrig råd til charterturene som klassekammeraterne skal på, men vi får altid fundet på nogle overnatninger her i dk, og der er andre der er værre stillet end os. Jeg kan læse her mange andre har svært ved at have råd til de store udflugter, ferie for billige penge… var det ikke et muligt enme at berør i din blog.God sommer.mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Quist Bossow

  Vores årlige sommerlandstur står i år og vipper mellem sommerland sjælland eller djurs sommerland. Der er dog ingen af os her i hustanden der nogensinde har været i sommerland sjælland, og det ville derfor være rigtig fedt hvis vi kunne vinde de billetter… Så vil vi uden tvivl tage derover en tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Min søn på 3 år spørger “hvor mange på beløbet har du på dankortet , Mor? ”

  Derfor skal vi vinde, så behøver vi da ikke tænke på det den dag 🙂

  //Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Suzette Vergmann

  det skal jeg da…. har kun været der én gang- sidste sommer…. vi tog afsted- mig nytatoveret- dét sku vise sig at være noget nær det dummeste man ku være… de har jo det lækreste badeland.. og så udendørs…. jeg ku så værsgod sidde og se de andre bade og hygge sig imens jeg hverken måtte sole eller noget der mindede om noget sjovt.. så jeg kan love dig der bliver taget revance hvis jeg er så heldig at vinde et par billetter… jeg bader som gjalt det mit liv 😉 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Vi er en stor dejlig familie, der er vild med gode oplevelser, og at der er mange aldre, gør ikke noget, man oplever bare tingene forskelligt :-)Feks i Ribe besøgte vi en midelalder landsby. De ældste gik og forundredes over hvordan tingene havde været, Nicole på 10, synes dyrene var så nuttede. Rebecca på 4, en lille bypige med en lille puddelhund, vi pænt samler op efter 🙂 undrede sig over hvem ialverden, der skulle samle op efter køerne og om det mon kunne være i posen 😀 Så en tur i Sommerland Sjælland vil blive nydt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  jep det lyder godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Dyvelkov

  Jeg skal da vinde! Det er på høje tide at ungerne (3 og 5 år) får lov til at prøve det, og så kan vi forældre jo lege med. Totalt win-win situation :-))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elva Møller Jensen

  Jeg håber vi vinder, da vi aldrig har været i Sommerland Sjælland og det kunne vi vild godt tænke os. Vi elsker at blive som børn igen (lidt mere end vi er til hverdag)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skal vinde så jeg kan sende mindstemandens fætter og mor og far afsted – det vil være hans første tur i sommerland i hans liv og vi har længe gået og leget sommerland i haven – ved at lave små hjemmelavede forlystelser 🙂
  så det vil være skønt at kunne overraske ham med en RIGTIG billet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Mathiassen

  Jeg vil forære fribilletterne til to familiemedlemmer, så de kan nyde en dag i sommerland sammen med os 🙂 Så kan vi få en viiiild dag i sommerland. Der har været meget “run” på den seneste tid og det kunne være en super måde at sige tak for hjælpen til de to 🙂 Krydser fingre for at vores familie kan tage sammen i sommerland i ferien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg er for nyligt flyttet til Kbh helt fra Aalborg, hvor alle i min familie bor….. Så det er hårdt for mig at bo så langt væk fra dem. Og jeg får nogle gange dem på besøg, og nogle gange også med min niece på 8 år gammel, og næste gang hun kommer herhjemme hos mig (muligvis) i sommerferien, vil jeg gerne tage hende med ud til Sommerland Sjælland hvis jeg bliver den heldige vinder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde O

  Fordi min kæreste skal arbejde EKSTREMT meget i denne sommer – så meget at jeg må tage alene på sommerferie med 2 unger og svigermekanikken, da han umuligt kan holde en hel uge. Derfor skal hav have billetterne så vi kan hane en rigtig familie dag UDEN svigermekanikken 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Fordi jeg har 2 børn der elsker udfordringer og er rigtige vildbasser.
  De har nu nået alderen hvor sommerland er et hit.
  De jubler når de ser tv-reklamerne, med et stort “Se, se, woooowww” når der er en rutschebane.
  Det vil være en oplevelse for hele familien, hvor vi bare kan hygge og lege hele dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skjøde Baes

  Så er der liked og loved 🙂 Vi har aldrig prøvet Sommerland Sjælland – og det skulle ikke være tilladt især når vores datter på 6 år skråler temasangen når vi hører den i tvreklamerne:) Vores mindstemand på 2 år elsker bare forlystelser – og vi skal hodle sommerferie i DK i år – så måske skulel det være præmieren i år og overrasker ungerne med en dejlig dag med fede fælles familie oplevelser .)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Ja hvorfor lige mig fremfor de andre? Det er altid svært at fremhæve sig selv foran andre, men vi har aldrig været i sommerland Sjælland, og vi har to børn som ikke er til de store vilde forlystelser, og vi har hørt fra mange at Sommerland Sjælland er et dejligt sommerland, som er noget roligere end andre, og det tænker vi er lige noget for os og vores børn!! krydser SÅ meget fingre for at jeg kunne blive den heldige, og dermed overraske min dejlige familie med en skøn familietur:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Jacobsen

  Vi skal alligevel til Sjælland i løbet af sommeren, så kunne vi tage i Sommerland Sjælland, der har vi aldrig været 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Domino via Facebook

  Deltager, deler og håber så meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Domino

  Vi har aldrig været derover, har hørt meget godt om det isæt med små børn, så jeg vil blive vildt glad hvis jeg vinder det, så jeg kan tage mine drenge med derover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Hverken jeg eller mine unger har været i Sommerland Sjælland, så jeg vil meget gerne vinde fribilletterne;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi har aldrig været i Sommerland Sjælland så det ville være fantastisk at prøve. Vi elsker alle 4 at lege og jeg er sikker på mine døtre ville få en dag de aldrig ville glemme. Til dagligt er mine piger hjemme pga. sygdom, så det ville være stort at få en dag i nye omgivelser og fuld af leg, glæde og fantasi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores lille familie på 2 voksne og 4 børn kan sagtens bruge en tur til sommerland Sjælland.
  Har været der for år tilbage, og vi snakker stadig om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  Hvis jeg vandt ville jeg give min niece laura sit liv oplevelse i Sommeland Sjælland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • som mor til 5 unger har jeg ikke råd til så meget et par billetter ville være skønt 🙂

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernelle Sandra Vogelius

  Jeg har den dejligste søn på snart 8 år, som elsker at komme i forlystelsesparker.
  Kevin har Tourette Syndrom, OCD og en generel udviklingsforstyrrelse, så på rigtigt mange måder er livet bare en stor udfordring for både ham og os.
  Men når vi er på tur, så er han glad og som mor findes der jo intet bedre end et ægte smil fra ens barn.
  Hans skoletilbud hører administrativt under den eksisterende folkeskole, så han har 12 ugers ferie om året og der er ingen SFO tilknyttet. Jeg er heldigvis medicinstuderende, så vores ferier passer nogenlunde sammen, ellers så vidste jeg faktisk ikke, hvordan vi skulle løse det. Men med så mange ugers ferie om året, så skal der også ske lidt, ellers så bliver tiden meget lang.
  Så jeg krydser fingre for, at vi bliver de heldige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina stig andersen

  Min søn og jeg var til Sommerland Sjælland Cup i weekenden 8. og 9. juni. Da vi tilmeldte os stævnet vidste vi ikke om hans hold skulle spille den 8. eller 9. ” Desværre ” blev det den 8. juni, som også er
  fars fødselsdag og vi tog derfor ikke i Sommerland Sjælland efterfølgende på den fribillet min søn ellers havde fået til stævnet,
  da vi skulle hjem til Taastrup og fejre far. Derfor har jeg lovet min søn at vi tager derop i den første uge af sommerferien med mindre himmel og hav står i et hele ugen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Vi fra det mørke Jylland skal en tur til Sjælland i ferien så en tur til sommerland Sjælland vil være stort at kunne prøve, det er dyrt at komme ind på de forskellige steder så vi kunne godt bruge et tilskud. 🙂 rigtig god sommer til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Ville bare være så fedt at vinde, mine 2 drenge elsker bare en udfordring og må sige at deres junglesti er lige noget for dem ;0) de er som en flok vilde aber i træerne ;0) de elsker vand så vandlandet ville blive så sjovt og vådt ;0) rutsjebanerne høje og hurtige, juuubbbiiii altså lige noget for min familie som bare elsker sjov og ballade og vilde skrig ;0)
  Hilsen Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Søgaard

  Jeg skal vinde fordi jeg har 2 drenge som vil blive så glade hvis jeg kan sige til dem at vi skal i sommerland Sjælland fordi vi har vundet billetter der til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Nielsen

  SOMMELAND SOMMERLANd skrååååler min treårige bandit når han ser reklame derfra,.. Og oveni hatten så havde mormor da lige en brochure liggende derfra!! Så HJÆÆÆÆLP mig med at få hans store ønske opfyldt – er sikker på at hans lille barne sind vil mindes denne tur MEGET længe !! God sommer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette Kristensen

  Jamen det skal jeg da 😉 det er 100 år og én sommer siden at jeg har vundet noget og har været i sommerland sjælland på trods af at det nærmest ligger lige rundt om hjørnet. så det må vi da gøre noget ved, derfor sender I bare til mig og mine børn, så vi kan få en sjov tur i sommerland sj 😉 fortsat god sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Sikke en god gevinst. Håber det er os dervskal en tur i sommerland sjælland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Rasmussen

  Fordi det bare ville glæde min datter så super meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg vil forære dem til min søster, som skal på sommerferie på Sjælland sammen med hendes familie, hun trænger nemlig til noget forkælelse og familietid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Vi har aldrig været i Sommerland Sjælland… Vi bor på Fyn, så bare at komme over broen, er jo en stor post oveni entrebilletter mv. Mine 4 børn snakker meget om, at de gerne vil derover, så et tilskud på et par billetter, vil helt klart gøre en forskel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nordstrøm

  Super fed præmie. 🙂
  Vi vil meget gerne vinde billetterne her hjemme. Vi har en dreng på 3år der hver gang han ser deres reklame stopper op fra al leg og siger ‘Mor og far skal vi ikke tage der til?’ og jo det vil vi rigtig gerne – men må ærligt indrømme at vi ikke har så forbandet mange penge at gøre godt med til netop disse udflugter selvom vi rigtig gerne ville. Så lidt hjælp til entreen ville være varmt velkommen hos os, og vi ville tage afsted så snart det er muligt.

  Smil fra Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Jeg har uendelige gode minder fra Sommerland Sjælland. Min søster og jeg var der i dagevis, helt tilbage fra det åbnede. Lange hele dage på en hoppepude, og lange nætter med søsyge bagefter. Dage på trampoliner. Set det vokse og blive større og hyggeligere, vandlandet er vokset helt vildt. Jeg ville synes det var fantastisk nu at vise MINE unger det=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia Hansen

  jeg vil gerne afsted med alle mine 4 drenge i alderen af 15 – 8 + tvillingerne på 4½ – men pengene hos mig er meget små så vi håber at du vil bære over med os og gi os den mulighed så vi kan tage i sommerland sjælland her i sommerferien ( tvillingerne har aldrig være der før, så det ville være så stort at komme afsted )

  knus fra Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg venter børn nr to, og da jeg har bækkenløsning og min mand bruger flere timer om dagen på transport til arbejdet, kan det godt gå ud over min datter på 4 år. Jeg vil derfor gerne vinde billetterne så min mand og hende kan få lidt kvalitetstid og hun kan få noget opmærksomhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  det skal jeg, fordi jeg har 4 drenge, som rigtig godt vil i Sommerland Sjælland her i sommer, og det vil de her billetter kunne hjælpe til med, så de kan komme, ville være en stor oplevelse for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I weekenden var vi i Sommerland Sjælland