Rabatkode til Flyverdragter og vinterstøvler

Test af Minymo flyverdragt, vinterjakke og skibukser

Sidste vinter havde Marie på 8 år og Emilie på 4 år vinterovertøj fra Minymo. Pigerne har sammen med deres familie testet Minymo flyverdragt, vinterjakke og skibukser. Her kan du læse om deres oplevelser og erfaringer med Minymo.

 

Test af Minymo vinterjakke og skibukser – Marie

Test af Minymo vinterjakke

Marie har testet Minymo vinterjakke og skibukser, samt elefanthue og skihandsker
 

Maries mor beretter:

Marie har testet Minymo jakke og skibukser. Vi kender mærket rigtigt godt da Marie i mange år har haft Minymo flyverdragt og vi har altid været yderst tilfredse. Det er efter vores mening et mærke hvor man får rigtig meget for pengene. Super kvalitet.

Marie har testet denne flotte stribede jakke. Jakken har en god længde og kommer godt ned over numsen. Der er sne og vindfang i både ærmer og i livet, og justerbare ærmer med velcrolukning.

Test af Minymo vinterjakke

Der er syet refleks bånd der sidder skråt ned af ryggen – fed detalje.

Marie ELSKER sættet, da jeg spurgte hende om hun hellere ville have jakken i ren lilla, var svaret: ?Nej, det er da for kedeligt?.

Både jakke og bukser er udført i kraftigt nylon kvalitet som virkelig holder til, at blive brugt og med Thinsulate foer som vi har erfaret holder børnene dejlig varme, men samtidig er dejligt tyndt så bevægeligheden er i top. Alle syninger er tapede, hvilket holder vand- og vindtætheden i særklasse. Der følger en lille smart prøve med der viser tapeningen af syningerne.

Skibukserne er med justerbare seler, som kan tages helt af hvis man ønsker det. Der er snefang i buksebenene og velcrolukning ved benene så det er nemmere at få bukserne ud over støvlerne, eller snefanget ned i støvlerne. Bukserne er i samme gode kvalitet som jakken.

Hun har samtidig testet den dejlige elefanthue i uld med blødt inderfoer og vindbreaker ved ørerne, som er et must når ungerne skal kunne lege ude i kulden. Huen sidder rigtig godt og i en fantastisk kvalitet.

Skihandskerne er ligeledes i superkvalitet. Eneste men er: At barnet skal huske, at holde fast i samtlige fingre spidser når de tager handskerne af, ellers kommer foret med ud og det er ikke nemt at få på plads igen. Taler af erfaring?. Det er åbenbart ikke syet fast i fingerspidserne.

Alt i alt, kan vi kun give de varmeste anbefalinger i forhold til vintertøj fra Minymo, det holder bare til at blive brugt, ganske enkelt.

Konklusion ved sæsonens afslutning: Vi har altid været utrolig tilfredse med kvaliteten på Minymo og også denne gang har kvaliteten været i top. Sættet er fortsat super flot. Der er et minimum af slidtage/ misfarvning på numsen. Men nu har jeg også set Marie kælke flere gange i direkte på numsen i denne vinter, så tøjet er testet til det yderste.  Jakke og bukser har uden problemer holdt hende varm og tør hele vinteren.

Test af Minymo

Vi har været nød til at vasket sættet nogle gange i løbet af vinteren og det har intet betydet for farverne, de er stadig lige så klare som fra starten. Vi kan derfor kun konkludere at sættet er af fantastisk kvalitet og vi kan kun håbe på at hun kan passe sættet til næste år igen. Ellers ved vi jo hvad vi skal have igen, igen ???.

 

Test af Minymo Flyverdragt – Emilie

Test af Minymo flyverdragtTest af Minymo flyverdragt

Emilie har testet Minymo flyverdragt
 

Emilies mor beretter:

Emilie har igennem vinteren testet en flyverdragt fra mærket Minymo.

Det er nok den bedste flyverdragt jeg har haft til min datter. Den er blevet brugt stor set hele vinteren igennem i børnehaven ved skov og strand samt 3 ugers skiferie hvor der er blevet hoppet, kravet og rullet rundt i sne, jord, slud og regn.

Selv om vores datter have et sæt vintertøj mere var det kun denne flyverdragt fra Minymo hun ville have på. Pasformen er super god der er plads til at røre sig. Dragten er foret med thinsulate som er et tyndt isolerende lag og derfor bliver dragten ikke tyk og voldsom, som vi har oplevet ved andre mærker.

Test af Minymo flyverdragt

På vores ski ferie i uge 4-5 have vi et sted mellem 10 og 15 minus grader og på trods af den bidende kulde så frøs hun ikke i den.

Efter en hel vinters heftig brug er den lidt slidt på knæ og refleksprintene skaller lidt (se billede), men ellers er der absolut ikke noget at komme efter.

Test af Minymo flyverdragt

Jeg er sikker på at selv om den måske bliver for lille til næste vinter er den hun vil have på, så måske vi er nødt til at købe Minymo igen til hende i år :0)

Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg køber en Minymo flyverdragt.

 

Minymo flyverdragter, vinterjakker og skibukser samt andet vinterovertøj fra mærket til vinteren 2013/2014 vil kunne købes på SmartKids.dk

Find alt Minymo her.

 

Indlægget kan indeholde affliate links

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til Flyverdragter og vinterstøvler